coztego Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Dzień DObry! Jak to miło przyjśc do pracy, a tu czeka na mnie kawka i rogalik :) W rzeczywistości :lol: Szefostwa nie ma, dzisiaj sama sobie jestem sterem, żeglarzem i okrętem, żegnaj praco - witaj dogomanio :evil_lol:
aga_ostaszewska Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Moze ja tez zalapie sie na jakies ostatki rogalikow?! Ja juz po kawce i... zielonej herbatce ;) Udanego dnia Dogomaniacy!
jovanna Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 A mozesz sie przylaczyc, juz nie pada, teraz czekam az zacznie topniec....wrrrr :angryy: lubie snieg naprawde, ale pod warunkiem ze jest lekki mrozik ...i kilka dni trzyma a nie zaraz bloto i chlapa....
zadziorny Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='jovanna']... pelno sniegu za oknem....wciaz pada a potem kurde stopnieje, w cholere z taka pogode..:mad:...[/quote] Jak ja Ci tego śniegu zazdraszczam :roll:. Dlaczego u nas tak nie sypie :placz:
borsaf Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Witajcie, Hihihi. mówiłam, ze nam erdelki na walijczykach zamkną:angryy: Trzeba jakis inny temat wymysleć i już. Przeciez "Czaprakowców" nie mogą zamknąć, to już stricte erdelki i walijczyki.
Gosia_i_Luka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Witajcie! Z przyzwyczajenia wchodzę na "Pozostałe terriery", a tu nadal brak erdelków... :placz: Przede wszystkim - sto lat dla Szumiących Klonów ([SIZE=1]Derysiowi już składałam tu życzenia, a :oops:zapomniałam:oops: złożyć pozostałym[/SIZE])! :loveu: Szczególne całusy dla mojego ulubieńca, małego Zarazka. :loveu::loveu::loveu: Poza tym muszę się pochwalić, że zdałam drugi egzamin, tak więc sesja zamknięta. :multi: Uffff.... Czy zawsze, jak mam wolne, musi lać / wiać / padać śnieg / śnieg się roztapiać???:shake: Przeca mój pies się na taka pogodę nie nadaje, a ja chcę ją i siebie wreszcie wybiegać! :mad:
bos Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='coztego']Dzień DObry! Jak to miło przyjśc do pracy, a tu czeka na mnie kawka i rogalik :) W rzeczywistości :lol: Szefostwa nie ma, dzisiaj sama sobie jestem sterem, żeglarzem i okrętem, żegnaj praco - witaj dogomanio :evil_lol:[/quote] A co Ty tu nam za kawały pociskasz ......"żegnaj praco ....witaj dogomanio".....:cool3: :evil_lol:.......a od 10.33 tylko jeden post napisałaś..... Ty to jesteś dogomaniacki leń-lawirant:angryy:........:lol:BAJERANTKA JEDNA:evil_lol:...:loveu:...obiecanki:loveu: cacanki.....:eviltong:
zadziorny Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [B]Bos[/B], leć szybko na szkoty :cool3:. Tam czeka na Ciebie niespodzianka :loveu: :multi: :eviltong:
zadziorny Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [SIZE=7][COLOR=Red][B]UWAGA! UWAGA![/B][/COLOR][/SIZE] [B]Nadaję komunikat specjalny![/B] Pani zadziorna zakończyła dzisiaj wyszywanie "Welshowego zaprzęgu" :multi:. Jutro idzie on do oprawy i za jakieś dwa tygodnie zawiśnie na ścianie na poczesnym miejscu :cool3: :loveu: :cool2:
borsaf Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [SIZE=3][COLOR=Black][B]Gratulacje![SIZE=2] Mam nadzieję, że zobaczymy na focie ta ścianę:lol:[/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE]
rita60 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='borsaf'][SIZE=3][COLOR=Black][B]Gratulacje![SIZE=2] Mam nadzieję, że zobaczymy na focie ta ścianę:lol:[/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE][/quote] [B]borsafku[/B] tylko.zeby na scianie było to welszowe dzieło:lol:[B]zadziorny [/B]pogratuluj swojej TZ wytrwałosci-czekamy....
coztego Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Widzisz, [B]bos[/B], szefowa przebiegła kobnieta, wyjechała zostawiajac mi taaaką górę roboty, że chcąc nie chcąc musiałam się za to zabrać :shake: Może jutro będzie lepiej, bo sporo dzisiaj zrobiłam :p [B]zadziorny[/B] przekaż wyrazy podziwu dla Szanownej Małżonki :multi: Rogalik w pracy wypełniony był makiem, co prawda mak nie jest moim ulubionym nadzieniem, ale bardzo był smaczny ;)
zadziorny Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='borsaf'][SIZE=3][COLOR=Black][B]Gratulacje![SIZE=2] Mam nadzieję, że zobaczymy na focie ta ścianę:lol:[/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE][/quote] Jak tylko wróci z oprawy to zaraz go obfocę i wstawię na weszteriery :cool3: :loveu: :multi:. Pani zadziorna pięknie dziękuje za wyrazy uznania :oops:.
