asher Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 Iiiii tam, teraz już nie ma co ryczeć ;) Ja nawet mam wrażenie, że Bugajski, mimo osłabienia, czuje się lepiej, niż przed operacją. A na pewno brzuch jest mniejszy, nareszcie wyraźnie widać słabizny ;) Teraz za to czeka mnie szopka z rekonwalescencją. Na razie Boogie nie interesuje sie szwem, ale nie mam złudzeń, niebawem zacznie :mad: A rana jest w takim miejscu, że zabezpieczenie jej graniczy z cudem. Oprocz kołnierza będę musiała załozyć mu kubraczek (a najpierw go uszyć z jakichś starych koszulek :mdleje: ) i pewnie jeszcze skarpety na lapy naciągnąć... Aaaa i mała uwaga, jesli macie taką możliwość, to oddając psa na zabieg poproście lekarza, żeby nie podawał sztucznego wbudzacza. W sierpniu Bugajski miał uswanego złamanego kła. Zabieg był krótszy, narkoza płytsza, ale Niuń czuł się po tym o wiele gorzej, niż teraz, był niespokojny, skołowany, nerwowy. Wtedy dostał wybudzacz, wczoraj - wybudził się sam. Różnica jest kolosalna! Quote
Alicja Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [B][FONT=Arial][COLOR=Red]:mdleje: asherku ........musze ochłonąć ........:calus:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Mudik Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Boże jak opowieśc sensacyjna,Asher trzym się mizianki dla Bugajskiego i trzymamy kciukasy!:lol: Quote
WŁADCZYNI Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 yhhhhhh Asher wymiziaj Boogiego. Su jak na razie tylko raz w narkozie i niech tak zostanie - wybudzała się sama, szybko doszła do siebie. Quote
anetta Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Jezuuuuuuuu :mdleje: Nie wiem co powiedzieć bo mnie zatkało.... :calus: Quote
dbsst Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 ojjjjjjjć Asherko kciukaski i buziaki w dwa mokre nosy i jeden suchy Quote
Ka-ka Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 cześc, wstrętna asher, nie odpisująca mi na sms, przez co mało na zawał nie zeszłam w sprawie Boogajskiego... :mad: buziaki dla Boorków :loveu: Quote
jo-jo Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [FONT=Century Gothic]Asherku.. trzymam kciuki :calus:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Wydrap boorki :calus:[/FONT] Quote
asher Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 Dzięki wszystjkim :buzi: Bugajski na razie jak nowy, tfu odpukać ;) Haniu, kogoja widzę :crazyeye: Dasz jakieś nowe foty Gezia? :modla: No i przypomnij mi, bo nie pamiętamna czym stanęło - rozwodzisz, czy nie? :hmmmm: Ka ka, sorry, całkiem mi wyleciało z głowy :oops: wtedy zresztą noc się nie działo, bo operację przesunęlam. ps. sorry za literówki, ciachnęlam się w palca i niewydognie mi się pisze :mad::angryy: Quote
Ka-ka Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [b]Asiu[/b]....niespodzianka, na dobry początek tygodnia....pamiętacie jeszcze bulwkowy spacerek? :oops: :loveu: [img]http://images31.fotosik.pl/226/4a4306a1ab3697c7.jpg[/img] Quote
Ka-ka Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Sabina eksploruje asherową saszetkę :loveu: [IMG]http://images29.fotosik.pl/200/23dc66c23baf0a05med.jpg[/IMG] Boorki w pozycjach...no cokolwiek dziwnych ;) [IMG]http://images33.fotosik.pl/226/5b6ccdb702baa19fmed.jpg[/IMG] moje ukochane zdjęcie Boogiego i Fridy :loveu: :loveu: :loveu: [IMG]http://images29.fotosik.pl/200/a085f2cc021f1b66.jpg[/IMG] Frida doszła do wnioksu, że Sabiny woda musi być wyjąąątkoooowaaa :lol: [IMG]http://images28.fotosik.pl/200/b965fafc8ad9bb88.jpg[/IMG] [B]Asiu[/B], jeszcze jakieś foty są, ale tragiczne jakościowo-nie znam tego aparatu, więc większość wyszła nieostra....zazwyczaj wręcz maskrycznie nieostra...ale postaram się w wolnej chwili coś z nich jeszcze wyciągnąć :shake: buziaki dla moich Boorków kochanych :loveu: Quote
anetta Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 :loveu::loveu::loveu: Booreczki :loveu: W ogóle po Sabinie nie widać że jest chora :o Quote
asher Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 O mamuniu, dzięki!!!!!!! :loveu::loveu::multi::sweetCyb: BTW, dzwoniłam do ciebie w piątek :mad: :eviltong: [B]Anetta[/B], bo to zdjęcia z października chyba, wtedy jeszcze Sabina nie była ślepa i guzy na czaszce były mniejsze... ;) --- Ech, aż mi łezka pociekła, jak zobaczyłam śliczne oczka i zadowoloną mordkę Sabiny :oops: Quote
