eliza_sk Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 to trzymam mocno kciuki za domki, a znalazłaś kogoś z Piaseczna ? Quote
leni356 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Leni! Pisałaś do beki lub Gajowej w.s. sprawdzenia domki? Bo nie chcę prośby powtarzać... Malawaszka! Raczej wydłużony, ale zadzwonię jutro do Aśki i dam znać... jakie mają nicki dziewczyny? Quote
eliza_sk Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 leni356 napisał(a):jakie mają nicki dziewczyny? beka i *Gajowa* Quote
Iza i Avanti Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Leni! bardzo, bardzo dziękuję! Quote
leni356 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Nikt się nie zgłosił w sprawie wizyty w Piasecznie :shake: Pani czeka Quote
eliza_sk Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 leni356 napisał(a):Nikt się nie zgłosił w sprawie wizyty w Piasecznie :shake: Pani czeka A czy któraś z dziewczyn potwierdziła Ci na pw jej odbycie ? Quote
leni356 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 eliza_sk napisał(a):A czy któraś z dziewczyn potwierdziła Ci na pw jej odbycie ? Nikt nie odpisał niestety Quote
Iza i Avanti Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Kurcze... Idę wrzucić info na forum Fundacji BwP... Może tam się ktoś znajdzie... P.S> Eliza! W Twojej sprawie już pisałam... Quote
Iza i Avanti Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Leni! Co to za Pani z Piaseczna? Wiesz coś o niej więcej? Samotna, z rodziną, starsza, młoda??? Miałabym kogo wysłać do Piaseczna... |Dobrze byłoby, żeby Mopek trafił do osoby lub rodziny w miarę aktywnej- mały uwielbia spacery i szaleństwa? Znacie kogoś mogącego sprawdzić dom w Krakowie? Są Państwo, którzy mieli pekinczyka, spodobał im się Mops... Quote
leni356 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Leni! Co to za Pani z Piaseczna? Wiesz coś o niej więcej? Samotna, z rodziną, starsza, młoda??? Miałabym kogo wysłać do Piaseczna... |Dobrze byłoby, żeby Mopek trafił do osoby lub rodziny w miarę aktywnej- mały uwielbia spacery i szaleństwa? Znacie kogoś mogącego sprawdzić dom w Krakowie? Są Państwo, którzy mieli pekinczyka, spodobał im się Mops... Cytuję info od pani: mieszkam w 3 pietrowym nowym bloku na 1 pietrze w domu jestem prawie caly dzien w wekendy od maja jezdze na dzialke ,ktora mam w wilanowie zawsze mialam psy ,pudle ktore sama strzyglam i jamnika,bywalo tak ze i trzy pieski byly teraz mam 2 kotki wysterylizowane i zaszczepione na wszystkie choroby wlacvznie z wscieklizna bo one jezdza na dzialke ze mna i szaleja nigdzie nie uciekna bo sa przyzwyczajone od malego jedna ma 6 lat druga 3 pieska bym chciala po to zeby na dzialce robil troche halasu,zeby inne koty baly sie podchodzic na moj ogrod bo w tym roku pogryzly koty mojego Quote
Iza i Avanti Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 leni356 napisał(a):Cytuję info od pani: mieszkam w 3 pietrowym nowym bloku na 1 pietrze w domu jestem prawie caly dzien w wekendy od maja jezdze na dzialke ,ktora mam w wilanowie zawsze mialam psy ,pudle ktore sama strzyglam i jamnika,bywalo tak ze i trzy pieski byly teraz mam 2 kotki wysterylizowane i zaszczepione na wszystkie choroby wlacvznie z wscieklizna bo one jezdza na dzialke ze mna i szaleja nigdzie nie uciekna bo sa przyzwyczajone od malego jedna ma 6 lat druga 3 pieska bym chciala po to zeby na dzialce robil troche halasu,zeby inne koty baly sie podchodzic na moj ogrod bo w tym roku pogryzly koty mojego Czyli raczej starsza osoba... A co z tym domkiem, który Ty miałaś sprawdzić??? Quote
eliza_sk Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Iza i Avanti napisał(a): Znacie kogoś mogącego sprawdzić dom w Krakowie? Są Państwo, którzy mieli pekinczyka, spodobał im się Mops... Jak Kraków to karusiap - jeżeli będzie to na drugim końcu, to na pewno kogoś poleci. Kraków to również Faro od boksiów ;) Quote
leni356 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Czyli raczej starsza osoba... A co z tym domkiem, który Ty miałaś sprawdzić??? Domek bardzo fajny, dziewczyna młoda, straciła niedawno kota, który chorował na nerki. Mieszkanie na Mokotowie, kawalerka, pracuje w godzinach 9-17, ale zapewnia dużo spacerów. Myślę że to fajny domek, tylko dziewczyna zdecydowała się wcześniej na innego kudłacza i jej sprzątnęli sprzed nosa, więc teraz się boi znowu na jakiegoś pieska nastawić - Mopek się spodobał, ja mogę sprawdzić domek tak jak pisałam pod koniec tygodnia (piątek/sobota) Quote
Iza i Avanti Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 leni356 napisał(a):Domek bardzo fajny, dziewczyna młoda, straciła niedawno kota, który chorował na nerki. Mieszkanie na Mokotowie, kawalerka, pracuje w godzinach 9-17, ale zapewnia dużo spacerów. Myślę że to fajny domek, tylko dziewczyna zdecydowała się wcześniej na innego kudłacza i jej sprzątnęli sprzed nosa, więc teraz się boi znowu na jakiegoś pieska nastawić - Mopek się spodobał, ja mogę sprawdzić domek tak jak pisałam pod koniec tygodnia (piątek/sobota) Oooooooooo! To całkiem inna sprawa! Będę Ci bardzo wdzięczna za sprawdzenie tego domku... Quote
Iza i Avanti Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Leni! I co? Byłaś u dziewczyny? Jak domek??? Quote
leni356 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Leni! I co? Byłaś u dziewczyny? Jak domek??? Byłam, domek fajny. Piesek byłby sam 8 godzin (8-17). Joanna musi się wypowiedzieć, bo też kogoś ma. Mopek bardzo przeżył porzucenie, nie lubi zostawać sam w domu biedaczek :-( Quote
Iza i Avanti Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Leni!~Podaj mi swój nr tel na pw. Podam go Asi i ona zadzwoni do Ciebie... Pogadacie. Quote
leni356 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Jutro wielki dzień dla Mopka. Jedzie z Pati do Warszawy do nowego domku. Trzymajcie kciuki żeby nie tęsknił zbytnio :-( Domek już nie może się doczekać :lol: Quote
Iza i Avanti Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 leni356 napisał(a):Jutro wielki dzień dla Mopka. Jedzie z Pati do Warszawy do nowego domku. Trzymajcie kciuki żeby nie tęsknił zbytnio :-( Domek już nie może się doczekać :lol: Już jutro??? Suuuuuuuuuuper!!! :loveu: Quote
leni356 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Mopek w drodze.. Domek wziął na jutro dzień wolny, żeby być z Mopkiem. Zajrzyjcie proszę do innego kudłaczka który bardzo potrzebuje pomocy: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=172131 http://www.allegro.pl/item795983502_stop_eutanazji_po_wypadku_ma_szanse_toz_fg.html Quote
Poker Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 ciekawe jak pierwsze godziny Mopka w nowym domku ? Quote
malawaszka Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 ależ super Mopikowe wieści :loveu::multi: Quote
leni356 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Już się melduję i opowiadam co i jak. Niestety Pati-c zafundowała Mopkowi horror - wsadziła biednego, spanikowanego, malutkiego pieska do ciemnej klatki w bagażniku :angryy: Dziś rano zawiozłam Mopka do domku, Paulina zakochała się w nim po uszy. Jest kochany, słodki, cudowny, nie da się go nie kochać. Paulina ma ogromne serce, zajęła się Mopkiem z czułością. Oby wszystko było dobrze. Na pewno kilka dni będzie się przyzwyczajał. Oby nie płakał zbytnio. Zamartwiam się o niego strasznie. Paulina przekazała również 135 zł na ratowanie kudłatej suni po wypadku. Quote
leni356 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 I trochę zdjęć, kiepska jakość, bo robione komórką. Jutro zrobię lepsze [IMG]http://foto0.m.onet.pl/_m/24d860cf98c63879d331642311b7aa18,14,19,0.jpg[/IMG] [IMG]http://foto2.m.onet.pl/_m/ee6c080f929397e41f5c0a1ba96ae42e,14,19,0.jpg[/IMG] [IMG]http://foto1.m.onet.pl/_m/bc4ff8bbcd95079824f4e2fb6472bc75,14,19,0.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts