Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']ale jak w bagażniku? chyba nie w sedanie????[/QUOTE]

Nie, z tyłu jest małe okienko, ale Mopek siedział w kontenerku, więc nie widział, był cały zakryty, chorował, był przerażony

Posted

A tu u mnie dziś rano, z kolegą. Bardzo za nim tęsknię, jest cudowny i wygląda jak mały niedźwiadek

[IMG]http://foto2.m.onet.pl/_m/ab4afb1538db7ba7ce70840cab6b17da,14,19,0.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Leni! wiesz jak Bardzo płacze? Co sąsiedzi? Mam nadzieję, że się nie skarżą...[/QUOTE]

Jest coraz lepiej, dwa pierwsze dni nie dawał się ruszyć Paulinie na krok. Głośno oznajmiał co o tym sądzi.. Paulina ćwiczy krótkie wyjścia, a Mopek się coraz bardziej przyzwyczaja. Płacze coraz mniej. Często zdarzają się psiaki z lękiem separacyjnym, trzeba popracować. Z moim psiulem przechodziłam to samo. Będzie dobrze.

Mopek podbija serca :loveu:

• 4 weeks later...
Posted

Mopek nadal nie poradził sobie z lękiem separacyjnym :( Paulina pracuje z behawiorystką (1 lekcja 70 zł), Mopek dostaje też syrop uspokajający CalmAid, ale nic nie pomógł. Koszty rosną, trzeba pomóc Paulinie trochę, Asia i ja się dołożymy, trochę dołoży skarpeta kudłaczy. Jeśli możecie - pomóżcie proszę
Rozliczenia będą przez skarpetę kudłaczy: http://www.dogomania.pl/threads/173217-Skarpeta-kudA-aczy-ZBIERAMY-NA-HOTELIK-dla-kolejnego-kudA-acza-w-potrzebie-POMA-A

Proszę o przeniesienie wątku do sekcji (trzeba napisać do moda):
Mają dom, ale potrzebuja pomocy