Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='coztego']Oczywiście, Malizna jest moim najsłodszym skarbem :loveu:
To Kreska jest wielkim, nienażartym żołądkiem :angryy:

Idę do apteki, dzwoniłam do weta, mam dać suce espumisan, żeby jej nie wzdęło, pochodzić z nią, żeby pobudzić jelita i obserwować :p[/quote]

.....najlepsza jest żołądkowa gorzka ....z odrobiną pieprzu.....:evil_lol: :eviltong:

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

[quote name='coztego']Oczywiście, Malizna jest moim najsłodszym skarbem :loveu:
To Kreska jest wielkim, nienażartym żołądkiem :angryy:

[/quote]
[B] coztego,[/B]
Jak więcej uwagi poświęcasz Maliżnie ......to się nie dziw że Kresunia koffana się tak zachowuje.:loveu:...A jeszcze jak słyszy że Malizna to Twój największy skarb....:mad:
Chce abyś się nią interesowała......i każda droga jest do tego dobra ....nawet ta okupiona wzdęciem........;) :eviltong:

Posted

[B]coztego [/B]ja gapcia :oops:myslałam,ze to Malizna zjadła ta karme.Chyba pora zmienic okularki na tyle diopri co ma [B]bos:evil_lol::loveu:[/B]

Posted

[quote name='rita60'][B]coztego [/B]ja gapcia :oops:myslałam,ze to Malizna zjadła ta karme.Chyba pora zmienic okularki na tyle diopri co ma [B]bos:evil_lol::loveu:[/B][/quote]
To niemożliwe :crazyeye: :shake:. Taaaakich okularów już po prostu nie produkują :evil_lol: :eviltong: :diabloti:

Posted

[B]coztego[/B] biedną psinkę tak głodzisz? Jezu jakie te pancie są niedobre:diabloti:
[B]bosie [/B]dlaczego [B]Jazon[/B] odnosi Twoje zabawki do śmietnika? Jejku, wykorzystujecie te biedne psinki:mad:

Maxio na mnie dziwnie spogląda jak mu zakładam czopek. Córka powiedziała, że nie widziała jeszcze tak zdegustowanego psa:roll: Ja nie wiem wstydzić się, czy nie:oops::oops:

Posted

a fuj nikt nie lubi czopka :D
byscie widzieli jaki ja mam ubaw zeby psu gruczoly wyczyscic...ganiam ja po calym domu albo spod biurka wyluskuje cholere warczaca na mnie....:diabloti:
moja Angie to by slonia z kopytami pozarla, to pies bez dna i kradnie na potege wszystko co w zasiegu jej pyska sie znajdzie...:diabloti:
hmmmm i usiluje wlezc na kote, jej sie chyba pci pomieszaly...:crazyeye: :shake: kota sie dzielnie nie daje, tlucze po mordzie az milo hehehe...

Posted

[quote name='rita60'][B]coztego [/B]ja gapcia :oops:myslałam,ze to Malizna zjadła ta karme.[/QUOTE]
Malizna jest całkiem zdrowa psychicznie, nigdy nie zjada wszystkiego co dostaje do miski, gdzieżby jej w głowie były jakieś kradzieże :cool1:
[quote name='OMM'][B]coztego[/B] biedną psinkę tak głodzisz? Jezu jakie te pancie są niedobre[/QUOTE]
Taaa, głodzę biedaczynę... :diabloti: Przed chwilą wyjęłam z lodówki garnek z mięsem, żeby Maliźnie trochę skroić, a sucz błagała mnie o posiłek, śliniąc się obficie :evil_lol: Drugiego takiego żarłoka ze świecą szukać. Jestem pewna, że gdyby jej dać nieograniczoną ilość żarcia, to by jadła aż by pękła :diabloti:

Posted

[quote name='jovanna']a fuj nikt nie lubi czopka :D
...[/quote]

...przychodzi pedzio do apteki z urną i żali sie aptekarzowi że jego partner nie żyje
....a aptekarz na to ,że jest mu przykro....tylko dziwi go że z urną chodzi .
.....a panie aptekarzu....mówi pedzio... ba ja bardzo mocno partnera kochałem......i z taka prośba do pana sie zwracam.....
Może by szło z tych prochów partnera chociaż czopki zrobić......:evil_lol:

Posted

[quote name='OMM']
[B]bosie [/B]dlaczego [B]Jazon[/B] odnosi Twoje zabawki do śmietnika? Jejku, wykorzystujecie te biedne psinki:mad:

[/quote]

......o losie .:cool3:...nie moje zabawki :-o...a swoje :evil_lol: te które "zabił"....:eviltong: :evil_lol:..

Posted

[quote name='zadziorny']To niemożliwe :crazyeye: :shake:. Taaaakich okularów już po prostu nie produkują :evil_lol: :eviltong: :diabloti:[/quote]

hehehe....:eviltong: :evil_lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='bos']......o losie .:cool3:...nie moje zabawki :-o...a swoje :evil_lol: te które "zabił"....:eviltong: :evil_lol:..[/QUOTE]
Nie skupiaj się na drobiazgach - i tak jesteś nieludzki :shake: :eviltong: :cool3: :evil_lol:

Posted

[COLOR=Blue]Heyka :multi:
:kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :morning::morning: :drinka::drinka::drinka:
zapraszam :multi:

[B]OMM jaki ładny tickerek :cool2:

[/B]Miłego dnia Dogomaniacy.
[/COLOR]

Posted

A ja biorę sobie herbatkę, dziękuję pięknie [B]Ibloya[/B]:mdleje:
[quote name='bos'].....o losie .:cool3:...nie moje zabawki :-o...a swoje :evil_lol: te które "zabił"....:eviltong: :evil_lol:..[/quote]
Akurat sam zabił, taki malutki piesek takie wielkie zabawki:saeek:????
[quote name='zadziorny']Wstydź się okropniście :oops:. Taaaaakie rzeczy własnemu psu robić :crazyeye: :shake: :eviltong:[/quote]
:flaming:wstydzę się, okropniście:oops:
[B]Nitencja[/B] :thumbs: za dziś
i wszystkim życzę milusiego dzionka:laola: a sama znikam, bo również dziś zapowiada mi się pracowicie.

Posted

Hejka wszystkim mniejszym braciom :multi::multi::multi:.
Załapię się jeszcze kawkę ???
Fajnie się zapowiada dzionek - z odrobinką słoneczka :loveu:i bez opadów :multi:.
Życzę wszystkim - fajnego dnia :loveu:.

Posted

[quote name='Ibolya'][COLOR=blue]:kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :morning::morning: :drinka::drinka::drinka:[/COLOR]
[COLOR=blue]zapraszam :multi:[/COLOR][/quote]
[B]Ibolya[/B], dzięki za kawki tradycyjne, sypane :loveu: , bo mnie się właśnie wczoraj kawa skończyła i zapomniałam kupić - teraz realnie przyszło mi wypić rozpuszczalską, więc chociaż wirtualnie poczuję te fusy... :lol: :razz:
A tak przy okazji - czy Ty te kawki i herbatki liczysz "na łebka" kiedy je stawiasz, czy tak na oko? :cool3: Bo wygląda jakbyś dobrze wiedziała ile czego jest potrzeba... ;)

[quote name='Kardusia']Fajnie się zapowiada dzionek - z odrobinką słoneczka :loveu:i bez opadów :multi:.
Życzę wszystkim - fajnego dnia :loveu:.[/quote]
U nas tak samo i ja też wszystkim tak samo. :p

Pytanie: W jaki sposób serwujecie psiskom Smectę? Młody mi się wczoraj rozwodnił, na razie lecimy Laremidem, ale Smectę też mam, tylko nie wiem jak mu ją "zapodać". Czy ten specyfik zawsze występuje tylko w proszku? A tabletek niet? :???:

Posted

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue]Dzień dobry. W końcu mnie łączy z netem.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue]Co ja mam z tymi psami. Frodowi nie chce się angina wyleczyć. Ciągle vetka mówi, że gardło zaflegmione. Dziś idziemy znów na kontrolę. Sandra dostała jakiś parchów na całym brzuchu i prawej przedniej łapie. Drapie się jak głupia, aż sobie dredy jak bergamasco porobiła. Wczoraj to wycięliśmy brutalnie, bo już wystawy skończyła. Vetka kazała oksykortem smarować, myć mydłem bakteriobójczym i zobaczymy. Gorzej, że ma jakiś guz na tylnej lewej łapie,właściwie na udzie. :placz: :placz: Jest częściowo twarty, częściowo rozlany, jakby wbudowany w mięsień, niebolesny. Vetka kazała dawać zastrzyki z wyciągu z jadu z tarantuli, aby ten guzek się jakby skoncentrował i oddzielił od tkanek. Ma ich dostać co tydzień 4 lub 5. No i czekam, aby się wyciekała, a potem zostanie obsłużona kompleksowo - sterylka i wycięcie tego paskudztwa. Oczywiście paskudztwo pójdzie do badania histopatologicznego. Nastrojona jestem nie najlepiej, bo wczoraj u veta były dwa psy z rakiem, jeden brał chemię.:placz: Jak ma się takie widiki, to i na własnego psa patrzy się ze strachem. Młody znowu fuka, jakby miał polipy w nosie. Muszę mu chyba w końcu ten łeb prześwietlić ! Jak to nie da wyników, to vetka powiedziała, że trzeba będzie do Wrocławia jechać na specjane badanie. Nazywa się to coś jakby rinoskopia (nie jestem pewna). Ach ta Łódź... Niby duze miasto, a naprawdę specjalistycznych, dobrze wyposażonych vetów brak:mad: [/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Anisha']
Pytanie: W jaki sposób serwujecie psiskom Smectę? Młody mi się wczoraj rozwodnił, na razie lecimy Laremidem, ale Smectę też mam, tylko nie wiem jak mu ją "zapodać". Czy ten specyfik zawsze występuje tylko w proszku? A tabletek niet? :???:[/quote]
[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue]Smecta to specyfik głównie dla osesków, stąd brak w postaci tabletek. Ja wsypuję do kieliszka, dodaje wody, zaciągam stryzkawka plastikową bez igły. Łapię psa, odchylam policzek i wstrzykuję pod niego z boku zębów.[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...