Becia66 Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 (edited) A tę parkę ktoś pamięta ? Podpowiedź taka że zostały zaadoptowane razem i mieszkają w Żorach na Śląsku :cool3:. To adopcja sprzed czterech lat / maj 2010r/ , psiaki widać zyskały nie tylko na wieku ale i na posturze, oba straszne chudzinki były. [IMG]http://images65.fotosik.pl/886/078b0caa5d1935cagen.jpg[/IMG] Edited April 16, 2014 by Becia66 Quote
Agula99 Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 O jejuuu, pewnie że pamiętamy!! To przecież Martin i ta suczka wykupiona za flaszkę wódki, ale jak miała na imię to już nie pamiętam, ale radosne!!!! :loveu: Quote
Agula99 Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 Dzwoniła do mnie Renata że rozwiesiła ogłoszenia naszego rudka, ponoć ludzie mówili że jest podobny do psa sołtysa, przybłędy, ale czy on dalej go ma czy nie to nie wiedzą. Od razu mi się gorzej zrobiło!!! Bo nie chciałabym żeby to był pies jakiegoś sołtysa, który może go już nie chce i sam się go pozbył??? Mam nadzieję, że nie!! No nic zobaczymy!! W razie gdyby ktoś się zgłosił, to trzeba go prześwietlić i już, a jak nikt się nie zgłosi to szukać mu super, wspaniałego domu!!! Szkoda mi go strasznie, ostatnio był tak przygnębiony....:shake: nie wiem co o tym myśleć... Quote
figa33 Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 kochane dziewczyny , jak co roku , a już parę lat minęło odkąd się znamy :cool3::lol: ,przesyłam najlepsze życzenia , abyśmy w spokoju spędziły te święta , aby zdrowie dopisywało i sił wystarczało , no i szczęścia trochę by się przydało zwyczajnie naj naj naj , najlepsze życzenia :loveu: [IMG]http://republika.pl/blog_sl_3161741/6788287/tr/jaja.jpg[/IMG] Quote
Becia66 Posted April 20, 2014 Posted April 20, 2014 [SIZE=6][B][COLOR=#ff0000]WESOŁEGO ALLELUJA ![/COLOR][/B][/SIZE] [IMG]https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTIC9KQ2JWP34ixtQW4ZuGDKXtQayGxrv869tmMKlnf8-ex4maM[/IMG] Quote
majuska Posted April 20, 2014 Author Posted April 20, 2014 Alleluja, allleluja! Na FB powstawiane są piękne albumy naszych nowych psiaków i szczeniaków i wszystko kontaky na mnie:roll: [SIZE=4][B]No way ! Proszę o zmianę mojego numeru na kogoś innego, ja nie dysponuje teraz czasem na prowadzenie adopcji!!!! [/B][/SIZE] Quote
Becia66 Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 (edited) [quote name='majuska'] [SIZE=4][B]No way ! Proszę o zmianę mojego numeru na kogoś innego, ja nie dysponuje teraz czasem na prowadzenie adopcji!!!! [/B][/SIZE][/QUOTE] podzielmy sie więc psiakami bo dla jednej osoby to wszystko nie do ogarnięcia, chociaż nie ukrywajmy telefony sie nie urywaja, a te najczęściej które są, mogą wyprowadzić z równowagi, tak więc oszczędzajmy majuskę. Ja 7 czerwca mam ślub syna i multum spraw jeszcze do ogarnięcia więc wszystkich psiaków wziąć na siebie nie mogę, proszę wpiszcie tutaj kto może sie którymś ,,zaopiekować'', pozostałe biorę na siebie. Majuska tobie zostawimy Elvisa, reszta do rozdysponowania, proszę nie ignorujcie tej prośby bo za bardzo jesteśmy zapsieni, szczególnie szczeniaki czekać nie mogą - zdecydowana reszta tez do domów sie nadaje. A rudy Lisek /Rudzik/ na cito do adopcji. Edited April 22, 2014 by Becia66 Quote
Agula99 Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 Odnośnie Rudego, to nie jestem aż tego taka pewna, on na smyczy nie pójdzie za chiny ludowe, ostatnio Alina próbowała go wziąć, to był taki pisk jakby go zarzynali i jeszcze chciał ją ugryźć, ciężka to będzie adopcja, bo on ma depresje jak stąd do Warszawy, nie chce jeść, siedzi tylko w budzie i patrzy takim wzrokim jakby mówił "zostawcie mnie w spokoju, mam ochotę umrzeć" :shake: odnośnie adopcji, to ja mogę wziąć na siebie kolegę Lary, tylko proszę o zapis żeby dzwonić po 15, a co z jamnikiem?? Quote
Agula99 Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 Widzę, że jeszcze nikt nie zdążył poinformować, że mamy w przytulisku kolejnego psa :shake: Quote
Becia66 Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 [quote name='Agula99']Widzę, że jeszcze nikt nie zdążył poinformować, że mamy w przytulisku kolejnego psa :shake:[/QUOTE] nie wiem nic na ten temat, napisz cos więcej :shake:. Quote
Agula99 Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 [quote name='Becia66']nie wiem nic na ten temat, napisz cos więcej :shake:.[/QUOTE] Tylko tyle wiem, że we wtorek przywieziono kolejnego psa, widziałam go, dałam mu jeść, jest taki ciut jakby rudawy, ale taki blado rudawy, na dłuższych nogach i strasznie się darł w zamknięciu, o resztę pytać Magdy, co, gdzie i kiedy? Może to kolejny fan cieczkowych wypadów, przyznaje że coraz bardziej mnie to załamuje :shake: Quote
Becia66 Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 miesiąc się kończy, a my nie mamy w kwietniu ani jednej adopcji, przybyło 6 psów z czego jeden wrócił do włascicieli. W tej chwili jest Elvis, Czester, Bajer, Mieszko, Moris, Rudolf, Lara, Aisza ze szczeniakiem, Pestka z 4 szczeniakami i ten nowy psiak. Czyli razem 15 psów. Rudolf i Aisza nie mają jeszcze wątków. Quote
figa33 Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 trzeba zabrać się za ogłoszenia w galopie i na wczoraj Quote
Agula99 Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 Aisza ma niby zaklepany dom,więc chyba się na razie wstrzymajmy, musimy małęgo odchodować i znaleźć dom, to wtedy może coś ruszy. Quote
ariete2503 Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 Nie wiem, czy jest sens zakładać wątek Aiszy, skoro jest na nią chętny. No, chyba, że coś się zmianiło w temacie. Co do liska, to rozumiem, że nasze ogłoszenia nie odniosły żadnego skutku. Szkoda... Mam nadzieję, że przynajmniej trochę lepiej się czuje i nie jest tak bardzo zrezygnowany. Agula, widziałaś go dzisiaj - jest jakaś poprawa? Quote
figa33 Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 o to fajnie ,ze Aisza będzie miała domek a Rudolf to który , ten z depresją ? Quote
Agula99 Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 [quote name='figa33']o to fajnie ,ze Aisza będzie miała domek a Rudolf to który , ten z depresją ?[/QUOTE] A pewnie tak, no i szkoda że ta pani z FB tak się miała wybrać i go oglądać, bo to reinkarnacja jej psa, no i słomiany zapał i nic więcej, a Rudolf dogorewa, w życiu czegoś takiego nie widziała, jeszcze jak siedzi teraz cały czas zamknięty, to już widzę jego pogłębiającą się depresję....jeju niech coś ruszy z tymi adopcjami bo to koszmar jakiś :shake: Quote
figa33 Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 czytałam na FB ,że ktoś się wybierał obejrzeć go we środę po południu :roll: Quote
Agula99 Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 [quote name='figa33']czytałam na FB ,że ktoś się wybierał obejrzeć go we środę po południu :roll:[/QUOTE] no właśnie pisałam o tym , czyli o słomianym zapale jakiejś......:mad: Quote
Becia66 Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 [quote name='Agula99']no właśnie pisałam o tym , czyli o słomianym zapale jakiejś......:mad:[/QUOTE] ta Pani wcześniej interesowała sie naszym Mailo, tzn.biadoliła po adopcji że jej sie bardzo podobał i ktoś ją uprzedził więc nie wiem czy to nie jedna z tych osób co lubią szum wokół siebie. Quote
Agula99 Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 no to właśnie napisałam o słomianym zapale, a reszty po imieniu nie nazwę... Quote
Agula99 Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 [quote name='ariete2503']Nie wiem, czy jest sens zakładać wątek Aiszy, skoro jest na nią chętny. No, chyba, że coś się zmianiło w temacie. Co do liska, to rozumiem, że nasze ogłoszenia nie odniosły żadnego skutku. Szkoda... Mam nadzieję, że przynajmniej trochę lepiej się czuje i nie jest tak bardzo zrezygnowany. Agula, widziałaś go dzisiaj - jest jakaś poprawa?[/QUOTE] Dzisiaj niestety nie mogłam być, ale poprawy brak, plus jak pisałam jest chyba zamknięty cały dzień to się jego depresja pogłebi! Oby nie! Odnośnie Aiszy, to zaczyna być wredną matką, mały piszczy, pcha się, widać że chce jeść, a ona ma to gdzieś wyłazi z budy, ucieka, chiński cyrk to mało powiedziane...:shake: Quote
Agula99 Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 [quote name='Becia66']miesiąc się kończy, a my nie mamy w kwietniu ani jednej adopcji, przybyło 6 psów z czego jeden wrócił do włascicieli. W tej chwili jest Elvis, Czester, Bajer, Mieszko, Moris, Rudolf, Lara, Aisza ze szczeniakiem, Pestka z 4 szczeniakami i ten nowy psiak. Czyli razem 15 psów. Rudolf i Aisza nie mają jeszcze wątków.[/QUOTE] Chyba się Beciu pomyliłaś, 16!!! A ta tak zwana "dzika sunia"?? czy jest tu emotikon pt, ręce opadły??? Quote
figa33 Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 Aiszy ze szczeniakiem to w ogóle nie kojarzę Quote
Recommended Posts