Ela_hryckiewicz Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [B]Witajcie !!![/B] Mały Zarazek bardzo dziękuje wszystkim za życzenia i łapką wydrapując dziure chyli się ku dołowi w stronie ukłonu :loveu: Zarazek z Agapą nareszcie dziś poznali śnieg i zabawe, ale było fajnie jest to ich pierwsza zabawa w śniegu mordy uchachane. Nietety zabawa trwała bardzo krótko dlatego że było im zimno i nie chciałam ich przeziębić ale bawiły się świetnie zobaczcie sami [IMG]http://i122.photobucket.com/albums/o278/dora_h/Lucky/2DSCF7519_a.jpg[/IMG] [IMG]http://i122.photobucket.com/albums/o278/dora_h/Lucky/2DSCF7509_a-1.jpg[/IMG] [IMG]http://i122.photobucket.com/albums/o278/dora_h/Lucky/2DSCF7504_a.jpg[/IMG] [IMG]http://i122.photobucket.com/albums/o278/dora_h/Lucky/2DSCF7501_a.jpg[/IMG] [IMG]http://i122.photobucket.com/albums/o278/dora_h/Lucky/2DSCF7489_a-1.jpg[/IMG] [IMG]http://i122.photobucket.com/albums/o278/dora_h/Lucky/2DSCF7481_a.jpg[/IMG]
Ela_hryckiewicz Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Jeszcze jedno zdjęcie mojej ulubienicy :loveu: [B] Kliwio[/B] ratuj mnie w Bydgoszczy chyba skopałam fryzure Agapy nie bardzo tu widać bo jest mokra ale zobacz sama [IMG]http://i122.photobucket.com/albums/o278/dora_h/Lucky/2DSCF7532_a.jpg[/IMG]
borsaf Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [B]Elu[/B], Piekne foty. Az się radosniej na sercu robi jak sobie czlowiek takie rozesmiane mordeczki poogląda. "Siwy dym", jak mówi Wojtek:lol: A co chcesz od fryzury Agapy? :cool3: Jest dobrze, za duzo nie poprawiaj. Pamietaj, ze lepsze jest wrogiem dobrego.
bos Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [SIZE=4][COLOR=DarkRed][B]zadziorny...[/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=4]..[/SIZE] Wielkie brawa dla TZ-tki.............[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img368.imageshack.us/img368/8076/czlowiek057cq9.gif[/IMG][/URL] teraz to ty musisz się wykazać i zrobić piekna ramę......przyjedź do mnie ,ja mam cały sprzęt do obróbki.........drewna............:eviltong:
bos Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='coztego']Widzisz, [B]bos[/B], szefowa przebiegła kobnieta, wyjechała zostawiajac mi taaaką górę roboty, że chcąc nie chcąc musiałam się za to zabrać :shake: ;)[/quote] .....to franca....jedna :eviltong: :cool3: :evil_lol:.....jak tak może się tak pastwic nad Tobą:cool3: :evil_lol:
dolika Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 :mdleje:Olaboga! tyle tu imprez było i wszystkie nas ominęły ... [B]Derysiu[/B], [B]Dexsiu[/B], [B]Szczęściarzu[/B], [B]Nesiu [/B]- czy przyjmiecie jeszcze życzenia od doliki i Małej Mo? [IMG]http://img443.imageshack.us/img443/3151/cakedogaw3.jpg[/IMG] Paskudna Mocca ostatnimi czasy skosumowała mi częściowo oprawki od okularów. Zeżarła tą plastikową powłokę na zausznikach tak, że zostały tylko smętne i skubanie ostre druciki. Po tygodniu obustronnego obdrapywania facjaty okulary zostały mi zarekwirowane przez Mamę i zaniesione do optyka, żeby jakoś to naprawił w przystępnej cenie. Pani optyczka okazała się bardzo miła i jak Mama zaczęła jej tłumaczyć, że to pies pożarł te oprawki stwierdziła, że ona wie jak to jest, bo sama ma psa. Na co moja Mama z politowaniem pokiwała głową i powiedziała "tak, ale ja mam TERIERA". I wiecie co się okazało? Że ta pani to też właścicielka weszterrora! i naprawiła mi te okulary za darmo :multi: Terieromaniacy są wszędzie! Mama oczywiście gapa nic się więcej nie dowiedziała, co to za piesek i skąd :shake:. W Krakowie to na prawdę straszliwie trudno spotkać walijczyka, mnie się to jakoś zupełnie nie udaje :angryy: A przydało by się jeszcze znaleźć jakiś salon meblowy "przyjazny terierom", który wymieniłby poobgryzane szafy i krzesła - to by się bilans strat w domu jakoś wyrównał, bo dziury w ścianach i wymemłane tapety to nawet całkiem malowniczo wyglądają :diabloti: to już nie ma co ich ruszać. pozdrawiamy spod Wawelu, czy u Was też tak zimno, szaro i błotniście? W Krakowie paskudnie, ale jakoś się jeszcze 3-mamy! [IMG]http://img127.imageshack.us/img127/3074/szczekifp1.jpg[/IMG]
zadziorny Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [B]Ela[/B], jak się fajnie ogląda takie harce koffanych weszterierów na śniegu :cool3: :loveu: :multi: (szkoda tylko, że u nas nadal czarno :placz: :placz: :placz:).
