Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='aga_ostaszewska'][b]Flaire:[/b] Czy wiesz, że Ali i zachraniarka obiecały pojechać na stepny obóz agilty razem z nami!? :P[/quote]
Ja obiecałam? KIEDY ???

;) :D

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

[quote name='zadziorny'][b]Ali[/b] - fotoreportaż jest jak zwykle super i ekstra :lol:
Widać na zdjęciach, że Jego Wysokość już przerósł Derylka, a także że młode teriery świetnie się ze sobą rozumieją i do tego mają niesamowitą frajdę ze wspólnej zabawy :lol: :roll:[/quote]
Oj to prawda. Chłopaki bardzo się lubią, z czego niezmiernie się cieszę i oby tak pozostało.
A Lord Ludwig rośnie jak na drożdżach - tak naprawdę to dopiero widać przy Derylu, szczególnie po tygodniowej lub dłuższej przerwie w kontaktach... Jeszcze trochę, a Ludwiś będzie przynajmniej dwa razy taki jak Derylek... Jak ten czas szybko leci :(

Posted

[quote name='Flaire']A do zachraniarki i Ali to mam dużą pretensję :wink: , bo jak ja byłam w Gdańsku, to nad żadne jeziorko mnie nie zabrały! :cry: :cry: :cry:[/quote]
A bo to był taki dziwny dzień... Ja miałam gościa z Anglii akurat, a ponadto następnego dnia wyjeżdżałam z gościem na agrowczasy na Kaszuby. I tak cieszę się bardzo, że udało nam się spotkać w ogóle.
[b]Flaire[/b] - co się odwlecze to nie uciecze i pierwsze koty za płoty :D
Obiecuję, że jak przyjedziesz następnym razem, to pojedziemy nad jeziorko, albo udamy się do wspaniałego lasu (w zależności od pory roku).
No i mam nadzieję, że spędzimy więcej czasu na prywatnych pogaduchach :)

Posted

[quote name='Kliwia'] [size=6]Ali[/size] superowskie te Twoje fotki. I kto pierwszy byl na brzegu Deryl czy Aga?[/quote]
Oczywiście, że Deryl :D

[quote name='Kliwia']Tak sobie mysle, ze tez bym pokazala fotki z wystwy w KESCEMECIE, ale jako mlody dogomaniak .nie wiem jak.[/quote]
To proste - z komputera wstawiasz fotki do żaby [url]http://imageshack.us/[/url] i potem kopiujesz drugi od góry adres - on wstawia na forum miniaturę, po kliknięciu w którą pokazuje się zdjęcie oryginalnych rozmiarów.

[quote name='Kliwia']Pare slow o wystawie:
Upal byl okropny, :oops: a my 14h katowalismy psy w samochodzie. Dzielnie to przezyly.
:P Wyniki z 1 dnia;
- CZARDASZ z Szumiacych Klonow - CAC res CACIB
- KLIWIA Rodem z Walii - CAC resCACIB
- DEBORA z Kozackich Stepow [b]kl.WETERANOW[/b] - CAC [b]BOB[/b]

:lol: 2 dzien:
- CZARDASZ - CAC CACIB
- KLIWIA - CAC CACIB
- DEBORA - CAC

A ciekawostka jest ,ze wszystkie psy z tytulami otrzymaly kwalifikacje na wystawe CRUFTA. :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: [/quote]

OGROMNE GRATULACJE DLA CZARDASZA I KLIWII !!!

Aż się serce raduje jak się czyta o takich sukcesach !!!

[quote name='Kliwia']Wszystlim Dogomaniakom wyst :D awiajacym w Rybniku i Wroclawiu zyczy sukcesow :lol:[/quote]

Dołączamy się z Derylem do tych trzymających kciuki i pazurki :)

Posted

[quote name='Kliwia']:wink: [b]Ali[/b] przepros Deryla za babola w poprzednim poscie. Jak wypadlo trymowanko. Aga wyszla bez szwanku?[/quote]
Aga jak Aga, najważniejsze, że Deryl wyszedł bez szwanku ;) :D :D :D
A literówką się nie przejmuj - Derylek to pies tysiąca imion, nawet nie zauważył :D

[quote name='Kliwia']Moja sunia Kliwia ma dzis urodzinki[/quote]

:BIG: :new-bday: :BIG:

Posted

[quote name='Ela_hryckiewicz']Ali kiedy ty spisz :o[/quote]Kiedy Ali śpi to ja nie wiem, natomiast wiem na pewno, że aga_o śpi w tej chwili... :D Musi po ekscesach wczorajszej nocki... :wink:

Posted

[quote name='Ela_hryckiewicz']Ali kiedy ty spisz :o[/quote]
A w tak zwanym międzychwycie, czyli od rana do południa ;)
Właśnie to wyjaśniłam w topiku o erdelach.

