coztego Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 [B]asher[/B], co Ty sobie jaja robisz? :diabloti: Chcesz się obronić beze mnie :mad: [B]malawaszka[/B], czy Ty to widzisz? Ona nas olała, zdradziła :placz: :mad: :angryy: [B]asher[/B], lepiej napisz co z Sabiną :roll: Quote
Poświata Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 [quote name='asher']No dobra, spadam... :placz: :placz: :placz: Bądźcie grzeczne, ciepło sie ubierajcie, i tak dalej, i tak dalej :lol: No i pomyślcie czasem ciepło o burkach i o asher ;) Buziaki :buzi: :hand:[/quote][B]Asia, [/B]halo jak się masz? Czasem myślimy o Tobie i Twoich Burkach :cool3: , daj znać co słychać :calus: . Quote
stereo Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Ja mam wieści z poniedziałku. Operacji na razie nie będzie, bo jakiś tam wet - specjalista stwierdził, że to może być pourazowe, więc na razie łyka proszki (czy maść, nie pamiętam) i ma ciepłe okłady. A poza tym to cała trójka jest cała i zdrowa. :) Quote
asher Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 Ja tylko na sekundkę, z kafejki internetowej i zaraz znikam. Przede wszystkim buziaki wielkie dla wszystkich :buzi: Z Sabiną niestety nieciekawie, guz najprawdopodobniej jednak chyba jest nowotworem, po zastrzykach i kompresach ani drgnął :shake: Teraz jeszcze przez jakis czas Słonina będzie brała zastrzyki, ale marne szanse, ze pomogą, więc jest wskazanie do usunięcia zmiany. Problem w tym, ze w całosci to się tego nie da usunąć, chyba, ze z... głową :evil_lol: A serio, guz nacieka najprawdopodoniej na tkankę kości czaszki, a czaszki jej przeciez nie usuną, więc zawsze trochę paskudztwa zostanie i moze rosnąc na powrót, przerzucac się...Ii tyle... :-( Acha, podobne mnie leniwce niech odetchną z ulgą, jeszcze sie nie obroniłam i w najbliższym czasie raczej mi to nie grozi :diabloti: :placz: :placz: :placz: Wesołych świąt!!! :tree1: :hand: Quote
asher Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 A, zapomniałabym, dziś formalnie mijają trzy lata odkąd Słonina jest ze mną!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :BIG: Papapapa!!! Quote
Alicja Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 [B][I]Asherku trzymamy kciukasy na ile sie da:razz:[/I][/B] Quote
Vectra Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Hej Asiu jak miło cię czytać :) Trzymam kciuki za piesy Wesołych Świąt Quote
malawaszka Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Aśka jesteś :laola: jak fajnie, że się nie obroniłaś :lol: no ale jak się nie obroniłaś to co robisz, że Cię tu nie ma? :shake: :placz: Za Sabinkę trzymamy :kciuki: z całej siły!!!!! Niech to cholerstwo się od niej odczepi :placz: BUZIAKI dla Waszej trójki :loveu: Quote
Maga100 Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [quote name='asher'] Acha, podobne mnie leniwce niech odetchną z ulgą, jeszcze sie nie obroniłam i w najbliższym czasie raczej mi to nie grozi :diabloti: :placz: :placz: :placz: [/quote] [B]no to dlaczego cię tu nie ma w takim razie? :angryy: [/B] [B]Buziak dla Sabinki[/B] Quote
LAZY Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Witaj! Dziekujemy za informacje z pierwszej ręki...tylko czemu takie złe? Kciukasy za zdrowie królowej i za Twoja obrone! Wesołych swiat i oby nadchodzący rok był lepszy niz ten, który powoli mija... Quote
Hanna R. Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Asiu, to kiedy nastąpi ten moment ? Kiedy wrócisz do nas ? Te związki przyczynowo- skutkowe. które wymiotły cię z DG , niejasne są jakieś takie :roll: - ale nie ważne. Ty wracaj - obroniona, czy też nieobroniona. Ja mam chorobę sierocą :-( :-( :-( Całujemy całą trójkę ( zwłaszcza Słoninę ) - podpisano : [B]Mamicło [/B]i psy. Quote
ara Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Asher, przyszłam się zameldować i pochwalić odblokowaniem starego nicka a Ty gdzie uciekłaś?:mad: Buziaczki dla Ciebie i Boorków:buzi: Quote
PIKA Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 O cześć Ara :multi: [quote name='ara'] a Ty gdzie uciekłaś?:mad: [/quote] uciekła poudawać, ze magisterke pisze :evil_lol: Quote
dbsst Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 czesc Asherku :loveu: dziękuje w imieniu koleżanki jeszcze raz za doradzenie kliniki jest w niebo wzięta suńka czuje się nieźle okazało się że to nie złośliwe trzymajcie sie dziewczyny i prawie chłopaku :lol: Quote
ara Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='PIKA']uciekła poudawać, ze magisterke pisze :evil_lol:[/quote] Pika, jak miło cię znów czytać:Cool!: :bigcool: Tylko co ja w tej sytuacji powinnam zrobić? Udawać, że trzymam kciuki?:hmmmm: Quote
PIKA Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='ara'] Tylko co ja w tej sytuacji powinnam zrobić? Udawać, że trzymam kciuki?:hmmmm:[/quote] Zacznij udawać, to moze jej się uda coś napisac :evil_lol: Quote
Hexi Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 ja nie umiem takich ladnych rzeczy robic ale dzieki uprzejmosci Klaudii:loveu: tez mam karteczke :smile: [COLOR=black]Jesteśmy daleko od siebie, ale pamiętajcie, ja w to głęboko wierzę, jeśli jest nawet jedna osoba, która tylko myślami chce przyciągnąć do Was to co najlepsze, to na pewno wszechświat zawróci, aby spełnić Wasze pragnienia.[/COLOR] [URL="http://imageshack.us/"][IMG]http://img128.imageshack.us/img128/5951/achilluxb3.jpg[/IMG][/URL] Wszystkiego najlepszego w te najmilsze ze swiat M&M, fasolka i Achilles GLG Quote
Lucy* Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 [CENTER][IMG]http://img208.imageshack.us/img208/2752/choinki03sm2.gif[/IMG] [/CENTER] [CENTER][I][B][SIZE=5][COLOR=DarkSlateBlue][COLOR=navy][FONT=Verdana]Na te Święta co nadchodzą,[/FONT][/COLOR] [COLOR=navy][FONT=Verdana] Życzę ciepła i miłości.[/FONT][/COLOR] [COLOR=navy][FONT=Verdana] Niech Cię ludzie nie zawodzą,[/FONT][/COLOR] [COLOR=navy][FONT=Verdana] I niech uśmiech w sercu gości...[/FONT][/COLOR] [COLOR=navy][FONT=Verdana][/FONT][/COLOR] [COLOR=navy][FONT=Verdana]życzą Lucy* , Kropka , Sara & Rudy [/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B][/I] [COLOR=navy][FONT=Verdana][/FONT][/COLOR][/CENTER] Quote
PIKA Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Sluchajcie Trzymajcie kciuki za Sabinke :shake: W czwartek zaatakowała ją jakiś akita :shake: troszke ją poturbował, ale najgorsze że w czasie szamotaniny, Sabina musiala sie uderzyć w ten guz co to miala na glowie :shake: I jest kiszka, pies ma od paru dni gorączke, pomimo podawania leków p/zapalnych i antybiotyku, jest slabiutka, obolala, nawet nie ma sily ogonkiem pomachac :-( Asia miala z nią iśc na powtórzenie biopsji, ale z uwagi na stan pourazowy tego guza, bopsji się zrobić nie da, o wycięciu tego świństwa też na razie nie ma mowy :shake: Nie bardzo zrozumialam co jej dokladnie jest, bo [B][COLOR=Red]Asia mi plakala [/COLOR][/B]przez telefon jak mowila, więc nie za bardzo zrozumialam :oops: a nie chcialam naciskać żeby powtarzala :roll: Ale chyba za wesoło nie jest wnioskuje :-( Sabina podobno wygląda i czuje sie fatalnie, a Asi się serce kraje, ze pies cierpi :placz: Quote
BoJa2 Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 oj biedna ta Sabinka,Asher trzymaj sie dziewczyno. Quote
malawaszka Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 o boże :-( Sabinko i Asiu trzymajcie się dziewczyny!!!!!! :calus: Jestem z Wami całym sercem!!!! Quote
Vectra Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 o matko , aż mnie dreszcze przeszły :( Biedna Sabinka moja kochana :( trzyam kciuki , no musi być dobrze Quote
aga1215 Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Asiu - trzymajcie się - za Sabinkę :kciuki: :kciuki: :kciuki: :buzi: Quote
Recommended Posts