Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U siedmioletniego jamnika wykryto padaczkę. Jakie leczenie proponujecie (chodzi o leki nowszej generacji, tak, żeby nie utrudniały mu normalnego funkcjonowania). Kto w Polsce jest specjalistą w zakresie padaczki? Gdzie można wysłać wyniki do konsultacji?

Posted

Wszystko zależy od przyczyny-czyli wyników szczegółowych badań.
Czy pies miał robione CT ?
Co do super specjalisty w tym zakresie-sama bym chciała to wiedzieć.

Posted

Frotka przede wzystkim zobacz co jest w archiwum - ten temat naprawde sue czesto powtarza, chocby w moim wykonaniu...po drugie, nie ma skutecznych lekow dla wszystkich psow, leki jak i dwake trzeba dobrac do swojego psa, do atakow, ich czestotliwosci i tego czy sa slabe czy mocne.
Co do specjalisty, nie wiem...ja trafilam na super weterynarzy w malej lecznicy w warszawskiej dzielnicy. Super prowadzili mojego psa, po prostu wiedzieli co robic i jak sami twierdzili - maja/mieli wiele psow z padaczka i to bylo widac...bo doswiadczenie maja. Ale nie sa to pewnie jacys super specjalisci wiec nie ma co leciec do nich na konsultacje, jak sadze - po prostu weci ;)

• 11 months later...
Posted

Agnes a mozesz podac co to za lecznica i ktory lekarz zna sie na padaczce? Bardzo potrzebuje specjalisty dla suni foxi ze schroniska... juz kilku lekarzy staralo sie jej pomoc, ale sunia nadal cierpi :-(

Posted

Polecam pana doktora Piotra Jakubaszka -602623666.
Ma duże doświadczenie z leczeniem epilepsji .
Aristo zawdzięcza mu nowe życie - na nowym ustawieniu leków .

Posted

[quote name='wolfi']Polecam pana doktora Piotra Jakubaszka -602623666.
Ma duże doświadczenie z leczeniem epilepsji .
Aristo zawdzięcza mu nowe życie - na nowym ustawieniu leków .[/quote]

Dzieki, to jest jakas lecznica? gdzie ona jest, bo Panstwo mieszkaja z sunia w Wolominie :-(

Posted

Pan Doktor jest z Brwinowa.
Ale przyjmuje w różnych miejscach, także w domu pacjenta.
Trzeba zadzwonić i się umówić.
Można powołać się na mnie ( Ewa Frydecka z wilczarzem Aristo :) ).