Wind Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 [quote name='Wojtek'] Noch ein mall... Wind, rogal z jamem to dla fitneski, a nawet "normalnego" ;) człowieka dzienna porcja węglowodanów, a najlepiej ją spożyć przed snem bez białka i tłuszczy, po to, żeby w czasie snu spalać własny tłuszcz. Jeśli rano po śnie nie będziesz głodna to znaczy, że to działa. A poranny trening siłowo/aerobowy najlepiej przeprowadzać właśnie na czczo po to, aby po spaleniu zapasu glikolu w czasie treningu siłowego zabrać się za tłuszcz podczas treningu tlenowego. :razz: Zaproszenie na piwko przyjmuję, gdyż w listopadzie będę mieszkać w Wawie. :-)[/QUOTE] Swieta racja to co napisales! Lecz czasami mimo wielu checi przed duzym treningiem aerobowo-silowym nie jestem w stanie przezyc go na glodzie ... Stad te weglowodany na poczatek dnia, a odzywki bialkowe na zakonczenie :cool3: Wojtus, tylko w listopadzie czy przeprowadzasz sie do stolycy na dluzej? [B]bosik,[/B] Alez zdemolowana kanapa :-o Po takich scenach ma milosc do Majuta jeszcze bardziej wzrasta. Na szczescie nie mialam z nia takich niespodziewanek :cool3: [B]Ali,[/B] Przeczytalam to co mi napisalas na AT w sprawie narkozy wziewnej ... I dopiero teraz przypomnialam sobie Twoja i Beruszka "przygode" :shake: Strasznie to przykre ... czlowiek stara sie, szuka najlepszego weta, najlepszych metod a i tak na przypadek, zaniedbania i "wypadki" przy pracy nie ma wplywu :angryy: Podobne powiklania spotyka sie u wczesniakow podtrzymywanych przy zyciu w inkubatorach ... :-( W.
bos Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 [quote name='Ali26762']Jeśli jedenastka, to wychodzi 2, bo 1 + 1. Musi być jednocyfrowa liczba :razz:[/quote] ........:cool3: :evil_lol: :evil_lol:.......[B]Ali [/B]:cool3:
bos Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 [quote name='Wind'] [B]bosik,[/B] Alez zdemolowana kanapa :-o Po takich scenach ma milosc do Majuta jeszcze bardziej wzrasta. Na szczescie nie mialam z nia takich niespodziewanek :cool3: W.[/quote] .......a [B]zadziorny[/B] już mieszka u mnie , bo mu TZ wystawiła walizki :eviltong: :eviltong: ;)
Wojtek Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 [quote name='Wind']Wojtus, tylko w listopadzie czy przeprowadzasz sie do stolycy na dluzej? [/quote] Hhhyyyyyy... W sobotę jade na działkę z architektuniem i inżynieruniem ustalac poziom "0" domu, a Ty - czy się przeprowadzam???!!!:diabloti: ;) Jade "tylko" na 5 tyg. i chwała Bogu, że łikendy spędzę w domu. Jezu ja tam u Was się chyba potnę z tęsknoty za rodziną, Fu i budową... :-? Cholerne obowiązki służbowe! :angryy:
borsaf Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Witajcie, Panowie, na Off-ie dziewczyna, studentka prosi dogomaniaków o pomoc przy wypełnieniu ankiety dotyczącej czytanych książek. Biedna, ma same "baby", moze pomozecie?:lol:
Ali26762 Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 [B]borsaf[/B], [B]Ibolya[/B] pisała dzisiaj o tym, że na Węgrzech jest likwidowana hodowla welszy. Są pieski i suczki z rodowodami, młode (najstarsze chyba z 2003 roku), niektóre mają już tytuły wystawowe. Facet chce je sprzedać za stosunkowo małe pieniądze. Może zdecydowałabyś się na mniejszą siostrę lub brata dla Wiktorka? [B]bogula[/B], popatrz, jak już znalazłaś swoje szczęście, to teraz propozycji a propozycji :p Pan Murphy znowu złośliwie zachichotał...
