Jump to content
Dogomania

Przytulisko " Cztery Łapy " Boguchwała - super psy szukają domków - prosimy o pomoc!

Recommended Posts

Posted

[COLOR=#800080][B]Dobre wieści!!!!! Maksiu pojechał do domu!!!! [/B][/COLOR]:multi: [COLOR=#800080][B]
Mam nadzieję, że tym razem będzie wszystko dobrze!!! Będę dzwoniła wieczorem i zapytam co i jak!!! Dziś Maksiu był już spokojniejszy, super bawił się z Figą!! No Maksiu, niech Ci się psinko wreszcie powiedzie, bo mnie do grobu wpędzisz :) [/B][/COLOR]:loveu:

Maksiu z Figulcem: :)

[IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg42/scaled.php?server=42&filename=zdjcie0758.jpg&res=landing[/IMG]

Posted (edited)

Przytulisko nasze zyskuje na urodzie. Wczoraj zasadziliśmy 8 drzewek , jesli sie przyjmą będzie pięknie zielono i przede wszystkim cień dla psiaków bo do tej pory jak na patelni. To pierwsze drzewko, trzeba zachować to zdjęcie ku pamięci

[IMG]http://images41.fotosik.pl/1513/1533d1500b0bef39.jpg[/IMG]

[SIZE=3][COLOR=#ff0000][B]Szczególne podziękowania składamy p.Maćkowi - /adoptowal naszą Ninkę/, który dzielnie walczył z ośmioma dołami - a nie było to łatwe bo ziemia w przytulisku twarda jak głaz , a potem jeszcze pięknie zabezpieczł drzewka wbijajac ponad 20 pali z osłonką. Zdjęć nie mam bo zastał nas rzęsisty deszcz i zmokliśmy do cna. Ale nic to, najważniejsze że psiaki będą miały trochę cienia dla ochłody.[/B][/COLOR][/SIZE]

Edited by Becia66
Posted

Dzwoniłam do Maksia, wszystko jak na razie w porządku, Maksiu jest miły, grzeczny, kochany, lgnie do człwieka, przytula się, bawi się! Wszystkich lubi, każdemu się podoba!! :) I mam nadzieję, że tak zostanie :)

Posted

[quote name='karolciasz28']Ale si działo. Mam nadzieje ze Maks teraz będzie szczęśliwy.:lol: Drzewka to świetny pomysł, ulga dla psów w upały.:lol:[/QUOTE]
Oj działo się Karolcia, działo, ja dziś jak flak!! Ale mam nadzieję, że wreszcie wychodzimy na prosta ;)

Posted

Na imprezę w MH 3 czerwca proponuję:
Kaję, Albina, Figę , Tobiego to na pewno, ewentualnie Terrego. czyli 4 psy, maksymalnie 5.
Sonia odpada, Dingo i Muki ze względu na wiek i ślepotkę powinni miec spokój i bezstresowy żywot, Benio ze względu na gabaryty i siłę również się nie kwalifikuje.
Jeżeli chodzi o osoby które będą uczestniczyć: to na pewno ja, Agula, Becia, moja córka Kaśka...podobno ma też przyjechać ( o ile da radę ) Dzika Figa i jeszcze jedna Pani z Boguchwały
Samochodów mamy bodajże 3 : Beci, mój i tej pani z Boguchwały

Posted

[quote name='majuska']Na imprezę w MH 3 czerwca proponuję:
Kaję, Albina, Figę , Tobiego to na pewno, ewentualnie Terrego. czyli 4 psy, maksymalnie 5.
Sonia odpada, Dingo i Muki ze względu na wiek i ślepotkę powinni miec spokój i bezstresowy żywot, Benio ze względu na gabaryty i siłę również się nie kwalifikuje.
Jeżeli chodzi o osoby które będą uczestniczyć: to na pewno ja, Agula, Becia, moja córka Kaśka...podobno ma też przyjechać ( o ile da radę ) Dzika Figa i jeszcze jedna Pani z Boguchwały
Samochodów mamy bodajże 3 : Beci, mój i tej pani z Boguchwały[/QUOTE]

Super :) dziekuje za pierwsze wytyczne ka oczywiscie tez bede moze uda mi sie Miske namowic bo wiem ze pytala o ta akcje :) aha dostajemy skorzane obrozki parciane smyczki i 2.7 kg karmy pronature :)

Maksiu powodzenia :)

Posted

NELSON w nowym domku :)

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/822/nelsonwnowymdonmu.jpg/][IMG]http://img822.imageshack.us/img822/9811/nelsonwnowymdonmu.jpg[/IMG][/URL]

p.s. Opiekun Nelsonka zapowiedział więcej zdjęć :)

Posted

Małe sprostowanie, pani nie jest z Boguchwały, tylko z Łańcuta i zaadoptowała dla mamy naszego Felusia!!! Bardzo serdecznie ją pozdrawiam, bo jest wierną naszą czytelniczką i po raz kolejny zachęcam ją do dołączenia na nasze forum!!! :lol::p:cool3: Pani koniecznie chce jechać z Tobisiem, to chyba jej tego nie odmówimy??? :multi::multi:

Posted

[quote name='Agula99']po raz kolejny zachęcam ją do dołączenia na nasze forum!!! :lol::p:cool3: Pani koniecznie chce jechać z Tobisiem, to chyba jej tego nie odmówimy??? :multi::multi:[/QUOTE]

serdecznie zachęcamy i za pomoc z góry dziękujemy.

Posted

[quote name='baster i lusi']będę z wami myślami bo moja wnusia na rocznicę komunii i nie mogę przyjechać.[/QUOTE]

Wszystkie myśli byleby pozytywne zawsze potrzebne :cool3:

Posted

[quote name='Agula99']Małe sprostowanie, pani nie jest z Boguchwały, tylko z Łańcuta i zaadoptowała dla mamy naszego Felusia!!! Bardzo serdecznie ją pozdrawiam, bo jest wierną naszą czytelniczką i po raz kolejny zachęcam ją do dołączenia na nasze forum!!! :lol::p:cool3: Pani koniecznie chce jechać z Tobisiem, to chyba jej tego nie odmówimy??? :multi::multi:[/QUOTE]

Miło wiedzieć , że mamy takich fajnych "ukrytych" czytelników , pozdrawiamy:bye:

Posted

Dziewczyny od razu przepraszam, że piszę to tutaj, ale po prostu nie mam gdzie. Znowu chodzi o Adamówkę... Ktoś wyrzucił szczenną sukę husky, jeden szczeniak nie żyje, psiaka ktoś wziął, zostały 3 suczki i matka. Szczeniaki są odchowane i gotowe do adopcji, założę wątek i znowu liczę na waszą pomoc... Ja mam dość, gmina się niczym nie interesuje.:angryy: Dobrze, że chociaż przybywają u ludzi z ogromnym sercem, którzy je przetrzymają do znalezienia domu.

Posted

:multi::multi::multi:

[quote name='Becia66']Dzisiaj do nowego domku pojechała moja ukochana Figa :loveu:

[/QUOTE]
:loveu:

Posted

[quote name='karolciasz28']Dziewczyny od razu przepraszam, że piszę to tutaj, ale po prostu nie mam gdzie. Znowu chodzi o Adamówkę... Ktoś wyrzucił szczenną sukę husky, jeden szczeniak nie żyje, psiaka ktoś wziął, zostały 3 suczki i matka. Szczeniaki są odchowane i gotowe do adopcji, założę wątek i znowu liczę na waszą pomoc... Ja mam dość, gmina się niczym nie interesuje.:angryy: Dobrze, że chociaż przybywają u ludzi z ogromnym sercem, którzy je przetrzymają do znalezienia domu.[/QUOTE]

Karolcia nie przepraszaj, tylko zakładaj wątek i trzeba działać, dobrze, że ma je kto przetrzymać!!
A Figuni życzymy duuużo szczęścia :):loveu: