Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

[quote name='Ibolya'][COLOR=blue]Właśnie dzisiaj rano sobie pomyślałam, że ja chyba za wcześnie :cool3: te kawki szykuję :roll: wszystko stygnie :mad: , a nikt przecież nie lubi zimnej :shake: trza będzie jakowąś modyfikację wprowadzić :evil_lol: [/COLOR]
[/quote]
I znów błąd w założeniu :evil_lol:. Ja akurat lubię i pijam zimną kawusię :kaffee_2: :cool3: :eviltong: ;).

Kciukasy oczywiście mocno zaciśnięte :thumbs: :kciuki: :happy1: :bigok:

Posted

[B]Sirion[/B] [IMG]http://img387.imageshack.us/img387/4233/balonyfn2.gif[/IMG] weź te baloniki ze sobą na wesele. A za jutrzejsze oczepiny trzymamy kciukasy [IMG]http://img159.imageshack.us/img159/9578/kciukizw5.gif[/IMG].[B] [SIZE=3][COLOR=Blue]Powodzenia !!![/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

Zgłaszam się po kawkę rozpuszczalną -- chyba jednak lepsza bo nie mam po niej zgagi - bez cukru i z mleczkiem nie ze śmietanka za tłusta.. jeśli zimna odgrzeje w mikrofali:lol:
[B]Wind[/B] - z Majutkiem to już pewnie dobrze :lol: ale macie przygody od nowego roku:shake: Czy mogę zaadoptować Majutka - na miesiąc :razz: -- może Vigo by się cos od niej nauczył:cool3:
[B]Nitencja[/B] - brrr - trzymam kciuki żeby szybko się wygoiło-- te terriery:eviltong:
za Malizne i Ludiego kcuki trzymam na Erdelach:lol:

Posted

dzien dobry, moze ktos wylaczy te chmury i sloneczko ustawi, dola chyba zalapie od tej szarzyzny ...:roll:

a u mnie sie dziewczyny zamienily miejscami kicia spi w klatce a sunia na krzesle obok mnie (a powinno byc odwrotnie :cool: )

Posted

[quote name='Anisha']No wreszcie jakaś kawa dla mnie, dzięki [B]rita[/B]! :multi: Czekałam i czekałam, a tu same rozpuszczalskie się panoszą :cool3: . Już się częstuję i polecam się na przyszłość! :lol: :loveu:[/quote]

[quote name='coztego']Wiecie jakie niezdrowe są takie fusy :p
Nie ma to jak dobra rozpuszczalska kawa z mleczkiem i cukrem. No, zaraz za herbatą, czarną lekko słodzoną ;)[/quote]
Dobre........:loveu: :loveu: :loveu: Anisha ciesze sie,ze chociaz ty jedna nierozpuszczalska:multi: :multi: :multi:

Posted

Kawę :kaffee_2: z fusami ja też czasami pijam :cool3: (zawsze w pracy :roll: :eviltong:). Chociaż [B]coztego[/B] ma chyba rację, że te fusy to bardzo niezdrowe som :evil_lol:.

Posted

[quote name='Nitencja']po wypiciu kawy z fusami zawsze mozesz sobie powrozyc :-P z fusow[/QUOTE]
I to jest bardzo niezdrowe :evil_lol:

[B]INUŚ[/B], może jednak chcesz zaadoptować Kreskę? Dzisiaj usiłowała wylizać butelkę po oleju :diabloti:

Posted

[quote name='coztego']I to jest bardzo niezdrowe :evil_lol:

[B]INUŚ[/B], może jednak chcesz zaadoptować Kreskę? Dzisiaj usiłowała wylizać butelkę po oleju :diabloti:[/quote]

Czemu niezdrowe......??
Bylismy z Alusiem na kontroli - lapka goi sie dobrze. :evil_lol:

Posted

Heyka :)

Dzień mnie nie było i znowu muszę ile nadrabiać... Na akord piszecie, czy jak? :cool3:

Cieszę się, że nasi chorzy mniejsi bracia wracają do zdrowia - i chorzy z przypadku i ci, którzy na własne życzenie czują się kiepsko ;)

Przykłady psio-kociej symbiozy zawsze mnie rozczulają. Deryś koty usiłuje gonić jeśli uciekają, ale odpuszcza łatwo na moje polecenie. Co prawda nie wiem czy by odpuścił bez sznurka, ale póki co wolę nie sprawdzać :evil_lol:
Kota domowego u koleżanki traktował przyzwoicie, a będąc na jednym łóżku z kotem i pluszakiem wybrał pluszaka :D

[B]OMM[/B], jak dziś Maxiu?

[B]carr[/B] - avatarek masz extra!

[B]sirion[/B] - panna młoda już w welonie?

[B]vigor[/B], na co Ci takie świństwo łykać? Volty na pewno smaczniejsze :multi:
Kuruj się szybko, bo już niebawem kolejna sobota karnawału, a to świetna okazja, żeby coś połknąć konkretnego ;) :D
Aronek śliczny, uwielbiam takie szczypiory!

My dziś byliśmy na spacerku w nocy po raz pierwszy w nowym ubranku. Na pokazie mody Derylek chodził dostojnie w tym stroju, a na podwórku za wszelką cenę usiłował z siebie strząsnąć kubrak. Tak się trzepał, że aż wyjął sobie ogon z gumki :-o Na szczęście nie zapomniał o sikaniu :D
Założyłam mu to ubranko, bo wichura była taka, że o mało mi głowy nie urwało... Uważajcie Ślązacy, bo leci do Was to wietrzycho!