Ali26762 Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 [quote name='Wind'][B]Ali,[/B] Przeczytalam to co mi napisalas na AT w sprawie narkozy wziewnej ... I dopiero teraz przypomnialam sobie Twoja i Beruszka "przygode" :shake: Strasznie to przykre ... czlowiek stara sie, szuka najlepszego weta, najlepszych metod a i tak na przypadek, zaniedbania i "wypadki" przy pracy nie ma wplywu :angryy: Podobne powiklania spotyka sie u wczesniakow podtrzymywanych przy zyciu w inkubatorach ... :-( W.[/quote] Dokładnie... Chciałam jak najlepiej, wyszło całkiem odwrotnie do intencji. Nigdzie nie jest powiedziane, że to reguła, ale o takich przypadkach też należy pamiętać... :(
Wind Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 [B]Wojtus,[/B] U nas wcale nie jest tak zle :cool3: Chociaz bez rodzinki moze byc Ci smutno :roll: Nie mniej mieszka tutaj troche wielbicieli AT i WT, wiec beda Ci osladzac rozlake :cool3: Byle nie za bardzo :evil_lol: ... [SIZE="1"]bo jak ustalilismy to rano, od slodyczy sie tyje [/SIZE] :cool3: W.
borsaf Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 [B]Ali,[/B] dzieki za pamięć, ale to ma byc AT i to sunia, juz jest jedna na oku. Reszta na prv.
Ibolya Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 [COLOR=Blue]Witajcie :multi: [B]Wiadomość od Kliwii : Gaja ma nr [SIZE=3][COLOR=Red]10140 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=3][COLOR=Red][COLOR=Blue][SIZE=2]To jest weteranka na "D", czyli na moje oko będzie piechów ponad [B]60 szt. [/B][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE][B][SIZE=3][COLOR=Red] [/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR]
Ibolya Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 [B][COLOR=Blue]bos zadziorny[/COLOR][/B][COLOR=Blue] a Wy się wystawiacie? a [B]jborowy[/B] ?[/COLOR]
zadziorny Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Ja już po basenie :multi: i po piffku :cool3:, a na dogo puchy jakieś panują :mad: :shake: :angryy:
zadziorny Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 [quote name='Ibolya'][B][COLOR=Blue]bos zadziorny[/COLOR][/B][COLOR=Blue] a Wy się wystawiacie? a [B]jborowy[/B] ?[/COLOR][/quote] Ani ja ani [B]bos[/B] nie wystawiamy naszych piechów :shake:. Ale za to jedziemy focić, focić i jeszcze raz focić :cool3: :multi:. Możecie wszyscy już zacząć się bać :cool3: :evil_lol: :eviltong:
Ali26762 Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Ufffff, wydeptałam kapustę, tfu, znaczy psie, zarzygane rano, legowisko. Wlazłam przy tym co najmniej na Kopiec Krakusa! No i oczywiście poczułam chichot pana Murphy'ego na własnej baterii w brodziku, która zaczęła właśnie przeciekać... Mam nadzieję, że nie odpłyniemy do jutra... A po tej wspinaczce jeszcze muszę się sama wyprać... Buuuuu! [IMG]http://twoj.net/style_emoticons/default/banging.gif[/IMG] [IMG]http://twoj.net/style_emoticons/default/banging.gif[/IMG] [IMG]http://twoj.net/style_emoticons/default/banging.gif[/IMG]
bogula Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 [quote name='zadziorny']No to się trochę spóźnił, bo jedyna osoba którą znam, a która poszukiwała walijczyka to [B]bogula[/B] :roll:. A ona już ma zaklepaną Livkę :cool3: :loveu: :multi:[/quote] Dokładnie!:loveu: [quote name='bos'][B]Zadziornego [/B]już od paru godzin nie ma na dogo bo zaczął się meblować , nie wiedziałem dlaczego...........teraz już wiem [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img165.imageshack.us/img165/7981/sprzedampsadls6.jpg[/IMG][/URL] :evil_lol:[/quote] :roflt: :roflt: :roflt: ---a tam w rogu kanapy nie leży sprawca? Jazonek przed trymowaniem?:laugh2_2: Zpraszam na kawę,herbatę i węglowany .......
bogula Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 [B]nitencja, bo[/B]---co u Livki? i reszty:loveu: ? a te węgierskie walijczyki to moze warto dla tzw. "świeżej krwi" ściągnąć? są warte? bo jeszcze nie dokopałam się linka do tego hodowcy.
bogula Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 [quote name='Ali26762']Ufffff, wydeptałam kapustę, tfu, znaczy psie, zarzygane rano, legowisko. [/quote] co Derysiowi zaszkodziło?
