Mokka Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 [quote name='zadziorny']Niedobra [B]Mokka[/B] 0X ;-)[/quote] Oj, paskudna :vamp: Trochę strach zadawać się z nią ;-)
vigor_junior Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 [B]Nitencja[/B] no no no..... córcia Alexa czasem wpada tutaj na dogo popatrzec sobie na inne pieski a tutaj ojciec tak jajcami macha.... jeju co ja jej teraz powiem, co jak zapyta.. " a co robi ten moj tato? czemu on tak dziwnie lezy?" ;-) ;-) ;-)
Nitencja Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Vigorze..... Diuna to juz wiedziec powinna :) no i trzeba uswiadomic by sie nie puscila z byle jakim tylko czarno rudym welshem :-D
zadziorny Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 [quote name='"vigor_junior'][B]Nitencja[/B] no no no..... córcia Alexa czasem wpada tutaj na dogo popatrzec sobie na inne pieski a tutaj ojciec tak jajcami macha.... jeju co ja jej teraz powiem, co jak zapyta.. " a co robi ten moj tato? czemu on tak dziwnie lezy?" :wink: :wink: :wink:[/quote] Lepiej jej w ogóle nie pokazuj :roll:. Tym bardziej, że to tatuś :lol: ;-)
zadziorny Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Ale u nas teraz pięknie śniegiem sypie :lol:. Będą miały piechy radochę :lol: 8-). A swoją drogą to mam nadzieję, że nasi meteorolodzy znowu "się gwizdną" z prognozami pogody na święta 0X ;-)
bogula Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Taaaak! sypie niesamowicie! ja jednak podjęłam decyzję i zdołałam umyć i "ubrać" ostatnie okno..., no bo jak to? święta i brudne okna?! Fisiek z młodszą wyskoczył na spotkanie z jamniczką Lenką...Będą bałwany---tylko, bo figle nie obejmują sexu. A te foty psich możliwości nawet u mnie, doświadczonej jędzy, wywołują konsterkę.....Pozdro! i ... do figli pod pierzynką, bo pogoda dogodna.........
bogula Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Woo, matko! dostałam okropnego sms-a: piesek od [B]Gwarka[/B] nie żyje.Iza miała młodego borderka...Była z nami i borderką Holcią w Krakowie 2005...Młodym nie nacieszyła się długo...makabra!
zadziorny Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 [B]bogula[/B] a co mu się stało :question:
borsaf Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 [B]bogula[/B] okropna wiadomośc. Ciarki mi po plecach przeszly, bo piszesz, że mlody. Bardzo im współczuję.
zadziorny Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 A ja sobie takiego oto GIF-a wstawię :roll:. A co 0X [IMG]http://img276.imageshack.us/img276/1871/mucha23bb.gif[/IMG]
zadziorny Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Usiłuję pacnąć muchę :roll:, ale mi nie wychodzi 0X :evil: ;-)
zadziorny Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 [quote name='borsaf']:popcorn: nie lepiej basenik i pifko?[/quote] Basen mam dopiero w czwartek 8-) :lol:
borsaf Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 [B]Zadziorny[/B] dzieki za maile. Nie wysyłałam z powrotem bo by Ci sie skrzynka zapchala.;-) A kartka świateczna przedniej klasy, poszla dalej. Much duzo tej zimy, lataja za oknem takie białe;-)
zadziorny Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Ty się o moją skrzynkę nie musisz martwić :roll:. Mam całe 6 GB pojemności :lol:. Chciałbym zobaczyć jak ją zapychasz ;-)
Ibolya Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 [COLOR=Blue][SIZE=3][FONT=Garamond][B]Cześć wszystkim. [/B]Czy ktoś mi może powiedzieć co zrobić, żeby nie dostawać maili o odpowiedziach na posty? [B]Nitencja[/B] : gratulacje dla Cedrika, to duży sukces. [/FONT][/SIZE][/COLOR]
borsaf Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 [B]Ibolya[/B] Mnie ratowali dogomaniacy przed ta niechciana poczta, teraz ja Ciebie uratuje. Wchodzisz do panel użytkownika, po lewej stronie jest Edycja opcji, tam wchodzisz i wybierasz tą z postami i zmieniasz na nie subskrybuj. Na dole trzeba kliknąć na zatwierdź zmiany i po prawej stronie jeszcze, tam gdzie sie subskrybowane wątki pokazuja jeszcze trzeba kliknąc na wyrejestruj. To chyba wszystko, bo juz nie mam powiadomień, że w barze ktos po mnie odpowiedzial dwoma piwami, a ktos inny czterema:vamp:
zadziorny Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 [B]Ibolya[/B] musisz zrobić dwie rzeczy. Najpierw: [quote name='"Flaire"']Panel użytkownika-> Edycja opcji -> Przysyłanie informacji i powiadomień -> domyślny tryb powiadamiania o postach[/quote] Po dokonaniu tych wszystkich zmian (tzn. na "nie subskrybuj") musisz jeszcze kliknąć na samym dole przycisk [I][B]Zapisz zmiany[/B][/I] :cool: :lol:. Później: [quote name='"zadziorny"']Musisz wejść jeszcze raz do [I][B]Panelu Użytkownika[/B][/I] i pod każdym subskrybowanym tematem kliknąć [U][I][B]Wyrejestruj[/B][/I][/U]. Dopiero wtedy przestaną przychodzić powiadomienia na Twoją skrzynkę pocztową :cool: ;-) [/quote] I to wszystko :lol: ;-)
zadziorny Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Qrcze :o, ale ta [B]borsaf[/B] jest szybka :roll:. Znowu mnie wyprzedziła :puppydog: ;-)
Ibolya Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 [quote name='borsaf'][B]Ibolya[/B] .....Na dole trzeba kliknąć na zatwierdź zmiany [B]i po prawej stronie jeszcze, tam gdzie sie subskrybowane wątki pokazuja jeszcze trzeba kliknąc na wyrejestruj[/B]. To chyba wszystko, bo juz nie mam powiadomień, że w barze ktos po mnie odpowiedzial dwoma piwami, a ktos inny czterema:vamp:[/quote] [B][COLOR=Blue][SIZE=3][FONT=Garamond]borsaf[/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][COLOR=Blue][SIZE=3][FONT=Garamond] : dzięki, ale ja chyba blondynka jestem, bo do momentu "nie subskrybuj" ustawiłam sobie już dawno, ale to nic nie dało. A tego o czym piszesz, tzn. że trzeba jeszcze gdzieś kliknąć na [B]wyrejestruj[/B] to wcale nie widzę:nonono2: [/FONT][/SIZE][/COLOR]
borsaf Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 [B]Ibolya[/B] witaj w klubie. Ja tez nie odhaczylam tego. Tam na samym dole jest takie okienko zatwierdz zmiany, tylko wydaje sie że ono sie odnosi do ostatniej tabelki. To jest to.
borsaf Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Moze u Ciebie tego nie bedzie potrzeba. Ale mi nadal przychodzily powiadomienia i tam byly wyszczegolnione te watki. ktore sie mi wyswietlaly. Np Airedale..., a pod tym, to bylo tlustym drukiem jest opcja na koncu wyrejestruj
borsaf Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 [B]Zadziorny[/B] ale Ty to napisałes fachowo bardziej, a ja blondynkowo, klikasz tu, tam.;-)
zadziorny Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Ale może właśnie dlatego Twoje wskazówki są bardziej zrozumiałe :lol: 8-) ;-)
Recommended Posts