mikimol Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 Witam Czy ma ktoś sprawdzone lokum na tych terenach? chcielibyśmy wybrać się tam , ale dopiero w przyszłym roku. Czasu jest sporo, ale ja nie lubie niespodzianek, więc chciałabym wiedzieć wcześniej gdzie warto i gdzie można pojechać z czworonożnym pupilem. Quote
karolaGd Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 witam jezeli chodzi o pojezierze augustowskie ja to z marszu jak tam zajade cos znajduje bo tego jest tam sporo tak samo w borach tyle ze na pojezierzu jak bedzie ladna pogoda moze byc sporo zajetego pozdrawiam Quote
Ksera Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 Ja w tym roku pod koniec sierpnia wybieram się nad jezioro Charzykowskie. Adres: Ośrodek Wypoczynkowy "IZENA" 89 - 606 Charzykowy, Bachorze tel./fax. +48 (52) 395 19 62 kom. 0 604 086 660 Przyjmują z psami !!! Quote
Buddy Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Czy ma ktoś sprawdzone lokum na tych terenach? chcielibyśmy wybrać się tam , ale dopiero w przyszłym roku. gdzie warto i gdzie można pojechać z czworonożnym pupilem Jezdze ze swoim goldenem co roku do Tucholi-Rudzkiego Mostu na camping. Niedrogi i z piesiem nie ma problemu :) Quote
Niunia_Zolzunia Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 My jezdzimy do Borow Tucholskich - miejscowosc Zamrzenica, osrodek nad samym jeziorem, domki - mozna z dowolna iloscia psow, jest super. Quote
boksiedwa Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Ja mam fajne miejsce w Augustowie na Borkach. Nad samym jeziorem jest ośrodek BPiS, są domki kempingowe i dobra kuchnia. Psiaki mile widziane bo właścicielka ma dobka. Quote
zaba14 Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 boksiedwa napisał(a):Ja mam fajne miejsce w Augustowie na Borkach. Nad samym jeziorem jest ośrodek BPiS, są domki kempingowe i dobra kuchnia. Psiaki mile widziane bo właścicielka ma dobka. zgadza sie, byłam tam na obozie, od psow sie roiło :lol: nikomu nie przeszkadzały ;) Quote
Recommended Posts