Frotka Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 U siedmioletniego jamnika wykryto padaczkę. Jakie leczenie proponujecie (chodzi o leki nowszej generacji, tak, żeby nie utrudniały mu normalnego funkcjonowania). Kto w Polsce jest specjalistą w zakresie padaczki? Gdzie można wysłać wyniki do konsultacji? Quote
wolfi Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Wszystko zależy od przyczyny-czyli wyników szczegółowych badań. Czy pies miał robione CT ? Co do super specjalisty w tym zakresie-sama bym chciała to wiedzieć. Quote
Agnes Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Frotka przede wzystkim zobacz co jest w archiwum - ten temat naprawde sue czesto powtarza, chocby w moim wykonaniu...po drugie, nie ma skutecznych lekow dla wszystkich psow, leki jak i dwake trzeba dobrac do swojego psa, do atakow, ich czestotliwosci i tego czy sa slabe czy mocne. Co do specjalisty, nie wiem...ja trafilam na super weterynarzy w malej lecznicy w warszawskiej dzielnicy. Super prowadzili mojego psa, po prostu wiedzieli co robic i jak sami twierdzili - maja/mieli wiele psow z padaczka i to bylo widac...bo doswiadczenie maja. Ale nie sa to pewnie jacys super specjalisci wiec nie ma co leciec do nich na konsultacje, jak sadze - po prostu weci ;) Quote
Lara Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Agnes a mozesz podac co to za lecznica i ktory lekarz zna sie na padaczce? Bardzo potrzebuje specjalisty dla suni foxi ze schroniska... juz kilku lekarzy staralo sie jej pomoc, ale sunia nadal cierpi :-( Quote
wolfi Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Polecam pana doktora Piotra Jakubaszka -602623666. Ma duże doświadczenie z leczeniem epilepsji . Aristo zawdzięcza mu nowe życie - na nowym ustawieniu leków . Quote
Lara Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='wolfi']Polecam pana doktora Piotra Jakubaszka -602623666. Ma duże doświadczenie z leczeniem epilepsji . Aristo zawdzięcza mu nowe życie - na nowym ustawieniu leków .[/quote] Dzieki, to jest jakas lecznica? gdzie ona jest, bo Panstwo mieszkaja z sunia w Wolominie :-( Quote
wolfi Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Pan Doktor jest z Brwinowa. Ale przyjmuje w różnych miejscach, także w domu pacjenta. Trzeba zadzwonić i się umówić. Można powołać się na mnie ( Ewa Frydecka z wilczarzem Aristo :) ). Quote
Recommended Posts