Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']nooo ja może pewnie zobaczyć jeszcze kilka boorków :multi::multi::multi:[/quote]
Siem nie nabijaj z biednej analfabetki z badziewiastą fryzurą :placz::placz::placz: I bez magistra :placz::placz::placz:
:mad:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B];)ciem widziałam ...[/quote][/B][/FONT][/COLOR]
[FONT=Arial][COLOR=#ff0000][FONT=Verdana][COLOR=black]A ja ciem nie[/COLOR][/FONT][B] :mad:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red][quote]Ale zdolniacha z Boogajskiego ;)[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Nioooo :loveu:
Gdyby jeszcze nie był na codzień taki wkurrr....jąco niemotowaty... :diabloti: Ale i tak go kocham strasznie! :)

Posted

Boogajski uczy się tańczyć.Brawo !!!!!!!!!!
Wiesz Asherku, niech te włoski sobie tak odrastają, bo mnie np. podobałabyś się w takich do żuchwy.Wtedy pod ciężarem same ładnie się ułożą.Kolorek b.ładny i całą twarz w krótkich widać wyraźnie. Ładnie jest,nie narzekaj. Cieplutkie pozdrowionka ślę :cool3:

Posted

[quote name='asher']A mnie włosy odrastają :roll: Jest coraz gorzej, mam na głowie wystrzępione, ulizane niewiadomoco :angryy:

[IMG]http://images29.fotosik.pl/93/d3d49ff401fe8ad9.jpeg[/IMG][/quote]No widzisz jak to jest z tymi fryzurami, a Tofulca każesz wytrymować :shake:, a jak jej też nie będzie do "twarzy" w nowej fryzurze :hmmmm::cool3: ???

Brawo Burki :klacz:, ale zdolne są !

Posted

[quote name='Sabina1']Wiesz Asherku, niech te włoski sobie tak odrastają, bo mnie np. podobałabyś się w takich do żuchwy.[/quote]
One MIAŁY BYĆ do żuchwy właśnie. Ale się pani fryzjerce brzytwa opsła :angryy:
Dziękujemy za pozdorwienia. Cieplutkie :hand:

[quote name='anetta']Brawo dla Boorków :klacz: Widać że Bugajski się wczuwa :cool1:[/quote]Nooo, w ten smakołyk co go w ręce trzymam się wczuwa :cool1:

[quote name='anetta']Nie jest tak źle z włoskami, widze że możesz je zebrać w kucyk.[/quote]
Nie mogę :shake: Za krótkie :shake: Za bardzo wystrzępione :shake: A nawet gdyby, to w kucyku bardzo mi nie do twarzy :shake:
:lol:

[quote name='Poświata']No widzisz jak to jest z tymi fryzurami, a Tofulca każesz wytrymować :shake:, a jak jej też nie będzie do "twarzy" w nowej fryzurze :hmmmm::cool3: ???[/quote]
Ale Tofulca to weźmiesz do jakiegos full-mega-wypas-mistrza-trymera. A nie do fryzjerki z Koziej Wólki :eviltong:

Posted

Witaj:multi:
Fajne te ćwiczenia :multi: Tylko [B]co Ty masz na nogach[/B]? To na pewno dzisiaj robione??? U nas leje, była burza i na dodatek jest tak zimno, że trzeba było zapalić w centralnym:mad:
A na fryzurke nie narzekaj :mad:- ładna i Tobie w niej też ładnie:loveu:

Pamietam, jak kiedyś w pewnym dawnym wojewódzkim mieście poszłam do najbardziej ekskluzywnego zakładu i pani sie brzytwa tak opsnęła, że zrobiła mnie na zapałkę:angryy: myśłałam, że w czapce będę chodzić:oops:

Posted

[quote name='aga1215']Fajne te ćwiczenia :multi: Tylko [B]co Ty masz na nogach[/B]? To na pewno dzisiaj robione???[/quote]
Porównaj fryzury :evil_lol:
Nieeee, nie dzisiaj, ze dwa tygodnie temu ;)
Ale nawet dzisiaj w Wawce dośc ładnie było. Choć chłodno - czyli tak, jak lubię :loveu:

A z fryzjerami to masakra jakaś :shake: Jeszcze ani razu nie trafiłam na naprawdę dobrego. Fakt, czasami bywałam zadowolona z efektu, ale zawsze jakos miałam wrażenie, że tylko przez przypadek tak fajnie wyszło :roll:

Posted

a mnie ostatnio ciachła fryzjerka tak jak chciałam :)
tylko poszłam do męskiego :diabloti: te co mężczyzn strzygą mniej podatne są na udziwnienia ... chciałam na równo i mam bez cieniowania ...

Posted

[quote name='malawaszka']yahahaha no to dawaj fote!!!! ale ciut większą jak już Ci się podoba żebym nie musiała znowu lupy szukać :evil_lol:[/quote]
Nie ma większych :placz: Ten kabelek z allegro (pamiętasz? :lol:) nadal nie działa, a jak sobie wysyłam zdjęcia mmmsem, to sie zmniejszają :shake:
Ale fryzura się niewiele zmieniła. Po prostu wczoraj, zaraz po wysuszeniu sobie włosów założyłam na głowe chustkę. No i całkiem nieźle to potem wyglądało :evil_lol: A mnie taki sposób układania sobie fryzury baaaaardzo odpowiada :lol: Więc zaczynam być zadowolona :p

Posted

Nie mam czapki pilotki :shake:
A Słonina o mało dziś nie wylądowała pod kołami samochodu :mad: Zołza jedna :mad: :angryy::angryy::angryy:
BTW, czy wasze psy też się tak wylewnie cieszą, jak w dupę dostaną? :-o :stupid: :loveu:

Posted

Sabinka to jest wyjątkowy pies! Jej to już się w zyciu wszystko przytrafiło...Co do radości poklpsowej to Ida też tak ma...ta to dopiero zaczyna szaleć jak na nią nakrzyczeć:diabloti:

Posted

Z autem to było tak, że Słonina była w nastroju wybitnie brykankowym i postanowiła sobie pogonić ptaszki :angryy: Wzdłuz tej ulicy burki chodzą bez smyczy, bo po pierwsze ruchu tam prawie nie ma, a po drugie one wiedzą, że na jezdnię wchodzić nie wolno. Jak widać jeden z burków potrafi się zapomnieć :mad:
Spuściłam sucz z oczu dosłownie na sekundę, a ta wariatka za ptaszkami pobiegła prosto pod koła auta ruszającego z miejsca parkingowego. Wydarłam się jak dzika, mój wrzask bardziej deprymująco podziałał na kierowcę - który natychmiast się zatrzymał, niż na Słoninę, bo ta się ucieszyła tylko, a jak z nerwów w dupę przylałam, to była już pełnia szczęścia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A tak w ogóle całe zdarzenie miało nieco metafizyczny wydźwięk, ale nie napiszę o co chodzi, bo to dotyczy jednego z dogomaniackich piesków, który już za Tęczowym Mostem jest... :ghost_2:

[B]Czoko[/B], miło cię gościć w naszych skromnych progach :)

Posted

Asher grunt to dobrze się wydrzeć ;) uff dobrze że tak się to skończyło ..
morał taki , że nie należy puszczać psów tam gdzie są auta w ruchu nawet najmniejszym ...

Posted

[quote name='Vectra']Asher grunt to dobrze się wydrzeć ;)[/quote]
Ano :evil_lol: Dziś jak wracaliśmy ze spacerku, zatrzymałam sie na chwilę, żeby pogadać ze znajomą. No i burki zaczęły zżerać jakieś paskudztwo :mad: Wydarłam się tak, że przechodzącego obok faceta dosłownie wryło w ziemię :lol::lol::lol:

[quote name='Vectra']morał taki , że nie należy puszczać psów tam gdzie są auta w ruchu nawet najmniejszym ...[/quote]
Eeeee, i tak puszczam :lol: Grunt to dobrze pilnować po prostu ;) Jak jedzie auto, a Słonina jest za blisko jezdni, to ją po prostu przywołuję do siebie i przeczekujemy.