SZPiLKA23 Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 No to szybka akcja zakonczona fiaskiem ehhhh... ludzie myslcie bo pies to nie zabawka, ze jak sie nakreci to chodzi a jak nie to moze sobie lezec :-/ Quote
Agula99 Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 [COLOR=#800080][B]Dobre wieści!!!!! Maksiu pojechał do domu!!!! [/B][/COLOR]:multi: [COLOR=#800080][B] Mam nadzieję, że tym razem będzie wszystko dobrze!!! Będę dzwoniła wieczorem i zapytam co i jak!!! Dziś Maksiu był już spokojniejszy, super bawił się z Figą!! No Maksiu, niech Ci się psinko wreszcie powiedzie, bo mnie do grobu wpędzisz :) [/B][/COLOR]:loveu: Maksiu z Figulcem: :) [IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg42/scaled.php?server=42&filename=zdjcie0758.jpg&res=landing[/IMG] Quote
Becia66 Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 (edited) Przytulisko nasze zyskuje na urodzie. Wczoraj zasadziliśmy 8 drzewek , jesli sie przyjmą będzie pięknie zielono i przede wszystkim cień dla psiaków bo do tej pory jak na patelni. To pierwsze drzewko, trzeba zachować to zdjęcie ku pamięci [IMG]http://images41.fotosik.pl/1513/1533d1500b0bef39.jpg[/IMG] [SIZE=3][COLOR=#ff0000][B]Szczególne podziękowania składamy p.Maćkowi - /adoptowal naszą Ninkę/, który dzielnie walczył z ośmioma dołami - a nie było to łatwe bo ziemia w przytulisku twarda jak głaz , a potem jeszcze pięknie zabezpieczł drzewka wbijajac ponad 20 pali z osłonką. Zdjęć nie mam bo zastał nas rzęsisty deszcz i zmokliśmy do cna. Ale nic to, najważniejsze że psiaki będą miały trochę cienia dla ochłody.[/B][/COLOR][/SIZE] Edited May 13, 2012 by Becia66 Quote
figa33 Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 wow ! same dobre wieści ! Maksiu :happy1: i te drzewka to super pomysł !!:loveu: Quote
Agula99 Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Dzwoniłam do Maksia, wszystko jak na razie w porządku, Maksiu jest miły, grzeczny, kochany, lgnie do człwieka, przytula się, bawi się! Wszystkich lubi, każdemu się podoba!! :) I mam nadzieję, że tak zostanie :) Quote
karolciasz28 Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Ale si działo. Mam nadzieje ze Maks teraz będzie szczęśliwy.:lol: Drzewka to świetny pomysł, ulga dla psów w upały.:lol: Quote
Agula99 Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 [quote name='karolciasz28']Ale si działo. Mam nadzieje ze Maks teraz będzie szczęśliwy.:lol: Drzewka to świetny pomysł, ulga dla psów w upały.:lol:[/QUOTE] Oj działo się Karolcia, działo, ja dziś jak flak!! Ale mam nadzieję, że wreszcie wychodzimy na prosta ;) Quote
majuska Posted May 13, 2012 Author Posted May 13, 2012 Na imprezę w MH 3 czerwca proponuję: Kaję, Albina, Figę , Tobiego to na pewno, ewentualnie Terrego. czyli 4 psy, maksymalnie 5. Sonia odpada, Dingo i Muki ze względu na wiek i ślepotkę powinni miec spokój i bezstresowy żywot, Benio ze względu na gabaryty i siłę również się nie kwalifikuje. Jeżeli chodzi o osoby które będą uczestniczyć: to na pewno ja, Agula, Becia, moja córka Kaśka...podobno ma też przyjechać ( o ile da radę ) Dzika Figa i jeszcze jedna Pani z Boguchwały Samochodów mamy bodajże 3 : Beci, mój i tej pani z Boguchwały Quote
majuska Posted May 13, 2012 Author Posted May 13, 2012 [B]czarno-biała kicia Sweety z gabinetu ma dom :) [/B] [IMG]http://img214.imageshack.us/img214/1821/sweety7.jpg[/IMG] Quote
SZPiLKA23 Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 [quote name='majuska']Na imprezę w MH 3 czerwca proponuję: Kaję, Albina, Figę , Tobiego to na pewno, ewentualnie Terrego. czyli 4 psy, maksymalnie 5. Sonia odpada, Dingo i Muki ze względu na wiek i ślepotkę powinni miec spokój i bezstresowy żywot, Benio ze względu na gabaryty i siłę również się nie kwalifikuje. Jeżeli chodzi o osoby które będą uczestniczyć: to na pewno ja, Agula, Becia, moja córka Kaśka...podobno ma też przyjechać ( o ile da radę ) Dzika Figa i jeszcze jedna Pani z Boguchwały Samochodów mamy bodajże 3 : Beci, mój i tej pani z Boguchwały[/QUOTE] Super :) dziekuje za pierwsze wytyczne ka oczywiscie tez bede moze uda mi sie Miske namowic bo wiem ze pytala o ta akcje :) aha dostajemy skorzane obrozki parciane smyczki i 2.7 kg karmy pronature :) Maksiu powodzenia :) Quote
matinestka Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 NELSON w nowym domku :) [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/822/nelsonwnowymdonmu.jpg/][IMG]http://img822.imageshack.us/img822/9811/nelsonwnowymdonmu.jpg[/IMG][/URL] p.s. Opiekun Nelsonka zapowiedział więcej zdjęć :) Quote
Agula99 Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 Czyżby pan wstawił Nelsona na FB????:) Ale on cudny :) Quote
Agula99 Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 Małe sprostowanie, pani nie jest z Boguchwały, tylko z Łańcuta i zaadoptowała dla mamy naszego Felusia!!! Bardzo serdecznie ją pozdrawiam, bo jest wierną naszą czytelniczką i po raz kolejny zachęcam ją do dołączenia na nasze forum!!! :lol::p:cool3: Pani koniecznie chce jechać z Tobisiem, to chyba jej tego nie odmówimy??? :multi::multi: Quote
Becia66 Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 [quote name='Agula99']po raz kolejny zachęcam ją do dołączenia na nasze forum!!! :lol::p:cool3: Pani koniecznie chce jechać z Tobisiem, to chyba jej tego nie odmówimy??? :multi::multi:[/QUOTE] serdecznie zachęcamy i za pomoc z góry dziękujemy. Quote
baster i lusi Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 będę z wami myślami bo moja wnusia na rocznicę komunii i nie mogę przyjechać. Quote
Agula99 Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 [quote name='baster i lusi']będę z wami myślami bo moja wnusia na rocznicę komunii i nie mogę przyjechać.[/QUOTE] Wszystkie myśli byleby pozytywne zawsze potrzebne :cool3: Quote
majuska Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 [quote name='Agula99']Małe sprostowanie, pani nie jest z Boguchwały, tylko z Łańcuta i zaadoptowała dla mamy naszego Felusia!!! Bardzo serdecznie ją pozdrawiam, bo jest wierną naszą czytelniczką i po raz kolejny zachęcam ją do dołączenia na nasze forum!!! :lol::p:cool3: Pani koniecznie chce jechać z Tobisiem, to chyba jej tego nie odmówimy??? :multi::multi:[/QUOTE] Miło wiedzieć , że mamy takich fajnych "ukrytych" czytelników , pozdrawiamy:bye: Quote
karolciasz28 Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 Dziewczyny od razu przepraszam, że piszę to tutaj, ale po prostu nie mam gdzie. Znowu chodzi o Adamówkę... Ktoś wyrzucił szczenną sukę husky, jeden szczeniak nie żyje, psiaka ktoś wziął, zostały 3 suczki i matka. Szczeniaki są odchowane i gotowe do adopcji, założę wątek i znowu liczę na waszą pomoc... Ja mam dość, gmina się niczym nie interesuje.:angryy: Dobrze, że chociaż przybywają u ludzi z ogromnym sercem, którzy je przetrzymają do znalezienia domu. Quote
bogutek Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 [quote name='figa33']Nelsonik wygląda na bardzo szczęśliwego:lol:[/QUOTE] Nie tylko wygląda ... JEST !!!:loveu: Quote
Becia66 Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Dzisiaj do nowego domku pojechała moja ukochana Figa :loveu: [IMG]http://images41.fotosik.pl/1522/ea35676c6bad722b.jpg[/IMG] Quote
barb Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 :multi::multi::multi: [quote name='Becia66']Dzisiaj do nowego domku pojechała moja ukochana Figa :loveu: [/QUOTE] :loveu: Quote
Agula99 Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 [quote name='karolciasz28']Dziewczyny od razu przepraszam, że piszę to tutaj, ale po prostu nie mam gdzie. Znowu chodzi o Adamówkę... Ktoś wyrzucił szczenną sukę husky, jeden szczeniak nie żyje, psiaka ktoś wziął, zostały 3 suczki i matka. Szczeniaki są odchowane i gotowe do adopcji, założę wątek i znowu liczę na waszą pomoc... Ja mam dość, gmina się niczym nie interesuje.:angryy: Dobrze, że chociaż przybywają u ludzi z ogromnym sercem, którzy je przetrzymają do znalezienia domu.[/QUOTE] Karolcia nie przepraszaj, tylko zakładaj wątek i trzeba działać, dobrze, że ma je kto przetrzymać!! A Figuni życzymy duuużo szczęścia :):loveu: Quote
majuska Posted May 16, 2012 Author Posted May 16, 2012 Cieszę się bardzo z nowego domku Figuni, jak tak dalej pójdzie to kto na imprezę do MH pojedzie:razz::eviltong:? Quote
Recommended Posts