Dzieńdoberek :)

Posted

[quote name='zadziorny']Czy są już może jakieś wieści z dzisiejszych wystaw? :niewiem:[/quote]To zależy, o jakie wieści Ci chodzi... Na kerrakach jest trochę i jak tam grzecznie poprosisz, to pewnie się dowiesz wyników radomskiej grupy również! :D

Posted

[b]Flaire,[/b]

Niestetety nie udalo mi sie wyrwac :( Musze przyznac, ze to troche moja wina ... Wczoraj fotografowalam tak zjawiskowa kobiete, ze siedze przed monitorem jak zakleta, wybieram i przebierem zdjecia a czas mija zupelnie poza mna ... :-) Uczta to dla mych oczu :-)

Posted

A myśmy i tak się nieźle bawili w towarzystwie dwu- i czteronożnym (w tym jeden kot :o ). Konsumpcja czosnku dosyć wysoka, większość tortu też zjedzona, a Fragolino było naprawdę super!

Tylko PATI nie dotarła i dodzwonić się do niej nie mogliśmy, więc troszkę się o nią martwię... :(

Posted

[b]Aga o - sto lat, sto lat :new-bday: :new-bday: :new-bday: to ode mnie :tort: :tort: :drinking: :buzi:

Flaire - ślicznie dziękuje, że pamiętaliście :drinking: o moim Vigusiu :D :D :D Szkoda, że Wa- wa tak daleko :( :( może dlatego ten niejadek wczoraj - wciągnął całą swoją porcje i dziś rano też nie gymasił przy sniadanku :lol: :lol: )
Vigo już zepsuł jeden ze swoich prezentów urodzinowych :x
CO oni za zabawki robią???? miała to byc taka super zabawka do przeciągania ( świecąca w nocy)-on uwielbia bawic się w przeciąganie - i co :-? wszystko rozłożył na częsci pierwsze a dostawał tylko do zabawy z nami a potem było chowane- to miała być taka nasza - jego zabawka... :roll: [/b]

Posted

[size=6][b]Wszystkim serdecznie dziękuję za życzenia urodzinowe![/b][/size]
Miałam ciężki week-end... niekończąca się impreza od piątku do niedzieli...

[b]Flaire:[/b] Dziękujemy za fantastyczne przyjęcie! Pyszny tort! Masa przysmaków czisnkowych - MEGA IMPREZA! I przepraszam, że nie zostaliśmy, żeby posprzątać :oops:

Do imprezy dołączyły telefonicznie [b]Ali[/b] i [b]Fuka[/b]. Fuka piła równo z nami (a może nawet i szybciej :lol: )
[b]Ali:[/b] Dziękuję za ślucznego KFIATKA!

[b]Gratuluję wszystkim wystawiaczom i ich psiakom oraz składam zaległe życzonka![/b]

Dziś zdecydowanie wolałabym odespać niż siedzieć w pracy...

Posted

[b] Ali i Swallow[/b] dziekuje za instruktarz odnosnie zdjec, w wolnej chwili poprobuje.
[b] Aga[/b] :klacz: :tort: z okazji 16 urodzin .zycze Ci samych radosnych chwil,
[b]sto lat [/b] bac zawsze usmiechnieta. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Zadziorny - u nas jest może trochę 8) cieplej ale za to ciemno jak w...... to już chyba wolę to Wasze słonko na niebie.
Ale nie narzekam "głośno" bo Vigo od kiedy przyszły chłodne dni zaczął
n o r m a l n i e jeść, mam nadzieję że to koniec 3- miesięcznego wybrzydzania :evil:

Posted

Wczoraj [b]Diuna Zadziorne Ucho[/b] ukonczyla 15 miesiecy.
Dzisiaj mija [b]roczek[/b] jak wspanialy welszyk jest razem z nami.
Dziekujemy [b]Basi Palce, Zadziornemu, Nitencji[/b], bo dzieki nim mamy urocza Diune. Junior fotki umiesci po przbudzeniu sie - chyba okolo poludnia.
Czesc, pedze do pracy.

Posted

[quote name='zadziorny'][b]aga_o[/b] - 16 lat to bardzo piękny wiek :lol: :wink:[/quote]
Oj piekney, piękny... :lol: Szkoda, że taki odległy :wink:

[b]Kliwia:[/b] Dzieki za zyczonka! Koniecznie wklejaj foty, bo cosik mi się zdaje, że masz ich wiele i masz się czym pochwalić!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...