zadziorny Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [B]Dolika[/B] ale miałaś farta :cool3: :evil_lol: :eviltong:. Fotka cudna (ciekawe skąd ja to znam :hmmmm:), tylko poprosimy większą (500 pikseli) :roll: :cool1: :razz:
zadziorny Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Taa :roll:, basen zaliczony, norma wykonana i pobasenowe piffko skonsumowane :loveu: :multi:. [B]INA[/B], a jak z Twoim pływaniem :???:
zadziorny Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Wygląda na to, że nocna zmiana znów dzisiaj bumeluje :mad: :shake: :cool1:. Mnie się już oczka powoli zamykają :roll:, więc czas do łózia :sleep2: Dobranoc :hand:
Ali26762 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Heyka późną nocą :) Nie wyrabiam się z niczym i mam śrubę przed wystawą... :roll: Deryś pięknie dziękuje [B]niedzwiedzicy[/B], [B]dolice[/B] i Małej Mo za urodzinowe życzenia :) [B]zadziorny[/B], jestem bardzo ciekawa zaprzęgu, zazdroszczę cierpliwości Twojej Pani, a ogólnie Wam kolejnych welszy na ścianie :) [B]OMM[/B], masz piękną parkę, sępy w jednakowym rynsztunku niezwykle mnie urzekły :) [B]Ela[/B], fotki zarąbiste, dawaj je na konkurs "Zdjęcie lutego"! Koniecznie! :D [B]Wind[/B], podziwiam Twoje wszechtalenty budowlane, ja bym się w tym wszystkim pogubiła jak ciotka w Czechach :D Kochani, pozwoliłam sobie wysłać do Was maila z prośbą o pomoc dla małej Hani. Nie wiem tylko dlaczego jedna fotka wstawiła mi się duża, chociaż ją zmniejszałam i na podglądzie miałam małą. Bardzo Was za tę kobyłę przepraszam :) Na rano wszystko zostawiam jak zwykle :) Buziaki :kiss_2: :kiss_2: :kiss_2:
bos Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Witajcie....z rana......a kawa z rana ......wiadomo:lol:.....śmietana. Dziś bez gifów........nie ten sprzęt :eviltong: Tak wiec ....rozpuszczalska,fusiasta, mleczko , cukier oraz herbatki....również zielone ,czerwone ,Karaibskie,jaśminowe,czarne,ulung,madras .....do wyboru Świeże pieczywko...........i sledzik ...jak kto woli :eviltong: [B]zadziorny[/B] sa nawet .....grzybki:eviltong:...[B]Magicnesca[/B].......Nesca z mleczkiem i cukrem, [B]Flaire.[/B]...herbatka......pychota:eviltong::cool3: [B]Ibolya,Wind,INA,rita,Kardusia,Kliwia,Ela-h,borsaf,OMM,jovana,coztego[/B]....właśnie[B] coztego [/B]ostatnio gardzi naszymi kawusiami i herbatkami.....bo jakiś wielbiciel nam ją podkrada..:mad: :evil_lol:...i serwuje........rogaliki, kołaczyki:mad: :mad: Chyba sie tam przejade....to mu sie te rogaliki .....wyprostują...:eviltong: :loveu: :evil_lol: :evil_lol: [B] Mokka.[/B].......idzie ku lepszemu????....mam taka nadzieje :multi: Tak wie ....bierzta co chceta......:eviltong: Miłego dnia..........i od jutra do poniedziałku wolne
Recommended Posts