Guest Kamcia_14 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Ja złożyłam życzenia w terminie :evil_lol:. Brać ze mnie przykład :grins: Quote
Marta_Ares Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Kilka fotek tak na szybko:evil_lol:: Quote
Samturia Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 uuu widzę kalendażyk z MP :) też go mam :multi: Quote
Guffi Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Ja Ci za Aresa dam 2 króliki i 3 świnki morskie:evil_lol:. Chcesz:evil_lol:? Gratis dorzucę żabkę;). Quote
milena182 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='Marta_Ares']Kilka fotek tak na szybko:evil_lol:: malamut na tle huski:D Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Kochana straasznie mi wstyd że dopiero teraz przyszłam złożyć Ci życzenia. Wiem ze rychło w czas ale nie miałam w ogóle czasu na DGM dlatego jestem dopiero teraz... :-( Z okazji Twego Święta życzę Ci: Aby jedynymi łzami, które pojawią się w twych oczach Były kryształowe łzy szczęścia, Aby radosnego uśmiechu na twej twarzy Nie zakryły ciężkie chmury smutku, Abyś potrafiła zajrzeć do Swej duszy I mogła odnaleźć to co najważniejsze dla bliskich i Ciebie, Abyś w głuchej ciszy mogła odnaleźć Swoje myśli i marzenia, Gdy coś w życiu się nie uda, zepsuje, abyś mogła Zbudować to od nowa z tych samych cegieł, choć To trudne, bo to na nich jest wypisana przykra przeszłość, Aby płatki róż wyścielały drogę Twego przeznaczenia, A szczęście, zdrowie, radość i miłość, były przeznaczeniem twych dni... Quote
Marta_Ares Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Chiquita, Agusia dziekuje kochane za zyczenia :* :*:loveu: :loveu: :loveu: Nic sie nie stalo ze spoznione jak zalwazyliscie ja na forum tez ostatnio malo zagladalam z braku czasu....:oops: :oops: Obecnie siedze w domu do czwartku z antybiotykami, jestem przeziebiona:shake: Quote
Agushka Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Pogoda paskudna to i przeziębienie nas dopada. Moje dziecko też zaczyna ehhhh. Ale oby do wiosny :) Quote
Marta_Ares Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 ja przed swoja 18-stka sie zalatwilam.... na imprezce pod koniec juz nic mowic nie moglam nie pomagaly zadne tabletki na gardlo:roll: Za chwile fotki Quote
Marta_Ares Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Guffi napisał(a):Ja Ci za Aresa dam 2 króliki i 3 świnki morskie:evil_lol:. Chcesz:evil_lol:? Gratis dorzucę żabkę;). Hehe za kroliki bardzo chetnie swinki tez sie przydadza....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale mialabys go dosyc po kilku dniach. Moja mama wczoraj z nim byla na spacerze i powiedziala ze nigdy wiecej juz z nim nie wyjdzie....:shake: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 To Ares ze znajomymi:evil_lol:: Quote
:: FiGa :: Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Jakich Ares ma znajomych :cool3: Całe grono :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 ale Aresik ma znajomkow:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Guffi Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Marta_Ares napisał(a):Hehe za kroliki bardzo chetnie swinki tez sie przydadza....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale mialabys go dosyc po kilku dniach. Moja mama wczoraj z nim byla na spacerze i powiedziala ze nigdy wiecej juz z nim nie wyjdzie....:shake: :evil_lol: :evil_lol: Aha... Ojej... No nic trzaa się poświęcać:evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Jakich Ares ma znajomych :cool3: Całe grono :evil_lol: [quote name='ewelinabuck']ale Aresik ma znajomkow:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: hehe szybko nawiazuje nowe znajomosci:evil_lol: :evil_lol: [quote name='_ChiQuiTa_']hahaha ale swietne fotki :D [quote name='milena182']ostatnie jest swietne:lol: dziekujemy:loveu: :loveu: :loveu: [quote name='Guffi']Aha... Ojej... No nic trzaa się poświęcać:evil_lol: jestes pewna??:cool3: :cool3: Quote
Lucy* Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Hahahahahah ale masz fajną galerię !! :multi: :multi: :multi: Bardzo tu u Ciebie wesoło :lol: Quote
Marta_Ares Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Lucy* napisał(a):Hahahahahah ale masz fajną galerię !! :multi: :multi: :multi: Bardzo tu u Ciebie wesoło :lol: heeh witamy:multi: :multi:a tak jakos wyszlo:cool3: Quote
Lucy* Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Marta_Ares napisał(a):heeh witamy:multi: :multi:a tak jakos wyszlo:cool3: a ja już u Ciebie byłam tylko nikt mnie wtedy nie zauważył ;) :cry: Quote
Marta_Ares Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Jak wam sie podobaja moje proby w robieniu banerkow....:oops: :oops: :oops:: Quote
Samturia Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Ładne bannerki a ja wpadłam się pożegnać bo jade na ferie i mnie do soboty nie będzie papa :* Quote
Recommended Posts