majuska Posted November 19, 2012 Author Posted November 19, 2012 Dziewczyny to wszystko co udało mi się "wyrzeźbić" ze szczeniorków, ale myślę, że coś da się wybrać: [url]https://picasaweb.google.com/103708767168284502423/Szczeniorki[/url] Quote
GuniaP Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Napiszcie cos o szczeniaczkach, to wrzuce na strone do nas i na fejsa. Co to za suczka [url]http://postronie.org/przytulisko-boguchwaa/category/530-suczka1[/url] ? Quote
majuska Posted November 19, 2012 Author Posted November 19, 2012 Guniu ta sunia jest ciężarna i na razie nie do adopcji, musi urodzić i dojśc do siebie to zrobimy jej porządna sesję, nie wiem w końcu jak ma na imie...jakoś Żabka na nią wołamy :) O szczeniaczkach powinnam coś więcej wiedzieć wieczorkiem to napiszę ;) Quote
karolciasz28 Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Szczneiory świetne!:loveu::loveu: Quote
Alaa Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 (edited) Dziewczynki mam kolczyki oryginal Swarovski , z certyfikatem, moze ktoras zrobilaby bazarek - co powiesz Beciu:diabloti: na malutki bazarek? Teraz Swieta blisko, moze ktos na prezent bedzie potrzebowal? Przeslalabym zdjecia, wysylka ode mnie i na moj koszt;-) Byloby na lepsze puszki dla piesiow. Edited November 19, 2012 by Alaa Quote
barb Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 (edited) [quote name='Alaa']Dziewczynki mam kolczyki oryginal Swarovski , z certyfikatem, moze ktoras zrobilaby bazarek - co powiesz Beciu:diabloti: na malutki bazarek? Teraz Swieta blisko, moze ktos na prezent bedzie potrzebowal? Przeslalabym zdjecia, wysylka ode mnie i na moj koszt;-) Byloby na lepsze puszki dla piesiow.[/QUOTE] [B]Alaa, a nie można byłoby dodać kolczyków do bazarku, który właśnie trwa ? [/B]Link w sygnaturce Karolciasz28 Edited November 19, 2012 by barb Quote
Becia66 Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 [quote name='Alaa']Dziewczynki mam kolczyki oryginal Swarovski , z certyfikatem, moze ktoras zrobilaby bazarek - co powiesz Beciu:diabloti: na malutki bazarek? [/QUOTE] Alaa zrobię bazarek w niedługim czasie, prześlij mi zdjęcia na maila. Własnie myślę o takim troszkę bardziej ekskluzywnym...:razz: Quote
Alaa Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 O Beciu, to wspaniale, mam na pewno dwie pary slicznych kolczykow i dorzuce rzadkiego Muglera, prawie nieuzywany [IMG]http://wizaz.pl/kosmetyki/foto/16595_250.jpg[/IMG] Quote
majuska Posted November 19, 2012 Author Posted November 19, 2012 Guniu ...co tu wiele pisać....szczeniaki mają po ok. 2 miesiące, są na razie bardzo grzeczne, ponieważ odrobine boją się nowego otoczenia, w pełni nadają się już do adopcji, są odrobaczone, będą zaszczepione lada dzień , mama podobno jest spanielką ( było przeprowadzone "śledztwo" w sprawie podrzucenia psiaków ) , więc będą w tym typie, te 2 jasne to sunie, a 3 czarnuchy to chłopaczki, mają apetyt, wsuwają ryż z mięskiem i sychą karmę dla szczeniąt, trzeba je troszkę nauczyć kontaktu z człowiekiem, bo chyba nie za wiele go miały:) Quote
Agula99 Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Zrobiłam maluchom ogłoszenia na [B]gumtree, morusek, oglaszamy24, tablica. [/B]Karolciu dorób coś plissss Quote
JaMnIŚ_Jogi Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 [quote name='Becia66']Alaa zrobię bazarek w niedługim czasie, prześlij mi zdjęcia na maila. Własnie myślę o takim troszkę bardziej ekskluzywnym...:razz:[/QUOTE] Witam, u mnie też zalega trochę biżuterii i chętnie przekażę na bazarek. To pozostałość po moim epizodzie rękodzielniczym ;) . Quote
Agula99 Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Maluchy mają na tablicy ponad 100 wyświetleń, ale telefonów zero :shake: Quote
karolciasz28 Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Maluchy: [B]przygarnij zwierzaka, adopcja psa, adopcje psów, morusek, do adopcji, gumtree, olx, tablica [/B]( nie wiem czy nie usuną), [B]sanok24, krosno24, rzeszow24, rzeszowiak, tarnowiak, przemyslak, krakusik, kokosy [/B] Quote
Agula99 Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Dzięki Karolciu, jesteś Wielka, reszta trzymać kciuki, leżeć krzyżem i wznosić modły do Boga!!! Quote
karolciasz28 Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 No i tablica mi usunęła szczeniaki, to już kolejne ogłoszenie, którego ode mnie nie chcą ;). Ale mają od Aguli, także nie jest źle. :) Kontakt na Becię. Quote
Agula99 Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Jakbym wiedziała, że tak strasznie chcesz robić ogłoszenie na tablicy, to bym ci zostawiła :) Quote
majuska Posted November 20, 2012 Author Posted November 20, 2012 Kurczę, a Becia ma jakąś awarię telefonu, Beciu jak tam, naprawiłaś???? Quote
Becia66 Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 (edited) [quote name='majuska']Kurczę, a Becia ma jakąś awarię telefonu, Beciu jak tam, naprawiłaś????[/QUOTE] tak, już działa. Słuchajcie, do ogłoszeń szczeniaków potrzebujemy takich zdjęć jak poprzednio, tzn. wszystkie słodkie maluchy widoczne w kupie na rączkach. Dobre zdjęcia to przynajmniej połowa sukcesu. Edited November 21, 2012 by Becia66 Quote
hankasanok Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 u nas tez ostanio było 6 szczeniaków, było, bo rozeszły sie jak świeże bułeczki, Wasze tez znajda szybko domki, dzwonił do mnie ostanio Pan z Brzozowa, chciał szczeniaczka, miał sie zastanowic, zastanawia sie od 2 dni i jesli zadzwoni to szczenikaów juz nie mamy, jakby co przekieruje do Was ok? Jedyny warunek to chce suczke i musi byc w przyszłosci mała, niedawno odeszła im sunia i został staruszek jamnik z tego co pamietam, przez tel brzmiał sensownie, nie miał nic przeciwko sterylizacji w odpowiednim czasie oczywiscie, jak mała podrosnie. My nie mamy juz małych szczeniaków została nam tylko 6 miesieczna Lenka córka Lucy ale ona dla niego za duza.....bedzie troszke za kolanko jak dorosnie...... Quote
Becia66 Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 [quote name='hankasanok'] dzwonił do mnie ostanio Pan z Brzozowa, chciał szczeniaczka, [/QUOTE] nasze to pewnie będą średnie - po mamie spanielce, ale pamiętaj też Haniu o Azylu u Majki, tam szczeniaczki też czekają i chyba właśnie takie malutkie. Quote
Agula99 Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Słuchajcie, szykuje się fajny domek dla naszej szczeniorki w Sanoku!!! Rezerwuję więc wstępnie suczkę jasną z białą plamką na nosku, to info dla ciebie Beciu, gdyby ktoś dzwonił. [B]Hankasanok [/B]pani Ciebie zna i tam u was działa, więc jak co to myślę, że wystawisz jej odpowiednią opinię! Szczeniaczek byłby zabrany za dwa tygodnie bo w domu remont, ale w sobotę pani będzie u nas na rozmowie w przytulisku. Wiec rezerwuję ślicznotkę, a reszta niech trzyma kciuki!!!! :) Quote
karolciasz28 Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Fajnie się zapowiada. :) Trzymam kciuki. Zrobiłam młodym talbice na Kraków i poszło bez problemów. :) Quote
Agula99 Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Co prawda to jeszcze dwa tygodnie, ale damy radę!! Oby jakieś inne super domki się odezwały!!!! Quote
Becia66 Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 [quote name='Agula99']Co prawda to jeszcze dwa tygodnie, ale damy radę!! Oby jakieś inne super domki się odezwały!!!![/QUOTE] miałam dzisiaj 2 telefony Nie wiem, nie mogę pojąc jak ktoś patrząc na te małe spanielkowate dzieci, chce zgotować im łańcuszkowo - garażowy los. Quote
Recommended Posts