Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='IVV']dziewczyny co myslicie o przeprowadzeniu akcji strzyzenia wszystkich kudlaczy w schroniskach? idzie lato wiec wlosy odrosna do zimy,a wiele z nich cierpi z powodu zmian na skorze powodowanej okropnymi dredami,nie wspominajac temperatur letnich ktore sa nawet uciazliwe dla psow o krotkiej sierci.
nie wiem jeszcze jak to fizycznie przeprowadzic,ale moze bedziecie miec jakies pomysly.
wszystkie z Was wiedza,jaka to wielka ulga dla psiaka po pozbyciu sie tych bolesnych koltunow...[/QUOTE]

pomysł fajny, tylko kto miałby to zrobić ? Nie mamy odpowiedniego sprzętu, no i osób, które umieją to zrobić.Chyba, że masz na myśli takie obzyndolenie psa przez amatora.

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiu to nie chodzxi o wystawe tylko by im pomoc.W lecie jest strasznie goraco tym biedom w domu a coz dopiero w schronach.
sprzet mozemy kupic ,ja pomoge :),wiec chyba chodzi tylko o kwestje tych cudownych amatorek:cool3:
wlosy po obcieciu mozna spalic to i tych pchel by ubylo,a skory moglyby podleczyc sie przez lato...co myslisz:)

Posted

Szkoda, bo wystawa mi się przez chwilę marzyła ...:evil_lol:
IVV, jak my je tak głupio obchlastamy, to kto je zaadoptuje ? Takie brzyd-dziutkie .:oops:

Okej.

[SIZE=5][COLOR=red][B]Dziewczyny (i chłopaki, jak chcą), kto jest za "akcją goleniową" w Nowodworze i kto się zgłasza na groomera-amatora ?[/B][/COLOR][/SIZE]:cool3::cool3::cool3:

Posted

[quote name='Madallena']Kto moze po mnie podjechac? raczej podplyncie! ludzie mowia, ze mnie tu zaleje :p[/QUOTE]

A może ? No właśnie: jak tam u Ciebie stan wód? Jesteś na zagrożonym terenie ?

Posted

[quote name='matrioszka2']A może ? No właśnie: jak tam u Ciebie stan wód? Jesteś na zagrożonym terenie ?[/QUOTE]
Madallenie zalało już garaże, poleciała wodę napuszczać we wszystkie naczynia i wannę i po mineralkę, bo najprawdopodobniej wodę im zaraz odetną. Nie wiadomo jak będzie z prądem ...

Posted

Pogadać możemy, ale nie jutro.Sobota, niedziela - również odpadam z powodów rodzinnych. Od poniedziałku rozpoczynam remont.:shake: Sama nie wiem ...
Proponuję ustalenia odłożyć "na lepsze czasy".:roll:

Posted

No nie no. Jeszcze nie zalało ale wał w mojej okolicy przecieka.
Zakupiłam wodę, zalewam tez wanne i wszystkie garnki.
Dobrze ze jade jutro do mshume na grYla, tam bezpiecznie!

Posted

ja jestem jak najbardziej za strzyżeniem psów, aczkolwiek nigdy tego nie robiłam, raz próbowałam ostrzyc maszynką mojego TŻa ale następnego dnia niezwłocznie udał się do fryzjera i zabronił mi dotykać maszynki :evil_lol:
Próbuję się dodzwonić do E-S ale coś mi się nie udaje, może mam zły numer.:shake:

Posted

Ciotka, źle doczytałam i myślałam,że zakupiłaś no tego ognistą wodę na jutro.:evil_lol: [quote name='Madallena']No nie no. Jeszcze nie zalało ale wał w mojej okolicy przecieka.
Zakupiłam wodę, zalewam tez wanne i wszystkie garnki.
Dobrze ze jade jutro do mshume na grYla, tam bezpiecznie![/QUOTE]

Posted

[quote name='mshume']Ciotka, źle doczytałam i myślałam,że zakupiłaś no tego ognistą wodę na jutro.:evil_lol:[/QUOTE]

hehe, nie nie nie moja droga. Kupiłam wode w baniakach dla pieskow moich, zeby mialy co pic bo Wisla wyjatkowo brudna :)

Posted

As_ko , sprężyłam się.:cool3:
Zapraszam na zakupy :

[url]http://www.dogomania.pl/threads/186114-Tu-jest-wszystko.Taniocha.Na-nowodworskie-.-Do-30-maja-g.19.00?p=14723180#post14723180[/url]

Posted

Nożyczkami to i ja mogę obcinać tylko za końcowe efekty nie odpowiadam:evil_lol: Jednego psiaka w typie shih tzu tak obcięłam, piękny nie był, ale za to jaki szczęśliwy:lol:

Posted

dziewczyny znacie moze kogos kto kocha ta rase i moze pomoc? [URL]http://www.dogomania.pl/threads/186078-Pixie-i-Dixie-bordoże-siostry-proszą-o-dom-i-wsparcie[/URL]...

Posted

[quote name='IVV']dziewczyny znacie moze kogos kto kocha ta rase i moze pomoc? [URL]http://www.dogomania.pl/threads/186078-Pixie-i-Dixie-bordoże-siostry-proszą-o-dom-i-wsparcie[/URL]...[/QUOTE]
Takie cuda... a tak zmęczone losem. Ja tam kocham każdą rasę nawet tą mieszaną.