Yona Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Jakby to powiedzieć...:roll: Ja całe teksty ciotki MałGośki ściągam...:roll: Quote
Sabina02 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 MałGośka napisał(a):No coś Ty ciotka! MałGośka jest niesamowicie wdzięczna za taką pomoc... :oops: Psów mam bez liku, to co robicie, te ogłoszenia - to wsparcie nie do przecenienia... Allegro ma niesamowita sile! Ja zaczelam wystawiac psiaki jakies niecale 3 miesiace temu... Zrobilam Allegro dla ok. 25-30 psow... Juz jakas polowa z nich pojechala do domow dzieki Allegro! A conajmniej 5 z tych psiakow, to schroniskowi weterani ( 7-8 lat w schronisku).... Wierze w Sabinke!!! Niech sie trzyma mocno, bo domeczek napewno sie znajdzie wkrotce!!!! Niech mi nie robi tego, co mi zrobil Nerus... bo sie zalamie!!! Quote
Sabina02 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Yona napisał(a):Jakby to powiedzieć...:roll: Ja całe teksty ciotki MałGośki ściągam...:roll: Nie dziwie Ci sie, bo sa znakomite! :lol: Quote
Yona Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Ciociu Sabino, ten Nero nie daje mi spokoju...:shake: Czy to ten z Ostródy, któremu domek chciała dać Neris?...:shake: Quote
Sabina02 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Yona napisał(a):Ciociu Sabino, ten Nero nie daje mi spokoju...:shake: Czy to ten z Ostródy, któremu domek chciała dać Neris?...:shake: Tak, dokladnie! I Neris i daga27 obie ofiarowaly mu DT... ale nie dali Nera zadnej z nich...:-(. Stwierdzili ze Neris ma za duzo psow, a daga27 miesza w bloku i nie dalaby rady go wynosic po schodach... Kontrowersyjny temat... Ale, niestety... jemu juz nie pomozemy.... Teraz musimy ratowac Sabinke!!!! Zaraz zalatwie jej banerek Quote
Sabina02 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Oto banerki Sabuni! Zapraszam do wklejania! Sprobuje jeszcze zalatwic mniejsze wersje, zeby nie bylo wymowek ze nie ma miejsca...;) Ja sobie tez niedlugo ja wkleje... Tylko ponosze przez pare dni Wiórka... Quote
Neris Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Biedna Sabinka... ona ma klasyczną depresję schroniskową. Quote
Sabina02 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Neris napisał(a):Biedna Sabinka... ona ma klasyczną depresję schroniskową. Nawet nie wiesz jak mi jej jest okropnie zal.... Mam wtedy przed oczmi Nera... Nie chce zeby z nia sie stalo to samo... :-( :-( :-( Quote
Yona Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Ciociu Sabino... Czy ktoś interesuje się Sabinką? Quote
Sabina02 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Yona napisał(a):Ciociu Sabino... Czy ktoś interesuje się Sabinką? Do mnie z Allegro nikt nie napisal...:-( Nie ma obserwatorow i jest mala ogladalnosc...:-( , chociaz tekst jest bardzo dobitny... Ale ja nie wiem wszystkiego, bo namiary podane w ogloszeniu sa Malgoski... Malgoska.... Czy ktos pytal o nasza krolewne? Quote
Neris Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 NIe chcę myśleć o Nero... bo budzi to we mnie niezmiennie smutek... niestety nie mogę wziąć suki, przy Dofi byłoby to niebezpieczne. Może poogłaszać Sabinkę na różnych portalach? Ja nie bardzo mam czas ale mogę kogoś poprosić. Quote
Yona Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Bieda Ciociu, bieda... Ludzie nie mają kasy, to i psów starych i schorowanych brać nie chcą...:roll: Quote
Yona Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Z Sabinką tak jak z Delfinką... NIGDY i NIKT jeszcze nie zapytał... Quote
Sabina02 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='Neris']Może poogłaszać Sabinkę na różnych portalach? Ja nie bardzo mam czas ale mogę kogoś poprosić. Ja juz ja pooglaszalam tu... Jakby ktos mogl jeszcze w innych miejscach to bylabym bardzo wdzieczna.. [quote name='Sabina02'] Allegro Alegratka Animalia Adopcje.org 4lapy.pl BonoPolska E-oferty KupiePsa CentrumOfert Quote
Yona Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Wreszcie Sabinka widoczna jest w portalu Gazeta.pl i serwisie Aaaby.pl. Wyskakuje tam jako OFERTA SPECJALNA w ślicznym okienku... http://www.aaaby.pl/zwierzaki/300,46885,0,0,0,22593886,Zwierzaki,1,1.html?k=xx_22593886&b=Zwierzaki Quote
Sabina02 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='Yona']Wreszcie Sabinka widoczna jest w portalu Gazeta.pl i serwisie Aaaby.pl. Wyskakuje tam jako OFERTA SPECJALNA w ślicznym okienku... http://www.aaaby.pl/zwierzaki/300,46885,0,0,0,22593886,Zwierzaki,1,1.html?k=xx_22593886&b=Zwierzaki Yona!!! Jestes najlepsza!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Yona Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Ciotka, no co Ty :oops: Bo sie zawstydze i sprzedaż psów mi w dół pójdzie :-x A tak w ogóle, to to okienko z Sabinką jakieś dziwne... Pokazuje się w różnych miejscach, raz jest widoczne tu, to znowu tam...Żadnej regularności :roll: Jednym słowem, Sabinka biega po Gazecie.pl i Aaaby.pl...:roll: Quote
MałGośka Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Sabina02 napisał(a):Malgoska.... Czy ktos pytal o nasza krolewne? Nie napisał, nie zadzwonił :shake: Gdyby coś się kroiło, dałabym Wam przecież znać... Ale za to mogę powiedzieć, że chyba swobodne łazikowanie (czyli częstsze głaskanie, no i względna swoboda w podejmowaniu psich decyzji) plus słoneczko i leki daje efekt - p. Krysia mówiła mi wczoraj, że suńka już nawet radośnie udziela się w schroniskowym życiu podwórkowym :loveu: Co nie znaczy, że tak dobrze już zawsze będzie przecież... Dalej szukam jej choćby kojca, czy podwórka z czułym człowiekiem... :roll: Quote
agat21 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Dobrze, że z Sabinką trochę lepiej. :loveu: A co do ogłoszeń w portalach Gazeta i Aaaby, to przykro mi mówić, ale mam niedobre doświadczenia. Swego czasu umieszczałam tam po kilka razy parę psiaczków, którym szukałam domu. Nigdy nikt z tych portali nie zadzownił.:-( Wstawiałam opisy chwytające za serce, zdjęcia.. i nic. Oby teraz miały większą oglądalność i poczytność.. A może brakuje już po prostu ludzi o dobrych sercach???? Quote
Sabina02 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Czy sa jakies nowe wiesci? Tak mi lezy na sercu ta suczynka... Tak sie boje o nia... Quote
Sabina02 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Sabinko... u Ciebie dalej nic...:-( ... ale nie tracmy nadzieji... MUSI sie ktos znalesc, kto Cie pokocha! Quote
Sabina02 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Wiem ze to niewiele.... ale.... Sabinka ma pierwszego obserwatora na Allegro! :lol: Quote
Yona Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Wreszcie coś sie dzieje :loveu: Quote
Recommended Posts