bos Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 A tak wracając do stwierdzenia [B]Wind[/B].....że mam kółko różańcowe........to powiem więcej........to cału ruch w obronie bosa się zawiązał. Odezwały sie do mnie wszystkie dogomaniackie klany........MOże czas zrobic zmianę na fermie kaczek i lwiego dromadera poprzeć ....:eviltong: :loveu: :loveu::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: A tak już powaznie..........a może jeszcze nie , bo przypomniało mi się stwierdzenie które ktoraś z Was powiedziała na wystawie w Sopocie....... ........".zobaczcie ...jak sie nam ludziska przyglądają. MY jak jakaś MAFIA się zwołujemy:niedźwiedzica , Jura , Ibolya, borsaf,bogula, Ali ,INA, Flaire, bos,scottie ,bo, Nitencja Wind,, czapla,Murak .....a zadziorny , wojenka ,coztego,.... to już całkiem wrogo brzmi dla postronnych.....nie znajacych nas ludzi :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: I ta cała MAFIA dała odpór.....solidny:lol: ;) Nie jestem wstanie wszystkich wymienić..... ......Ja Was......naprawdę wszystkich.......bardzo, bardzo......:loveu: :oops: [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img75.imageshack.us/img75/6065/love5vi6.gif[/IMG][/URL] Dlatego jeszcze raz dzięki:roll: :cool1: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Ela_hryckiewicz Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 [B]Ali[/B] cieszę się że jest wszystko w najlepszym porządku brawo za odwagę i zapopbiegliwość :loveu: Ja nie mam takiego czegoś :mad:
Ali26762 Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 [quote name='Magicnesca']Ali cieszę się bardzo ,że Ci się udało .Najgorsze to czekanie na wiadomość. Też to przeżyłam ,dni, godziny w strachu się wydłużają ,człowiek wtedy myśli jak sobie najbliżsi poradzą i w ogóle przestawia sobie cały świat. ... Ali jeszcze raz wszystkiego naj...zdrowia:loveu: dla Ciebie i dla Twojej mamy .[/quote] Dziękuję [B]Magicnesca[/B]! W swoim i w mamy imieniu :) Jeszcze kilka chwil zadumy przede mną, za trzy tygodnie mam odebrać wynik badania histopatologicznego, ale lekarz twierdził, że to tylko formalność, więc mu wierzę :multi: To prawda, czasami zmienia się nasz system wartości. Bywa, że na chwilę, bywa, że na dłużej. Oby tylko zawsze na wszelki wypadek :)
vigor Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 [SIZE=3][COLOR=Blue][B]Aga[/B] - gratulacje od całego Vigorlandu! Wymiziaj [B]CHAMPIONA[/B]! [SIZE=2][COLOR=Black]A umnie już weeeeeekeeend[/COLOR]:eviltong:. [COLOR=Black]Jutro u Diuny małe skubanko po 2 tygodniowej przerwie, a potem w sadzie akcja "JESIENNY LIść". Ahoj! [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
Ali26762 Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 [quote name='Ela_hryckiewicz'][B]Ali[/B] cieszę się że jest wszystko w najlepszym porządku brawo za odwagę i zapopbiegliwość :loveu: Ja nie mam takiego czegoś :mad:[/quote] [B]Eluniu[/B] kochana, masz, tylko nie wiesz, że masz! Jeśli chcesz, to mogę nad Tobą popracować ;) A serio - ja też nie mam odwagi, bałam się jak jasny gwint, łapy mi się trzęsły, w paszczy zamiast języka miałam drewniany kołek, na tej kozetce leżałam sztywna jak kloc. Tylko nadrabiałam miną, tak naprawdę. Ale strach ma zawsze wielkie oczy, a rzeczywistość okazała się całkiem do zniesienia. Jak zwykle, zresztą :razz:
Magicnesca Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 [quote name='Ali26762']Dziękuję [B]Magicnesca[/B]! W swoim i w mamy imieniu :) Jeszcze kilka chwil zadumy przede mną, za trzy tygodnie mam odebrać wynik badania histopatologicznego, ale lekarz twierdził, że to tylko formalność, więc mu wierzę :multi: To prawda, czasami zmienia się nasz system wartości. Bywa, że na chwilę, bywa, że na dłużej. Oby tylko zawsze na wszelki wypadek :)[/quote] Ali :kciuki: trzymaj się . Wiem ,że to dla Ciebie najdłuższe 3 tygodnie a, ostatni jest najgorszy ,najdłuższy ale bądź pozytywnie nastawiona :ylsuper: .Jak przyjdzie chandra to skok na dogomanię i nie daj się My Ci te te czarne myśli :mad:
