Marta_Ares Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 poprawy znacznej nie widac plus ze po wczorajszym jedzeniu nie zwymiotował, a bardzo sie balam o to bo dostal saszetke pedigree:shake: Ale wszystko bylo dobrze, dzisiaj juz bylismy na kolejnym zastryku jutro tez mamy przyjechac, dostal od rana kolejna połówke polopiryny. Nadal jest strasznie osowiały bidok wogole nie ma checi chodzic Quote
Anecioreczek Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 [quote name='Marta_Ares']Włocławski:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] e tam niewidze różnicy xD Ares zdrowiej ;* jak jets osowiały to go przefarbujcie:lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 [quote name='Marta_Ares']poprawy znacznej nie widac plus ze po wczorajszym jedzeniu nie zwymiotował, a bardzo sie balam o to bo dostal saszetke pedigree:shake: Ale wszystko bylo dobrze, dzisiaj juz bylismy na kolejnym zastryku jutro tez mamy przyjechac, dostal od rana kolejna połówke polopiryny. Nadal jest strasznie osowiały bidok wogole nie ma checi chodzic[/quote] skoro już zjadł i nie zwrócił myśle że będzie dobrze... :) Quote
haska_12 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 [IMG]http://images1.fotosik.pl/319/9fc6808dce6b39eb.jpg[/IMG] :loveu: Piękna fotka :loveu: Aresik zdrowiej szybciutko ! :multi: Quote
Samturia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 wracaj do zdrowia kochanie :D piękne fotki :D Quote
Cerber Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Cześć Maruś.... fajowskie te fotki, szkoda, ze Cerbera nie było... ale bidak se lapke skelczyl i musial na smyczy isc... Quote
Alynkaaa Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 [COLOR=Red][B]dziendobryyyyy!!!! zdrowwwwka dla malamutka zyczee!!!!!![/B][/COLOR] Quote
chihuahua Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 [SIZE=4][FONT=Arial Narrow]I jak z Toba Aresie??[/FONT][/SIZE] Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Martuś napisz coś o Aresiku bo się amrtwimy... Quote
:: FiGa :: Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Cześć Marta ;) Jak Aresik dzisiaj zjadł i jeszcze nic sie nie wydarzyło to może jest to dobry znak że mały zaczyna nam wracać do formy, czego z całego serduszka Aresikowi życzę ;) Quote
Paulina_mickey Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Witam Jak tam psiak? Zdrowieje? Mój też był chory ale na szczęście wyzdrowiał i tego życze Twojemu psiakowi!!!!:lol: :lol: :lol: :lol: pozdro Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Marta wracaj do nas szybciutko i zdaj relacje jak tam się to nasze czterołapne stworzonko czuje :* Quote
Anecioreczek Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Marta farbuje Aresa żeby osowiały nie był:lol: ps.ja jestem dzisaj nie znośna:evil_lol: Quote
BBeta Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Ja również zdrowie dla Aresika życze ;) No i buziaki ode mnie i od Kaji :cool3: ;) Quote
Marta_Ares Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 DZIEKUJE wszytskim ze jestescie z nami i tak sie przejmujecie zdrowiem Aresa :* :* :* BYłam dzisiaj dlugoe na zakupach (przygotowania na sylwestra:evil_lol:) Jak wychodzilam to lezal na boku nawet nie podszedl tylko lekko ogonem machnal, a jak przyjechalam, otwieram drzwi a ten leci do mnie zadowolony z pilka:crazyeye: :multi: :multi: :multi: nawet zjadl jedzenie ktore rano mu zrobilam. Ale zapomnialam kupic saszetki dla niego z pedigree i nie wiem co mu dac do jedzenia, bo suchego jeszcze lepiej nie. Quote
Marta_Ares Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 oj napewno, Kamila sliczny baner:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kamila Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Dziekuje :loveu: Samograj mi zrobila :evil_lol: A gdzie sie wybierasz na Sylwka? Quote
Dobcia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Bardzo się ciesze, że Aresik już zdrowy:multi: No właśnie, gdzie?:cool3: Quote
:: FiGa :: Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Ale się ucieszyłam gdy zobaczyłam że tytuł foto bloga Aresika jest juz inny :loveu: :multi: Quote
Alynkaaa Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 [COLOR=Red][B]no to siem ciesze z e aresik juz do zdrowka wraca:)!!!!!!:multi::multi::multi:[/B][/COLOR] Quote
Marta_Ares Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 na sywka do kolegi taka domowka:evil_lol: na 28 osob:evil_lol: :evil_lol: Ares z siostra beda u babci:evil_lol: :evil_lol: Quote
Kamila Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Domowka na 28 osob? :crazyeye: O rany,to fajna domowka bedzie :evil_lol: Ten twoj kolega chyba duzy dom ma :cool3: Quote
Recommended Posts