Vectra Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 [quote name='asher']Przybywaj, przybywaj. Jesli chodzi o wychowywanie krnąbenych przypadków, to Pikowa Saba jest całkiem niezła w te klocki :wink:[/quote] Ok przybędziemy przy najbliższej okazji :D PIKA to koniecznie bądz niech Sabusia nauczy tego mojego gnoja czegoś bo Laleczka to jej ustępuje na każdym kroku a Kanyśa bandyta przestał się bać. Zapytam więc nieśmiało KIEDY SPOTKANKO??? Quote
asher Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 [quote name='Vectra']Zapytam więc nieśmiało KIEDY SPOTKANKO???[/quote]A któż to wie? :lol: Quote
Maga100 Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 [quote name='Vectra']Moja sucz też nie anioł i ostatnio na dobciowe pokazówki zębisk odpowiada ujadaniem (dorasta i zaczyna pokazywać pazurki) Ja się nie boje że któryś pies ją napadnie i zacznie strofować wychodze z założenia że takie lekcje są jak najbardziej wskazane może właśnie Sabina wybije jej z głowy cudaczne zachowania wobec innych psów (np ujadanie i skakanie wokól szczeżacego do niej zębiska psa)To mój pierwszy w życiu Onkowaty pies i niewiem czy to tak normalne że ona się niczego i nikogo nie boi ??Podrostki są "inne" ale Tesa to szczegulny przypadek ostatnio ma wszystko w d.. znaczy w ogonie . [/quote] Vectra, mój Leon też wyszedł nagle z założenia, że niczego i nikogo się nie boi :lol: Dziewczyny mi wytłumaczyły, że to ten wiek :wink: Przecież nawet awantur z Pikową Sabą by nie było, gdyby ten szczyl się nie stawiał :-? Ostatnio nawet jak miał patyka, a Saba podeszła, to ten debil zaczął warczeć :x Ja myśle, że będzie dobrze, trochę emocji nikomu nikomu nie zaszkodzi (powiedziała ta, co miała parę zawałów podczas spaceru :lol: :lol: ) A następny spacer będzie, już ja zorganizuję 8) :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Ocho , znowu będzie balanga na Fortach 8) :wink: Quote
PIKA Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 [quote name='asher']Przybywaj, przybywaj. Jesli chodzi o wychowywanie krnąbenych przypadków, to Pikowa Saba jest całkiem niezła w te klocki :wink:[/quote] :o :o :o Quote
Ka-ka Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Ocho , znowu będzie balanga na Fortach 8) :wink:[/quote] myślałyśmy z asher o naszych łąkach Kabackich, choć PIKA najwyraźniej ma dalej z Żoliborza na Kabaty, niż my z Kabat na Żoliborz :hmmmm: ale chyba jednak Żoliborz jest lepszy :wink: choc u nas więcej miejsca :lol: Quote
zadziorny Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Ło matko ale komiks :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , dbsst jestes jedyna w swoim rodzaju :lol: :lol: :lol: , zachichałam się tu na amen :lol: :lol:[/quote] Ja też :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: Quote
asher Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 A tak w ogóle to chciałam pewne rzeczy zdementować :evil: Z całą stanowczością oświadczam, że nie przyniosłam na forty ANI KROPLI piwa :evil: Ktoś mi tu wrogą propagandę robi, czarny PR, to jakas grubsza polityczna sprawa :evil: Mamo, nie wierz im!!!!! Naprawdę nie musisz mnie zapisywać do AA :roll: Quote
Ka-ka Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 [quote name='asher']A tak w ogóle to chciałam pewne rzeczy zdementować :evil: Z całą stanowczością oświadczam, że nie przyniosłam na forty ANI KROPLI piwa :evil: Ktoś mi tu wrogą propagandę robi, czarny PR, to jakas grubsza polityczna sprawa :evil: Mamo, nie wierz im!!!!! Naprawdę nie musisz mnie zapisywać do AA :roll:[/quote] aleź my wiemy, że wszystkie Twoje fotki (rany, czy ty masz jakies fotki bez pifka?? 8) ), to po prostu propaganda ...czysty fotomontaż :lol: asher, jesteśmy z Tobą.....8) :evilbat: P>S> dostałam odpowiedź na tę oferte pracy i ja nic nie rozumiem-szukaja specj. ds marketingu, kogos tam jeszcze, a do tego hostess i FOTOMODELEK.....ładna mi praca w redakcji :evilbat: Quote
asher Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 Oooo, ciocia Magda do nas wpadła :multi: Hejka, hejka :hand: A pifko miodowe, pyyyszne, mioooodzio :facelick: Żałuj, że nie możesz spróbować 8) Ka-ka, nie wybrzydzaj, bierz tę robotę! Może dostąpisz przyjemności sfotografowania się w pętach kiełbasy na przykład, skoro to praca w żywności :lol: Quote
Ka-ka Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 [quote name='asher']Oooo, ciocia Magda do nas wpadła :multi: Hejka, hejka :hand: A pifko miodowe, pyyyszne, mioooodzio :facelick: Żałuj, że nie możesz spróbować 8) Ka-ka, nie wybrzydzaj, bierz tę robotę! Może dostąpisz przyjemności sfotografowania się w pętach kiełbasy na przykład, skoro to praca w żywności :lol:[/quote] no ja sama ostatnio wyglądam, jak baleron, więc by pasowało :evilbat: :evilbat: :evilbat: P>S> dzisiaj miałam jeszcze pare spraw, a chcę Pressa przed konikami przegonić, dlatego po kaganiec jade jtro i wtedy juz popołudniu lub wieczorem moge Ci Twoje oddac [/code] Quote
