Jump to content
Dogomania

Przytulisko " Cztery Łapy " Boguchwała - super psy szukają domków - prosimy o pomoc!

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny to wszystko co udało mi się "wyrzeźbić" ze szczeniorków, ale myślę, że coś da się wybrać:

[url]https://picasaweb.google.com/103708767168284502423/Szczeniorki[/url]

Posted

Napiszcie cos o szczeniaczkach, to wrzuce na strone do nas i na fejsa.
Co to za suczka [url]http://postronie.org/przytulisko-boguchwaa/category/530-suczka1[/url] ?

Posted

Guniu ta sunia jest ciężarna i na razie nie do adopcji, musi urodzić i dojśc do siebie to zrobimy jej porządna sesję, nie wiem w końcu jak ma na imie...jakoś Żabka na nią wołamy :)

O szczeniaczkach powinnam coś więcej wiedzieć wieczorkiem to napiszę ;)

Posted (edited)

Dziewczynki mam kolczyki oryginal Swarovski , z certyfikatem, moze ktoras zrobilaby bazarek - co powiesz Beciu:diabloti: na malutki bazarek? Teraz Swieta blisko, moze ktos na prezent bedzie potrzebowal?
Przeslalabym zdjecia, wysylka ode mnie i na moj koszt;-)
Byloby na lepsze puszki dla piesiow.

Edited by Alaa
Posted (edited)

[quote name='Alaa']Dziewczynki mam kolczyki oryginal Swarovski , z certyfikatem, moze ktoras zrobilaby bazarek - co powiesz Beciu:diabloti: na malutki bazarek? Teraz Swieta blisko, moze ktos na prezent bedzie potrzebowal?
Przeslalabym zdjecia, wysylka ode mnie i na moj koszt;-)
Byloby na lepsze puszki dla piesiow.[/QUOTE]
[B]Alaa, a nie można byłoby dodać kolczyków do bazarku, który właśnie trwa ?
[/B]Link w sygnaturce Karolciasz28

Edited by barb
Posted

[quote name='Alaa']Dziewczynki mam kolczyki oryginal Swarovski , z certyfikatem, moze ktoras zrobilaby bazarek - co powiesz Beciu:diabloti: na malutki bazarek?
[/QUOTE]

Alaa zrobię bazarek w niedługim czasie, prześlij mi zdjęcia na maila. Własnie myślę o takim troszkę bardziej ekskluzywnym...:razz:

Posted

O Beciu, to wspaniale, mam na pewno dwie pary slicznych kolczykow i dorzuce rzadkiego Muglera, prawie nieuzywany [IMG]http://wizaz.pl/kosmetyki/foto/16595_250.jpg[/IMG]

Posted

Guniu ...co tu wiele pisać....szczeniaki mają po ok. 2 miesiące, są na razie bardzo grzeczne, ponieważ odrobine boją się nowego otoczenia, w pełni nadają się już do adopcji, są odrobaczone, będą zaszczepione lada dzień , mama podobno jest spanielką ( było przeprowadzone "śledztwo" w sprawie podrzucenia psiaków ) , więc będą w tym typie, te 2 jasne to sunie, a 3 czarnuchy to chłopaczki, mają apetyt, wsuwają ryż z mięskiem i sychą karmę dla szczeniąt, trzeba je troszkę nauczyć kontaktu z człowiekiem, bo chyba nie za wiele go miały:)

Posted

[quote name='Becia66']Alaa zrobię bazarek w niedługim czasie, prześlij mi zdjęcia na maila. Własnie myślę o takim troszkę bardziej ekskluzywnym...:razz:[/QUOTE]

Witam,
u mnie też zalega trochę biżuterii i chętnie przekażę na bazarek. To pozostałość po moim epizodzie rękodzielniczym ;) .

Posted

Maluchy:
[B]przygarnij zwierzaka,
adopcja psa,
adopcje psów,
morusek,
do adopcji,
gumtree,
olx,
tablica [/B]( nie wiem czy nie usuną),
[B]sanok24,
krosno24,
rzeszow24,
rzeszowiak,
tarnowiak,
przemyslak,
krakusik,
kokosy
[/B]

Posted (edited)

[quote name='majuska']Kurczę, a Becia ma jakąś awarię telefonu, Beciu jak tam, naprawiłaś????[/QUOTE]
tak, już działa.
Słuchajcie, do ogłoszeń szczeniaków potrzebujemy takich zdjęć jak poprzednio, tzn. wszystkie słodkie maluchy widoczne w kupie na rączkach.
Dobre zdjęcia to przynajmniej połowa sukcesu.

Edited by Becia66
Posted

u nas tez ostanio było 6 szczeniaków, było, bo rozeszły sie jak świeże bułeczki, Wasze tez znajda szybko domki, dzwonił do mnie ostanio Pan z Brzozowa, chciał szczeniaczka, miał sie zastanowic, zastanawia sie od 2 dni i jesli zadzwoni to szczenikaów juz nie mamy, jakby co przekieruje do Was ok? Jedyny warunek to chce suczke i musi byc w przyszłosci mała, niedawno odeszła im sunia i został staruszek jamnik z tego co pamietam, przez tel brzmiał sensownie, nie miał nic przeciwko sterylizacji w odpowiednim czasie oczywiscie, jak mała podrosnie. My nie mamy juz małych szczeniaków została nam tylko 6 miesieczna Lenka córka Lucy ale ona dla niego za duza.....bedzie troszke za kolanko jak dorosnie......

Posted

[quote name='hankasanok'] dzwonił do mnie ostanio Pan z Brzozowa, chciał szczeniaczka, [/QUOTE]

nasze to pewnie będą średnie - po mamie spanielce, ale pamiętaj też Haniu o Azylu u Majki, tam szczeniaczki też czekają i chyba właśnie takie malutkie.

Posted

Słuchajcie, szykuje się fajny domek dla naszej szczeniorki w Sanoku!!! Rezerwuję więc wstępnie suczkę jasną z białą plamką na nosku, to info dla ciebie Beciu, gdyby ktoś dzwonił. [B]Hankasanok [/B]pani Ciebie zna i tam u was działa, więc jak co to myślę, że wystawisz jej odpowiednią opinię! Szczeniaczek byłby zabrany za dwa tygodnie bo w domu remont, ale w sobotę pani będzie u nas na rozmowie w przytulisku. Wiec rezerwuję ślicznotkę, a reszta niech trzyma kciuki!!!! :)

Posted

[quote name='Agula99']Co prawda to jeszcze dwa tygodnie, ale damy radę!! Oby jakieś inne super domki się odezwały!!!![/QUOTE]

miałam dzisiaj 2 telefony
Nie wiem, nie mogę pojąc jak ktoś patrząc na te małe spanielkowate dzieci, chce zgotować im łańcuszkowo - garażowy los.