zadziorny Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 U nas dzisiaj pierwszy od wielu tygodni dzień bez słońca :multi:. Wczoraj wieczorem lekko popadało (a właściwie posiąpiło) i zrobiło się troszeczkę chłodniej :cool1:. Teraz jest nadal ciepło, ale bez przesady - 20[FONT="]°[/FONT] C :cool3: Przesyłam zaległe życzenia i gratulacje dla solenizantów, zwycięzców i wszystkim innym, którym się należą:laola: :cunao: :drink1: :knajpa: [SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise](ta cholerna dogomania przez dwa dni u mnie nie działała :mad: :angryy: :evilbat:)[/COLOR][/SIZE]
zadziorny Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Przesyłam gorące pozdrowienia od [B]bosa[/B] z okolic Karwii :loveu: :lol: :multi:. Rozmawiałem z nim wczoraj po południu. Jest tam już od piątku rana, a jeszcze morza na oczy nie widział :shake: :mad: :evil_lol:
rita60 Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 [quote name='zadziorny']Przesyłam gorące pozdrowienia od [B]bosa[/B] z okolic Karwii :loveu: :lol: :multi:. Rozmawiałem z nim wczoraj po południu. Jest tam już od piątku rana, a jeszcze morza na oczy nie widział :shake: :mad: :evil_lol:[/quote]To ma tak daleko do morza :crazyeye::crazyeye::crazyeye::loveu::loveu::loveu: czy..........:popcorn:
zadziorny Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Baaardzo daleko :roll:. Całe 300 metrów :mad: :shake:
Welsh Terrier Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 [quote name='zadziorny']Przesyłam gorące pozdrowienia od [B]bosa[/B] z okolic Karwii :loveu: :lol: :multi:. Rozmawiałem z nim wczoraj po południu. Jest tam już od piątku rana, a jeszcze morza na oczy nie widział :shake: :mad: :evil_lol:[/quote] Gdzie to jest? :D
coztego Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 [quote name='zadziorny'] Jest tam już od piątku rana, a jeszcze morza na oczy nie widział :shake: :mad: :evil_lol:[/QUOTE] A co robił przez cały ten czas? :crazyeye: Żeby zdąrzył zobaczyć morze do końca pobytu :diabloti:
niedzwiedzica Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 [B]swallow[/B]-no własnie, tak mi się wydawało,że ona przeciez od niedawna w pośredniej chodzi,ale na 100 % pewna nie byłam, Bo wiesz, gdybyś miała odrobinę mniej przedsiebiorczą córeczkę :angryy:a pierwsze CWC w wieku 15 miesięcy,to ten championat mógł juz byc. Szkoda,że Ada nie poczekała jeszcze miesiąc , dwa :placz: Pamiętałam,że Czeska ma coś koło półtora roku,ale nie chciało mi sie w katalogu z Torunia sprawdzać, kiedy sie urodziła ;) Ali-nie chciej ogladać welsha zrobionego na nagiego chińskiego grzywacza -miej litośc nad swallow ;) Kciuki trzymamy zadziorny-bos morze na pocztówkach ogląda i wiatr od morza czuje..wystarcza mu :-)
moriko Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 A ja właśnie wróciłam z Będzina, pogoda w sam raz na wystawy troche slonka troche chmurek, wiaterek ;-) Nie powiem wam kto jaką lokatę zajął bo nie chce nic pokrecic a nie pamietam jak nazywaja sie psy :cool3: Jeden erdel byl taki dziwny ze sie dlugo zastanawialam czy to erdel :cool3: :cool3: Byl taki maly i jakis taki mięsisty i fryz jakis dziwny :niewiem: Oczywiscie nie znam sie za bardzo wiec moze pies byl ok ale dla mnie jako laika wygladal dziwnie. Zdjec niestety nie mam bo w moim zenicie wyrosly jakies glony :placz:
Ibolya Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 [COLOR=Blue]Heyka :multi: :evil_lol: [B]Derylek zaszalał w Chojnicach :Dog_run: [COLOR=Red]Ocena doskonała, I lokata, medal złoty i CWC :sweetCyb: :sweetCyb: :B-fly::huh: Brawo DERYLEK, brawo Ali :klacz: :klacz: :cunao: :ylsuper: [/COLOR][/B][/COLOR]
Ibolya Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 [B][COLOR=Blue]swallow[/COLOR][/B][COLOR=Blue] a to ci dopiero przygoda, ale to dobrze świadczy o Twojej córci, jest przedsiębiorcza, chętna do pomocy (chciała Cię wyręczyć) no i ma doskonałe podejście do piesków jak cześka bez protestów pozwoliła się jej ogołocić. [B]niedźwidzica[/B] mam pytanie do Ciebie, znani Ci są może rodzice takiego serdelka: [B]ICH STAR v. d. BISMARCKQUELLE[/B]? [/COLOR]
Ibolya Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 [COLOR=Blue]Wieści z Bułgarii :evil_lol: Dziś występowała tylko Gaja, ale za to jak :cool2: Zdobyła CAC, CACIB, BOB, uzyskała Ch. Bułgarii :laugh2_2::multi: Obydwie i Kliwia i Gaja maja też Ch. Bałkanów :loveu: A Czapli pociecha była II na Grupie :klacz::klacz::klacz: [/COLOR]
niedzwiedzica Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Iboyla- hodowla jest mi znana,ale sam pies nie,moge poszperać w katalogach:shake:a powinnam go znac ? O ile pamiętam vd Bismarckguelle hodowali welske i foxy a pies o imiemiu, jakie podałas, to włąsnie welsh . Skąd info,że to airedale ?
zadziorny Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 [quote name='Welsh Terrier']Gdzie to jest? :D[/quote] Między Dębkami a Jastrzębią Górą :roll: :lol:
Welsh Terrier Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Jeżeli dobrze pamiętam w Chojnicach była Aura Czereda Trapera... jaką ocenę dostała? :)
zadziorny Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Brawo dogomaniackie piesy i ich właścicielki [IMG]http://img362.imageshack.us/img362/3018/bravo4sl.gif[/IMG] [IMG]http://img362.imageshack.us/img362/3018/bravo4sl.gif[/IMG] [IMG]http://img362.imageshack.us/img362/3018/bravo4sl.gif[/IMG] [IMG]http://img362.imageshack.us/img362/3018/bravo4sl.gif[/IMG]
swallow Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 [quote name='niedzwiedzica'][B]swallow[/B]-no własnie, tak mi się wydawało,że ona przeciez od niedawna w pośredniej chodzi,ale na 100 % pewna nie byłam, Bo wiesz, gdybyś miała odrobinę mniej przedsiebiorczą córeczkę :angryy:a pierwsze CWC w wieku 15 miesięcy,to ten championat mógł juz byc. (...) Ali-nie chciej ogladać welsha zrobionego na nagiego chińskiego grzywacza -miej litośc nad swallow ;) Kciuki trzymamy [/quote] [B]Niedzwiedzica [/B]Cześka najwcześniej mogłaby skończyć championat w połowie sierpnia, gdyby pierwsze CWC dostała tuż po ukończeniu 15 miesięcy ale na pewno prędko go nie ukończy :diabloti: [B]Ali[/B] - Niedzwiedzica ma racje, Cześka w obecnym wydaniu nie nadaje się do oglądania :evil_lol: :angryy: :placz: [quote name='Ibolya'][COLOR=#0000ff][B]swallow[/B] a to ci dopiero przygoda, ale to dobrze świadczy o Twojej córci, jest przedsiębiorcza, chętna do pomocy (chciała Cię wyręczyć) no i ma doskonałe podejście do piesków jak cześka bez protestów pozwoliła się jej ogołocić. [/COLOR][/QUOTE] No ja sama się zastanawiam jak 4 letnie dziecko poradziło sobie ze wstawieniem psa na stół trymerski i że Cześka jej na tym stole stała:hmmmm:. Cała akcja miała miejsce o godz 7 rano, gdy jeszcze spałam :p [B]Ali, Kliwia[/B] wielkie brawa za wyniki na wystawach :Cool!: :laola:
Mener Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 [quote name='Ibolya'][COLOR=Blue]Heyka :multi: :evil_lol: [B]Derylek zaszalał w Chojnicach :Dog_run: [COLOR=Red]Ocena doskonała, I lokata, medal złoty i CWC :sweetCyb: :sweetCyb: :B-fly::huh: Brawo DERYLEK, brawo Ali :klacz: :klacz: :cunao: :ylsuper: [/COLOR][/B][/COLOR][/quote] ZASZALAŁ ???? Może by tak dla jasności dodać że owo ZASZALENIE to wygrana w klasie Pośredniej przy BRAKU KONKURENCJI, a potem przegranie w porównaniu z psem z klasy Championów (z jedynym wśród psów konkurentem). Trochę więcej rzetelności w "kreowaniu" faktów :shake:
Ela_hryckiewicz Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 [B] Witam serdecznie !!![/B] [quote name='Mener']ZASZALAŁ ???? Może by tak dla jasności dodać że owo ZASZALENIE to wygrana w klasie Pośredniej przy BRAKU KONKURENCJI, a potem przegranie w porównaniu z psem z klasy Championów (z jedynym wśród psów konkurentem). Trochę więcej rzetelności w "kreowaniu" faktów :shake: [/QUOTE] Coś takiego ???? Fakt, że przegrał Deryl z psem klasy Championów ale nie było to żadnego przekłamania. Deryl wyglądał pięknie ładnie zrobiony przez Ali pięknie wystawiony jedyne zastrzeżenie do niego to wysokość. Został żetelnie oceniony prze panią sędzine, i nic komu do tego. CWC to o czymś świadczy i nik tu nie kreuje faktów. Faktem jest że wygrał klase pośrednią i dostał CWC jasne.
Ibolya Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 [COLOR=Blue]Heyka [B]Mener[/B], a Ty jakiego masz pieska? Też coś wystawiałeś (aś) w Chojnicach? [B]Niedźwiedzica[/B] to ja coś pokręciłam, na węg. forum ktoś pytał o to, i oczywiście to welsh jest, nie wiem skąd mi się wziął ten seredel :oops: [/COLOR]
TUŚQA Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Informacja dla tych co ineresują się małym Arankiem. Mały już nie taki mały. Rozrabia bardz,swietnie się czuje i sporo ostatnio podróżuje. Wszędzie mu dobrze. Nie boi się nikogo i niczego. jest super choc uparty i zaczyna rudzieć.Wszystko OK. Aha i jeszcze jedno jest nienajedzony. Jadł by wszystko gdyby mógł i w każdym czasie. jest super i kochamy go bardzo choć nie chce nam sie raho wychodzić z nim sikać..... :lol: ;)
aga_ostaszewska Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Ufff... znow dlugo nie odzywalam sie, ale od czwartku zycie tak bieglo, ze ledwo wytrzymywalam tempo! W czwartek otrzymalam opinie od mojej Pani Promotor i osłupialam... mianowicie dowiedzialam sie, ze "Agnieszka nalezala do wyroznaiajacych sie studentow z uwagi na solidnosc, zaangazowanie i aktywny udzial w cwiczeniach"... hmmm... prawie padlam juz wtedy w gabinecie Sadu Najwyzszego... ale powstrzymalam sie i czytalam dalej..." Wymieniona uczeszczala regularnie na seminaria, byla zawsze wzorowo przygotowana i aktywnie w nich uczestniczyla, wykazujac sie duzym zasobem teoretycznej wiedzy prawniczej, umiejetnoscia formulowania mysli prawniczej oraz rozwiazywania casusow z duza kultura wewnetrzna"... zrobilo mi sie bialo przed oczetami... "na tej podstawie oraz z osobistych kontaktow z Agnieszka stwierdzam, ze jest ze wszech miar odpoiwednim kandydatem na pracownika dydaktycznegio uczelni"... po tym ladnie podziekowala, szybko wybieglam z Sadu i zwolalam ekipe by ten sukces opic... :multi: Nie jest chyba istonte, iz nie do konca wszystko zawarte w opnii jest prawdziwe... ale z duma moge powiedziec... MIALAM KOCHANA PANIA PROMOTOR! cd. w nastepnym poscie, bo boje sie, ze mi wszystko zje...
