Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Leni! Pisałaś do beki lub Gajowej w.s. sprawdzenia domki? Bo nie chcę prośby powtarzać...

Malawaszka! Raczej wydłużony, ale zadzwonię jutro do Aśki i dam znać...

jakie mają nicki dziewczyny?

Posted

Leni! Co to za Pani z Piaseczna? Wiesz coś o niej więcej? Samotna, z rodziną, starsza, młoda??? Miałabym kogo wysłać do Piaseczna...

|Dobrze byłoby, żeby Mopek trafił do osoby lub rodziny w miarę aktywnej- mały uwielbia spacery i szaleństwa?

Znacie kogoś mogącego sprawdzić dom w Krakowie? Są Państwo, którzy mieli pekinczyka, spodobał im się Mops...

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Leni! Co to za Pani z Piaseczna? Wiesz coś o niej więcej? Samotna, z rodziną, starsza, młoda??? Miałabym kogo wysłać do Piaseczna...

|Dobrze byłoby, żeby Mopek trafił do osoby lub rodziny w miarę aktywnej- mały uwielbia spacery i szaleństwa?

Znacie kogoś mogącego sprawdzić dom w Krakowie? Są Państwo, którzy mieli pekinczyka, spodobał im się Mops...

Cytuję info od pani:

mieszkam w 3 pietrowym nowym bloku na 1 pietrze
w domu jestem prawie caly dzien
w wekendy od maja jezdze na dzialke ,ktora mam w wilanowie
zawsze mialam psy ,pudle ktore sama strzyglam i jamnika,bywalo tak ze i trzy pieski byly
teraz mam 2 kotki wysterylizowane i zaszczepione na wszystkie choroby wlacvznie z wscieklizna bo one jezdza na dzialke ze mna i szaleja nigdzie nie uciekna bo sa przyzwyczajone od malego jedna ma 6 lat druga 3
pieska bym chciala po to zeby na dzialce robil troche halasu,zeby inne koty baly sie podchodzic na moj ogrod bo w tym roku pogryzly koty mojego

Posted

leni356 napisał(a):
Cytuję info od pani:

mieszkam w 3 pietrowym nowym bloku na 1 pietrze
w domu jestem prawie caly dzien
w wekendy od maja jezdze na dzialke ,ktora mam w wilanowie
zawsze mialam psy ,pudle ktore sama strzyglam i jamnika,bywalo tak ze i trzy pieski byly
teraz mam 2 kotki wysterylizowane i zaszczepione na wszystkie choroby wlacvznie z wscieklizna bo one jezdza na dzialke ze mna i szaleja nigdzie nie uciekna bo sa przyzwyczajone od malego jedna ma 6 lat druga 3
pieska bym chciala po to zeby na dzialce robil troche halasu,zeby inne koty baly sie podchodzic na moj ogrod bo w tym roku pogryzly koty mojego

Czyli raczej starsza osoba... A co z tym domkiem, który Ty miałaś sprawdzić???

Posted

Iza i Avanti napisał(a):

Jak Kraków to karusiap - jeżeli będzie to na drugim końcu, to na pewno kogoś poleci. Kraków to również Faro od boksiów ;)

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Czyli raczej starsza osoba... A co z tym domkiem, który Ty miałaś sprawdzić???

Domek bardzo fajny, dziewczyna młoda, straciła niedawno kota, który chorował na nerki. Mieszkanie na Mokotowie, kawalerka, pracuje w godzinach 9-17, ale zapewnia dużo spacerów. Myślę że to fajny domek, tylko dziewczyna zdecydowała się wcześniej na innego kudłacza i jej sprzątnęli sprzed nosa, więc teraz się boi znowu na jakiegoś pieska nastawić - Mopek się spodobał, ja mogę sprawdzić domek tak jak pisałam pod koniec tygodnia (piątek/sobota)

Posted

leni356 napisał(a):
Domek bardzo fajny, dziewczyna młoda, straciła niedawno kota, który chorował na nerki. Mieszkanie na Mokotowie, kawalerka, pracuje w godzinach 9-17, ale zapewnia dużo spacerów. Myślę że to fajny domek, tylko dziewczyna zdecydowała się wcześniej na innego kudłacza i jej sprzątnęli sprzed nosa, więc teraz się boi znowu na jakiegoś pieska nastawić - Mopek się spodobał, ja mogę sprawdzić domek tak jak pisałam pod koniec tygodnia (piątek/sobota)

Oooooooooo! To całkiem inna sprawa! Będę Ci bardzo wdzięczna za sprawdzenie tego domku...

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Leni! I co? Byłaś u dziewczyny? Jak domek???

Byłam, domek fajny. Piesek byłby sam 8 godzin (8-17). Joanna musi się wypowiedzieć, bo też kogoś ma. Mopek bardzo przeżył porzucenie, nie lubi zostawać sam w domu biedaczek :-(

Posted

leni356 napisał(a):
Jutro wielki dzień dla Mopka. Jedzie z Pati do Warszawy do nowego domku. Trzymajcie kciuki żeby nie tęsknił zbytnio :-( Domek już nie może się doczekać :lol:

Już jutro??? Suuuuuuuuuuper!!! :loveu:

Posted

Już się melduję i opowiadam co i jak. Niestety Pati-c zafundowała Mopkowi horror - wsadziła biednego, spanikowanego, malutkiego pieska do ciemnej klatki w bagażniku :angryy:

Dziś rano zawiozłam Mopka do domku, Paulina zakochała się w nim po uszy. Jest kochany, słodki, cudowny, nie da się go nie kochać. Paulina ma ogromne serce, zajęła się Mopkiem z czułością. Oby wszystko było dobrze. Na pewno kilka dni będzie się przyzwyczajał. Oby nie płakał zbytnio. Zamartwiam się o niego strasznie.

Paulina przekazała również 135 zł na ratowanie kudłatej suni po wypadku.

Posted

I trochę zdjęć, kiepska jakość, bo robione komórką. Jutro zrobię lepsze

[IMG]http://foto0.m.onet.pl/_m/24d860cf98c63879d331642311b7aa18,14,19,0.jpg[/IMG]

[IMG]http://foto2.m.onet.pl/_m/ee6c080f929397e41f5c0a1ba96ae42e,14,19,0.jpg[/IMG]

[IMG]http://foto1.m.onet.pl/_m/bc4ff8bbcd95079824f4e2fb6472bc75,14,19,0.jpg[/IMG]