Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam
Czy ma ktoś sprawdzone lokum na tych terenach? chcielibyśmy wybrać się tam , ale dopiero w przyszłym roku. Czasu jest sporo, ale ja nie lubie niespodzianek, więc chciałabym wiedzieć wcześniej gdzie warto i gdzie można pojechać z czworonożnym pupilem.

• 2 weeks later...
Posted

witam

jezeli chodzi o pojezierze augustowskie ja to z marszu jak tam zajade cos znajduje bo tego jest tam sporo tak samo w borach tyle ze na pojezierzu jak bedzie ladna pogoda moze byc sporo zajetego

pozdrawiam

Posted

Ja w tym roku pod koniec sierpnia wybieram się nad jezioro Charzykowskie.
Adres:

Ośrodek Wypoczynkowy "IZENA"
89 - 606 Charzykowy, Bachorze
tel./fax. +48 (52) 395 19 62
kom. 0 604 086 660
Przyjmują z psami !!!

• 3 months later...
Posted

Czy ma ktoś sprawdzone lokum na tych terenach? chcielibyśmy wybrać się tam , ale dopiero w przyszłym roku.
gdzie warto i gdzie można pojechać z czworonożnym pupilem

Jezdze ze swoim goldenem co roku do Tucholi-Rudzkiego Mostu na camping. Niedrogi i z piesiem nie ma problemu :)

• 2 months later...
Posted

boksiedwa napisał(a):
Ja mam fajne miejsce w Augustowie na Borkach. Nad samym jeziorem jest ośrodek BPiS, są domki kempingowe i dobra kuchnia. Psiaki mile widziane bo właścicielka ma dobka.

zgadza sie, byłam tam na obozie, od psow sie roiło :lol: nikomu nie przeszkadzały ;)