Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']:placz: :placz: :placz: ja się chyba powieszę jak będę dalej czytała jaka to super zabawa :shake: powiedzcie chociaż, że coś jest niefajnego w agility :lol:[/quote]Trzeba wstawać w niedzielę rano :evil_lol:

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[QUOTE]A on tak musi na dopingu biegać[/QUOTE] zaraz doping mała zachęta :evil_lol:
początki kariery trzeba dobrze motywować zeby był potem doskonały :loveu:

Posted

[IMG]http://img400.imageshack.us/img400/6613/img4145ps1xj.jpg[/IMG]

[B]Asher[/B], a powiedz mi, Ty też skakałaś przez ten zielony płot?:crazyeye: :eviltong:

Posted

[quote name='asher']Następnym razem pewnie będzie slalom, bo nam kazali poćwiczyć z psem chodzenie za ręką ze smakołykiem ;)[/quote]

:megagrin:

Posted

Śmieję, się, bo widzę, że asher bardzo ambitnie podeszła do sprawy i od razu wszystkie stopnie wtajemniczenia chce posiąść.
A co my będziemy robić, jak Wy się nauczycie slalomu już na drugich zajęciach? :mad:

Posted

[quote name='r_2005'][B]Asher[/B], a powiedz mi, Ty też skakałaś przez ten zielony płot?:crazyeye: :eviltong:[/quote]Nie, ja go taranowałam :evil_lol:

[B]Mokka[/B], ty zła kobieto :eviltong:

Posted

[quote name='Mokka']
A co my będziemy robić, jak Wy się nauczycie slalomu już na drugich zajęciach? :mad:[/quote]

:hmmmm: a Wy to powinniscie juz to doskonale umiec :evil_lol:

A tak przy okazji to jak tam mój ulubieniec Lełon? ;)

[quote name='asher']Nie, ja go taranowałam :evil_lol: [/quote]

Ojej to musialo bolec :shake:

Posted

[quote name='PIKA']Ojej to musialo bolec :shake:[/quote]:hmmmm: Płotek jakos nie wyglądał na bardzo poobijanego :niewiem: A może jednak? Sądzisz, że powinnam mu to jakoś zrekompensować? :oops:

Posted

[quote name='asher']:hmmmm: Płotek jakos nie wyglądał na bardzo poobijanego :niewiem: [/quote] A Ty?
[quote]A może jednak? Sądzisz, że powinnam mu to jakoś zrekompensować? :oops:[/quote] Pocałuj go w bolące miejsce:lol:

Posted

[quote name='r_2005']A Ty?[/quote]
On w starciu ze mną nie miał szans, od razu sie przewracał, więc ja nie ucierpiałam ani ciut ciut :cool1:

[quote name='r_2005']Pocałuj go w bolące miejsce:lol:[/quote]Ba! Żebym ja wiedziała, które to miejsce :roll: No bo przecież nie będę obcałowywała całego płotka, centymetr po centymetrze :diabloti:

Posted

[quote name='asher'] No bo przecież nie będę obcałowywała całego płotka, centymetr po centymetrze :diabloti:[/quote]

a czemu? :diabloti:

Posted

[quote name='PIKA']wazelinka posmaruj :evil_lol:[/quote]Wazelinka nie ma właściwości rozgrzewających :shake: Ino poślizg daje :diabloti:

Posted

[quote name='asher']Wazelinka nie ma właściwości rozgrzewających :shake: [B]Ino poślizg daje[/B] :diabloti:[/quote]

to dobrze, polecisz przez plotek za jednym przylożeniem :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']to dobrze, polecisz przez plotek za jednym przylożeniem :evil_lol:[/quote]Ale i tak wtedy zmarzną mi usteczka...
No niestety, będę zwyrodnialcem i ograniczę się do powiedzenia "przepraszam" :cool1:

Posted

[quote name='asher']On w starciu ze mną nie miał szans, od razu sie przewracał, więc ja nie ucierpiałam ani ciut ciut :cool1: [/quote] ...i poszłaś jak burza dalej:lol:
[quote]Ba! Żebym ja wiedziała, które to miejsce :roll: No bo przecież nie będę obcałowywała całego płotka, centymetr po centymetrze :diabloti:[/quote]
Ach, chciałabym to zobaczyć:evil_lol:

Posted

[quote name='LAZY']Widze ze Bugajski połknął bakcyla. Powodzneia w tym slalomie:cool3:[/quote]
Dzięki!!! mam tylko nadzieję, że tyczek nie będe musiała obcałowywać :roll: :evil_lol: