aga1215 Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 [quote name='zadziorny']Już dawno zauważyłem, że zmiana atrybutów tekstu w cytatach jest bardzo utrudniona :evil:. Nasz nowy wspaniały edytor typu WYSIWYG traci w tym momencie swoje "cudowne" właściwości :evilbat:. Jedyną skuteczną metodą na tę "przypadłość", jaką na razie udało mi się odkryć to przekopiowanie tekstu np. do notatnika a stamtąd z powrotem na dogomanię 8-) :wink:[/quote] ja wpisuję ręcznie - jak za starych czasów.... Quote
asher Posted December 28, 2005 Author Posted December 28, 2005 [quote name='PIKA']znaczy wylapuje sprzet,ale co mówi?[/quote]A nic nie mówi. Na samym początku pokazywł sie dymek, że znaleziono nowy sprzęt, jak w dymek klikałam, to znikał, jak klikałam w ikonkę z której był dymek (w pasku narzędzi, na dole ekranu), to sie nic nie działo, potem mi sie jeszcze raz włączył instalator, tym razem chyba mój systemowy, a nie ten, co na płycie, więc raz jeszcze zainstalowałam, a potem ta ikonka z paska narzedzi znikła :roll: [quote name='PIKA']Jak w trakcie instalacji skierowaliście ją do "mojego komputera" do faktycznie mozesz tam to mieć, ale tylko jak nic się nie robi to takie rzeczy instalują sie "domyslnie" w folderach przez siebie stworzonych[/quote]Ja nawet specjalnie zwróciłam uwagę gdzie mi sie to instaluje, ale jak potem wchodzę w dyska na którym to powinno być, to tego tam nie ma :-o Na dodatek w trakcie instalacji nie miałam możliwości umiejcowienia programu w wybranym przez siebie miejscu... :-? [quote name='PIKA']wszytsko powinno być w Panelu sterowania w "Dodaj/usuń programy" lub "dodaj usuń nowy sprzęt.[/quote] W "Dodaj/usuń programy" to jest. Próbowałam to wyszukac wpisując nazwe tego programu - wyszukiwarka systemowa nic nie znalazła :niewiem: [quote name='PIKA']Nie wiem, ale z reguły takie programy tworzą skróty na pulpicie :hmmmm: [/quote]Też mi się takwydawało. Zazwyczaj program instalacyjny pyta, czy chcę skrót na pulpicie, czy nie. Tym razem nie zapytał. Nie mam skrótu ani na pulpicie, ani w Menu start... Wychodzi na to, ze ma m w kompie program widmo :evilbat: :ghost_2: Quote
asher Posted December 28, 2005 Author Posted December 28, 2005 [quote name='aga1215']ja wpisuję ręcznie - jak za starych czasów....[/quote]Ja też wpisywałam cytaty ręcznie, ale mi Dogomania automatycznie podzieliła dwie wypowiedzi PIKI na dwa. I nie mogę tego zmienić... Dobija mie ta cywilizacja :Help_2: Dzisiaj jadę do PIKI, może uda jej się dociec, co jest z tym cholernym kabelkiem... Quote
aga1215 Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 [B]Asher[/B] - spróbuj może tak: - wyłącz aparat - wyłączony aparat (to ważne) połącz go kabelkiem z kompem - dopiero teraz włącz aparat - chwilę odczekaj (cierpliwie...) - powinno Ci się automatycznie włączyć okienko "Dysk wymienny" z całą listą zapytać - z listy wybierz właściwe Quote
Alicja Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 [QUOTE] [Ala zajrzyj do tego "Mojego Komputera" :laugh2_2: tam jest wiele rzeczy m.in "Panel sterowania" tez :laugh2_2: /QUOTE]PIKA mi to samo tam się zapisało i mam to jako ikonkę i mam też folder na pulpicie .[IMG]http://img308.imageshack.us/img308/9084/s12mn.jpg[/IMG] [IMG]http://img308.imageshack.us/img308/7868/s23mx.jpg[/IMG] Quote
asher Posted December 28, 2005 Author Posted December 28, 2005 [quote name='aga1215'][B]Asher[/B] - spróbuj może tak: - wyłącz aparat - wyłączony aparat (to ważne) połącz go kabelkiem z kompem - dopiero teraz włącz aparat - chwilę odczekaj (cierpliwie...) - powinno Ci się automatycznie włączyć okienko "Dysk wymienny" z całą listą zapytać - z listy wybierz właściwe[/quote]Zrobiłam tak, jak napisalas, wypaliłam papierosa, rozegrałam cztery partie FreeCela, czyli odczekalam ok. 6 minut i... :lmaa: Quote
aga1215 Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 [quote name='asher']Zrobiłam tak, jak napisalas, wypaliłam papierosa, rozegrałam cztery partie FreeCela, czyli odczekalam ok. 6 minut i... :lmaa:[/quote] dziwne :hmmmm: masz jakiegoś wybrakowanego XP:niedowia: on takie rzeczy robi automatycznie :bluepaw: Quote
