matrioszka2 Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Spokojna bądź ... Przypomnij sobie, czy twoja miała z lewej strony mordy tu na szyi (widać u nas) te dwie piegi Quote
Zaczepka Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 tam ma tutaj mam jej zdjęcie z profilu jak była trochę młodsza [url]http://www.fotoszok.pl/show.php/10277_100-1846.jpg.html[/url] Quote
agnieszka32 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Mnie się wydaje, że to ta sama sunia... [IMG]http://i48.tinypic.com/4tjz35.jpg[/IMG] Boże, oby... trzymam mocno mocno kciuki (ja swoich psiaków szukam od 24.12.2009 r., wiem, co przeżywasz Zaczepka, dlatego z całego serca życzę Ci, aby to była Twoja sunia) Quote
Zaczepka Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 oby :) czekam z niecierpliwością jak tylko okaże się, że to ona to podzielę się tym z Wami i dziękuję za słowa otuchy :) Quote
Madallena Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Zaczepka daj pilnie znac czy to ona :) sie denerwuje i trzymam kciuki, zeby to bylo szczesliwe zakonczenie! Quote
agnieszka32 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Zaczepka, jedź tam jutro, proszę, jak najszybciej - jeśli to Twoja sunia, to niech nie siedzi w schronisku ani godziny dłużej... To na pewno ona, nawet te "pieprzyki" się zgadzają... Quote
Mike i Morgan Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Tylko gorzej jest tam w schronie teraz bo psy mają wszy podobno więc aby ta sunia się nie zaraziła nimi:( Quote
Zaczepka Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Jeżeli Tata nie zabierze samochodu to ruszymy, chyba, ze wyruszą zanim wrócę z uczelni bo cała rodzina tylko usłyszy podobne szczeknięcie i zaczyna się rozglądanie. Quote
plastelina Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Matrioszko to chyba taka standardowa regułka na każdym tego typu preparacie, ale nie wiem, używałam tego raz, kot przeżył,ma się dobrze;) Zaczepko, tylko pamiętaj że to nowodwór pod Lubartowem! większość osób szukających tej miejscowości w necie trafia pod Ryki. na watku transportowym ktoś szuka transportu poznań -Wawa, może uda się to połączyć jakoś z transportem Nany, będzie taniej: [url]http://www.dogomania.pl/threads/180855-potrzebny-transport-dla-A-redniej-suczki-PoznaA-Warszawa[/url] Quote
E-S Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 [quote name='Mike i Morgan']Tylko gorzej jest tam w schronie teraz bo psy mają wszy podobno więc aby ta sunia się nie zaraziła nimi:([/QUOTE] Cóż, że tak rzeknę - z autopsji jest mi wiadomo, ze te wszy to nie "podobno" tylko na pewno - ale nie w tym boksie - tylko na dużym boksie kurduplów, w innej części schroniska. Quote
matrioszka2 Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Jutro rano jadę sprawdzić , czy to suka Zaczepki. Dziewczyny, w czwartek na 10.00 może być dostarczona do Wa-wy suczka dla elinki i o 10-tej trzeba ją odebrać.Problem jest dalej. Pati-c może ją zawieźć do Inowrocławia za 320 zł.Co wy na to ? Wiecie, kto mógłby się podłączyć pod koszty ?:roll: Quote
Soema Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 W środę jedzie ajlii chyba do Brodnicy z psem. Spytajcie.. [url]http://www.dogomania.pl/threads/180538-Szarik-jedzie-do-Brodnicy-Szukamy-na-spokojnie-domu?p=14221228#post14221228[/url] Quote
andegawenka Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 ...aj czekam, czeka i czekam na dane do przelewu:angryy:;) Quote
LadyS Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Wydaje mi się, że już wszystkim deklarującym wysłałam nr konta na hotelikowanie psów. Obecnie doszły na ten cel wpłaty: Na wszystkie psy: agusiazet - 50 zł jednorazowo gryzeldzia - 25 zł Na Manię - 200 zł od Krook za 4 miesiące, dekl. stała. Quote
matrioszka2 Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 [quote name='Soema']W środę jedzie ajlii chyba do Brodnicy z psem. Spytajcie.. [url]http://www.dogomania.pl/threads/180538-Szarik-jedzie-do-Brodnicy-Szukamy-na-spokojnie-domu?p=14221228#post14221228[/url][/QUOTE] Zapytałam, kiedy jedzie i czekam na odpowiedź. Nas urządza tylko czwartek rano godzina 10.00, ul.Rymowskiego w Warszawie.Tak suczka dojedzie i będzie do odebrania.Jeśli nie znajdzie się transport do Inowrocławia w tym terminie, to później nie wiem kiedy i jak.Teraz właśnie jest okazja, by jedną trzecią drogi miała za sobą Quote
matrioszka2 Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Aha, no to byłam w schronisku i wygląda na to, że zguba się znalazła.Potwierdzi to jeszcze Zaczepka.Jej tata ma około 14-stej zjawić się po uciekinierkę. Osoby zainteresowane amstaffem w kagańcu informuję, że pies kagańca już nie ma ; leży sobie w budzie na czystym posłaniu w izolatce; jest 3 doby po kastracji (sobota); ma w misce czystą wodę, a jedzenie w postaci różnych mięs właśnie podjeżdżało. Quote
mshume Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Super, że zguba się znalazła .Jedna bidula w schronie mniej. Quote
Soema Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 [quote name='matrioszka2']Zapytałam, kiedy jedzie i czekam na odpowiedź. Nas urządza tylko czwartek rano godzina 10.00, ul.Rymowskiego w Warszawie.Tak suczka dojedzie i będzie do odebrania.Jeśli nie znajdzie się transport do Inowrocławia w tym terminie, to później nie wiem kiedy i jak.Teraz właśnie jest okazja, by jedną trzecią drogi miała za sobą[/QUOTE] No to niestety... Szarik jedzie jutro. Quote
LadyS Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 No właśnie rozmawiałyśmy o tym z matrioszką. Kundelkowa skarpeta dołożyła się 100 zł do transportu. My ze swojej strony też możemy tyle dołożyć. Potrzebujemy jeszcze reszty pieniędzy. Quote
matrioszka2 Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 [quote name='mshume']Super, że zguba się znalazła .Jedna bidula w schronie mniej.[/QUOTE] Pół godziny temu dzwoniłam do kierownika; powiedział, że właśnie właściciel jest i suczkę zabiera.Też był zadowolony. BINGO ! Quote
LadyS Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Prosimy o deklaracje jednorazowe na transport Lilki do DT - mamy już 200 zł. Potrzeba jeszcze 120. Quote
fioneczka Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 [quote name='matrioszka2']Osoby zainteresowane amstaffem w kagańcu informuję, że pies kagańca już nie ma ; leży sobie w budzie na czystym posłaniu w izolatce; jest 3 doby po kastracji (sobota); ma w misce czystą wodę, a jedzenie w postaci różnych mięs właśnie podjeżdżało.[/QUOTE] dziękuję za informację Quote
andegawenka Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 [quote name='ladySwallow']Prosimy o deklaracje jednorazowe na transport Lilki do DT - mamy już 200 zł. Potrzeba jeszcze 120.[/QUOTE] 30 zeta, a która to? Quote
Recommended Posts