Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Wiedźma']Ha! U nas też dżdżyście i wodniście. W weekend zrobiłam rozruch centralnego. Ale było milutko... Jeszcze łaciaty termofor wlazł mi na stopy... Mniam.[/QUOTE]

Możesz nie wnerwiać? Bo :mad:

Posted

Padaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!:angryy:
Zwierz nie chce spacerować... Matce "romantyzm" w kościach rozkwita to niby dlaczego futrzane staruszki miałyby inaczej reagować :question:

Posted

[quote name='wisela1']Wow....:shake:
Jakieś grypiszcze? :angryy: To trzeba :mad:[/quote]
Oskrzela. krtań tchawica - wszystko zajęte. Bardzo słabiutki, aż mi go żal. :-(

Posted

Ela ledwie dyszy... Stasiowi dołożyli leki. W aptece zbladłam... Ale co tam....
Jak to mawiał mój tata - nigdy nie jest tak źle żeby nie mogło być gorzej... A może bedzie lepiej....

Posted

Pada i leje na zmianę żeby nie było nudno....
Dzieciaki nie chcą spacerować. Kociastym zimno. Nadal nie robili nawet rozruchu centralnego...

Juz mam nerwówkę z powodu Bunieczki przed poniedziałkiem....
Rexik też pewnie bo otrzymał poranną srakę....
Zaraz po Buni trzeba porzucić dorabianie na Allegro i zająć sie NA POWAŻNIE Rexiulkiem...
Dostaje jeśc tyle co Bunia a znowu tyje... Zupełnie jakby go nadmuchiwali...
Zaczęły się wzdęcia... znowu gorzej chodzi... Ale to chyba z powodu ze zimno i wilgotno...

Posted

Cioteczki kochane do których powinnam była dawno sie odezwać i tego nie zrobiłam...
asiaf1;asiuniap;Gosiapk;anula1959 i inne -:loveu:niezmiennie, pamiętamy, dziekujemy za wszystko.
Przepraszam ze załatwiam to hurtem, ale jestem taka zaorana że nie ma sie kiedy podrapac...
Jak to wszystko sie "przewali" obiecuję privy.

Olusiu, ciocia-babcia (pra) już dzierga dla Ciebie Gwiazdeczko świąteczny sweterek :x-mas::tree1::santagri:

Posted

Mnie już szczęka lata... Serce kroiło się rano samo na pasterki jak Bunieczka wypatrywała śniadanka... a ja "na złodzieja" podawałam Rexikowi leki w smakołykach....

Teraz BARDZO nieszczęśliwa zasneła na posłanku Rexika, a Rexio wsadził doopke do posłanka Czotka. Czotek na kolanach u ojca...
Matka się trzęsie ale tłucze Allegro bo muuusi.

Posted

[quote name='wisela1']Cioteczki kochane do których powinnam była dawno sie odezwać i tego nie zrobiłam...
asiaf1;asiuniap;Gosiapk;anula1959 i inne -:loveu:niezmiennie, pamiętamy, dziekujemy za wszystko.
Przepraszam ze załatwiam to hurtem, ale jestem taka zaorana że nie ma sie kiedy podrapac...
[/quote]
Niech idzie na zdrowie futrzastym i nie tylko / komu tam aktualnie potrzeba/;)
Elu wątek czytam regularnie tylko rzadko piszę , ale pamiętam , pamiętam;)
Pozdrawiam i ściskam kciuki za Bunieczkę i oczekuję tylko dobych wieści.

Posted

My już PO. Guzki na piersiątkach okazały sie tłuszczakami. Buniątko się rozciagnęło na posłaniu Rexika....Troszkę otumaniona nadal... Ale jak mamcia sie zbliża to merdadełko idzie w ruch.....