Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiem, czy można to nazwac łażeniem :shake: Ledwo człapał, szorując fałdami tłuszczu po ziemi i przystając co kilka sekund :shake: I właśnie sobie uświadomiłam, że ten biedny pies powinien zrzucić więcej kilogramów niż ja :crazyeye:

Posted

ja piórkuje - jak można psa doprowadzić do takiego stanu - to karalne poiwinno być - bidulek serducho pewnie słabe i życia w nim brak bo jak tu się cieszyć jak fałdy tłuszczu chodzić przeszkadzają.

Posted

[quote name='anetta']
Ja tez bede w Powsinie!!! :drinking: Ale raczej bez psa bo nie startuje.[/quote]

Czyżby gotował się zlot dogomaniaków Warszawskich:razz:

Posted

[quote name='stereo']ja też będę :beerchug:[/quote]

no ja się własnie z jojkiem wybieram tlyko nie wiem czy dotre :evil_lol: bo pewnie się zgubię albo zatrzymam u nas na polach:diabloti:

Posted

[quote name='asher']Ale ale, a propos gabarytów... Widziałam dzisiaj MONSTRUM!!! :-o Basseta, ważącego... kto stoi, niech usiądzie... prawie... 56 kilo :mdleje: Masakra :shake:[/quote]
Matko! I nie zrobiłaś mu zdjęcia??? Chciałabym zobaczyć to dziwo:crazyeye:

Posted

[quote name='asher'], bo jak dowiodła Maga, soczki spożywane na imprezach bywają toksyczne i moge się w niedzielę źle czuć :diabloti:[/quote]

:diabloti: :diabloti: [B]znaczy się soczek zaczął fermentować :diabloti: :diabloti: i dlatego pić już go nie należało :evil_lol: [/B]

Posted

[B]Asherku, a czemu ciebie tu nie ma?[/B]
[B]a poza tym jak tam po dobie wlewania? :evil_lol: [/B]

[B]chciałam ci tylko napisac, ze Leon pięknie chodzi przy nodze na smyczy i NIESTETY szkoleniowiec TEŻ mi kazał piać i świergotać :cool1: [/B]

Posted

[quote name='Maga100'][B]Asherku, a czemu ciebie tu nie ma?[/B]
[B]a poza tym jak tam po dobie wlewania? :evil_lol: [/B][/quote]
Nie ma mnie, bo po pierwsze mnie prawie wcale nie ma, a po drugie jakos ostatnio nikt mi nie chciał burków focić :placz: :mad:
A po DWÓCH dobach wlewania mam się super, świeżutka, jak nowalijka :cool1:

[quote name='Maga100'][B]chciałam ci tylko napisac, ze Leon pięknie chodzi przy nodze na smyczy i NIESTETY szkoleniowiec TEŻ mi kazał piać i świergotać :cool1: [/B][/quote]No widzisz, jaka mądra jestem :cool1: ;) A jak sie uczyliście? Na zwykłej obroży?

[B]Aga,[/B] dzięki za pamięć :hand:
[B]Alu,[/B] nie wiem, cieszyć się, czy popaść w kompleksy? :hmmmm: ;)

Posted

[quote name='asher']jakos ostatnio nikt mi nie chciał burków focić :placz: :mad:[/QUOTE]

bo Ty się nie chcesz na weekendowe spacerki umawiac :mad:
czasu nie masz :shake:

Posted

Oj, Haniu, długo by gadać, więc powiem w skrócie - wszystko mi... :shake: Dawno już nie miałam tak podłego okresu w życiu, pocieszam się tym, że skoro teraz praktycznie wszystko się zawaliło, to już nie ma się co walić, więc może być tylko lepiej ;)

Posted

[quote name='asher']Pikuś, ostatnio to nie tyle czasu nie mam, co nastroju :shake:[/QUOTE]
ojej zaraz by ci się humor poprawił :shake:
kupilybysmy pizze,:evil_lol: znowu dziewczyny by sie pożarły :evil_lol: i znowu by pluly kawalkami miesa vel frolik i byloby wesoło :evil_lol:
;)

A dna trzeba dosięgnąć, zeby się od niego odbić :razz:

[quote name='malawaszka'] przecież niedługo JA przyjeżdżam do Warszawy :evil_lol: :p[/quote]

niedlugo tzn kiedy dokladnie ? :razz:

Posted

[quote name='asher']

No widzisz, jaka mądra jestem :cool1: ;) A jak sie uczyliście? Na zwykłej obroży?

[/quote]

[B]powróciliśmy do kolczatki, bo pies ( i ja) cofnęliśmy się w rozwoju. Ale chodzi już też na zwykłej obroży i reaguje pozytywnie na "równaj" :p [/B]

Posted

[B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Wiesz Asherku mnie też trzepie , Kupiłam nową mysz optyczną. na USB I wczystko OK tyle tylko, że od klikania mam już bicepsy jak balony... Bo taka twarda jest. No i w rozpaczy zjadłam dwa bloki chałwy waniliowo-sezamoweji i tej drugij z orzechami też,,,,:-( [/SIZE][/FONT][/I][/B]

Posted

Hania, nie dobijaj mnie!!!!!!! Ja jestem na diecie!!!!!!! :placz:
:lol:

PIKA, to jak się umawiamy? :cool3: Tylko bierz poprawkę na to, że jak mnie chandra dopadnie, to znowu ci w nocy smsa wyślę :diabloti: ;)