Ali26762 Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 [B]Ibolya,[/B] gdzie jesteś? Wiesz jak tam naszym poszło w Bułgarii?
Ali26762 Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='zachraniarka']Teraz zbieram się by zamówić młodemu obróżkę Lupine.[/quote] To ta od Zuzy?
zadziorny Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Witajcie :lol: Upały nie mają zamiaru odpuścić :mad: :angryy:. Już w tej chwili jest 23[FONT="]°[/FONT] C, a co będzie po południu :crazyeye: :shake:. Oczywiście o deszczu, a nawet krótkotrwałej burzy to możemy jedynie pomarzyć :roll:. Trawniki wokół mają kolor brązowo-zielono-żółty :evilbat:
Flaire Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 [quote name='zachraniarka']Chciałam reklamować, ale odechciało mi się.. Teraz zbieram się by zamówić młodemu obróżkę Lupine.[/quote]zach, ciągle zapominam się Ciebie spytać o jedno. No bo kiedyś zachwalałaś pewne szelki, a Ludwiś w obroży chodzi... ?
nikit1 Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='Wind']Rogza kupilam [URL="http://members.lycos.co.uk/psklep2/"]tutaj[/URL]. Napisalam do nich, ze chce reklamowac obroze. Ciekawe co mi odpisza ... bede informowac. Do smyczy zastrzezen nie mam. Ale ta plastikowa klamerka przy obrozy jest do ... no wiecie do czego ;) [/quote] Wind, Ostatnio byłam w hurtowni Rogz w W-wie (przy ul. Jutrzenki), bo chcę zakupić Julce jakiś ładny zestaw z "kobiecym" motywem :lol: . Powiedziałam Pani, jaką miałam "akcję" z Rolkową obrożą. Pani powiedziała, żebym przyniosła tą starą, oni ją zareklamują i dostanę nową.. Jakoś nie miałam czasu tego sprawdzić tzn. pojechać tam znowu i wymienić.. Ale może spróbuj tam.
coztego Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='zachraniarka'] Chciałam reklamować, ale odechciało mi się.. [/QUOTE] [B]zach[/B], no co Ty?! Reklamuj, należy Ci się nowa! :cool1: Płaci się za to kupę kasy głównie dlatego, że firma jest solidna i przymuje reklamacje bez problemów. A który wzorek Lupine planujesz? :cool3:
swallow Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='Ali26762'][B]Ibolya,[/B] gdzie jesteś? Wiesz jak tam naszym poszło w Bułgarii?[/quote] Teriery walijskie [B]KLIWII[/B] Kliwia CAC CACIB BOB:multi: :multi: :loveu: Debora CAC I BIS Weteran :multi: :multi: Wielkie gratulacje :smilecol: A wystawa była egzotyczna, rozpoczęła się o 18.00 a skonczyła o 2 w nocy, to tyle wieści od naszej Kliwii
zadziorny Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [B]Kliwia[/B] duże brawa dla Ciebie i Twoich welshy [IMG]http://img362.imageshack.us/img362/3018/bravo4sl.gif[/IMG] [IMG]http://img362.imageshack.us/img362/3018/bravo4sl.gif[/IMG] [IMG]http://img362.imageshack.us/img362/3018/bravo4sl.gif[/IMG] [IMG]http://img362.imageshack.us/img362/3018/bravo4sl.gif[/IMG]
