malawaszka Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 ale jak w bagażniku? chyba nie w sedanie???? Quote
leni356 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='malawaszka']ale jak w bagażniku? chyba nie w sedanie????[/QUOTE] Nie, z tyłu jest małe okienko, ale Mopek siedział w kontenerku, więc nie widział, był cały zakryty, chorował, był przerażony Quote
Iza i Avanti Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 Wczoraj jak mi Asia powiedziała, że Mopek wylądował w kontenerku i bagażniku, to myślałam, że się przewrócę... Tym bardziej, że wiem od niej, że bał się jeździć samochodem i rzygał... Quote
leni356 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 A tu u mnie dziś rano, z kolegą. Bardzo za nim tęsknię, jest cudowny i wygląda jak mały niedźwiadek [IMG]http://foto2.m.onet.pl/_m/ab4afb1538db7ba7ce70840cab6b17da,14,19,0.jpg[/IMG] Quote
leni356 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Jestem taki szczęśliwy, ale płaczę jak moja pani wychodzi-Mopek Quote
Iza i Avanti Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Leni! wiesz jak Bardzo płacze? Co sąsiedzi? Mam nadzieję, że się nie skarżą... Quote
leni356 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Leni! wiesz jak Bardzo płacze? Co sąsiedzi? Mam nadzieję, że się nie skarżą...[/QUOTE] Jest coraz lepiej, dwa pierwsze dni nie dawał się ruszyć Paulinie na krok. Głośno oznajmiał co o tym sądzi.. Paulina ćwiczy krótkie wyjścia, a Mopek się coraz bardziej przyzwyczaja. Płacze coraz mniej. Często zdarzają się psiaki z lękiem separacyjnym, trzeba popracować. Z moim psiulem przechodziłam to samo. Będzie dobrze. Mopek podbija serca :loveu: Quote
leni356 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Mopek nadal nie poradził sobie z lękiem separacyjnym :( Paulina pracuje z behawiorystką (1 lekcja 70 zł), Mopek dostaje też syrop uspokajający CalmAid, ale nic nie pomógł. Koszty rosną, trzeba pomóc Paulinie trochę, Asia i ja się dołożymy, trochę dołoży skarpeta kudłaczy. Jeśli możecie - pomóżcie proszę Rozliczenia będą przez skarpetę kudłaczy: http://www.dogomania.pl/threads/173217-Skarpeta-kudA-aczy-ZBIERAMY-NA-HOTELIK-dla-kolejnego-kudA-acza-w-potrzebie-POMA-A Proszę o przeniesienie wątku do sekcji (trzeba napisać do moda): Mają dom, ale potrzebuja pomocy Quote
Recommended Posts