Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Luka1, mojej suni z futrem haszczaka bardzo się podoba leżenie w pełnym słońcu....Zastanawiam się, dlaczego ona to robi?...A dzisiaj w słońcu było ponad 40C....

Posted

zachary napisał(a):
Luka1, mojej suni z futrem haszczaka bardzo się podoba leżenie w pełnym słońcu....Zastanawiam się, dlaczego ona to robi?...A dzisiaj w słońcu było ponad 40C....

A Bury strasznie źle znosi upał. Popiskuje na słońcu, dopiero w cieniu rozkłada sie jak długi i zieje.

Posted

Wyczesywania, piszesz....Ciekawe jak on to zniósł?....Moja sunia uwielbia, a pies....warczy i rzuca się na szczotkę...i tak od 10 lat....A czeszę delikatnie, tylko muskając skórę....A prognoza na najblizsze dni jest straszna....Upał,upał,upał,czasem burza....Burasku, daj się wyczesać, będzie lżej.

Posted

Burasek to wspaniały pies, czesanie to pewnie przyjemność( nie wiem nie widziałam) zawsze wszystko jest ok. dopóki nie złapie się go za obrożę----> On tego nie lubi!

Posted

elmira napisał(a):
Trochę znośniej się zrobiło. Niech popada jeszcze tydzień, to będą grzyby;)

i spływ kajakowy w Twojej piwnicy :evil_lol:

Posted

łolkiee napisał(a):
Burek to pies typowo do głaskania:)

Faktycznie, ale i do przytulania. Jemu się wydaje, że jest małym pieskiem i zawsze chce włazić na kolanka.