Aleksandra_B Posted July 5, 2005 Author Posted July 5, 2005 Niech to...zadzwonili do mnie z firmy i muszę być jutro w pracy...Dopiero w niedzielę uda mi się dotrzeć na Paluch.. Czy ktoś może będzie szybciej na Paluchu, żeby się dowiedzieć coś na temat bezłapkowego ONka? Dotka znasz wogóle charakter tego psiaka? Quote
Monia_ Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Nerula skacze na gore :bluepaw: i nadal czeka :( Quote
dotka Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Ola to sie spotkamy, ja tez mam nadzieje bede w niedziele, niestety nie znam charakteru tego psiaka. Quote
Aleksandra_B Posted July 10, 2005 Author Posted July 10, 2005 Nero dzisiaj był jakiś mało radosny i chyba zmęczony....upały dają się we znaki. Quote
agat21 Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 Nero! Psinko, przydałby sie jakis własny domek, co? Wtedy nawet upały nie straszne.... Quote
Aleksandra_B Posted July 12, 2005 Author Posted July 12, 2005 :Dog_run: Neruś, nie zapominamy o Tobie.. Quote
agat21 Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 Nerusiu! Nie spadaj! Choc jesteś niepozorny, to tez zasługujesz na wszystko, co najlepsze! Quote
Aleksandra_B Posted July 15, 2005 Author Posted July 15, 2005 W niedzielę postaram się porobić lepsze zdjęcia Nerkowi. Ciężko samemu będąc na spacerku zrobić mu ładne zdjęcie bo ciągle z nochem przy ziemi szuka jakichś skarbów i wogóle interesuje się wszystkim tak, żeby tylko nie spojrzeć na aparat. Na spacerkach unika wzroku i oddaje się w całości przyjemności spacerowania, dopiero przy budzie ze smutkiem patrzy w oczy i zaprasza do pieszczot. Narazie żadnego odzewu w sprawie Nerusia. :( Quote
Aleksandra_B Posted July 17, 2005 Author Posted July 17, 2005 Dzisiaj Nero pełen energii, szczęśliwy na spacerku. Wciąż czeka na dom :( Quote
Aleksandra_B Posted July 22, 2005 Author Posted July 22, 2005 Myślałam, że będę miałą mężczyznę z aparatem do pomocy, mężczyzna był ale niestety nie było aparatu :( także pysiula Nera taka jaką udało mi się uchwycić jakiś czas temu Pani na allegro wpłaciła pieniążki na Nero za co w najbliższym czasie dostanie jakiś smakołyk :) Quote
Aleksandra_B Posted July 25, 2005 Author Posted July 25, 2005 Nerusiu, nikt się nie odzywa w Twojej sprawie.. :sadCyber: Quote
Aleksandra_B Posted July 27, 2005 Author Posted July 27, 2005 Neruś pojawi się w gazecie ( razem z Dandim), może się uda :) Quote
agat21 Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 Wierzę mocno, że Nerusia i Dandiego wypatrzą te właściwe oczy dobrego człowieka! :) Quote
Monia_ Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 Oby sie udalo tym kochanym psiakom!!! :kciuki: Quote
Aleksandra_B Posted August 2, 2005 Author Posted August 2, 2005 Nerusiu, liczę, że już niedługo znajdziesz swój ciepły kącik. :( :( Razem z Dandim w gazecie zwiększająsię Wasze szanse... Musicie ustąpić innym potrzebującym pieskom miejsca tu na dogomanii :wink: Quote
Monia_ Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 Trzymamy mocno kciuki za kochane mordulki :kciuki: :kciuki: :kciuki: Mam nadzieje, ze wreszcie beda szczesliwe! Monika z futrzakami Quote
Recommended Posts