asher Posted December 28, 2005 Author Posted December 28, 2005 [quote name='aga1215']dziwne :hmmmm: masz jakiegoś wybrakowanego XP:niedowia: on takie rzeczy robi automatycznie :bluepaw:[/quote]Wypraszam sobie :lol: To ta płyta z oprogramowaniem jakas wybrakowana jest. Chyba ze trzydziesci razy próbowałam cholerstwo zainstalować, ale jak klikałam w ikonke instalacji (nawet nie wiem, czy dobrą :roll: ) to mi się wyświetało: [I]"Ukończono tylko część żądania ReadMemoryProcess lub WriteMemoryProcess"[/I] (wyświetlało się to zresztą przy kliknięciu w cokolwiek innego na tej płycie). Albo wyświetlał się komunikat systemowy, że aplikacja działa niepoprawnie i trzeba ją zamknąć... :pissed: :pissed: :pissed: Quote
Koma Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 No nie, jak zwykle jak przychodzę pooglądac boorki to fot nie ma, tylko jakaś świnka uduszona jabłkiem :eek3: [SIZE=1]chyba lepiej nie podpadać [B]asher[/B][/SIZE] :lol: Quote
aga1215 Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 A próbowałaś ściągnąć oprogramowanie ze strony Nokii? Problem może jeszcze być w USB - używałaś już tego wejścia? Mnie ostatni wirus :pissed: :pissed: :pissed: zablokował wszystkie porty USB - trzeba było wszystko czyścić :pissed: Quote
Alicja Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 asher Kuba własnie mnie poinformował , że on do telefonu ściagał ze str. Simensa oprogramowanie , bo to z płytki nie działało :shake: Quote
PIKA Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote] [Ala zajrzyj do tego "Mojego Komputera" :laugh2_2: tam jest wiele rzeczy m.in "Panel sterowania" tez :laugh2_2: /QUOTE]PIKA mi to samo tam się zapisało i mam to jako ikonkę i mam też folder na pulpicie .[IMG]http://img308.imageshack.us/img308/9084/s12mn.jpg[/IMG] [IMG]http://img308.imageshack.us/img308/7868/s23mx.jpg[/IMG][/quote] Ala mie tez cos takiego wyskakuje, jak aparat podlacze do zgrania zdjęć :lol: i za każdym razem jak podłacze cokolwiek przenosnego [quote name='aga1215']dziwne :hmmmm: masz jakiegoś wybrakowanego XP:niedowia: on takie rzeczy robi automatycznie :bluepaw:[/quote] XP-ka ma dobrego :roll: Tylko ta plyta jakas lewa jest, a porysowana :crazyeye: nawet u mnie nie chciala się sama odpalic :roll: Juz doradzilam asher sciagnięcie sterownikow ze strony nokii :razz: Quote
Alicja Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 PIKA Kuba miał oprogramowanie oryginalne z Idei a też nie dało się z niego skorzystać i ściągał do Siemensiaka :cool1: Quote
asher Posted December 29, 2005 Author Posted December 29, 2005 Asher dojechała do domu, wyszła z psami i poszła spać, bo asherowa mamusia w pasjansa na kompie trzaskała i sie asher nie mogła dopchać :shake: Zaraz sprawdzę czy jest coś odpowiedniego na stronie Nokii. Pika, raz jeszcze dzięki :buzi: Quote
PIKA Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 [quote name='asher']Asher dojechała do domu, wyszła z psami i poszła spać, bo asherowa mamusia w pasjansa na kompie trzaskała i sie asher nie mogła dopchać :shake: [/quote] A to zupelnie tak jak moja .... .. mamusia :lol: [quote name='asher']Pika, raz jeszcze dzięki :buzi:[/quote] A niby za co? :roll: Nic nie zrobilam :shake: Za to mialam gościa :bigcool: Quote
aga1215 Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Asher i jak kabelek :crazyeye:[/quote] :hmmmm: to chyba taki "kabelek inaczej" - zamiast łączyć to rozłącza :-( Quote
Alicja Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 [quote name='aga1215']:hmmmm: to chyba taki "kabelek inaczej" - zamiast łączyć ro rozłącza :-([/quote]to kabelek o innej orientacji :oops: :oops: :oops: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 [IMG]http://img370.imageshack.us/img370/2938/dosiego6vz.jpg[/IMG] Quote
Poświata Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 [IMG]http://img524.imageshack.us/img524/9329/nanowyrok6im.jpg[/IMG] Quote
PIKA Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 [IMG]http://img136.exs.cx/img136/7850/pika027kn.gif[/IMG] Quote
asher Posted December 31, 2005 Author Posted December 31, 2005 Piękne obrazki robicie dziewczęta :klacz: Za wszystkie ślicznie dziękuję, a ja życzenia złożę jutro, bo dziś już weny brak ;) PIKA, a gdzie Ziuta??? :evil: Quote
PIKA Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 [quote name='asher'] PIKA, a gdzie Ziuta??? :evil:[/quote] :oops: to obrazek robiony daawno :oops: bo nie mam juz tego programu co to sztuczne ognie nakładal :oops: i nie wiedzialam jak dokleić Ziutę do ruchomego gifu, ale juz wiem, co widac na dwóch pozostalych :lol: (u mnie i na fortowym topiku, chociaz marny (a raczej śmieszny) efekt tego doklejania wyszedł :lol: Quote
Recommended Posts