Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B]asher[/B], co Ty sobie jaja robisz? :diabloti: Chcesz się obronić beze mnie :mad:
[B]malawaszka[/B], czy Ty to widzisz? Ona nas olała, zdradziła :placz: :mad: :angryy:

[B]asher[/B], lepiej napisz co z Sabiną :roll:

• 3 weeks later...
  • Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='asher']No dobra, spadam... :placz: :placz: :placz:
Bądźcie grzeczne, ciepło sie ubierajcie, i tak dalej, i tak dalej :lol: No i pomyślcie czasem ciepło o burkach i o asher ;) Buziaki :buzi:
:hand:[/quote][B]Asia, [/B]halo jak się masz?
Czasem myślimy o Tobie i Twoich Burkach :cool3: , daj znać co słychać :calus: .

Posted

Ja mam wieści z poniedziałku. Operacji na razie nie będzie, bo jakiś tam wet - specjalista stwierdził, że to może być pourazowe, więc na razie łyka proszki (czy maść, nie pamiętam) i ma ciepłe okłady. A poza tym to cała trójka jest cała i zdrowa. :)

Posted

Ja tylko na sekundkę, z kafejki internetowej i zaraz znikam. Przede wszystkim buziaki wielkie dla wszystkich :buzi:
Z Sabiną niestety nieciekawie, guz najprawdopodobniej jednak chyba jest nowotworem, po zastrzykach i kompresach ani drgnął :shake: Teraz jeszcze przez jakis czas Słonina będzie brała zastrzyki, ale marne szanse, ze pomogą, więc jest wskazanie do usunięcia zmiany. Problem w tym, ze w całosci to się tego nie da usunąć, chyba, ze z... głową :evil_lol: A serio, guz nacieka najprawdopodoniej na tkankę kości czaszki, a czaszki jej przeciez nie usuną, więc zawsze trochę paskudztwa zostanie i moze rosnąc na powrót, przerzucac się...Ii tyle... :-(

Acha, podobne mnie leniwce niech odetchną z ulgą, jeszcze sie nie obroniłam i w najbliższym czasie raczej mi to nie grozi :diabloti:
:placz: :placz: :placz:

Wesołych świąt!!! :tree1:

:hand:

Posted

Aśka jesteś :laola: jak fajnie, że się nie obroniłaś :lol: no ale jak się nie obroniłaś to co robisz, że Cię tu nie ma? :shake: :placz:

Za Sabinkę trzymamy :kciuki: z całej siły!!!!! Niech to cholerstwo się od niej odczepi :placz:

BUZIAKI dla Waszej trójki :loveu:

Posted

[quote name='asher']
Acha, podobne mnie leniwce niech odetchną z ulgą, jeszcze sie nie obroniłam i w najbliższym czasie raczej mi to nie grozi :diabloti:
:placz: :placz: :placz:

[/quote]

[B]no to dlaczego cię tu nie ma w takim razie? :angryy: [/B]

[B]Buziak dla Sabinki[/B]

Posted

Witaj! Dziekujemy za informacje z pierwszej ręki...tylko czemu takie złe?
Kciukasy za zdrowie królowej i za Twoja obrone!

Wesołych swiat i oby nadchodzący rok był lepszy niz ten, który powoli mija...

Posted

Asiu, to kiedy nastąpi ten moment ?
Kiedy wrócisz do nas ?
Te związki przyczynowo- skutkowe. które wymiotły cię z DG , niejasne są jakieś takie :roll: - ale nie ważne. Ty wracaj - obroniona, czy też nieobroniona.
Ja mam chorobę sierocą :-( :-( :-(

Całujemy całą trójkę ( zwłaszcza Słoninę ) - podpisano :
[B]Mamicło [/B]i psy.

Posted

Asher, przyszłam się zameldować i pochwalić odblokowaniem starego nicka a Ty gdzie uciekłaś?:mad:
Buziaczki dla Ciebie i Boorków:buzi:

Posted

czesc Asherku :loveu:

dziękuje w imieniu koleżanki jeszcze raz za doradzenie kliniki jest w niebo wzięta suńka czuje się nieźle okazało się że to nie złośliwe

trzymajcie sie dziewczyny i prawie chłopaku :lol:

Posted

[quote name='PIKA']uciekła poudawać, ze magisterke pisze :evil_lol:[/quote]

Pika, jak miło cię znów czytać:Cool!: :bigcool:

Tylko co ja w tej sytuacji powinnam zrobić? Udawać, że trzymam kciuki?:hmmmm:

Posted

[quote name='ara']
Tylko co ja w tej sytuacji powinnam zrobić? Udawać, że trzymam kciuki?:hmmmm:[/quote]

Zacznij udawać, to moze jej się uda coś napisac :evil_lol:

Posted

ja nie umiem takich ladnych rzeczy robic ale dzieki uprzejmosci Klaudii:loveu: tez mam karteczke :smile:
[COLOR=black]Jesteśmy daleko od siebie, ale pamiętajcie, ja w to głęboko wierzę,
jeśli jest nawet jedna osoba, która tylko myślami
chce przyciągnąć do Was to co najlepsze,
to na pewno wszechświat zawróci,
aby spełnić Wasze pragnienia.[/COLOR]
[URL="http://imageshack.us/"][IMG]http://img128.imageshack.us/img128/5951/achilluxb3.jpg[/IMG][/URL]
Wszystkiego najlepszego w te najmilsze ze swiat
M&M, fasolka i Achilles GLG

Posted

[CENTER][IMG]http://img208.imageshack.us/img208/2752/choinki03sm2.gif[/IMG]
[/CENTER]

[CENTER][I][B][SIZE=5][COLOR=DarkSlateBlue][COLOR=navy][FONT=Verdana]Na te Święta co nadchodzą,[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Verdana] Życzę ciepła i miłości.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Verdana] Niech Cię ludzie nie zawodzą,[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Verdana] I niech uśmiech w sercu gości...[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Verdana][/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Verdana]życzą Lucy* , Kropka , Sara & Rudy [/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B][/I]
[COLOR=navy][FONT=Verdana][/FONT][/COLOR][/CENTER]

• 2 weeks later...
Posted

Sluchajcie

Trzymajcie kciuki za Sabinke :shake:

W czwartek zaatakowała ją jakiś akita :shake: troszke ją poturbował, ale najgorsze że w czasie szamotaniny, Sabina musiala sie uderzyć w ten guz co to miala na glowie :shake:

I jest kiszka, pies ma od paru dni gorączke, pomimo podawania leków p/zapalnych i antybiotyku, jest slabiutka, obolala, nawet nie ma sily ogonkiem pomachac :-(

Asia miala z nią iśc na powtórzenie biopsji, ale z uwagi na stan pourazowy tego guza, bopsji się zrobić nie da, o wycięciu tego świństwa też na razie nie ma mowy :shake:
Nie bardzo zrozumialam co jej dokladnie jest, bo [B][COLOR=Red]Asia mi plakala [/COLOR][/B]przez telefon jak mowila, więc nie za bardzo zrozumialam :oops: a nie chcialam naciskać żeby powtarzala :roll: Ale chyba za wesoło nie jest wnioskuje :-(
Sabina podobno wygląda i czuje sie fatalnie, a Asi się serce kraje, ze pies cierpi :placz: