LadyS Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 [quote name='malagos']Jej, o jakich jamnikach mówisz?[/QUOTE] O Manii i Mańku :) Z tego wątku: [url]http://www.dogomania.pl/threads/176770-Mania-i-Maniek-jamnikowate-bA-agajAE-o-deklaracje-na-DT-To-jedyna-szansa?p=14193325#post14193325[/url] Quote
malagos Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 To Mania jeszcze w schronie? Kurcze, to się naczekała dziewczynka, no no... W styczniu była mowa, ze za jej dt płaci Jamnicza skarpeta?....... Quote
LadyS Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 [quote name='malagos']To Mania jeszcze w schronie? Kurcze, to się naczekała dziewczynka, no no... W styczniu była mowa, ze za jej dt płaci Jamnicza skarpeta?.......[/QUOTE] No okazało się, że skarpeta za DT nie płaci, a jedynie za leczenie w nagłych przypadkach... ------------ Dziewczyny! Właśnie danka1234 napisała, że dołożą się jednorazowo po 100 zł do hoteliku dla każdego jamnika! Poza tym, danka obiecała bazarek - to dla nas wybawienie! Quote
E-S Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 [quote name='AngelikaXD']Jest jeszcze miejsce w aucie?[/QUOTE] Angelika, jest miejsce i u mnie w aucie i Matrioszka jedzie drugim autem, ja jadę z LSM pzez Głęboką i Narutowicza, mogę skądś Cię zgarnąć. Ewa Quote
gryzeldzia Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Jutro przeleje 25zł z bazarku. Proszę tylko o nr konta(gdzieś zapodziałam). Quote
matrioszka2 Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 [quote name='E-S']Angelika, jest miejsce i u mnie w aucie i Matrioszka jedzie drugim autem, ja jadę z LSM pzez Głęboką i Narutowicza, mogę skądś Cię zgarnąć. Ewa[/QUOTE] A ja jadę z Lubartowa do Nowodworu i nie mogę Cię zgarnąć znikąd :evil_lol: E-S , bierz wszystko, jak leci :evil_lol: Quote
bianka0 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Zabierzcie też suczkę ON-ka jak znajdziecie po drodze. Quote
matrioszka2 Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Tak jest, pszepani.Gdzie dostarczyć ?:cool3: Quote
bianka0 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 E-S już wie gdzie, chyba się nie zgubi :evil_lol: Quote
matrioszka2 Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Długowłosych nie ma.Byłam przed chwilą.Są krótkowłose. Jeden nowy śliczny kudłacz.Śliczny, bo popielaty. Niskopodłogowy ładny Bobik krówek , świetny , bo pogodny, a nie japacz jakiś. Więcej, niż średni bialutki psiak.Jutro będę zdjęcia, to wszystko zobaczycie i tu omówimy, co z nimi zrobić. Czekoladowy, uroczy szczeniak i drugi - jeszcze mniejszy szczeniaczek krówkowaty, słodziak dziabągowaty (taki do schrupania na raz). Quote
matrioszka2 Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 [quote name='zulugula']Jeśli bedziecie w schronie, to zapytajcie o tą sukę: [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images50.fotosik.pl/216/d22512048c7e1cdbmed.jpg[/IMG][/URL] Mam nadzieję, że ma już domek...[/QUOTE] Widziałam dzisiaj coś do niej baaardzo podobne.Mówię, że "bardzo", bo były wcześniej takie dwie, dla mnie - niemal identyczne.Jedna wyjechała z kometą, a ta właśnie została.To znaczy , nie wiem, czy ta została, czy ta wyjechała z kometą.jedna jakaś w tym typie jest.Mam nadzieję, że wyraziłam się jasno :evil_lol:i żadnych pytań nie będzie.No.:mad:Byłam tam tylko 15 minut, więc jedynie okiem śmignęłam po boksach. Dziewczyny, pamiętajcie, żebyśmy jutro ją wypatrzyły.Ta na zdjęciu ma białe skarpetki na przednich (lewa dłuższa).Dla mnie to "znak szczególny". Quote
bianka0 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Przyszła właśnie do mnie znowu męska delegacja, z pytaniem czy już mam zdjęcia suczek ON- ek . Stoją, ręce im się pocą, a w oczach nadzieja.:evil_lol: Myślę że jak już chłopcy wybiorą , to będzie sunia bardzo upragniona i kochana. Quote
AngelikaXD Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 [quote name='E-S']Angelika, jest miejsce i u mnie w aucie i Matrioszka jedzie drugim autem, ja jadę z LSM pzez Głęboką i Narutowicza, mogę skądś Cię zgarnąć. Ewa[/QUOTE] Pasuje ci tam gdzie wtedy? Quote
E-S Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 [quote name='AngelikaXD']Pasuje ci tam gdzie wtedy?[/QUOTE] Eeee, a gdzie było wtedy?:oops: Ewa Quote
evel Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Yo girls, ale pod zamkiem jakby to powiedzieć nie jest po drodze. Quote
malagos Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 I popatrzcie na maleńkie malizny...a moze ta ratlerkowata sunia, dzika, zza budy jednak jest, tylko sie chowa?.... Quote
LadyS Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 [quote name='malagos']I popatrzcie na maleńkie malizny...a moze ta ratlerkowata sunia, dzika, zza budy jednak jest, tylko sie chowa?....[/QUOTE] Dziewczyny któregoś razu przeglądały dokładnie boksy, ale mogę porobić zdjęcia mikropsom, jeśli chcesz. Quote
AngelikaXD Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Dlatego się pytam czy pasuje tam :cool3: A wy gdzie się umawiacie? Edit: To była odpowiedź na post evl :roll: Quote
E-S Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 [quote name='AngelikaXD']Dlatego się pytam czy pasuje tam :cool3: A wy gdzie się umawiacie?[/QUOTE] Dziewczyny, a nie możemy przez Lubartowską przejechać i zawinąć Angeliki? To sobota, nie będzie korków. Ewa Quote
evel Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 My się umawiamy o 9.20 pod hotelem victoria na narutowicza. Ale jakby co to nawet na lubartowskiej już jest bardziej po drodze niż pod zamkiem ;) Ratlerki na bank nie ma. Quote
E-S Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Zgadza się, na Lubartowskiej tuż za krzyżówką Lubartowska - dworzec - i jakaś tam, nie pamiętam, ta ze światłami - za patrząc od strony starówki a w stronę Lubartowa - Angelika możesz stanąć ? zjedziemy sobie tam przez Północną. Ewa Quote
evel Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Chodzi o skrzyżowanie Lubartowskiej, Ruskiej i Biernackiego? Quote
malagos Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 [quote name='ladySwallow']Dziewczyny któregoś razu przeglądały dokładnie boksy, ale mogę porobić zdjęcia mikropsom, jeśli chcesz.[/QUOTE] porób, tak na wszelki wypadek :) Quote
E-S Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 [quote name='evl']Chodzi o skrzyżowanie Lubartowskiej, Ruskiej i Biernackiego?[/QUOTE] Ruska to ta co przy targu i dworcu, tak, Biernackiego mówisz ... nawet nie wiedziałam :) Tyż ładnie. Tak, to ta krzyżówka. Ewa Quote
Recommended Posts