Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malagos']Jej, o jakich jamnikach mówisz?[/QUOTE]

O Manii i Mańku :) Z tego wątku: [url]http://www.dogomania.pl/threads/176770-Mania-i-Maniek-jamnikowate-bA-agajAE-o-deklaracje-na-DT-To-jedyna-szansa?p=14193325#post14193325[/url]

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malagos']To Mania jeszcze w schronie? Kurcze, to się naczekała dziewczynka, no no... W styczniu była mowa, ze za jej dt płaci Jamnicza skarpeta?.......[/QUOTE]

No okazało się, że skarpeta za DT nie płaci, a jedynie za leczenie w nagłych przypadkach...

------------

Dziewczyny! Właśnie danka1234 napisała, że dołożą się jednorazowo po 100 zł do hoteliku dla każdego jamnika! Poza tym, danka obiecała bazarek - to dla nas wybawienie!

Posted

[quote name='AngelikaXD']Jest jeszcze miejsce w aucie?[/QUOTE]
Angelika, jest miejsce i u mnie w aucie i Matrioszka jedzie drugim autem, ja jadę z LSM pzez Głęboką i Narutowicza, mogę skądś Cię zgarnąć.
Ewa

Posted

[quote name='E-S']Angelika, jest miejsce i u mnie w aucie i Matrioszka jedzie drugim autem, ja jadę z LSM pzez Głęboką i Narutowicza, mogę skądś Cię zgarnąć.
Ewa[/QUOTE]
A ja jadę z Lubartowa do Nowodworu i nie mogę Cię zgarnąć znikąd :evil_lol:
E-S , bierz wszystko, jak leci :evil_lol:

Posted

Długowłosych nie ma.Byłam przed chwilą.Są krótkowłose.
Jeden nowy śliczny kudłacz.Śliczny, bo popielaty.
Niskopodłogowy ładny Bobik krówek , świetny , bo pogodny, a nie japacz jakiś.
Więcej, niż średni bialutki psiak.Jutro będę zdjęcia, to wszystko zobaczycie i tu omówimy, co z nimi zrobić.
Czekoladowy, uroczy szczeniak i drugi - jeszcze mniejszy szczeniaczek krówkowaty, słodziak dziabągowaty (taki do schrupania na raz).

Posted

[quote name='zulugula']Jeśli bedziecie w schronie, to zapytajcie o tą sukę:
[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images50.fotosik.pl/216/d22512048c7e1cdbmed.jpg[/IMG][/URL]

Mam nadzieję, że ma już domek...[/QUOTE]

Widziałam dzisiaj coś do niej baaardzo podobne.Mówię, że "bardzo", bo były wcześniej takie dwie, dla mnie - niemal identyczne.Jedna wyjechała z kometą, a ta właśnie została.To znaczy , nie wiem, czy ta została, czy ta wyjechała z kometą.jedna jakaś w tym typie jest.Mam nadzieję, że wyraziłam się jasno :evil_lol:i żadnych pytań nie będzie.No.:mad:Byłam tam tylko 15 minut, więc jedynie okiem śmignęłam po boksach.
Dziewczyny, pamiętajcie, żebyśmy jutro ją wypatrzyły.Ta na zdjęciu ma białe skarpetki na przednich (lewa dłuższa).Dla mnie to "znak szczególny".

Posted

Przyszła właśnie do mnie znowu męska delegacja, z pytaniem czy już mam zdjęcia suczek ON- ek .
Stoją, ręce im się pocą, a w oczach nadzieja.:evil_lol: Myślę że jak już chłopcy wybiorą , to będzie sunia bardzo upragniona i kochana.

Posted

[quote name='E-S']Angelika, jest miejsce i u mnie w aucie i Matrioszka jedzie drugim autem, ja jadę z LSM pzez Głęboką i Narutowicza, mogę skądś Cię zgarnąć.
Ewa[/QUOTE]
Pasuje ci tam gdzie wtedy?

Posted

[quote name='malagos']I popatrzcie na maleńkie malizny...a moze ta ratlerkowata sunia, dzika, zza budy jednak jest, tylko sie chowa?....[/QUOTE]
Dziewczyny któregoś razu przeglądały dokładnie boksy, ale mogę porobić zdjęcia mikropsom, jeśli chcesz.

Posted

[quote name='AngelikaXD']Dlatego się pytam czy pasuje tam :cool3: A wy gdzie się umawiacie?[/QUOTE]
Dziewczyny, a nie możemy przez Lubartowską przejechać i zawinąć Angeliki? To sobota, nie będzie korków.
Ewa

Posted

My się umawiamy o 9.20 pod hotelem victoria na narutowicza. Ale jakby co to nawet na lubartowskiej już jest bardziej po drodze niż pod zamkiem ;)

Ratlerki na bank nie ma.

Posted

Zgadza się, na Lubartowskiej tuż za krzyżówką Lubartowska - dworzec - i jakaś tam, nie pamiętam, ta ze światłami - za patrząc od strony starówki a w stronę Lubartowa - Angelika możesz stanąć ? zjedziemy sobie tam przez Północną.
Ewa

Posted

[quote name='ladySwallow']Dziewczyny któregoś razu przeglądały dokładnie boksy, ale mogę porobić zdjęcia mikropsom, jeśli chcesz.[/QUOTE]
porób, tak na wszelki wypadek :)

Posted

[quote name='evl']Chodzi o skrzyżowanie Lubartowskiej, Ruskiej i Biernackiego?[/QUOTE]
Ruska to ta co przy targu i dworcu, tak, Biernackiego mówisz ... nawet nie wiedziałam :) Tyż ładnie. Tak, to ta krzyżówka.
Ewa