Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziewuszki bylam u Amonka ma rozwalona koncowke ogona :( od 4 dni jest na nia leczony ale cogale sobie rozkrwawia dzisiaj mnie krwia cala upiekszyl i sie wydalo gdzie bylam...ale TZ jak narazie uglaskany tak jak i Amonek wiec nie ma zazdrosci

• Replies 410
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ojoj Kostek zmartwiłam się. Czy wdało się tam jakieś zapalenie czy to jakiś uraz mechaniczny w klatce to spowodował? Żeby tylko się ładnie zagoiło szybko, bo psy lubią gmerać w rankach, więc żeby się nie babrało mocno- zwłaszcza, że makabryczne upały :roll:

Posted

bylam u p.dyrektor powiedziala ze zauwazyli to 4 dni temu smigaja mu to jakims "szprejem"czerwonym ale on i tak to sobie rozwala ciagle o bude i w ogole jak sie cieszy jak na doga ta klatka jest mala wiec wystarczy ze majtnie ogonkiem to znowu to rozkrwawia :( teraz jeszcze ta przebudowa schroniska

Posted

musza mu ten ogon zawinac w cos-dogi czesto rozwalaja sobie ogony-jak bylam w hodowli,to widzialam,ze sunka miala obwiniety ogon,czy jakos zaklejony :cry: :cry: :cry: Biedny Amonek :cry:

a z tymi ogloszeniami to mialam na mysli,zeby dac kontakt do opiekunow Amona-ale moze to zwiekszy jego szanse???????? :cry: To w koncu duzy pies-ludzie czesto mysla zabobonnie,ze jak taki pies to tylko do domu z ogrodem,co jest bledne-ale jakby porozwieszac ogloszenia w dzielnicach domkow jednorodzinnych :-?

Posted

A może dać namiary na kogoś z adopcji dogów?? Przecież Amon jest na stronie adopcyjnej. To może do nich maila napisać i poprosić o jakiś ewentualny namiar... i wtedy sklecić ogłoszonko???

Amon, hop do góry!

Posted

Widziałam ogłoszenie na stronie adopcyjnej dogów. Świetnie że tam trafił bo zauważyłam że pieski z tamtąd bardzo szybko znajdują nowe domki, tak że więc uszy do góry Amonku i reszto dogomaniaków!

Posted

[b]Madzialenko[/b] tyle, że Amonek i na stronie adopcyjnej jest już troszkę czasu... Ja myślę, że teraz, czyli przez okres wakacyjny ciężko będzie znaleźć jakiemukolwiek piesiaczkowi dom... :( Sami dobrze wiecie jaki to okres dla wielu zwierzaków :( Ale zawsze dobrze mieć nadzieję i szukać, a może akurat się uda...

Posted

Lagunko wracaj.....

Amon też wracaj na pierwszą stronkę choć najchętniej widziałabym Cię w dziale poświęconemu życiu w nowym domu :))))

Posted

[quote name='Dika']Lagunko wracaj.....

Amon też wracaj na pierwszą stronkę choć najchętniej widziałabym Cię w dziale poświęconemu życiu w nowym domu :))))[/quote]

Do góry pięknoto!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='Madzialenka']daga a powiedz co z tym małym psiurkiem u matki hodowcy Bronxa? Bo jakoś temat zanikł...[/quote]
Nie zgodzila sie go oddac :evil: :cry: zaslania sie mezem :evil:

Amon-hop do gory,jeszcze troszke i napewno znajdziesz cudny dom-Twoi nowi panstwo po prostu cie bardzo dlugo szukaja :cry: Ale na pewno Cie znajda :P

Posted

Obserwuję topik Amonka - i mimo, że stale okupuje pierwszą stronę forum - jakoś jednak bez efektów... :(
Może dlatego, że jego dobry duch - Lagunka - go na chwilę opuściła? :wink:
Ale pewnie o nim myśli - więc -
[b]Amon - wracaj na TOP![/b]

Posted

Amonku, dlaczego tak długo musisz czekać na swój dom? Mam nadzieję, że jak już znajdziesz będzie to wspaniały dom. Szybciutko do nowego domku.
Czy nikomu Amon nie skradł serca na tyle, by mógl go wziąc do domu i zapewnić mu prawdziwy domek????

Posted

[quote name='daga10011']mi skradl i to bardzo...ale ja nie moge miec doga ze wzgledu na meza i juz przetestowalam to na wlasnej skorze :cry: :cry: :cry:[/quote]
ale teraz dagusiu wiesz, jakie One są i jakiego trzeba im trzeba domku... i co powiedzieć komuś, kto chciałby ukochać dozia ...

Pozdr.

Amon, chop do góry!

Posted

oj wiem,wiem :P .piesek musi miec kanape i duzo ludzkiego towarzystwa :P .a ogrod mu do szczescia wcale niepotrzebny :D -moze byc nawet male 2 pokojowe mieszkanie-bo w domu tylko spi i sie przytula,ewentualnie chodzi za pania wszedzie :lol: Duza wersja kanapowca-nic dodac,nic ujac :D :P