Ka-ka Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 no nie mogłam odebrać... już nie pamiętam, co ja tam wtedy robiłam...a wiesz, jak z moim kontem ostatnio :p cza było dryndnąć jeszcze raz...albo chociaż sesemeska napisać :placz: :mad: liczę, że mi wreszcie dasz znać, co i jak, zwłaszcza po dniu dzisiejszym...o piątku nie wspominając, maupo jedna :mad: P.S> no mnie się pysio uśmiechnęło i w oczach zawilgotniało, jak zobaczyłam tę fotkę Sabiny, którą wstawiłam, jako pierwszą :oops: Quote
Alicja Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 :loveu:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu:cudne fotaski ....[/B][/COLOR][/FONT] Quote
PIKA Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Booreczki :loveu: A jak tam u Was na bierzaco? :cool3: I kiedy my na ten spacer pojdziemy? :cool3:..... poki ja jeszcze zyje :roll: Quote
asher Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Pikulska, a czemu masz umrzeć? :cool3: Młody wykańcza cię w takim tempie? :evil_lol: Na spacerek może w weekend? Bugajskiemu jutro zdejmują szwy, więc w niedzielę powinien już być całkiem na chodzie... Ale jeszcze się zdzwonimy, bo nie wiem, jak będę stała z czasem... Quote
PIKA Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='asher']Pikulska, a czemu masz umrzeć? :cool3: Młody wykańcza cię w takim tempie? :evil_lol: ...[/quote] Mlody to poslanka wykancza :angryy: Kazde nowe zyje 10 minut :angryy: Niesmiertelna jest tylko jego stara kolderka :loveu: [COLOR=lemonchiffon]Ja umieram ze strachu, ze mi cos zlego jest, dzisiaj ide na RTG[/COLOR] :roll: Quote
Vectra Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='PIKA']Mlody to poslanka wykancza :angryy: Kazde nowe zyje 10 minut :angryy: Niesmiertelna jest tylko jego stara kolderka :loveu: [COLOR=lemonchiffon]Ja umieram ze strachu, ze mi cos zlego jest, dzisiaj ide na RTG[/COLOR] :roll:[/quote] No to trzymam łapki , za RTG , nie umieraj ze strachu :buzi: będzie dobrze ;) A posłanko dla młodego zawsze można wyspawać z grubej blachy :diabloti: Quote
PIKA Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='Vectra']No to trzymam łapki , za RTG , nie umieraj ze strachu :buzi: będzie dobrze ;) A posłanko dla młodego zawsze można wyspawać z grubej blachy :diabloti:[/quote] Dzieki Ewa :buzi: faktycznie predzej zejde na serce ze strachu niz na jakas inna chorobe :evil_lol: A poslanek, nie bede spawac, daruje sobie kupowania blachy :mad: Nie chce innego, to niech spi na kolderce. wiecej nawet zlotowki nie wydam na poslanko dla Durnia :mad: Sabie tez rozwalil jej pontonik, kupilam jej nowe spanko to juz dwa razy je szylam. :mad: skubaniec nawet cudzego spania nie szanuje :mad: Moja poduszke tez porwal, :mad: a ma swoja i ta jest oczywiscie cala :diabloti: Quote
Vectra Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 To daj znać Aga co z tym RTG :kciuki: tylko wyluzuj i się nie denerwuj , bo to nie pomaga. Hihihi , uwielbiam charakterek Hipolita , przynajmniej wiesz na pewno ,że masz psa :diabloti: ale potem po latach to się tak cudnie wspomina , te głupawki :) A jak Saba ? Quote
malawaszka Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [url]http://images31.fotosik.pl/226/4a4306a1ab3697c7.jpg[/url] ale piękna fotka :loveu::loveu::loveu: PIKA będzie dobrze! :kciuki: Quote
PIKA Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Ja wiem dziewczynki,ze bedzie dobrze, ale to nie znaczy ze mam nie napisac testamentu :evil_lol: Komu zapisac duzego, zoltego przyglupa? :diabloti: [quote name='Vectra'] A jak Saba ?[/quote] Saba, dobzre, patrzy na Durnia z politowaniem, szczegolnie jak on na nia warczy bo akuratnie cos memla a ona smie przechodzic :evil_lol: Jeszcze wieksze politowanie widze w jej oczach jak on za to warczenie dostaje ode mnie w leb :evil_lol: Quote
Vectra Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='PIKA']Ja wiem dziewczynki,ze bedzie dobrze, ale to nie znaczy ze mam nie napisac testamentu :evil_lol: Komu zapisac duzego, zoltego przyglupa? :diabloti:[/quote] Mnie tym razem możesz pominąć :evil_lol: :evil_lol: wystarczy głupoty w moim domu :angryy: :evil_lol: tylko moje małe ... a taki kuń :crazyeye: :crazyeye: AŁA :evil_lol: Nawet nie chcę myśleć jakby Hipcio galopował po moim małym domku :evil_lol: [quote name='PIKA'] Saba, dobzre, patrzy na Durnia z politowaniem, szczegolnie jak on na nia warczy bo akuratnie cos memla a ona smie przechodzic :evil_lol: Jeszcze wieksze politowanie widze w jej oczach jak on za to warczenie dostaje ode mnie w leb :evil_lol:[/quote] Biedna Sabcia :evil_lol: Quote
Recommended Posts