Ali26762 Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Pojęcia nie mam, ale jedyną "anomalią" był Greenies...
bogula Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 [quote name='Ali26762']Pojęcia nie mam, ale jedyną "anomalią" był Greenies...[/quote] siemka,[B]Ali! [/B]a co to takiego? nie jarzę:oops:
Ali26762 Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 [quote name='bogula']a te węgierskie walijczyki to moze warto dla tzw. "świeżej krwi" ściągnąć? są warte? bo jeszcze nie dokopałam się linka do tego hodowcy.[/quote] Na pewno warto, tym bardziej, że za psie pieniądze. Wszelkimi informacjami na ten temat dysponuje [B]Ibolya[/B]. Pozwolę sobie wkleić wstępną rozpiskę, aczkolwiek bardzo niekompletną i niebawem mocno uszczuploną, ponieważ pan ma już chętnych na niektóre psiaki - tak pisała mi [B]Ibolya[/B]. moje psy pochodza z krzyzowek pracujaco eksterierowych, myslalem o cenie ok. 15-40 tys. forintow Teraz napisze ich imiona, ale w weekend niektore beda zabrane to potem napisze ktorych nie ma Pies Matula Franci jego wyniki: 10CACT, 2CACIT, HMCH, KIT2-3 ur. 2002.04.05 Nemeshazi Fantom Luci: nie ma ur. 2005.06.14 Suczka - Keny z powodu sierści bd. ur. 2005.06.14 Pies Kusz KIT2 ur. 2005.06.14 Suka Jeni nie ma ur. 2004.09.22 Pies Kekec Hungaria Prima Junior, KIT2 ur. 2005.06.07 Ujdomboli Hilda nie ma ur. 2006.01.02 Suka Inszi nie ma 2004.07.25 Suka Gigi 2x HPJ, BOB ur. 2003.01.26 Suka I.T. może byc hodowlana ur. 2004.03.27 Suka Irisz nie ma ur. 2004.03.27 Poza tym jest 1 pies ze skojarzenia HMCH Rom z Samarty i Rinavolgyi Dorka ur. 2006.03.12 to: Nemeshazi F Lali poza tym urodzone 2006.04.13 po HMCH MATULA Franci i Nemeshazi Fantom Boni : Lotty i Leroy 4 córeczki I.T. i Matranensis Dreadful Doodley-a urodzone 2006.05.05 Owo "nie ma" odnosi się chyba do tytułów... [B]Ibolya[/B], mam rację?
Wind Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Bry! Kto jeszcze oprocz mnie i [B]boguli[/B] na nogach? :cool3: Za oknem ciemno jak .... ehhhh ... te krotkie dni :( [B]Ali,[/B] mam nadzieje, ze juz u Was wszystko ok. Majut jakos tak wczoraj czul sie nietego. Byla bieguna i wymioty, zaaplikowalam wiec calodzienna glodowe. Noc minela spokojnie. I tez nie wiem skad to sie wzielo :roll: Chociaz z drugiej strony nalezaloby Marka podejzewac, ze skarmil sucz jakims ludzkim przysmakiem :angryy: W.
Ali26762 Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 [quote name='bogula']siemka,[B]Ali! [/B]a co to takiego? nie jarzę:oops:[/quote] Witaj [B]bogula[/B]! To, czego nie jarzysz, to takie amerykańskie, zielone, do gryzienia i czyszczenia zębów. Dostępne w sklepach zwierzęcych. Swego czasu na dogomanii dużo się o tym pisało, nie wszyscy byli tym specyfikiem zachwyceni... Nie wiem dlaczego Deryśko wymiatał, zdarzyło się to dopiero trzeci raz, odkąd jest z nami, nie sądzę, że od Greeenies'a, bo zwrócił żółtą pianę, a po tym czymś pewnie rzygałby na zielono ;)
Ali26762 Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Witaj [B]Wind[/B] :multi: U nasz już ok, rano wczoraj był jednorazowy "wybryk". Kolacyjka została pożarta z apetytem i ze smakiem, na nocnym spacerku sensacji nie było, przyjmuję więc, że wszystko jest ok. W razie jakichś biegunkowo - rzygawczych spraw, daję Derkowi Enteramid. Jest naprawdę bardzo skuteczny :)
Ali26762 Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Aaaaaaaaaaa, [B]Wind[/B]! Zaryzykujesz podrapanie Majuta ode mnie i wymizianie koło uszka? ;)
Wind Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 [B]Ali,[/B] A Ty przed senkiem, czy juz po? :cool3:
Recommended Posts