Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='evl']Założymy. Ostatni raz, bo TŻ mi wyrwie głowę z korzeniami, jak mu jeszcze raz napomknę o jakiejś kasie na psy :evil_lol:[/QUOTE]

Założycie, ale kasę trzeba oddać. Za transport, za hotel, za weta - dziewczyny, jakieś bazarki, aukcje - cokolwiek!

Posted

No więc ja uważam, że allegro cegiełkowe to dobry pomysł. Tylko żeby nam go nie zablokowali, trzeba to jakoś zgrabnie zaplanować.

Posted

Allegro trzeba zrobić tak, żeby nie było tam słowa ani charytatywna ani cegiełka. Bo zawsze znajdzie się jakiś "mądry" co zgłosi aukcje.

Najlepiej pisać, że przedmiotem sprzedaży jest dyplom/zdjęcie/kalendarzyk- cokolwiek.

Posted

[quote name='evl']Kroook - jesteś Aniołem! :loveu: :Rose:[/QUOTE]

Bez przesady :cool3:, przelew wysłałam, dorzuciłam jeszcze na 1/2 benzyny, jak twój TŻ zechce Cię jeszcze zobaczyć w domu to na powrót kasę łatwiej będzie wyskrobać :evil_lol:.

Posted

Czyli mamy w sumie na benzynę - jeśli okaże się, że mała biała z Wawy ma jechać, to część pieniędzy przeznaczymy na inne psy z Nowodworu, czy tak może być?

Posted

Oczywiście, dzielcie i rządźcie. Przecież mówiłam : na całość hotelu i reszta na transport. Ufam Wam i wierzę w Wasze rozsądne gospodarowanie pieniędźmi.Mnie nie trzeba pytać.
Policz transport do Wawy, hotel , dojazd do kliniki :razz:, weta ... Wszystkie koszty , jakie poniosłyście.
Ile teraz brakuje ?

Posted

[quote name='matrioszka2']Oczywiście, dzielcie i rządźcie. Przecież mówiłam : na całość hotelu i reszta na transport. Ufam Wam i wierzę w Wasze rozsądne gospodarowanie pieniędźmi.Mnie nie trzeba pytać.
Policz transport do Wawy, hotel , dojazd do kliniki, weta ... Wszystkie koszty , jakie poniosłyście.
Ile teraz brakuje ?[/QUOTE]

Ogarnę się i policzę- wiesz, jak u mnie z matematyką, widziałaś dziś :D

Posted

[quote name='Paulina_mickey']Allegro trzeba zrobić tak, żeby nie było tam słowa ani charytatywna ani cegiełka. Bo zawsze znajdzie się jakiś "mądry" co zgłosi aukcje.

Najlepiej pisać, że przedmiotem sprzedaży jest dyplom/zdjęcie/kalendarzyk- cokolwiek.[/QUOTE]
Nie może też być napisane, że będzie przesyłane mailem. ;)

Posted

Zapraszam na bazarek na Cykora i Nanę:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/179176-Kolczyki-niebieskie-czerwone-zielone-od-4-zA-zapraszamy-Na-Cykora-do-9-02[/url]

Oraz dwa ogólne na Nowodwór:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/179181-BiA-uteria-zegarki-nowe-nie-noszone-za-pA-A-ceny-Na-NowodwA-r-do-9-02?p=14023905#post14023905[/url]

[url]http://www.dogomania.pl/threads/179179-KsiAE-A-ki-torebki-bluzka-pasek-nowe-firmowe-tanio-Na-NowodwA-r-do-9-02[/url]

Posted

Ale zawsze to przyjemniej nie zdać, kiedy się umie.:evil_lol:
Cała wina po tamtej stronie ...:cool3:
Oszalałaś ?!:angryy: Zabieraj się do czytania.:mad:
Jutro przychodzę zobaczyć, jak wygląda " lady na tarczy".:happy1: