Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

poprawy znacznej nie widac plus ze po wczorajszym jedzeniu nie zwymiotował, a bardzo sie balam o to bo dostal saszetke pedigree:shake: Ale wszystko bylo dobrze, dzisiaj juz bylismy na kolejnym zastryku jutro tez mamy przyjechac, dostal od rana kolejna połówke polopiryny.
Nadal jest strasznie osowiały bidok wogole nie ma checi chodzic

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marta_Ares']poprawy znacznej nie widac plus ze po wczorajszym jedzeniu nie zwymiotował, a bardzo sie balam o to bo dostal saszetke pedigree:shake: Ale wszystko bylo dobrze, dzisiaj juz bylismy na kolejnym zastryku jutro tez mamy przyjechac, dostal od rana kolejna połówke polopiryny.
Nadal jest strasznie osowiały bidok wogole nie ma checi chodzic[/quote]

skoro już zjadł i nie zwrócił myśle że będzie dobrze... :)

Posted

DZIEKUJE wszytskim ze jestescie z nami i tak sie przejmujecie zdrowiem Aresa :* :* :*

BYłam dzisiaj dlugoe na zakupach (przygotowania na sylwestra:evil_lol:) Jak wychodzilam to lezal na boku nawet nie podszedl tylko lekko ogonem machnal, a jak przyjechalam, otwieram drzwi a ten leci do mnie zadowolony z pilka:crazyeye: :multi: :multi: :multi:
nawet zjadl jedzenie ktore rano mu zrobilam. Ale zapomnialam kupic saszetki dla niego z pedigree i nie wiem co mu dac do jedzenia, bo suchego jeszcze lepiej nie.