Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jakie debile jezdza w moim miescie...:angryy: :angryy:

Przed chwila wrocilam ze spaceru
Ide ulica za nami jedzie samochod wiec skrocilam Aresowi smycz (zeby czegos nie odwalil) w pewnym momencie wybiegl do nas maly kundelek i jak ten samochod przejezdzal to kundelek rzucil sie i zaczal szczekac na niego, to kierowca specjalnie gwaltownie skrecil zeby psa przejechac:angryy: :angryy: malo tego pozniej odkrecil szybe jak przejezdzal kolo mnie i zaczal sie glosno smiac:angryy: Na szczescie piesek zdazyl odskoczyc i nic mu sie nie stalo...

Posted

Dokladnie Pianka, mam numery, nawet wiem gdzie mieszka i co z tego i tak mu nic nie zrobia:shake: :shake:

Nie wiem dlaczego nie widzisz zdjec u mnie normalnie sie wyswietlaja u innych chyba tez, woogole nie wiem co sie stalo bo jakis posta chyba skasowalo bo wszystko sie przenioslo wstecz lacznie z moim postem i zdjeciami nowymi jest u mnie na poprzedniej stronie dokladnie na str 665

Posted

Marta_Ares napisał(a):

Nie wiem dlaczego nie widzisz zdjec u mnie normalnie sie wyswietlaja u innych chyba tez, woogole nie wiem co sie stalo bo jakis posta chyba skasowalo bo wszystko sie przenioslo wstecz lacznie z moim postem i zdjeciami nowymi jest u mnie na poprzedniej stronie dokladnie na str 665

Przeniosło sie, bo skasowałam spam:roll:

A zdjęć dalej nie widze, tylko krzyzyki:shake:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
a co tam bylo spamem??

kurcze no nie mam pojecia dlaczego zdjec nie widzisz :-(

Życzenia były spamem.

Zdjęć nie widze tez w innych galeriach jeśli ktoś ma na fotosiku, wszystkie inne widze buuu:shake:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
Jakie debile jezdza w moim miescie...:angryy: :angryy:

Przed chwila wrocilam ze spaceru
Ide ulica za nami jedzie samochod wiec skrocilam Aresowi smycz (zeby czegos nie odwalil) w pewnym momencie wybiegl do nas maly kundelek i jak ten samochod przejezdzal to kundelek rzucil sie i zaczal szczekac na niego, to kierowca specjalnie gwaltownie skrecil zeby psa przejechac:angryy: :angryy: malo tego pozniej odkrecil szybe jak przejezdzal kolo mnie i zaczal sie glosno smiac:angryy: Na szczescie piesek zdazyl odskoczyc i nic mu sie nie stalo...

to rzucasz takiemu w auto kamieniem i mowisz ze to nie ty tylko jakis gowniarz i uciekl :siara:

Posted

[quote name='Dobcia']Co za ludzie:shake: przecież ten piesek mógł nie zdążyć uciec...

http://images28.fotosik.pl/181/651f551df784f855.jpg
nowa obróżka? ładnie mu w czerwonym

Mogl nie zdazyc i pewnie wtedy mieliby jeszcze wieksza radoche:angryy:

a obroza stara, tylko jakos ostatnio malo w niej chodzil:evil_lol:

[quote name='wiq']czemu nie w cieczkowym okresie?
no kretyn.. ale ludzie mają równo zryte..
hmm powiedziala ze tak bedzie lepiej mu sie przyzwyczaic i wogole, bo na poczatku wogole zdziwiona dlaczego psa chce kastrowac...
zastanowie sie jeszcze czy mozna jej zaufac

[quote name='anetta']13 kg? a nie wygląda na takiego :))))))
Parowka, salceson, baleronik- tak najszczesciej w domu na niego mowia:evil_lol:
i dokarmiaja przy stole:angryy:
Pies ma juz zebranie opanowane do perfekcji:mad:

[quote name='Asia & Ginger']http://images34.fotosik.pl/187/d215f220ad34aa7c.jpg http://images30.fotosik.pl/181/59374f620a7dba40.jpg http://images28.fotosik.pl/181/23461ea3105388f0.jpg
Na każdym zdjęciu inna piłeczka. :-o :cool3: :evil_lol:
a no powodzi mu sie:evil_lol:

[quote name='Pianka']Życzenia były spamem.

Zdjęć nie widze tez w innych galeriach jeśli ktoś ma na fotosiku, wszystkie inne widze buuu:shake:
acha juz myslalam ze ja cos zle zrobilam;)

Kurcze ja wrzucam od zawsze na fotosika i nigdy nie bylo problemu

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Co ja widzę... plaża? :-o Czy ja na dobrą porę roku trafiłam? :cool3:

Pozdrawiam świątecznie! :loveu:
Witamyyyyyyyyy :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
gdzie Ty tu plaze dojrzalas??:roll: :lol:

[quote name='diabelkowa']to rzucasz takiemu w auto kamieniem i mowisz ze to nie ty tylko jakis gowniarz i uciekl :siara:
hmm bede musiala pomyslec nad tym:eviltong:

[quote name='natija']Z okazji Świąt Wielkanocnych:
miłości, która jest ważniejsza od wszelkich dóbr,
zdrowia, które pozwala przetrwać najgorsze.
Pracy, która pomaga żyć.
Uśmiechów bliskich i nieznajomych, które pozwalają lżej oddychać i szczęścia, które niejednokrotnie ocala nam życie.
dziekuje :loveu:

[quote name='Pimpek']Witanko :D
http://images34.fotosik.pl/187/d215f220ad34aa7c.jpg
Super :razz:
witam:lol:
dziekujeee

Posted

Przepraszam, ze tak pozno wczesniej nie mialam czasu...

Słońca, szczęścia, pomyślności,
w pierwsze święto dużo gości,
w drugie święto dużo wody-
to dla zdrowia i urody!
Mnóstwo jajek kolorowych,
świąt wesołych oraz zdrowych!