Ali26762 Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Ależ ja nie zamierzam mieć ani jednej czarnej myśli [B]Magicnesco[/B] :multi: Wszystko co najgorsze mam już za sobą, wynik będzie dobry, ten lekarz to praktyk i widział niejedno, mniemam iż odróżnia to, co ogląda, a ja mu tam wierzę :) A co do Dogo - wiem, że mam tu same życzliwe dusze wokół siebie i wiem też, że w razie chandry za uszy byście mnie ciągnęli :D Wiem, i za to jestem Wam wdzięczna :Rose: :Rose: :Rose:
rita60 Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Ali teraz dopiero doczytałam,ciesze sie,ze wszystko jest w porzadku,ja niestety nie mam takich predyspozycji,jesli chodzi o jakiekolwiek badania:oops:Aga gratulacje dla ciebie i piesa twego:multi:
bos Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 [B]Ali,[/B] zdrówka , zdrówka i jeszcze raz zdrówka i tak jak pisze [B]Magicnesca[/B] jakby co to na dogo......:multi: :multi: :multi: Mizianko dla [B]Derysia i Andrzeja,[/B] uściski dla mamy.....oraz moc dobrych fluidów w Waszą stronę :loveu: :loveu::loveu:
Ali26762 Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 [B]rituś[/B], [B]bosik[/B] - :kiss_2: :kiss_2: :kiss_2: Dziękuję Wam bardzo :loveu:
zadziorny Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 No, na mnie już czas :roll:. Basenik czeka, a ja cóś zagrypiony jestem :shake:. Może woda choróbsko pasqdne wyciągnie :cool3: :eviltong:
borsaf Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 [B]Ali kochana[/B], ciesze sie, ze wszystko dobrze się skończyło. Lekarz-praktyk wie, co mówi. Widział niejedna zmiane i jeśli tak powiedział to znaczy, że jest ok. Teraz się nie owija zagrozenia w bawełnę tylko mówi prawde i leczy. Ja mu wierzę i sie razem z Tobą cieszę.:lol:
Gosia_i_Luka Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 [quote name='Ali26762'][B]Anisha[/B], ja nie pękam, ja tylko chcę wiedzieć ile przestrzeni będzie dla jednego białasa, jednego teriera normalnych rozmiarów i dwóch olbrzymów :D[/quote] Białas zostaje w domu, nie nadaje się na psie imprezy, za bardzo chce się rządzić... :cool3: Tfu, najważniejsze powinno być najpierw - Ali, kochana!! Dopiero dziś przeczytałam o Twoim badaniu! Ufff... całe szczęście, że wszystko OK! Buźka!:loveu:
Ali26762 Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 [B]borsaf[/B], [B]Gosia[/B] - dzięki :kiss_2: Nie będzie białasa? Szkoda :( Ale Ty, [B]Gosiu[/B], będziesz, [B]zach[/B], no i nasza Gospodyni :multi: Będziem skubać i pić, pić i skubać, tralalala ;) :D :D :D
Gosia_i_Luka Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 No niestety, musiałabym jej cały czas pilnować, bo to jest przecież mały kamikaze... :roll: Ale ja będę. :multi:
fjolka Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 ali jak to dobrze, ze wszystko dobrze :thumbs:
Wind Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 [B]Ali,[/B] Jestes bardzo dzielna! Bardzo sie ciesze ciesze, ze wszystko jest ok! :-) I masz racje, profilaktyka przede wszystkim. No i zdrowy tryb zycia :multi: Ja wiem, ze trudno zmienic zasiedziale nawyki, ale warto. :multi: [B]aga,[/B] Wielkie gratulacje dla Czitersa! Papier opraw w ramki, zrob zdjecie i wstaw nam na Dogo do podziwiania :-) A ja dzisiaj spedzilam pol dnia z Markiem na zakupach. W Warszawie zapanowala pandemia korkowo-zakupowa. W 5 kilometrowym korku stalam prawie godzine ... Zdeterminowana, porzucialam auto przy Metrze Politechnika i dalej przemieszczalismy sie z Markiem metrem. Odwiedzilismy wszystkie zaplanowane centra i zmiescilismy sie w czasie ... Najtrudniej zrobic dobre zakupy dla mojego Marka :-( 198 cm wzrostu to nie standard na nasze sklepy :shake: Udalo nam sie jednak kupic super kurtke i inne niezbedne szpargaly ... no a dla mnie plaszczyk ... ehhhh ... nie moglam sie powstrzymac :oops: Po przejsciu kilometrow w galeriach handlowych, czuje sie jak z krzyza zdjeta ... ale najwazniejsze, ze zima moze juz nadchodzic :cool3: W.
coztego Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 [quote name='Gosia_i_Luka']Białas zostaje w domu[/QUOTE] No i jak Ty się z takim niewytrymowanym psem potem pokażesz? :evil_lol: A dzisiaj w UM spotkałam [B]bo[/B] :cool1: Przyznam Wam się uczciwie, że w pierwszym momencie nie poznałam naszej [B]bo[/B], bo mi się kontekst nie zgadzał. Kto widział [B]bo[/B] bez teriera u boku :evil_lol:
Wind Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Mieszam jak nic z tymi postami. Tu napisalam, potem wykasowalam bo tematy pomylilam i wrzucilma Ci na AT. Dziaiaj bylam w CCC, rzeczywiscie w Wawie ;), ale wybor byl ogromniasty :-)
fjolka Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 [B]wind[/B] podziwiam, wlasnie takie latanie po sklepach mnie czeka:shake: odwlekam od tygodnia,a musze upolowac pare zimowych fatalaszkow no i jak sie znam to bedzie ciezko:roll: w ogole zauwazylam, ze najlepsze zakupy robie, jak ide tylko towarzysko i bez planow zakupowych:cool3: no bo jak mam juz cos konkretnego kupic to tragedia:mdleje:
coztego Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 [quote name='fjolka'] w ogole zauwazylam, ze najlepsze zakupy robie, jak ide tylko towarzysko i bez planow zakupowych:cool3: no bo jak mam juz cos konkretnego kupic to tragedia:mdleje:[/QUOTE] Witaj w klubie :evil_lol:
zadziorny Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Już jestem z powrotem :roll:. Wymoczony, ale z lepszym samopoczuciem :cool3:. Tylko piffka dzisiaj nie będzie :shake:, buuuuuu :placz: :placz: :placz:
Wind Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 [quote name='fjolka'][B]wind[/B] podziwiam, wlasnie takie latanie po sklepach mnie czeka:shake: odwlekam od tygodnia,a musze upolowac pare zimowych fatalaszkow no i jak sie znam to bedzie ciezko:roll: w ogole zauwazylam, ze najlepsze zakupy robie, jak ide tylko towarzysko i bez planow zakupowych:cool3: no bo jak mam juz cos konkretnego kupic to tragedia:mdleje:[/QUOTE] [B]fjolka,[/B] Przyznam szczerze, ze ja tez nie miewam mega-przyjemnosci z wloczenia sie po sklepach ... Ale sama wiesz, czasami trzeba :p Odczulam ogromna potrzebe wymiany Markowej garderoby i jako tako mi sie to udalo :cool3: Jutro jeszcze kupie Mu jakis zajefajny, miesisty szaliczek i bedzie git ... Po szaliczek pojade oczywiscie sama, bo moj TZ chyba kolejnej wyprawy przez korki i sklepy by nie przezyl :evil_lol: Lepiej niech zostanie w domu z Majutem i troche ja ponianczy :loveu: [B] zadziorny,[/B] Nie ma to jak basenik na koniec pracowitego tygodnia :cool3: A czemu dzisiaj bez pifffka? :crazyeye: W.
Ali26762 Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [B]Wind[/B], [B]fjolka[/B] - dzięki :kiss_2: [B]zadziorny[/B] - na takie przypadki powinieneś właśnie piwko sobie strzelić, tyle, że grzane :razz: Idę spać, wykończona jestem. Psychicznie, przede wszystkim :p Miłego piątku wszystkim - pomyślcie, że już prawie weekend :multi:
Recommended Posts