Jump to content
Dogomania

Krajowa Wystawa Psow - 11.09.2005 Zielona Gora

Recommended Posts

• Administrators
Posted

OK, na stronie sa juz dokladne dane o wystawie i pelna para dziala
internetowy formularz zgloszeniowy....
http://zkwp.zgora.pl/wystawa/w-pl.html

W ramach wystawy w Zielonej Gorze odbeda sie tez zawody obedience. Oplata za udzial w zawodach wynosi 30 zl. Sedziuje pan Janusz Arnold z Wroclawia.

Pozdrawiam,
Margo

• Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Elitesse napisał(a):
Daisunia napisał(a):
a ja mam pytanko ,
czy do zgloszenia należy dołączyc kserokopię rodowodu ?
czy może być tylko numer ?

musi byc ksero

thinx , a moze być tak że będzie numer rodowodu a nie bedzie kserokopii ? ( bo możliwe że do tego czasu nie dostaniemy rodowodu a bardzo chcialabym wystartować w tej wystawie)

Posted

Daisunia-to kiszka,bo w otwartej musi byc juz rodowod-a poki nie jest wyrobiony to masz numer rejestracyjny i numer metryki.numer rodowodu dostaniesz wraz z rodowodem-najlepiej napisz do oddzialu lub zadzwon-moze zaakceptuja sama metryke i numer rejestracyjny 8)

Posted

daga10011 napisał(a):
Daisunia-to kiszka,bo w otwartej musi byc juz rodowod-a poki nie jest wyrobiony to masz numer rejestracyjny i numer metryki.numer rodowodu dostaniesz wraz z rodowodem-najlepiej napisz do oddzialu lub zadzwon-moze zaakceptuja sama metryke i numer rejestracyjny 8)

dzięki wielkie Daga ! ;)
:lol: jeszcze dzisiaj napisze do nich ;)
:lol:

Posted

ofcaa napisał(a):
nie rozumiem,do lutego masz czekac na rodowod???
pozdrawiam iwona

nieee
nie mamy kłopoty .długo by opowiadać . Poprostu wystawy musimy przełożyć na przyszły rok . a planuje zacząc od lutego .
Pozdrawiam

Posted

a czy ktoś wie jak zostaną rozdzielone poszczególne rasy między sędziow? Bardzo jestem ciekawa jak to będzie wygladalo w terrierach :roll:

• 3 weeks later...
Posted

Oplaty sa na to konto: PKO II/O Zielona Góra
19 1020 5402 0000 0802 0142 2898 ????

bylam dzis placic to powiedzieli mi w banku ze ten numer jest "bezpański" i ze nie nalezy na pewno do ZK o/Zielona Gora :o

Posted

agacia to bedziemy razem na Bis weteran biegac :) bo zglaszam swoje dwa brodacze do Zielonej - w zeszlym roku jedna z moich suczek skonczyla tam Championat to moze i w tym roku sie uda :) a pozatym tu mieszka moje dziecko sznaucerowe wiec wypada sie na kawe i ciacho wprosic :) hihi

Posted

maga18 napisał(a):
a czy ktos wie czy bedzie katalog przedwystawowy na stronie o/Zg ???

w zeszlym roku cos bylo ale nie pamietam czy to byl katalog czy plan sedzowania (chyba to drugie) wiec pewno w tym roku tez dadza

Posted

o jak wspaniale :angel: :angel: myslalam ze Waszkowski nas bedzie sedziowal a tu patrze...marek lewandowski jupi !!!! :angel: :angel: to teraz bede z przyjemnoscia jechala do Zielonej a nie tylko po to aby swoje dziecko odwiedzic hihi

Posted

Daisunia napisał(a):
wyslalam dzisiaj ( w ostatniej chwili) zgloszenie do zielonej góry <jupi>
w czwartek jeszcze kazali zadzwonić :D
:lol:

no ja tez dzis jednego psa dozglosilam :) mam tylko nadziejej ze zgloszenie poprzednich dwoch dostali :)