vigor Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Witam! Brawa dla welszy za medale, tytuły, wspaniałe opisy oraz za to, że mimo ogromnego upału tak pięknie prezentowały się na ringu. Koleżankom z dogo zapewne upalik nie przeszkadzal :evil_lol::eviltong:. Dzisiaj również będzie ciepełko :evil_lol::cool1:. Wybieram się zamówić dostawę węgla na zimowe ogrzewanko. Ahoj!
zadziorny Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Witajcie :lol: No :roll:, ale tych fotek to coś mało jak na wystawę międzynarodową [SIZE=1](i do tego w stolycy)[/SIZE] :mad:. Czyżby [B]Ibolya[/B] sama jedna tylko fociła? :hmmmm: :niewiem: :shake:
Ibolya Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 [quote name='zadziorny']Witajcie :lol: No :roll:, ale tych fotek to coś mało jak na wystawę międzynarodową [SIZE=1](i do tego w stolycy)[/SIZE] :mad:. Czyżby [B]Ibolya[/B] sama jedna tylko fociła? :hmmmm: :niewiem: :shake:[/quote] [COLOR=blue]Nie, nie, nie, jeszcze [B]Ali[/B] fociła, oraz Jej TZ, ale Oni dopiero dziś wieczorem wyjeżdżają z Wa-wy.[/COLOR] [COLOR=#0000ff]Znając Ali, fotek należy się spodziewać dzisiaj w nocy :evil_lol: [/COLOR] [COLOR=#0000ff][B]zadziorny[/B] a Ty miałeś być na wystawie i co ?? :mad: [/COLOR]
bos Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 [quote name='Ibolya']........ [COLOR=#0000ff][B]zadziorny[/B] a Ty miałeś być na wystawie i co ?? :mad: [/COLOR][/quote] Planowaliśmy wspólny wyjazd................................................................. ....................................................i byłem pewny że pojechał.................sam. Szkoda. Dzięki za relację kochani , fotki super....................................................... [B]Ibolya , swallow, Ali , Kliwia ,Fuka..[/B].......gratulacje dla Waszych pupili i dla Was za przygotowanie ich i oczywiście za to że się pięknie pokazały mimo upału. Gratulacje dla pozostałych których nie wymieniłem. Na pewno mieliście super spotkanko dogomaniackie i udało się Wam wspólne piffffko zaliczyć. [quote name='Kliwia']... A poza tym mielam przyjemnoscpoznac[B] Zachraniarke, .......[/B][/quote] Byliście jednak wszyscy pod czujnym okiem naszej [B]zach[/B] i nie mogło sie Wam nic stać./ myślałem że zach jest na obozie z Flaire / [B]Ali [/B], trzymam kciuki za Derylka by szczęśliwie ukończył Championat Młodzieży a Jazonowi każę zacisnąć pazurki.................................. [I][SIZE=1]Jutro mam ten okropny dzień[/SIZE][/I]
INA Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 [b]bos [/b]- Wybacz, że Dopiero Teraz... - Bardzo Mi Przykro... - Pamiętaj Jesteśmy Z Tobą , A Ty Bądz Z Nami...
INA Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 NO I GRATULACJE WYRAZY SZCAUNKU DLA WSZYSTKICH WYSTAWIAJĄCYCH MIMO UPAŁY TAKIE WSPANIAŁE WYNIKI:multi: :multi: [B]Ali[/B] - masz pięknego i oczywiście mądrego:lol: psa i dobrze że zdecydowałaś się na wystwianie go. Szczere uznie.
bos Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Wiem tylko że bylo 11 piesów. Napiszcie całą stawkę TW, bo na stronie oddz. ZK w Warszawie nie znajduję żadnych informacji, z tego co wiem wczesniej były
swallow Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 [B]BOS[/B] stawke podawałam już wcześniej [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=14953&page=1164"]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=14953&page=1164[/URL] [quote name='zadziorny']Czyżby [B]Ibolya[/B] sama jedna tylko fociła? :hmmmm: :niewiem: :shake:[/quote] [B]Zadziorny[/B] - a fotek, które ja zrobiłam nie zauważyłeś? :p :-)
Gosia_i_Luka Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Wielkie gratulacje!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
bos Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 [quote name='swallow'][B]BOS[/B] stawke podawałam już wcześniej [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=14953&page=1164"]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=14953&page=1164 [/URL] [/quote] Dzięki [B]swallow [/B]za przypomnienie , wiedziałem że ktoś podal wcześniej ale nie mogłem znależć......i najśmieszniejsze że zakończyłem poszukiwań na 1166 stronie.......... Jeszcze raz dzięki [quote name='swallow'] [B]Zadziorny[/B] - a fotek, które ja zrobiłam nie zauważyłeś? :p :-)[/quote] ..............nie zauważył........zapomniał brele na basenie
zadziorny Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 [quote name='swallow'] [B]Zadziorny[/B] - a fotek, które ja zrobiłam nie zauważyłeś? :p :-)[/quote] Widziałem :roll:, ale ciągle czuję niedosyt :shake: :mad: :diabloti:
rita60 Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 [B]Ibolva [/B]- foty ekstra, psiury z recznikami wygladaja jak bokserzy w ringu, a hippisi rewelacja. Tak wygladał moj Aresek........po zimie.:razz::razz::razz:
Nitencja Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Witam wszystkich CZEMU JEST TAKKKKKK CIEEEEPLO???!!! Ja z psami ledwo zyje. Jedyny plus tych upalow jest taki ze duzo psow do obciecia przychodzi:evil_lol: Dajcie jeszcze jakies fajne fotki . :)
Ibolya Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 [B][COLOR=Blue]rita60[/COLOR][/B][COLOR=Blue] miło, że Ci się moje fotki podobają, mało ich wyszło niestety. Jeszcze kamerą trochę nagrywałam i robiłam zdjęcia, ale przetransportować je tutaj to nie takie proste (dla mnie:oops:), jednak się postaram i jeszcze coś wstawię, zwłaszcza SUKCES [B]Fuki[/B], ale to później, teraz idziemy z psiurami wietrzyć kity, jak to [B]Ali[/B] mawia. A propos fotek ... [B] Nitencja[/B] jakie piękne fotki z norweskiej wyprawy wczoraj widziałam, suuupeer tam było :evil_lol: [/COLOR]
Nitencja Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Ibolya oj bylo bbylo .......tylko krotko chlip chlip
Ibolya Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 [B][COLOR=Blue]rita60[/COLOR][/B][COLOR=Blue] miło, że Ci się moje fotki podobają, mało ich wyszło niestety. Jeszcze kamerą trochę nagrywałam i robiłam zdjęcia, ale przetransportować je tutaj to nie takie proste (dla mnie:oops:), jednak się postaram i jeszcze coś wstawię, zwłaszcza SUKCES [B]Fuki[/B], ale to później, teraz idziemy z psiurami wietrzyć kity, jak to [B]Ali[/B] mawia. A propos fotek ... [B] Nitencja[/B] jakie piękne fotki z norweskiej wyprawy wczoraj widziałam, suuupeer tam było :evil_lol:[/COLOR]
Kliwia Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 [quote]Napisala [B]Nitencja[/B]:Witam wszystkich CZEMU JEST TAKKKKKK CIEEEEPLO???!!! Ja z psami ledwo zyje. Jedyny plus tych upalow jest taki ze duzo psow do obciecia przychodzi:evil_lol: [/quote] O tak ! :oops: Na ilosc pracy i ja nie narzekam, tylko na warunki w ktorych musze ja wykonywac:angryy: Dla mnie jest jeszcze jeden plus tych upalow,Kliwia ma cieczke, a ja mam spokuj od kawalerow.Chyba odpuscili sobie.:multi: [B]Dzikuje wszystkim za gratulacje.[/B] Fotek faktycznie jest malo. Licze, ze [B]Ali [/B]jeszcze troche wstawi. Oby tylko szczesliwie dojechali.
Ali26762 Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Heyka :) Dojechali... Ufff... Wyjechaliśmy o 20:30 i dojechaliśmy po 1:00, chociaż zatrzymaliśmy się tylko raz na 10 minut na stacji benzynowej. Jak o 22:00 wyjechały TIR-y to skończyła się jazda :( No i roboty na drodze, wielokilometrowe objazdy od Elbląga do Nowego Dworu Gdańskiego dopełniły szczęścia i prędkości... Kochani, mamy trochę fotek, obiecuję, że jutro wstawię, bo dzisiaj, wbrew przewidywaniom [B]Iboly'i[/B], już mi się nie chce, szczerze mówiąc, obrabiać ich i sprawdzać w katalogu kto jest kto. A tak w ogóle zbulwersowała mnie jedna sprawa ze strony organizatora wystawy, jutro też wszystko Wam powiem, bo prawdopodobnie podejmę jakieś kroki w związku z tym. Dzisiaj jeszcze się rozpakuję choć trochę i idę spać. [B]Fritz[/B], szkoda, że nie podeszłaś. Ja Ciebie nie mogłam rozpoznać, bo nigdy nie widziałam Ciebie na żadnym zdjęciu. Szkoda naprawdę. [B]bos[/B] - będziemy z Tobą i Twoją rodzinką jutro... Trzymajcie się!
Ibolya Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 [COLOR=Blue]Heyka :multi: Coś się działo wczoraj z dogo, stąd ta moja czkawka :oops: Fotek z karty z kamery nie udało mi się tak łatwo jak myślałam przetransponować tutaj :oops: Wieczorem jeszcze spróbuje. [B]Ali[/B] dobrze, że już dojechaliście :loveu: teraz czekamy na foty, może nareszcie Twoje będą superowe, bo jak narazie to .... mało ich było. U nas nadal cieplutko ... zapraszam na kawkę. [B][I]bos[/I][/B][I] myślami jestem z Tobą i z Twoją Rodziną, trzymajcie się.[/I] [/COLOR]
zadziorny Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Witajcie :lol: Melduję się na kawusi :razz: [SIZE=1](a już marzę o zimnym piffku :cool3:)[/SIZE]
borsaf Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 [B]Ali[/B] szybko wstawiaj te foty, jak w powieści ,zaciekawiłaś mnie i... koniec odcinka!
Ela_hryckiewicz Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 [B]Witam serdecynie !!![/B] [B] Ali[/B] wstanie kolo poudnia :crazyeye: umyje oczka przewietrzy kite Derylowi i zasiadzie do komputera i wtedy nam pokarze :evil_lol:
Fuka Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 [B]BOS, :glaszcze::calus::glaszcze:[/B] Ogromnie Ci współczuję, trzymaj się jakos...
aga_ostaszewska Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Kochani po raz kolejny gratuluję wystawowym zwycięzcą! Rzeczywiście upał był koszmarny i tuż po powrocie do domu ... padłam trupem! Nie odzywałam się, bo mój TZ wczoraj miał operowany bark... Operacja trwała 3 godziny i wstawili mu 4 implanty tytanowe. Wybudził się z narkozy bardzo ładnie, szybko i z uśmiechem na buźce. Nisetety realia szpitalne są tragiczne... brak sali pooperacyjnej, na sali operacyjnej (oczywiście brak klimatyzacji) było ponad 40 stopni (wiem, bo instrumentariszką przy tej operacji był moja mama chrzestna), a sale dla pacjentów również nie mają ani wentylacji ani klimy... ISTNY KOSZMAR! Wczoraj siedziałam w szpitalu 13 godz, dzis rano zawiozłam TZ-towi śniadanko (bo jedzeniu w szpitalu... wiadomo jakie jest. Na pacjenta przeznaczona jest stawka na dzien - 4 zł), po pracy znów jadę go odwiedzić... Ehhhh... ciężko mi... ale kto powiedział, że będzie lekko... ;)
Recommended Posts