Marta_Ares Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Ja wlasnie nie wiem jak tam sie wszyscy pomieszcza:evil_lol: domu jego jeszcze nie widzialam ale podobno calkiem spory, osoby ktore beda tez wporzadku wiec impreza bedzie raczej normalna, biore aparat to pokaze wam foty:lol: A przez ostatnie 3 lata imprezke zawsze robilam u siebie w domu i tez bylo bardzo fajnie ale to byla domowka na max 17 osob:evil_lol: Quote
Kamila Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 No to zycze milej zabawy i bede czekala na fotorelacje :p Quote
Cerber Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Cieszymy sie, ze z Aresikiem juz jest lepiej...:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: ja dzis byłam z moim maluchem u weta i dostał 2 zastrzyki i leki... ja nigdzie sylkwka nie ide bo musze siedziec z Cerberem... Quote
a_ga.isk Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Milej zabawy zycze ^^ Ja ide a nawet nie wiem do kogo... wplataly mnie w to pewne czarownice ^^ i ciesze sie ze z Aresikiem lepiej :) Potlams go odemnie :) Quote
Carolcia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 no ja tez zycze milej zabawy :):) fajnie ze Aresik juz zdrowieje :p :loveu: Quote
Ola&Kora Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Hej Martuś :*:*:* Już zaległości nadrobiłam, cieszę się że z Aresem już jest coraz lepiej!!! :multi: :multi: :multi: :multi: I widze że szykuje się imprezka sylwestrowa.... :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: Miłej zabawy życzę :cool3: Quote
Marta_Ares Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Eh kurde wszystko sie wali:-( :-( :-( :-( :-( :-( mialam isc na sylwka z "kolega" ale przez glupie nidomowienia ide sama, tylko nie wiem po co bo co ja niby tam sama bede robic:shake: :shake: Juz wcale nie mam ochoty na tego sylwka, a mialo byc tak fajnie wszystko zaplanowane dzisiaj zakupy jutro do fryzjera, a w niedziele zabawa do rana:-( Quote
Kamila Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Oj,a co to sie stalo? :-( A to tam same pary mialy byc?Zadnych singli? Quote
Marta_Ares Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 single beda napewno ale kto chlopaki co na przerwach w szachy graja.... eh no chodzilo o to ze organizator nie znal go i nie pozwolil na jego obecnosc i mu to napisal ze nie chce go u siebie jak mu wytlumaczylam kto to to okazalo sie ze go zna i sie zgodzil, ale teraz znowu moj kolega nie chce isc bo mu 2 osoby mówily ze ma nie przychodzic itp. wiec nic nie moge odkrecic:-( :-( :-( :-( Quote
Kamila Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Ehh,to typowy facet widze :evil_lol: Chyba duma mu nie pozwala :roll: ;) Pogadaj z nim jeszcze :lol: Quote
Marta_Ares Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 eh narazie moge tylko przez gg a co to za rozmowa... ale jutro on chce sie spotkac i pogadac na spokojnie Quote
Cerber Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 ojej przeczytałam, ze nie idziesz z chłopakiem na sylwka, to nie dobrze... przykro mi z tego powodu... nie przejmuj sie, jak cos to przyjdziesz do mnie :D:D:D:D:D:D:D:D:D, ja sama spedzam sylwestra, jak palec... no z Cerberem jedynie, ale on bedzie bał.... Quote
Kamila Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 No to widzisz-jutro sobie pogadacie :p Bedzie dobrze :p Jak jeszcze zaczniesz mu plakac na ramieniu to nie odmowi :eviltong: Quote
Kamila Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 [quote name='Cerber']ojej przeczytałam, ze nie idziesz z chłopakiem na sylwka, to nie dobrze... przykro mi z tego powodu... nie przejmuj sie, jak cos to przyjdziesz do mnie, ja sama spedzam sylwestra, jak palec... no z Cerberem jedynie, ale on bedzie bał....[/quote] Lui-ja tez sama (tzn z Lala) :p Wiec jak co to sobie na dogo pogadamy :evil_lol: Quote
Cerber Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 [quote name='kamila-dog']Lui-ja tez sama (tzn z Lala) :p Wiec jak co to sobie na dogo pogadamy :evil_lol:[/quote] hehehehe taaaa to suuuuper ja to raczej z cerberem se pod kocem posiedze, bo Cer bedzie tyłkiem tzrząsł jak galareta :D o ile tabletki nic nie pomogą Quote
Kamila Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 [quote name='Cerber']hehehehe taaaa to suuuuper ja to raczej z cerberem se pod kocem posiedze, bo Cer bedzie tyłkiem tzrząsł jak galareta :D o ile tabletki nic nie pomogą[/quote] No a jak to bylo rok temu?Jak wtedy reagowal? Quote
Cerber Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 [quote name='kamila-dog']No a jak to bylo rok temu?Jak wtedy reagowal?[/quote] hmmmmmm rok temu powiadasz... rok temu to Cer na balkonie podparty o barierke kiwał głową, a to w prawo, a to w lewo, a to w górę i z zaciekawieniem patrzył co to tam na niebie świeci... i było suuuuuper... a teraz cos nie ten teges... Quote
Kamila Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 [quote name='Cerber']hmmmmmm rok temu powiadasz... rok temu to Cer na balkonie podparty o barierke kiwał głową, a to w prawo, a to w lewo, a to w górę i z zaciekawieniem patrzył co to tam na niebie świeci... i było suuuuuper... a teraz cos nie ten teges...[/quote] Ale to dziwne ze w tamtym roku nie reagowal a teraz tak sie boi :roll: Jestes pewna ze to o fajerwerki chodzi? Quote
Cerber Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 [quote name='kamila-dog']Ale to dziwne ze w tamtym roku nie reagowal a teraz tak sie boi :roll: Jestes pewna ze to o fajerwerki chodzi?[/quote] tak jestem pewna, ponieważ pamiętam jeszce, ze z mamą spędzałam po raz pierrwszy (same) sylwestra i siedziałyśmy wtedy obie w domu... i żeby pooglądać fajerwerki to trzeba było na balkon wyjść, bo tam było pieknie widać wszystko... Quote
barbara.h Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 ale się cieszę że,Aresik ma sięo wiele lepiej :loveu::loveu: mizianko dla niego!!! [IMG]http://images1.fotosik.pl/319/9fc6808dce6b39eb.jpg[/IMG] Quote
Cerber Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Dobranoc Martuś... ucałuj Aresika kochanego ode mnie... :* Quote
Marta_Ares Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Hej Barbara dziekuje wymizialam go:evil_lol: :evil_lol: a zeby na zapeszac to tylko troszke powiem.... moze jeszcze nic nie jest stracone...:lol: (a tak w ramach wyjasnienie to nie jest moj chlopak) Quote
Marta_Ares Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 DObranoc LUi :* Aresik ucałowany Quote
Kamila Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 [quote name='Cerber']tak jestem pewna, ponieważ pamiętam jeszce, ze z mamą spędzałam po raz pierrwszy (same) sylwestra i siedziałyśmy wtedy obie w domu... i żeby pooglądać fajerwerki to trzeba było na balkon wyjść, bo tam było pieknie widać wszystko...[/quote] No ale co to ma wspolnego z Cerberkiem? :cool3: Dla mnie naprawde jest dziwne ze w zeszlym roku nie reagowal na fajerwerki a w tym sie ich panicznie boi :roll: [quote name='Marta_Ares'] a zeby na zapeszac to tylko troszke powiem.... moze jeszcze nic nie jest stracone...:lol: (a tak w ramach wyjasnienie to nie jest moj chlopak)[/quote] No to super :loveu: :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 hmm Ares w tamtym roku tez ogladal petardy mam nadzieje ze w tym roku nie bedzie sie bal, chociaz jak do tej pory po jednorazowych wystrzalach nic nie reaguje wiec pewnie na szczescie spokojnei to zniesie Quote
Recommended Posts