aga_ostaszewska Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 a wiec (wiem wiem, ze tak sie nie zaczyna, ale nic innego do glowy mi nie przychodzi ;))... teraz czekam na opinie mojego pracodawcy, choc nie jestem pewna, czy watroba kolejna opinie wytrzyma... :lol: W piateczek przezylam duza, fajna, mila przygode... moja kolezanka jeszcze z liceum odezwala sie do mnie, ze widziala moje fotki (wstawione w takiej galeryjce na [url]www.grono.net[/url]) robione przez Wind i chcialaby, zebym wystapila w reklamowce nowego programu na TVN... wlasnie w piatek odbywalo sie nagrania... u boku mlodego mezczyzny odgrywalam przesmieszne scenki... Generalnie program bedzie o nieruchomosciach, a ja i mlody mezczyzna odhgrywalismy mloda pare, ktora szuka mieszkanka... smiechu bylo baaaaaaaaaaaaaaaaardzo duzo! Tak jak przekonalam sie, ze praca modelki w czasie sesji do najlatwiejszych nie nalezy, tak praca w TV tez nie jest lekka... Otoz my krecilismy reklamowke programu, ktory bedzie lecial dopiero na jesieni... ubranka byly jesienne... wszystko odbywalo sie w blue boxie, gdzie nie mozna bylo wlaczyc klimy, bo material falowal... przy 40 stopniowym upale mialam na sobie raz spodniczke z rajstopkami, raz spodnie, koszule z dlugim rekawem i marynarke... nie wspomne nawet o masce, ktora byla u mnie na ryjku i poprawiana byla przed kazdym ujeciem.... czyli co 5 min kolejna warstwa :shake: latwo nie bylo... ALE TAK JAK PISALAM ZABAWA SWIETNA, a rezyser powiedzial ze powinnam rzucic prawo i zabrac sie za aktorstwo :cool3: Po sesyjsce z wywieszonym jezykiem przylecialam do domku i razem z TZ, rodzicami i Czitersem (wyjazd rodzinny :loveu:) wyjechalam na dzialeczke! Dopiero co z niej wrocilam i zdalam relacje!
aga_ostaszewska Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 ale z sie napisalam, teraz do rzeczy... Dziekujemy za zyczonka! [B]vigor:[/B] Duzo zdrowka! Odnosnie kierunku, to ja (i bardzo zaluje, ze nie mam takich zdolnosci) wybralabym matematyke na UJ (albo AGH) o specjalnosci finasowej badz bankowej. [B]Kliwia:[/B] Brawa! [B]Ali: [/B]Jestem z Ciebie bardzo dumna, ogromne gratulacje! [B]coztego:[/B] Dziekuje... tak swoja droga zastanawiam sie, dlaczego Mozilla nie pokazywala krzyzyka :razz: [B]Mener:[/B] Nie mam pojecia co Ciebie ugryzlo, ale wyluzuj...
coztego Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 [B]aga_o[/B], na chwilę Cię spuścić z oka :klacz: Masz sie meldować na dogo codziennie, żeby Ci woda sodowa nie uderzyła do głowy :mad: ;) [B]Mener[/B], luzik, my tu sami swoi! Nikt nic nie musi kreować, i tak wszyscy się cieszą z sukcesów Derylka :multi: :evil_lol:
Recommended Posts