asher Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 [b]Magda[/b], nazwy, ani zadnych innych grzechów nie pamietam :wink: Browar Ciechanów, miodowe - tyle wiem. Szukaj, szukaj. Warto 8) Quote
PIKA Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 [quote name='Ka-ka'] choć PIKA najwyraźniej ma dalej z Żoliborza na Kabaty, niż my z Kabat na Żoliborz :hmmmm:[/quote] A czemu tylko ja zostalam wymieniona? :o Zresztą ja na tym waszym zadoopiu już byłam :evilbat: [quote name='asher'] Z całą stanowczością oświadczam, że nie przyniosłam na forty ANI KROPLI piwa :evil: [/quote] I to był bład :evil: Quote
Ka-ka Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='Ka-ka'] choć PIKA najwyraźniej ma dalej z Żoliborza na Kabaty, niż my z Kabat na Żoliborz :hmmmm:[/quote] A czemu tylko ja zostalam wymieniona? :o Zresztą ja na tym waszym zadoopiu już byłam :evilbat: [/quote] bo akurat Twoja wypowiedź utkwiła mi w pamięci :evilbat: ja Ci dam zadoopie, ja Ci dam zadoopie :evil: przynajmniej do lasu mam blisko :D Quote
Vectra Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 [quote name='Ka-ka'][quote name='Alicjarydzewska']Ocho , znowu będzie balanga na Fortach 8) :wink:[/quote] myślałyśmy z asher o naszych łąkach Kabackich, choć PIKA najwyraźniej ma dalej z Żoliborza na Kabaty, niż my z Kabat na Żoliborz :hmmmm: ale chyba jednak Żoliborz jest lepszy :wink: choc u nas więcej miejsca :lol:[/quote] ja natomiast mam bliżej na Kabaty a to dlatego że wiem gdzie to jest :D znam nawet w okolicach jedna ulice "Kazury" a Żoliboż to jakoś nie bardzo to jest jakoś w okolicach "wolumenu" uświadomijcie mnie bo ja w wawie jak "tubylec obcokrajowiec jestem" Quote
dbsst Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 ustalone Was jest wiecej z "Kabat" wiec Wy jedziecie do nas bo Wam bedzie razniej ;) Vectra spoko dziewczyny juz wiedza ja trafic z nimi nie zginiesz :evilbat: :lol: Quote
asher Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 [quote name='dbsst']ustalone Was jest wiecej z "Kabat" wiec Wy jedziecie do nas bo Wam bedzie razniej ;)[/quote]No ja wiem, że jestem duża baba, ale żeby od razu robić za tłum? :( Nas jest dwie (ze względu na moje rozmiary niech będzie dwie i pół), a was jest co najmniej trzy :evilbat: Quote
dbsst Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 [quote name='asher'][quote name='dbsst']ustalone Was jest wiecej z "Kabat" wiec Wy jedziecie do nas bo Wam bedzie razniej ;)[/quote]No ja wiem, że jestem duża baba, ale żeby od razu robić za tłum? :( Nas jest dwie (ze względu na moje rozmiary niech będzie dwie i pół), a was jest co najmniej trzy :evilbat:[/quote] :P Was systkich :evil: i mnie tu za slowka nie lap bo Cie spije miodowym za kare :evilbat: :lol: Quote
asher Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 Wciąż i tak was jest więcej :evilbat: Nas jest dwie plus trzy psy, a was jest trzy plus trzy psy :evilbat: Quote
dbsst Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 [quote name='asher']Wciąż i tak was jest więcej :evilbat: Nas jest dwie plus trzy psy, a was jest trzy plus trzy psy :evilbat:[/quote] jak jak Vectra dolaczy to was jest duuzo wiecej :evilbat: szczegolnie jak sie spojrzy na problem z perspektywy lap obwlosionych lap :evilbat: Quote
asher Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 Vectra, z Ursusa na Bielany chcesz jechać przez kabaty? :o :lol: Quote
Alicja Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='asher']Wciąż i tak was jest więcej :evilbat: Nas jest dwie plus trzy psy, a was jest trzy plus trzy psy :evilbat:[/quote] jak jak Vectra dolaczy to was jest duuzo wiecej :evilbat: szczegolnie jak sie spojrzy na problem z perspektywy lap obwlosionych lap :evilbat:[/quote]kurcze nie za duża ta stolica 8) ale sie przekomarzają , gdzie , kto , jak , z kim , .To może do nas przyjedziecie , nas jest najmniej 8) :lol: Quote
malawaszka Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 TAK TAK TAK ALA MA RACJĘ!!!!! może być i do Rybola :lol: :angel: :angel: :angel: Quote
dbsst Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 [quote name='asher']Vectra, z Ursusa na Bielany chcesz jechać przez kabaty? :o :lol:[/quote] ja tu najlepsza droge da Vectry wybralam :evilbat: lepszej nie ma :evil: przez Kabaty ma na skroty koniec postanowione jest Was wiecej wiec Wy do nas 8) Quote
Maga100 Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 O boziu, gaduły i wariatki :lol: :lol: :lol: Tych co mniej powinny jechać do tych co więcej, a Vectra ma bliżej na żoliborz, więc jest z nami :lol: :lol: Generalnie ja się mogę i wybrać na Kabaty Zadoopie, ale autem, więc nie bede piła :placz: A macie takie dołki, górki i pagórki? 8) Quote
Recommended Posts