Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki, dzięki!!! :buzi:
Już jesteśmy po, Sabina tak, jak poprzednim razem miała tylko głupiego jasia, ale jest bardziej oszołomiona, bo dawka była większa - do usunięcia były trzy guzki, i do tego jeszcze prześwietlenie kontrolne płuc.
Leży teraz na kocyku i wygląda tak, jakby myślała :evil_lol:

A jej futro wygląda, jakby je mole wygryzły - w trzech miejscach na lewym boczku jest elegancko wygolone, takie łyse placki są, na kazdym szew i każdy pomalowany na żółto jodyną :lol:

Najbardziej się cieszę, ze RTG nadal nie wykazuje nowotworu w płucach :multi:
Teraz czekamy na wyniki histopatologii :kciuki:

Posted

[B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Ja też NIC NIE WIEDZIAŁAM ! Ale dobrze że już jest PO ! [/SIZE][/FONT][/I][/B]
[B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Asiu, czy Sabinie tez tak kiepsko odrasta futerko ??? Mańka po swoich przygodach nadal łysawa jest ... [/SIZE][/FONT][/I][/B]

Posted

[quote name='asher']Się? Zawsze :eviltong:

Trzymajcie kciuki, jutro o 10 Sabina ponownie idzie pod nóż :shake: Dzisiaj zagoniłam mamę do dokładnego obmacania psicy, znalazła jeszcze dwa kolejne zgrubienia pod skórą :-([/quote]

Trzymam kciuki!!! Sabinko juz starczy...:-(

Posted

Dołączam się do trzymania kciuków !!!!!

:kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki::kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki::kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki::kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki::kciuki: :kciuki: :kciuki:

Posted

[B]Haniu[/B], to zależy w jakim miejscu ;)
Generalnie Sabina zarasta bardzo szybko, na przykład łapka wygolona dwa tygodnie temu, żeby wkłuc wenflon juz jest porośnięta krótkim włosem :p Po operacjach na brzuszku już w chwili zdejmowania szwów, czyli po ok. 10 dniach była szczecinka :p
Ale oczywiście sierść okrywowa odrasta dłużej, dobrych parę miesięcy... Do dziś całkiem nie odrosła jej sierść na ogonie, którą osobiście jej obrzępoliłam w wakacje :oops: Co prawda już nie widać, że tam majstrowałam, ale kudły nie ciągają się jeszcze po ziemi, jak dawniej ;)

Mogę chyba swoją suką regulowac pogodę :cool1: Dokładnie dwa tygodnie temu w pietek miała zabieg i w sobotę rozpadał się śnieg. Dziś też pada :mad:

Sabinka czuje się w miarę dobrze, ale nadal się oszczędza, chyba ją jednak pobolewa trochę... Rany niby malutkie, ale aż trzy na raz... :shake:

Posted

Ja nie wiem, czyje mam liczniki, ale zamek w drzwiach to na pewno nie swój, bo mnie dziś podlec do domu nie chciał wpuścić :angryy: Groziło mi to, ze do wypłaty będę koczowac z psami na klatce schodowej :lol:

Posted

[quote name='asher']Ja nie wiem, czyje mam liczniki, ale zamek w drzwiach to na pewno nie swój, bo mnie dziś podlec do domu nie chciał wpuścić :angryy: Groziło mi to, ze do wypłaty będę koczowac z psami na klatce schodowej :lol:[/quote]

hahahahaha spokojnie u mnie sa remonta na klatce to jakis zamek moge Ci skombinowac hahahhaa

Posted

[quote name='asher']Ja nie wiem, czyje mam liczniki, ale zamek w drzwiach to na pewno nie swój, bo mnie dziś podlec do domu nie chciał wpuścić :angryy: Groziło mi to, ze do wypłaty będę koczowac z psami na klatce schodowej :lol:[/quote]:razz: hmmm no nie wiem jak to rozumieć z tym zamkiem .Proszę Asherku koniecznie naprawić do Naszej wizyty w Wawce / no bo mamy cię z Alką odwiedzić :evil_lol:/
całuski dla Sabinki:loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Proszę Asherku koniecznie naprawić do Naszej wizyty w Wawce / no bo mamy cię z Alką odwiedzić :evil_lol:/
[/quote] Ło matko, to będziecie najwyżej na wycieraczce się gościć:evil_lol:

Posted

[quote name='asher']Coś na poprawę humoru, koniecznie z głośnikami :D

[URL="http://media.putfile.com/Niebieski_Licznik99"]http://media.putfile.com/Niebieski_Licznik99[/URL][/quote] Dooobre :evil_lol: :cool3: :roll: