Kasia&Figa Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Dziękuję za bardzo miłe i cieplusie powitanie. Moim miejscem jest Kraków chociaż przez ostatnie trzy lala to Krosno. Figa jest z prywatnej hodowli i niestety nie posiadamy rodowodu a to z powodu, że jej babka zostala przemycona z Rosji:(. Ale i tak ją kocham. Powiem Wam szczerze, że nigdy nie myslalam o posiadaniu welsha do dnia kiedy zawitała w moim domu. Od tera i na zawsze terier i to z taaaaaakim charakterem.
zadziorny Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 [B]Vigor[/B] wieki Cię na forum nie było :roll:. Fota małej Diunki prześliczna :multi:, aż się rozczuliłem :loveu: :calus:
coztego Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 [quote name='Kasia&Figa']Powiem Wam szczerze, że nigdy nie myslalam o posiadaniu welsha do dnia kiedy zawitała w moim domu. Od tera i na zawsze terier i to z taaaaaakim charakterem.[/QUOTE] :klacz: z takim nastawieniem, szybko się wciągniesz w towarzystwo terieromaniaków :lol: Oj, jak miło patrzeć na te maluszki :loveu: Nie ma to jak mały szorstek :evil_lol: [B]bogula[/B], co zakupiłaś? Jest coś ciekawego do poczytania? :cool3:
Ali26762 Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 [B]vigorku[/B], dzięki za współczucie. 10 ugryzień to bym chyba nie wytrzymała, szczególnie jakby były w jednym miejscu... To już chyba, z dwojga złego, wolalabym ten aparacik truteńkowy... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Diunka śliczna, Gapcia też, a obie podobne bardzo do siebie. Tak jak Czika, Bodryś, Derylek, Dżino i Szczęściarz podobni są do Dorki i do siebie nawzajem. Od razu widać, że to Klony, Szumiące w dodatku :D [B]Kasia&Figa[/B] - to na pewno nie Wy jesteście z mojego miasta, a już myślałam... Ale to nic nie szkodzi :) Piszesz, że babka Twojej Figi nielegalnie przyjechała z Rosji - mój poprzedni walijczyk, Beruszek (widoczny w moim avatarku) dostał się do Polski też nielegalnie i też ze wschodu. Śmiałam się nawet, że na początku trudno nam się było dogadać, bo szczekał cyrylicą :D No i cały czas mówiliśmy, że mamy teriera syberyjsko - kaukaskiego :D Oczywiście też nie miał rodowodu, ale to w niczym nam nie przeszkadzało, bo przecież kocha się psa, a nie jego papiery :multi: Bardzo przeżyliśmy jego odejście. Dziś miałby ciut powyżej 14 lat. Teraz mamy Deryśka - Deryl jest już prawdziwym, udokumentowanym walijczykiem :) Ale Deryśka pewnie już znasz ze stron Dogo. Trudno nie zapamiętać takiego łobuza :D
zadziorny Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Taa, a ja dzisiaj byłem ostatni raz w pracy przed urlopem :roll:. Hurra :multi: :cool3: :loveu:
Ibolya Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 [B][COLOR=Blue]vigor[/COLOR][/B][COLOR=Blue] okropnie dawno Cię nie było, ale dobrze, że już jesteś :multi: To pewnie bardzo przeżywasz, że już za parę dni do szkoły idziesz, co? [B]Ela_h[/B] piękne te fotki Agapci, zresztą nie tylko jej, wszystkie są piekne i podobne jak .... klony :razz: [B]Ali[/B], dzięki za dobre chęci, ale dziś wieczorkiem nie dam rady :-( U nas leje bez przerwy od rana, okropne :mad: [/COLOR]
borsaf Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 U nas też pada, ale sa przerwy , ze tylko siąpi. W takiej przerwie wyszlam z Regonem na spacerek wieczorny. Bardzo lubimy deszczyk bo wtedy moze piesek nawet bez linki sobie biegać, nad jeziorem nikogo. Dzisiaj szalał po plaży i gonil kaczki, które przy brzegu szukają chleba jaki im rzucaja dzieciaki.
Ali26762 Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 [quote name='Ibolya'][B][COLOR=Blue][/COLOR][/B][COLOR=Blue][B]Ali[/B], dzięki za dobre chęci, ale dziś wieczorkiem nie dam rady :-( U nas leje bez przerwy od rana, okropne :mad:[/COLOR][/quote] Nie ma problemu, jutro też jest wieczór :)
Ela_hryckiewicz Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Witam ponownie [B]Vigor[/B] zobacz to Twój Amos [URL=http://img239.imageshack.us/my.php?image=lastscan1ot6.jpg][IMG]http://img239.imageshack.us/img239/6893/lastscan1ot6.th.jpg[/IMG][/URL]
Ali26762 Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Super są te szczeniury - i walijskie i erdelowe :loveu:
bogula Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Siemka! ratunku! zalewa nas...leje okropnie, a jako szczęściara z 4=ostatniego piętra mam atrakcje w domu:diabloti: ; przede mną kolejna INTERWENCJA:diabloti: :diabloti: :diabloti: Ale tak naprawdę, to mam dobry humor a do zacieków zdążyłam się przyzwyczaić, choć marzę o nowym dachu... Fafik pozdrawia wszystkich---macha mokrym ogonem. Zapraszam na gorącą :kaffee_2: [B]coztego[/B]---te kolorowe psie miesięczniki PP, MP,P......więcej ogladania niż czytania, ale to już taki zboczek:cool3:
Flaire Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 Ja dzisiaj do pracy na 8m a nie na 7 - pełen luksus, więc jeszcze się lenię przy kompie... Ale pora wziąć psy na deszcz... :-)
Welsh Terrier Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 U nas jakoś porankiem słoneczko zza chmurek się przemyka :evil_lol:. Nie dowiecie się jaka temperatura, bo termometr mamy zbity. :shake::eviltong: Deszczyk jak narazie nie pada. Jest dosyć ciepło. :cool3:
zadziorny Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Witajcie :lol: U nas lało przez całą noc i nadal pada :shake: :mad:. [B]Bogula[/B] współczuję :glaszcze:. Wiem coś o zaciekach :roll: (z tym, że mnie zalewało na I piętrze 4-piętrowego bloku :crazyeye:). Temperatura typowo jesienna 13 [FONT="]°[/FONT]C :angryy:
aga_ostaszewska Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 U nas pogoda odrobinę lepsza niż wczoraj tzn. jest obrzydliwie, ale w chwili obecnej nie pada. Zimnica... brrrr... [B]bogula:[/B]Dostalas mojego pirva?