Dzisiaj za to już tak nie duło (ponoć chwilowo, ma jeszcze powiać), więc Deryś na spacer poszedł au naturelle:

[IMG]http://i45.photobucket.com/albums/f81/Ali26762/Spacery/Zdj281cie012a-1.jpg[/IMG]

[IMG]http://i45.photobucket.com/albums/f81/Ali26762/Spacery/Zdj281cie011a-1.jpg[/IMG]

[IMG]http://i45.photobucket.com/albums/f81/Ali26762/Spacery/Zdj281cie000a-1.jpg[/IMG]

[IMG]http://i45.photobucket.com/albums/f81/Ali26762/Spacery/Zdj281cie001a-1.jpg[/IMG]

Posted

[COLOR=blue][B]Ali[/B] widzisz z niczego mi się 3 zrobiło i czasu nie miałam, żeby coś napisać :angryy: [/COLOR]
[COLOR=#0000ff]Ale już największy zamęt się przewalił, więc piszę :multi: [/COLOR]
[COLOR=#0000ff]Deryś pięęęknyy jest :loveu: mały elegant :multi: ślicznie go wyskubałaś :lol: [/COLOR]
[COLOR=#0000ff][/COLOR]
[COLOR=#0000ff][B]borsaf[/B] no pewnie, że czas sezon rozpocząć :multi: przyjedź do Bydzi!! Atmosfera koło ringu walijczyków napewno będzie wspaniała, jak zwykle, nie wiem czy sałatka będzie ale coś do to ja zapewniam [/COLOR][SIZE=1][COLOR=deepskyblue](z Wilna mam na oblanie sukcesu bodrysiowego) [SIZE=2][COLOR=blue]zapraszam, [/COLOR][COLOR=#0000ff]spotkamy się i będzie fajosko, zobaczysz. Ja jadę bez piecha, towarzysko i focić, a może i Kliwię uda mi się namówić i może jeszcze ktoś?? przyjeżdżajcie !![/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='borsaf'][B]Ali[/B], on taki na Brzydgoszcz wyskubany? Kiedy jest ta wystawa? moze sie wybiorę?? Trza by sezon zacząć.[/QUOTE]
Wystawa jest w niedzielę, 11 lutego. Przyjedź koniecznie, plizzzz! :)
[quote name='Ibolya'][COLOR=#0000ff]Deryś pięęęknyy jest :loveu: mały elegant :multi: ślicznie go wyskubałaś :lol: [/COLOR][/QUOTE]
Dzięki, jeszcze jest co poprawiać, ale już najgorsze za nami ;) :)
[quote name='coztego'][B]Ali[/B], melduję, że wietrzycho nas męczy już od kilku godzin... :p
Uwielbiam takie wyskubane tyłeczki terierowe ;)[/QUOTE]
Ja też :D

Posted

[B]Nitencja[/B], co tym razem zmalowala Roxy? Co ściągnęła i pożarła?
Pogoda tez źle wpływa na jej nastrój, tez może ma depresję, biedaczka...bądź wyrozumiala hihii

Posted

Ta malpa wredna wlazla na szafke i wziela sie za obrabianie surolanu i zniszczyla cale pudelko + przegryzla czesc ktora wklada sie do ucha . NA cale szczescie nie dostala sie do zawartosci ale moze macie pomysl jak ja teraz mam te kropelki Jantarowi do ucha dawac?? :angryy:
Moge jej wybaczyc ze trymuje mi ALexa i Matissa ze nie maja brody, wasow ani z tylu futra no ale z tym Surolanem przesadzila !!

Posted

[B]Nitencja[/B], rozumiem, zepogryzla górna część pojemnika. Najprosciej idź do apteki i zkup kroplomierz. Jesli juz takowych nie produkują to w buteleczkę wklada się zapałke przełamaną, ale nie dokońca i po tej zapałce spływa płynkroplami.

Posted

No to faktycznie nabroiła :shake:

Przelej ten surolan do czegoś, co można szczelnie zakręcić i kup w aptece zwykły zakraplacz - taka szklana rurka z gumowym kapturkiem. Powinno zadziałać :)

Posted

[quote name='Nitencja']Ta malpa wredna wlazla na szafke i wziela sie za obrabianie surolanu i zniszczyla cale pudelko + przegryzla czesc ktora wklada sie do ucha...[/quote]
Ty się lepiej ciesz, że tego lekarstwa nie wypiła :roll: :shake: ;). A maupeczka jak widać zdolniacha jest :cool3: :eviltong:

Posted

ooooooo tak Roxy zdolna jest....... jak mi kiedys komorke odbierala.. to glosnik zepsula. niedzwiedzica moze potwierdzic , bo ona probowala na komorke sie dodzwonic..... Poczytala swoj paszport . Generalnie co lezy w zasiegu jej zabkow to jest JEJ :angryy: no i kocha kopac w kwiatkach .

Posted

Mialam telefon od Boguli - wszystkich Was pozdrawia . Strasznie kobieta zarobiona jest. Livka tez ma sie dobrze - ostatnio poczytala Dzieci z Bullerbyn, Russkij Jazyk i literature Baroku bodajze , w miedzyczasie pluje zebami :) Mam nadzieje ze niedlugo dziewczyny przyjada z wizyta i bede mogla pokazac fotki malej :) i boguli :-D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...