Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Hej hej
ja znów tylko na chwilkę.
Dziekuje bardzo za pozytywne fluidy dla tej mojej Słoniny nieszczęsnej :buzi: [B]PIKA i Haniu[/B], Wam szczagólnie, za cierpliwośc do wysłuchiwania moich zasmarkanych jęków via telefon ;)

Z Sabiną lepiej już od dłuższego czasu. Ten cholerny guz wreszcie się po urazie (NIE CIERPIĘ AKIT!!!!! ZWŁASZCZA Z WŁAŚCICIELAMI DEBILAMI! :angryy: ) uspokoił i sucz zaczęła wracac do siebie w tempie światła, już parę dni po tym, jak spadła jej gorączka i przestało boleć, wariowała jak młódka ;) A odkąd spadł śnieg mam w domu nie parkę emerytów, ale dwa szczeniaki, tak te moje burki szaleją ;)

Co najśmieszniejsze, dziś przyszły wyniki biopsji gruboigłowej. I okazało się, ze... nic nie znaleźli... :hmmmm: W przyszłym tygodniu Słonina idzie na stół i bedą jej to usuwać. Hipoteza lekarza jest taka, ze to jakiś kaszak, albo inna wydzielina gruczołowa, do czego onki mają podobno tendencje... No, ale to się okaże za tydzień... Bo nowotwór wciąz jest brany pod uwagę, choć na szczęście coraz mniej prawdopodobny.

Cholera, zamykaja kawiarenkę, nie zdążę odwiedzić wszystkich galerii :placz:
Papapa.

Guest Kamcia_14
Posted

[B][I]Trzymamy kciuki żeby było wszystko jak najlepiej :thumbs:.[/I][/B]
[B][I]I oczywiście przesyłamy pozytywną energię :loveu: :loveu: :loveu: [/I][/B]

Posted

[quote name='asher']
Cholera, zamykaja kawiarenkę, nie zdążę odwiedzić wszystkich galerii :placz:
Papapa.[/quote]

[B]bo ty kawiarenke masz sobie w domu otworzyć! :angryy: [/B]
[B]Nawet nie wiesz jak cię tu brakuje :placz: :placz: :placz: [/B]

Posted

[B]asher[/B], może byś sobie net w domku uruchomiła :razz: :mad:

Cieszę się, że psiury w porządeczku :kciuki:
Odzywaj się częściej :mad:

Co słychać na froncie naukowym? :cool3:

• 2 weeks later...
Posted

Wieści z frontu:
Jakiś czas temu Sabinka miała biopsje, która nic nie wykazała. W czwartek miała operację, wycieli jej to obrzydlistwo i teraz chodzi radosny burek z wygoloną połową głowy i jednym uchem (wygląda jak skrzat ;)) i brzydkim szwem na głowie. Ale wszystko jest w porządku.