dbsst Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Sabinko :buzi: w nochalka na zdrooffko ci slemy my pokemony ;) Quote
Alka Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 asher, czekamy na wiadomości ! Trzymamy kciuki !:kciuki: Quote
asher Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 Dzięki, dzięki!!! :buzi: Już jesteśmy po, Sabina tak, jak poprzednim razem miała tylko głupiego jasia, ale jest bardziej oszołomiona, bo dawka była większa - do usunięcia były trzy guzki, i do tego jeszcze prześwietlenie kontrolne płuc. Leży teraz na kocyku i wygląda tak, jakby myślała :evil_lol: A jej futro wygląda, jakby je mole wygryzły - w trzech miejscach na lewym boczku jest elegancko wygolone, takie łyse placki są, na kazdym szew i każdy pomalowany na żółto jodyną :lol: Najbardziej się cieszę, ze RTG nadal nie wykazuje nowotworu w płucach :multi: Teraz czekamy na wyniki histopatologii :kciuki: Quote
Teklunia Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Dzielna dziewczynka!!! :multi: Ciesze sie ze Sabinka tak dobrze to znosi :) Teraz jeszcze trzymam kciuki za wyniki badania :kciuki: Quote
malawaszka Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 no to trzymam :kciuki: za wyniki hostop. Quote
Sabina1 Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Asherku, bardzo się ciesze i mam wielka nadzieję, ze dalej będzie wszystko w porządeczku. Za Sabinkę i jej puszysty ogonek :beerchug: :drinka: :knajpa: Quote
Alka Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 asher,będziemy trzymać kciuki za wyniki . Ucałuj Sabinke , jesteście dzielne dziewczyny :buzi: Quote
mmbbaj Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [B]Asher! to się cieszę, że z Sabinką OK! Trzymam :kciuki::kciuki: za wyniki! Po prostu MUSI być dobrze! :p[/B] Quote
Alicja Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [I][B]Asherku , uff , to dobrze że dobrze .... a będzie jeszcze lepiej ;) :kciuki:za wyniki [/B][/I] Quote
r_2005 Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='asher'] ajbardziej się cieszę, ze RTG nadal nie wykazuje nowotworu w płucach :multi: [/quote] Siuper!!!!!!!!!!!!! Quote
PIKA Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Asia cieszę, sie ze z dziwolągiem nie jest tak źle :multi::cunao::cunao:Ale za jej zdrowko wypije :drinking::drinking: Quote
Hanna R. Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Ja też NIC NIE WIEDZIAŁAM ! Ale dobrze że już jest PO ! [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Asiu, czy Sabinie tez tak kiepsko odrasta futerko ??? Mańka po swoich przygodach nadal łysawa jest ... [/SIZE][/FONT][/I][/B] Quote
LAZY Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='asher']Się? Zawsze :eviltong: Trzymajcie kciuki, jutro o 10 Sabina ponownie idzie pod nóż :shake: Dzisiaj zagoniłam mamę do dokładnego obmacania psicy, znalazła jeszcze dwa kolejne zgrubienia pod skórą :-([/quote] Trzymam kciuki!!! Sabinko juz starczy...:-( Quote
Lucy* Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Dołączam się do trzymania kciuków !!!!! :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki::kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki::kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki::kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki::kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
asher Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 [B]Haniu[/B], to zależy w jakim miejscu ;) Generalnie Sabina zarasta bardzo szybko, na przykład łapka wygolona dwa tygodnie temu, żeby wkłuc wenflon juz jest porośnięta krótkim włosem :p Po operacjach na brzuszku już w chwili zdejmowania szwów, czyli po ok. 10 dniach była szczecinka :p Ale oczywiście sierść okrywowa odrasta dłużej, dobrych parę miesięcy... Do dziś całkiem nie odrosła jej sierść na ogonie, którą osobiście jej obrzępoliłam w wakacje :oops: Co prawda już nie widać, że tam majstrowałam, ale kudły nie ciągają się jeszcze po ziemi, jak dawniej ;) Mogę chyba swoją suką regulowac pogodę :cool1: Dokładnie dwa tygodnie temu w pietek miała zabieg i w sobotę rozpadał się śnieg. Dziś też pada :mad: Sabinka czuje się w miarę dobrze, ale nadal się oszczędza, chyba ją jednak pobolewa trochę... Rany niby malutkie, ale aż trzy na raz... :shake: Quote
asher Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 Coś na poprawę humoru, koniecznie z głośnikami :D [url]http://media.putfile.com/Niebieski_Licznik99[/url] Quote
dbsst Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 :shake: :-o :crazyeye: :-o :crazyeye: mam nadzieje ze nia mam licznikow tej pani :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
asher Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 Ja nie wiem, czyje mam liczniki, ale zamek w drzwiach to na pewno nie swój, bo mnie dziś podlec do domu nie chciał wpuścić :angryy: Groziło mi to, ze do wypłaty będę koczowac z psami na klatce schodowej :lol: Quote
dbsst Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='asher']Ja nie wiem, czyje mam liczniki, ale zamek w drzwiach to na pewno nie swój, bo mnie dziś podlec do domu nie chciał wpuścić :angryy: Groziło mi to, ze do wypłaty będę koczowac z psami na klatce schodowej :lol:[/quote] hahahahaha spokojnie u mnie sa remonta na klatce to jakis zamek moge Ci skombinowac hahahhaa Quote
Alicja Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='asher']Ja nie wiem, czyje mam liczniki, ale zamek w drzwiach to na pewno nie swój, bo mnie dziś podlec do domu nie chciał wpuścić :angryy: Groziło mi to, ze do wypłaty będę koczowac z psami na klatce schodowej :lol:[/quote]:razz: hmmm no nie wiem jak to rozumieć z tym zamkiem .Proszę Asherku koniecznie naprawić do Naszej wizyty w Wawce / no bo mamy cię z Alką odwiedzić :evil_lol:/ całuski dla Sabinki:loveu: Quote
r_2005 Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Proszę Asherku koniecznie naprawić do Naszej wizyty w Wawce / no bo mamy cię z Alką odwiedzić :evil_lol:/ [/quote] Ło matko, to będziecie najwyżej na wycieraczce się gościć:evil_lol: Quote
zadziorny Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='asher']Coś na poprawę humoru, koniecznie z głośnikami :D [URL="http://media.putfile.com/Niebieski_Licznik99"]http://media.putfile.com/Niebieski_Licznik99[/URL][/quote] Dooobre :evil_lol: :cool3: :roll: Quote
Recommended Posts