Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

[B]Nitencja[/B] no no no..... córcia Alexa czasem wpada tutaj na dogo popatrzec sobie na inne pieski a tutaj ojciec tak jajcami macha.... jeju co ja jej teraz powiem, co jak zapyta.. " a co robi ten moj tato? czemu on tak dziwnie lezy?" ;-) ;-) ;-)

Posted

[quote name='"vigor_junior'][B]Nitencja[/B] no no no..... córcia Alexa czasem wpada tutaj na dogo popatrzec sobie na inne pieski a tutaj ojciec tak jajcami macha.... jeju co ja jej teraz powiem, co jak zapyta.. " a co robi ten moj tato? czemu on tak dziwnie lezy?" :wink: :wink: :wink:[/quote] Lepiej jej w ogóle nie pokazuj :roll:. Tym bardziej, że to tatuś :lol: ;-)

Posted

Ale u nas teraz pięknie śniegiem sypie :lol:. Będą miały piechy radochę :lol: 8-). A swoją drogą to mam nadzieję, że nasi meteorolodzy znowu "się gwizdną" z prognozami pogody na święta 0X ;-)

Posted

Taaaak! sypie niesamowicie! ja jednak podjęłam decyzję i zdołałam umyć i "ubrać" ostatnie okno..., no bo jak to? święta i brudne okna?! Fisiek z młodszą wyskoczył na spotkanie z jamniczką Lenką...Będą bałwany---tylko, bo figle nie obejmują sexu. A te foty psich możliwości nawet u mnie, doświadczonej jędzy, wywołują konsterkę.....Pozdro! i ... do figli pod pierzynką, bo pogoda dogodna.........

Posted

Woo, matko! dostałam okropnego sms-a: piesek od [B]Gwarka[/B] nie żyje.Iza miała młodego borderka...Była z nami i borderką Holcią w Krakowie 2005...Młodym nie nacieszyła się długo...makabra!

Posted

[B]Zadziorny[/B] dzieki za maile. Nie wysyłałam z powrotem bo by Ci sie skrzynka zapchala.;-) A kartka świateczna przedniej klasy, poszla dalej.

Much duzo tej zimy, lataja za oknem takie białe;-)

Posted

[COLOR=Blue][SIZE=3][FONT=Garamond][B]Cześć wszystkim. [/B]Czy ktoś mi może powiedzieć co zrobić, żeby nie dostawać maili o odpowiedziach na posty?
[B]Nitencja[/B] : gratulacje dla Cedrika, to duży sukces.
[/FONT][/SIZE][/COLOR]

Posted

[B]Ibolya[/B] Mnie ratowali dogomaniacy przed ta niechciana poczta, teraz ja Ciebie uratuje.
Wchodzisz do panel użytkownika, po lewej stronie jest Edycja opcji, tam wchodzisz i wybierasz tą z postami i zmieniasz na nie subskrybuj. Na dole trzeba kliknąć na zatwierdź zmiany i po prawej stronie jeszcze, tam gdzie sie subskrybowane wątki pokazuja jeszcze trzeba kliknąc na wyrejestruj. To chyba wszystko, bo juz nie mam powiadomień, że w barze ktos po mnie odpowiedzial dwoma piwami, a ktos inny czterema:vamp:

Posted

[B]Ibolya[/B] musisz zrobić dwie rzeczy. Najpierw:
[quote name='"Flaire"']Panel użytkownika-> Edycja opcji -> Przysyłanie informacji i powiadomień -> domyślny tryb powiadamiania o postach[/quote] Po dokonaniu tych wszystkich zmian (tzn. na "nie subskrybuj") musisz jeszcze kliknąć na samym dole przycisk [I][B]Zapisz zmiany[/B][/I] :cool: :lol:. Później:

[quote name='"zadziorny"']Musisz wejść jeszcze raz do [I][B]Panelu Użytkownika[/B][/I] i pod każdym subskrybowanym tematem kliknąć [U][I][B]Wyrejestruj[/B][/I][/U]. Dopiero wtedy przestaną przychodzić powiadomienia na Twoją skrzynkę pocztową :cool: ;-) [/quote] I to wszystko :lol: ;-)

Posted

[quote name='borsaf'][B]Ibolya[/B] .....Na dole trzeba kliknąć na zatwierdź zmiany [B]i po prawej stronie jeszcze, tam gdzie sie subskrybowane wątki pokazuja jeszcze trzeba kliknąc na wyrejestruj[/B]. To chyba wszystko, bo juz nie mam powiadomień, że w barze ktos po mnie odpowiedzial dwoma piwami, a ktos inny czterema:vamp:[/quote] [B][COLOR=Blue][SIZE=3][FONT=Garamond]borsaf[/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][COLOR=Blue][SIZE=3][FONT=Garamond] : dzięki, ale ja chyba blondynka jestem, bo do momentu "nie subskrybuj" ustawiłam sobie już dawno, ale to nic nie dało. A tego o czym piszesz, tzn. że trzeba jeszcze gdzieś kliknąć na [B]wyrejestruj[/B] to wcale nie widzę:nonono2: [/FONT][/SIZE][/COLOR]

Posted

[B]Ibolya[/B] witaj w klubie. Ja tez nie odhaczylam tego. Tam na samym dole jest takie okienko zatwierdz zmiany, tylko wydaje sie że ono sie odnosi do ostatniej tabelki. To jest to.

Posted

Moze u Ciebie tego nie bedzie potrzeba. Ale mi nadal przychodzily powiadomienia i tam byly wyszczegolnione te watki. ktore sie mi wyswietlaly. Np Airedale..., a pod tym, to bylo tlustym drukiem jest opcja na koncu wyrejestruj

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...