Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dodałam zdjęcia na poprzedniej stronie.Na filmy trzeba poczekać, bo już noc, a ja po pracy.
Czy ktoś mi podpowie jakiś [B]bardzo łatwy program[/B] dla blondynek [B]do udostępnienia zdjęć tutaj na forum [/B]... Bo ten tinypic mnie wykończy ... zanim poda adres do zdjęcia każe wpisywać to, co się widzi w wyświetlonym okienku; przy każdym zdjęciu od początku, nowy.Oszaleć można.

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam dwa pytania:
czy mogłybyście poprosić kierownika by ta sunia z mauchami nie była w pietrowej klatce? albo miała pełna podłogę? one zaraz czana łazic i nózki im beda wpadac w te kraty..:(

drugie czy macie jakies zaufane miejsce gdzie możnaby było zabrac psy? jakis hotelik?

Posted

[quote name='matrioszka2']Zuzlikowa .... hotelik koło Lublina ? A to nowizna jakaś.Jaki koszt tego koło Lublina, a jaki koszt tego w Konstancinie ?[/QUOTE]

Koszt hoteliku w Konstancinie znam- 400zł + wyżywienie,ale może uda się utrzymać sponsora anonimowego na 100zł...więc liczyłabym 300+ karma!
Co do hoteliku pod Lublinem,to jeszcze muszę się dowiedzieć kiedy będzie ruszał i jakie będzie konkretnie warunki oferował w tym także jaką cenę!

Posted

[quote name='matrioszka2']Dodałam zdjęcia na poprzedniej stronie.Na filmy trzeba poczekać, bo już noc, a ja po pracy.
Czy ktoś mi podpowie jakiś [B]bardzo łatwy program[/B] dla blondynek [B]do udostępnienia zdjęć tutaj na forum [/B]... Bo ten tinypic mnie wykończy ... zanim poda adres do zdjęcia każe wpisywać to, co się widzi w wyświetlonym okienku; przy każdym zdjęciu od początku, nowy.Oszaleć można.[/QUOTE]

A masz założone konto tam? Bo ja mam i mogę dodawać po pięć zdjęć naraz, bez wpisywania kodu.

Posted

[quote name='beka']Mam dwa pytania:
czy mogłybyście poprosić kierownika by ta sunia z mauchami nie była w pietrowej klatce? albo miała pełna podłogę? one zaraz czana łazic i nózki im beda wpadac w te kraty..:(

drugie czy macie jakies zaufane miejsce gdzie możnaby było zabrac psy? jakis hotelik?[/QUOTE]

Z tego, co kojarzę, oni łażące szczeniaki z suką zwykle przekładają do pojedynczego boksu.. Przynajmniej tak najczęściej widziałam.

Które psy? Bo to też zależy, nie każdy hotelik poradzi sobie z każdym psem. Hotelików poza dogo raczej nie mamy, przynajmniej ja.

--------

Dziewczyny, które psy mam wrzucić na stronę? Wszystkie, czy jakieś wybrane?

Posted

[quote name='matrioszka2']Dodałam zdjęcia na poprzedniej stronie.Na filmy trzeba poczekać, bo już noc, a ja po pracy.
Czy ktoś mi podpowie jakiś [B]bardzo łatwy program[/B] dla blondynek [B]do udostępnienia zdjęć tutaj na forum [/B]... Bo ten tinypic mnie wykończy ... zanim poda adres do zdjęcia każe wpisywać to, co się widzi w wyświetlonym okienku; przy każdym zdjęciu od początku, nowy.Oszaleć można.[/QUOTE]
Ja korzystam z imageshack. Bardzo prosto i szybko.

Posted

[quote name='ladySwallow']
Dziewczyny, które psy mam wrzucić na stronę? Wszystkie, czy jakieś wybrane?[/QUOTE]
Możesz wszystkie, albo takie które widać dobrze na zdjęciach.

Posted

Jeśli chodzi ci o pieska z pod numeru 11 ze zdjęć Matrioszki to to jest ten DONek, o którym kierownik mówił że może zostawi dla siebie, chyba ze kierownik powiedział, że weźmie tylko suczkę, bo ich tam dwoje siedziało w tym boksie. Asiu jak to było?

Posted

Oj nie, nie.To jest ten samotny, smutny.Tych ładnych bysiorów nie fociłam, bo Grześ powiedział, że "zamówione".
Ten jest "niezależny".Baaardzo ładny pies.Tylko chudy.Włos długi.Jak dostanie odpowiednią karmę, to i przytyje , i wyładnieje.Na sto procent i bez dwóch zdań.Pies będzie na prawdę cudny.

Posted

[quote name='matrioszka2']Oj nie, nie.To jest ten samotny, smutny.Tych ładnych bysiorów nie fociłam, bo Grześ powiedział, że "zamówione".
Ten jest "niezależny".Baaardzo ładny pies.Tylko chudy.Włos długi.Jak dostanie odpowiednią karmę, to i przytyje , i wyładnieje.Na sto procent i bez dwóch zdań.Pies będzie na prawdę cudny.[/QUOTE]
Na prawdę? To gdzie on siedział ze ja go nie widziałam w ogóle?

Posted

Wątek Lincolna: [url]http://www.dogomania.pl/threads/190895-Bernardyn_LINCOLN_Ju%C5%BC-z%C5%82apany-w-PU%C5%81APK%C4%98-znowu-zastyg%C5%82-w-ROZPACZY_DT-hotel-%C5%9Brodki?p=15189552#post15189552[/url]

Posted

[B]Wątek LINCOLNA z Nowodworu[/B]...

NIE ZOSTAWIAJMY GO W TYM ZASTYGŁYM ZROZPACZENIU!!!!

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/190895-Bernardyn_LINCOLN_Ju%C5%BC-z%C5%82apany-w-PU%C5%81APK%C4%98-znowu-zastyg%C5%82-w-ROZPACZY_DT-hotel-%C5%9Brodki?p=15189552#post15189552[/URL]

Pomóżcie też na wątku...BERNARDYNY SZUKAJĄ DOMÓW TYMCZASOWYCH...
...umieściłam tam oczywiście i Lincolna...
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/190842-BERNARDYNY-szukaj%C4%85-DOM%C3%93W-TYMCZASOWYCH...jest-ich-w-schronach-ju%C5%BC-p%C3%B3%C5%82-setki%21%21%21%21?p=15183018#post15183018"]http://www.dogomania.pl/threads/190842-BERNARDYNY-szukaj%C4%85-DOM%C3%93W-TYMCZASOWYCH...jest-ich-w-schronach-ju%C5%BC-p%C3%B3%C5%82-setki!!!!?p=15183018#post15183018[/URL]

Posted

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/190842-BERNARDYNY-szukaj%C4%85-DOM%C3%93W-TYMCZASOWYCH...jest-ich-w-schronach-ju%C5%BC-p%C3%B3%C5%82-setki%21%21%21%21"][IMG]http://img689.imageshack.us/img689/2992/banerminallegro.jpg[/IMG][/URL]

POMÓŻ!

Posted

O proszę, biały niedźwiadek Sasza :) Miałam przyjemność poznać.

Ile ona już siedzi w EMIRze - 8 miesięcy będzie? Ma jakieś ogłoszenia ? Ktoś jej zrobił ładne zdjęcia, przy człowieku, żeby widać było jak jest duża, portrety, żeby uwidocznić jej urodę ? Bo co najmniej dziwne, żeby tak piękna suka tak potwornie długo zalegała w schronisku. Tym bardziej w schronisku organizacji ochrony praw zwierząt.

Posted

dziewczyny czy wypada dzwonić do Kierownika w niedzielę? :lol: pytam bo nie wiem czy to jego dzień wolny czy jest w schronisku i można dzwonić? dzwoniłam w tygodniu pytać o sznaucerkę i dowiedziałam się, że miała babesiozę - że było z nią bardzo źle, ale się wylizała jakoś - była w pomieszczeniach z chorymi psami, ale już jest w boksach ogólnych - coś wiecie o jej stanie?

Posted

Wypada w niedzielę dzwonić. Jeśli nie będzie mógł odebrać to najwyżej nie odbierze. Ja nic nie wiem o psach z Nowodworu bo długo tam nie byłam.