Ibolya Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='Ali26762'][B]Ibolya,[/B] gdzie jesteś? Wiesz jak tam naszym poszło w Bułgarii?[/quote] [COLOR=blue]Witajcie :multi: [/COLOR] [COLOR=#0000ff]Coś mi się stało w domu z siecią:angryy: :mad: [/COLOR] [COLOR=#0000ff]Nie miałam jeszcze czasu się tym zająć, bo mam kupę pracy.[/COLOR] [COLOR=#0000ff]Właśnie miałam napisać o [COLOR=red][B]SUKCESACH DZIEWCZYNEK NASZEJ KLIWII[/B][/COLOR] a widzę, że mnie [B]swallow[/B] ubiegła :loveu: [/COLOR] [COLOR=#0000ff][B][COLOR=red]WIELKIE, WIELKIE GRATULACJE[/COLOR][/B] :klacz: :klacz: :huh: :cunao: :drink1: [/COLOR] [COLOR=#0000ff]Wystawa była, jak już pisała [B]swallow[/B], dosyć egzotyczna, a wystawę Serbii podobno odwołano :evilgrin: :wallbash: [/COLOR]
zachraniarka Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='Ali26762']To ta od Zuzy?[/QUOTE] Nie, Zuza ma obroże Red Dingo, a ja od dawna poluje na Lupine, jeszcze jak w Polsce ich nie było. [quote name='Flaire']zach, ciągle zapominam się Ciebie spytać o jedno. No bo kiedyś zachwalałaś pewne szelki, a Ludwiś w obroży chodzi... ?[/QUOTE] Niestety moje szelki zginęły w tajemniczych okolicznościach.. Zostawiłam je na 3 minuty na ławce i jak wróciłam to ich nie było :placz: :placz: Wokół byli znajomi psiarze i nikt nic nie widział, gdzie by mogły one sobie pójść, po prostu rozpłynęły się :shake: Tamte szelki to były dla Hugusia, obecnie miałam zamówić dla Ludwisia. A teraz znów jak uzbierałam kasę to zamówiłam dla Hugusia, pewnie będę je miała na dniach, a Ludwiś musi poczekać.. :-( [quote name='coztego']A który wzorek Lupine planujesz?[/QUOTE] Żółwiki :loveu: :loveu: :loveu: Wielkie gratulacje dla [B]Kliwii[/B] i jej suczek!! :multi: :multi: :multi:
Gosia_i_Luka Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='zachraniarka']Żółwiki :loveu: :loveu: :loveu: [/quote] A myślałam, że zolwiki. :evil_lol: ;)
Ali26762 Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Heyka :) Niech ktoś już wyłączy ten piecyk, mam dość przebywania non stop w piekarniku! [IMG]http://twoj.net/style_emoticons/default/character29.gif[/IMG] [IMG]http://twoj.net/style_emoticons/default/character29.gif[/IMG] [IMG]http://twoj.net/style_emoticons/default/character29.gif[/IMG] [SIZE=4][COLOR=Blue][B]Ogromne gratulacje dla Kliwii i jej dziewczyn !!![/B][/COLOR][/SIZE] :cool2: :sweetCyb::cunao::laola:
Ali26762 Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Jest już stawka na Chojnice: [B]Psy[/B][U] klasa pośrednia:[/U] DERYL z Szumiących Klonów [U]klasa championów:[/U] WOB z Lastrovce [B]Suki [/B][U]klasa pośrednia: [/U]RUTA od Filmara AGAWA od Tadzinka AVITA od Tadzinka [U]klasa otwarta: [/U]AURA Czereda Trapera BETI Barwna Rubi CORA z Borovej Dolinky I plan sędziowania: Ring: 9, Ogółem: 75 Psów: Sędzia: Małgorzata Zakrzewska (PL) [B] Czarny terier 10 Tchiorny Terrier / Black Terrier[/B] [U]Psy - Dogs[/U] 2 152 - 153 Klasa młodzieży - Youth Class 2 154 - 155 Klasa otwarta - Open Class 1 156 Klasa championów - Champion Class [U]Suki - Bitches[/U] 2 157 - 158 Klasa pośrednia - Intermediate Class 2 159 - 160 Klasa otwarta - Open Class 1 161 Klasa championów - Champion Class Ogółem: 10 [B]Airedale Terrier[/B] [U]Psy - Dogs[/U] 1 315 Klasa młodzieży - Youth Class 1 316 Klasa otwarta - Open Class 1 317 Klasa weteranów - Veteran Class [U]Suki - Bitches[/U] 1 318 Klasa młodzieży - Youth Class 2 319 - 320 Klasa pośrednia - Intermediate Class 1 321 Klasa otwarta - Open Class 1 322 Klasa użytkowa - Working Class 1 323 Klasa championów - Champion Class Ogółem: 9 [B]Australian Silky Terrier[/B] [U]Psy - Dogs[/U] 2 338 - 339 Klasa championów - Champion Class [U]Suki - Bitches[/U] 1 340 Klasa młodzieży - Youth Class 1 341 Klasa otwarta - Open Class Ogółem: 4 [B]Cairn Terrier[/B] [U]Suki - Bitches[/U] 1 348 Klasa młodzieży - Youth Class Ogółem: 1 [B]Foksterier krótkowłosy Fox Terrier (Smooth)[/B] [U]Psy - Dogs[/U] 1 819 Klasa szczeniąt - Puppy Class [U]Suki - Bitches[/U] 1 349 Klasa młodzieży - Youth Class 1 350 Klasa pośrednia - Intermediate Class 1 351 Klasa otwarta - Open Class Ogółem: 4 [B]Foksterier szorstkowłosy Fox Terrier (Wire)[/B] [U]Psy - Dogs[/U] 2 352 - 353 Klasa młodzieży - Youth Class [U]Suki - Bitches[/U] 1 820 Klasa młodzieży - Youth Class 2 354 - 355 Klasa championów - Champion Class Ogółem: 5 [B]Jack Russell Terrier[/B] [U]Psy - Dogs[/U] 1 356 Klasa otwarta - Open Class [U]Suki - Bitches[/U] 2 357 - 358 Klasa młodzieży - Youth Class 1 359 Klasa pośrednia - Intermediate Class Ogółem: 4 [B]Kerry Blue Terrier[/B] [U]Psy - Dogs[/U] 1 360 Klasa młodzieży - Youth Class 1 361 Klasa championów - Champion Class [U]Suki - Bitches[/U] 1 362 Klasa młodzieży - Youth Class 1 363 Klasa championów - Champion Class Ogółem: 4 [B]Parson Russell Terrier[/B] [U]Psy - Dogs[/U] 1 368 Klasa młodzieży - Youth Class [U]Suki - Bitches[/U] 1 369 Klasa młodzieży - Youth Class Ogółem: 2 [B]Terier szkocki Scottish Terrier[/B] [U]Psy - Dogs[/U] 1 376 Klasa pośrednia - Intermediate Class 2 377 - 378 Klasa otwarta - Open Class [U]Suki - Bitches[/U] 2 379 - 380 Klasa młodzieży - Youth Class 2 381 - 382 Klasa pośrednia - Intermediate Class 2 383 - 384 Klasa otwarta - Open Class 1 385 Klasa championów - Champion Class Ogółem: 10 [B]Terier walijski Welsh Terrier[/B] [U]Psy - Dogs[/U] 1 386 Klasa pośrednia - Intermediate Class 1 387 Klasa championów - Champion Class [U]Suki - Bitches[/U] 3 388 - 390 Klasa pośrednia - Intermediate Class 3 391 - 393 Klasa otwarta - Open Class Ogółem: 8 [B]West Highland White Terrier[/B] [U]Psy - Dogs[/U] 1 394 Klasa szczeniąt - Puppy Class 2 395 - 396 Klasa młodzieży - Youth Class 2 397 - 398 Klasa pośrednia - Intermediate Class 1 399 Klasa otwarta - Open Class [U]Suki - Bitches[/U] 1 400 Klasa szczeniąt - Puppy Class 3 401 - 403 Klasa młodzieży - Youth Class 3 404 - 406 Klasa pośrednia - Intermediate Class 1 407 Klasa otwarta - Open Class Ogółem: 14
borsaf Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 To sie Walijskie dziewczyny popisały! [B][COLOR=Red]Wielkie gratulacje![/COLOR][/B] Przydały sie krajowe upały, nie było przynajmniej szoku termicznego.
nikit1 Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Ktoś jakis czas temu pisał o ukąszeniach owadów.. Wczoraj zmarła p. Ewa Sałacka (aktorka, m.in. Och Karol)- reakcja alergiczna na ukaszenie osy..:shake:
tunio Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='coztego'][B]bos[/B]iku, nieładnie tak :nono: poza tym carr nie chce suczki, chyba, że będzie miała do dyspozycji ranczo, na którym będzie mogła trzymać wszystkie jej szczeniaki, nie sprzedając ani jednego ;)[/quote] Przeciez ja mam rancho,tyle ze Bush mnie blagal przez telefon,abym mu je na jakis czas odstapila,bo czuje sie zaszczuty i chcialby odsapnac na jakis czas od tego calego zgielku...A wiadomo,ze ja mam takie dobre i czule(:mad: )serduszko,wiec nie potrafilam mu odmowic... :cool1: Zas co do szczeniakow to szczerze mowiac pudlo :evil_lol: Osobiscie zamierzam trzymac co najwyzej dwa-trzy wilczarze i nie wiecej,bowiem z wieksza iloscia nie dalabym rady nawiazac takiego kontaktu jaki powinnien nas laczyc.Zreszta,trzy mam juz wyprobowane i wiem,ze ani to za duzo,ani za malo (choc gdy mi na poczatku wszystkie trzy ruszyly za kotem to rozowo nie bylo :oops: ,ale potem zesmy sie dotarli czego dowodem jest fakt,ze wciaz zyje :diabloti: ). Tak wiec zdecydowanie bardziej odpowiada mi wariant pt.wybrane szczenie za krycie.Oczywiscie potencjalnego reproduktora,aby moc ten pomysl ponownie powtorzyc ;) Kliwia gratuluje ! BTW.A u nas grzmi i jest zachmurzone,ale podejrzewam,ze bedzie to "sucha" burza... :-(
Ela_hryckiewicz Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [B]Witam serdecznie !!![/B] [quote name='nikt1']Wczoraj zmarła p. Ewa Sałacka (aktorka, m.in. Och Karol)- reakcja alergiczna na ukaszenie osy.:shake: .[/QUOTE] Coś strasznego :-( tak w tym roku osy są bardzo niebezpieczne osoby mający alergie na ukonszenia powinny się mieś szczegolnie na baczności. Wredne osy :mad: [B]Ali[/B] kiedy ta wystawa abym tylko ją nie przegapiła :evil_lol: [COLOR="Red"][SIZE="4"][FONT="Arial Black"]Kliwia wielkie gratulacje z kolejnych zwycięstw prosimy o jeszcze [/FONT][/SIZE][/COLOR] :laola: :laola: :laola:
Ela_hryckiewicz Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 W Pile kolejny dzień upalny i praktycznie baz tlenowy nie ma czym oddychać psy również leżą na płytkach gdzie popadnie. Wczoraj w mojej rodzinie padła suczka Saba przeurocza bernardynka. Smutek ogarnął nas wszystkich nazywaliśmy ją Sabinka lub pospolicie grubas. Suczka troszkę chorowała i była alergiczką. Wyłysiała dostawała leki i wszyscy sądzili że przejdzie jak to zawsze bywało niestety rankiem mieli jechać do wewta a ona po prostu zasnęła i się nie obudziła. Zal i smutek przeogromny:-( Moja Dora znowu kaszle nie wiem co robić. Skończyła przeciez niedawno leki homoopatyczne czy to już tak ma zostać troche mnie to niepokoi. Jak boli gardło i jest grypa jest kaszel to ona taki ma, płucny żeżący kaszel. Strasznie to znowu wygąda. Jutro jade do weta.
borsaf Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [B]Elu[/B] jutro zaraz pędź do weta z Dorcią. Taki kaszel wilgotny, rzężący może też byc objawem, że w płucach zbiera sie płyn. Niestety te tropikalne upały wykończają nas i nasze psy. Może cos będzie trzeba dać Dorce na wspomożenie pracy serca? Pisz, co Ci wet powiedział?
coztego Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='Ela_hryckiewicz']Kurcze przestraszyłaś mnie jutro jade[/QUOTE] :kciuki: Pisz jutro zaraz, co wet powiedział.
Ali26762 Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Heyka :) A my wróciliśmy znad jeziora, gdzie całą rodzinką wypływaliśmy się w cieplutkiej wodzie. Siedzieliśmy do nocy, aż się zupełnie ciemno zrobiło, tak było fajnie. Byliśmy też dzisiaj w Sopocie w Związku Kynologicznym, gdzie wypełniłam wniosek o przyznanie tytułu Młodzieżowego Championa Polski, a także Deryś dostał pieczątkę w rodowodzie o treści [B]PIES REPRODUKTOR[/B] :multi: Tak więc błogosławieństwo na bzykanko już mamy ;) :D [B]Elu[/B] - bardzo mi przykro z powodu Dorci, jedź jutro koniecznie do weta i mów co zdiagnozował. Tylko błagam, nie do tego konowała...! :mad: Smutny też fakt odejścia Saby :( A wystawa w Chojnicach jest już w najbliższą niedzielę.
Ali26762 Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='Ela_hryckiewicz']Mam dwie łapki :evil_lol:[/quote] Skąd masz dwie łapki? I jakie?
Recommended Posts