borsaf Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 [B]Aga -o,[/B] czego gratulowac? Warszawa, czy Kair?:lol:
aga_ostaszewska Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 [quote name='borsaf'][B]Aga -o,[/B] czego gratulowac? Warszawa, czy Kair?:lol:[/quote] Póki co, to niestety niczego... :-( Prorektor stwierdził, że musi umówić się ze mną na kolejny termin, żeby spotkać się z dziekanem... powiedział, że wszystko może się zdarzyć i pracę mogę dostać teraz, za pół roku, rok... Nie wiem co mam myśleć na ten temat. Póki co walczę o pracę tutaj w naszym cudnym kraju. Jesli nie wypali, to znów będę zastanawiała się nad Egiptem ;)
zadziorny Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 A może on ma jakiś cel w tym, by się z Tobą co chwilę umawiać? :cool3: :razz: ;)
borsaf Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 To jest nasza smutna rzeczywistość:placz::mad: Potem sie zastanawiają dlaczego tylu młodych emigruje. Prorektor, dziekan i inne rektory dziwnie sie zastanawiają, pewnie maja swoich na to miejsce i potem z czystym sumieniem powiedza, ze przecież "ona zrezygnowała, proponowaliśmy..." ech:mad::ak-shot::wallbash::siara:
aga_ostaszewska Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 [quote name='borsaf']To jest nasza smutna rzeczywistość:placz::mad: Potem sie zastanawiają dlaczego tylu młodych emigruje. Prorektor, dziekan i inne rektory dziwnie sie zastanawiają, pewnie maja swoich na to miejsce i potem z czystym sumieniem powiedza, ze przecież "ona zrezygnowała, proponowaliśmy..." ech:mad::ak-shot::wallbash::siara:[/quote] Ja slyszalam, ze wlasnie tak jest ze stanowiskami asystenckimi na uczelniach... (szczegolnie na prawie) tzn. osoba po studiach nie dostala sie na aplikacje, nie znalazla pracy w kancelarii, to w takim razie niech sobie pouczy (chodzi oczywiscie o cwiczenia, nie o wyklady) studentow... :-( A ja goooopia chce pracowac na dwoch etatach - kancelaria+uczelnia... chyba zbyt ambitnie. Tylko zastanawiam sie... po co konczylam studia?! Po co staralam sie, po co moj szef i moja pani promotor pisza mi jakies durne opnie... Chyba tylko w tym celu przeciagaja ten proces rekrutacji, zeby wsciekla sie dokumentnie i powiedziala - WYJEZDZAM Z TEGO KRAJU! Plakac mi sie chce jak o tym wszystkim mysle...
Flaire Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 A ja najbardziej się uśmiałam, jak naiwna aga_o powiedziała mi bodaj w poniedziałek, że skoro semestr zaczyna się u nich już za dwa tygodnie, to przecież na pewno już mają wszystkie miejsca obsadzone :roflt: No i opowiedziałam jej o tym, co się stało, gdy przyjechałam do Polski: wylądowałam 3.10, a 4.10 dowiedziałam się, że od 5.10 rozpoczynam pracę na uczelni... Do dziś nie wiem, kto by te zajęcia prowadził, gdybym ja się nie napatoszyła! :evil_lol:
vigor Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Witam! [B]Elu - [/B]serdeczne dzięki za polanie miodzikiem moje starcze serducho, czyli za wstawienie kolejnych fotek rozbrykanej Księżnej Agapci. Naprawdę robi się takie ciepełko patrząc na fotki rozbrykanych welszy ze swojej hodowli. [B]Gapciu - bądź cierpliwa jak Pańcia Ela upiększa twoje futerko. [/B]Ahoj!
bogula Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 [B]aga_o[/B]---odpisałam; dzięki! nie zamartwiaj się! nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło! szukaj innej możliwości, napewno coś sensownego złapiesz ( masz czar osobisty, wykształcenie=podstawy kompetencji, głowę na karku i jesteś wolna:evil_lol: )---wszystko dobre przed Tobą! Przestało lać, nawet udał nam się spacer. A teraz sobie siedzimy przy kompie i czytamy, czytamy...
borsaf Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Witam, Dzisiaj czwartek, to Zadziorny sobie pływa w baseniku [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img361.imageshack.us/img361/7317/sw05cs0.gif[/IMG][/URL] [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img361.imageshack.us/img361/6554/s08um2.gif[/IMG][/URL] [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img358.imageshack.us/img358/8781/sport024pu8.gif[/IMG][/URL] a potem pobasenowe piffko i dogo:lol:
Ali26762 Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Heyka :) Żeby się w Polsce leczyć to trzeba mieć końskie zdrowie... :mad: [B]borsaf[/B], śliczne gify :)
Recommended Posts