taxelina Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 No tak sie mowi wodny pies czyli ze lubi wode ale jak widac na powyzszych zdjeciach to troche jest w wodzie :razz: Quote
Yuveza Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Zdjęcia jak zwykle świetne:D A Mayloka nie golicie? :diabloti: Quote
Saththa Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Zdjecia cudo od razu widac jaką radość im to sprawia;) Quote
anetta Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 No no no, aż się prosi żeby go opitolić :lol: Super foty, cały wypad ogólnie, prawie jak z nad morza :evil_lol: Quote
Lucky. Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 w sumie to duży plus, że Ares ogolony, bo szybciutko pewnie schnie :P Quote
Saththa Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Lucky. napisał(a):w sumie to duży plus, że Ares ogolony, bo szybciutko pewnie schnie :P bo pewnie mu chłodniej :lol: Quote
Marta_Ares Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 gops napisał(a):Ares w swoim żywiole :lol: Maylo dzielnie mu towarzyszy ! :evil_lol: hehe oj tak Ares to mógłby z wody nie wychodzić:diabloti: Justa napisał(a):A małęgo nie golisz na zero? :p Mama z siostra mi nie pozwalają:shake: deer_1987 napisał(a):No tak sie mowi wodny pies czyli ze lubi wode ale jak widac na powyzszych zdjeciach to troche jest w wodzie :razz: wtedy o dziwo dosyć daleko wchodził do wody tak to zawsze na brzegu jest;) westie_justa napisał(a):Zdjęcia jak zwykle świetne:D A Mayloka nie golicie? :diabloti: dzieki:loveu: Nie. Saththa napisał(a):Zdjecia cudo od razu widac jaką radość im to sprawia;) dziękuje:loveu: oj tak radość ogromną im to sprawia:lol: anetta napisał(a):No no no, aż się prosi żeby go opitolić :lol: Super foty, cały wypad ogólnie, prawie jak z nad morza :evil_lol: hehe prawie robi dużą różnicę:-( Lucky. napisał(a):w sumie to duży plus, że Ares ogolony, bo szybciutko pewnie schnie :P szybko schnie i zdecydowanie mniej piachu przynosi do domu:evil_lol: Saththa napisał(a):bo pewnie mu chłodniej :lol: z tym to różnie mówią bo niby sierść chroni psa przed słońcem, ale ja po nim widzę ze po obcięciu dużo więcej biega jest żwawszy:loveu: Trzymajcie kciuki Milan o 18 ma kastrację...... Quote
Saththa Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Marta_Ares napisał(a): z tym to różnie mówią bo niby sierść chroni psa przed słońcem, ale ja po nim widzę ze po obcięciu dużo więcej biega jest żwawszy:loveu: Trzymajcie kciuki Milan o 18 ma kastrację...... a tak to ja wiem. Ale jak tak goraco to weź noś tyle kudłów na grzbiecie. O cięzar mi chodzi;) A o Milanie dopiero przeczytała wiec bede 3mac za szybkie wygojenie;) Quote
Saththa Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Paula03 napisał(a):I jak tam Milan? i co i co? Quote
Marta_Ares Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 wszystko w najlepszym porzadku :) dosc dlugo chlopak walczyl pomimo podania narkozy, ale w końcu poległ i się położył, obyło sie oczywiscie bez zadnych komplikacji, dość szybko sie wybudził po zabiegu, wczoraj pojawiło się w nocy troche krwi na kocu na ktorym lezal, wiec pojechaliśmy dzisiaj na wszelki wypadek do wetki okazało się ze to nic groznego, troche spuchnięte ma, ale ogólnie gorączki nie ma i dzisiaj żadnej krwi już nie było. dziekuje wszystkim za kciuki :) Quote
Marta_Ares Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 .................................... Quote
Marta_Ares Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 Milan w satelicie:diabloti: tu jeszcze w starej jak sie okazalo jednak troche za małej:roll: i w nowej Quote
Tepes Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 haha biedny pies:evil_lol: Bon nie musioł po kastracji mieć;) ale dobrze, że wszystko poszło bezproblemowo! Quote
Marta_Ares Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 coś z niedzielnego treningu :) tutaj Maylo z Fifim , psiakiem z adopcji z dgm :) Quote
Marta_Ares Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 metamorfoza Fifiego : w schronisku: i w nowym domu: Quote
Tepes Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 super z treningu, najbardzi podobo mi sie te:https://lh6.googleusercontent.com/-W1dqkOVRcxI/Tf-0ikwAMII/AAAAAAAAJ9Q/rpJBxz2aMNY/DSC_5694.JPG :)! a metamorfoza, normalnie całkiem inny pies:loveu: Quote
jonQuilla Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 [FONT=Georgia]wiewiór najlepszy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: rozwalił mnie! ładnie chłopaki skaczą :cool3::cool3:[/FONT] Quote
natija Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 super przemeniony,w zyciu bym sie nie kapla,ze to ten sam piesek,teraz napewno jest mu lepiej :)) Quote
Recommended Posts