asher Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='malawaszka']nooo ja może pewnie zobaczyć jeszcze kilka boorków :multi::multi::multi:[/quote] Siem nie nabijaj z biednej analfabetki z badziewiastą fryzurą :placz::placz::placz: I bez magistra :placz::placz::placz: :mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][B];)ciem widziałam ... Ale zdolniacha z Boogajskiego ;) [/B][/FONT][/COLOR] Quote
asher Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B];)ciem widziałam ...[/quote][/B][/FONT][/COLOR] [FONT=Arial][COLOR=#ff0000][FONT=Verdana][COLOR=black]A ja ciem nie[/COLOR][/FONT][B] :mad:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red][quote]Ale zdolniacha z Boogajskiego ;)[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Nioooo :loveu: Gdyby jeszcze nie był na codzień taki wkurrr....jąco niemotowaty... :diabloti: Ale i tak go kocham strasznie! :) Quote
Sabina1 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Boogajski uczy się tańczyć.Brawo !!!!!!!!!! Wiesz Asherku, niech te włoski sobie tak odrastają, bo mnie np. podobałabyś się w takich do żuchwy.Wtedy pod ciężarem same ładnie się ułożą.Kolorek b.ładny i całą twarz w krótkich widać wyraźnie. Ładnie jest,nie narzekaj. Cieplutkie pozdrowionka ślę :cool3: Quote
Poświata Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='asher']A mnie włosy odrastają :roll: Jest coraz gorzej, mam na głowie wystrzępione, ulizane niewiadomoco :angryy: [IMG]http://images29.fotosik.pl/93/d3d49ff401fe8ad9.jpeg[/IMG][/quote]No widzisz jak to jest z tymi fryzurami, a Tofulca każesz wytrymować :shake:, a jak jej też nie będzie do "twarzy" w nowej fryzurze :hmmmm::cool3: ??? Brawo Burki :klacz:, ale zdolne są ! Quote
anetta Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Brawo dla Boorków :klacz: Widać że Bugajski się wczuwa :cool1: Nie jest tak źle z włoskami, widze że możesz je zebrać w kucyk. Quote
asher Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='Sabina1']Wiesz Asherku, niech te włoski sobie tak odrastają, bo mnie np. podobałabyś się w takich do żuchwy.[/quote] One MIAŁY BYĆ do żuchwy właśnie. Ale się pani fryzjerce brzytwa opsła :angryy: Dziękujemy za pozdorwienia. Cieplutkie :hand: [quote name='anetta']Brawo dla Boorków :klacz: Widać że Bugajski się wczuwa :cool1:[/quote]Nooo, w ten smakołyk co go w ręce trzymam się wczuwa :cool1: [quote name='anetta']Nie jest tak źle z włoskami, widze że możesz je zebrać w kucyk.[/quote] Nie mogę :shake: Za krótkie :shake: Za bardzo wystrzępione :shake: A nawet gdyby, to w kucyku bardzo mi nie do twarzy :shake: :lol: [quote name='Poświata']No widzisz jak to jest z tymi fryzurami, a Tofulca każesz wytrymować :shake:, a jak jej też nie będzie do "twarzy" w nowej fryzurze :hmmmm::cool3: ???[/quote] Ale Tofulca to weźmiesz do jakiegos full-mega-wypas-mistrza-trymera. A nie do fryzjerki z Koziej Wólki :eviltong: Quote
aga1215 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Witaj:multi: Fajne te ćwiczenia :multi: Tylko [B]co Ty masz na nogach[/B]? To na pewno dzisiaj robione??? U nas leje, była burza i na dodatek jest tak zimno, że trzeba było zapalić w centralnym:mad: A na fryzurke nie narzekaj :mad:- ładna i Tobie w niej też ładnie:loveu: Pamietam, jak kiedyś w pewnym dawnym wojewódzkim mieście poszłam do najbardziej ekskluzywnego zakładu i pani sie brzytwa tak opsnęła, że zrobiła mnie na zapałkę:angryy: myśłałam, że w czapce będę chodzić:oops: Quote
asher Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='aga1215']Fajne te ćwiczenia :multi: Tylko [B]co Ty masz na nogach[/B]? To na pewno dzisiaj robione???[/quote] Porównaj fryzury :evil_lol: Nieeee, nie dzisiaj, ze dwa tygodnie temu ;) Ale nawet dzisiaj w Wawce dośc ładnie było. Choć chłodno - czyli tak, jak lubię :loveu: A z fryzjerami to masakra jakaś :shake: Jeszcze ani razu nie trafiłam na naprawdę dobrego. Fakt, czasami bywałam zadowolona z efektu, ale zawsze jakos miałam wrażenie, że tylko przez przypadek tak fajnie wyszło :roll: Quote
Vectra Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 a mnie ostatnio ciachła fryzjerka tak jak chciałam :) tylko poszłam do męskiego :diabloti: te co mężczyzn strzygą mniej podatne są na udziwnienia ... chciałam na równo i mam bez cieniowania ... Quote
LAZY Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Ależ piękny slalom w wykonaniu booreczków:multi: Quote
asher Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 A ja oczywiście monotematycznie - o fryzurze :evil_lol: Zaczyna mi się podobać... :cool3: Quote
malawaszka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 yahahaha no to dawaj fote!!!! ale ciut większą jak już Ci się podoba żebym nie musiała znowu lupy szukać :evil_lol: Quote
asher Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 [quote name='malawaszka']yahahaha no to dawaj fote!!!! ale ciut większą jak już Ci się podoba żebym nie musiała znowu lupy szukać :evil_lol:[/quote] Nie ma większych :placz: Ten kabelek z allegro (pamiętasz? :lol:) nadal nie działa, a jak sobie wysyłam zdjęcia mmmsem, to sie zmniejszają :shake: Ale fryzura się niewiele zmieniła. Po prostu wczoraj, zaraz po wysuszeniu sobie włosów założyłam na głowe chustkę. No i całkiem nieźle to potem wyglądało :evil_lol: A mnie taki sposób układania sobie fryzury baaaaardzo odpowiada :lol: Więc zaczynam być zadowolona :p Quote
Sabina1 Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 A spróbuj założyć czapkę - pilotkę :cool3: Quote
anetta Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Noooo, nie ma tego złego.... Quote
asher Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 Nie mam czapki pilotki :shake: A Słonina o mało dziś nie wylądowała pod kołami samochodu :mad: Zołza jedna :mad: :angryy::angryy::angryy: BTW, czy wasze psy też się tak wylewnie cieszą, jak w dupę dostaną? :-o :stupid: :loveu: Quote
Vectra Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 o masz ,a jak by pod to auto się dostała ??? też się cieszą , Franio potrafi i naszczekać na klapy na doopsko :diabloti: Quote
LAZY Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Sabinka to jest wyjątkowy pies! Jej to już się w zyciu wszystko przytrafiło...Co do radości poklpsowej to Ida też tak ma...ta to dopiero zaczyna szaleć jak na nią nakrzyczeć:diabloti: Quote
Czoko Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Nie ma to jak świetny refleks! Właśnie przed chwilą odkryłam Waszą Galerię!!! Pozdrawiam Wszystkich serdecznie Quote
asher Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 Z autem to było tak, że Słonina była w nastroju wybitnie brykankowym i postanowiła sobie pogonić ptaszki :angryy: Wzdłuz tej ulicy burki chodzą bez smyczy, bo po pierwsze ruchu tam prawie nie ma, a po drugie one wiedzą, że na jezdnię wchodzić nie wolno. Jak widać jeden z burków potrafi się zapomnieć :mad: Spuściłam sucz z oczu dosłownie na sekundę, a ta wariatka za ptaszkami pobiegła prosto pod koła auta ruszającego z miejsca parkingowego. Wydarłam się jak dzika, mój wrzask bardziej deprymująco podziałał na kierowcę - który natychmiast się zatrzymał, niż na Słoninę, bo ta się ucieszyła tylko, a jak z nerwów w dupę przylałam, to była już pełnia szczęścia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A tak w ogóle całe zdarzenie miało nieco metafizyczny wydźwięk, ale nie napiszę o co chodzi, bo to dotyczy jednego z dogomaniackich piesków, który już za Tęczowym Mostem jest... :ghost_2: [B]Czoko[/B], miło cię gościć w naszych skromnych progach :) Quote
Vectra Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Asher grunt to dobrze się wydrzeć ;) uff dobrze że tak się to skończyło .. morał taki , że nie należy puszczać psów tam gdzie są auta w ruchu nawet najmniejszym ... Quote
malawaszka Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 to ja bym musiała nigdy Luny na osiedlu nie puszczać :shake: a nie zawsze się daje za miasto jechać :placz: dobrze że nic się nie stało :loveu: Quote
asher Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 [quote name='Vectra']Asher grunt to dobrze się wydrzeć ;)[/quote] Ano :evil_lol: Dziś jak wracaliśmy ze spacerku, zatrzymałam sie na chwilę, żeby pogadać ze znajomą. No i burki zaczęły zżerać jakieś paskudztwo :mad: Wydarłam się tak, że przechodzącego obok faceta dosłownie wryło w ziemię :lol::lol::lol: [quote name='Vectra']morał taki , że nie należy puszczać psów tam gdzie są auta w ruchu nawet najmniejszym ...[/quote] Eeeee, i tak puszczam :lol: Grunt to dobrze pilnować po prostu ;) Jak jedzie auto, a Słonina jest za blisko jezdni, to ją po prostu przywołuję do siebie i przeczekujemy. Quote
Recommended Posts