Becia66 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Tutaj jest wątek Mysi i Pysi. [B]Mysię[/B] z bokserką [B]Korą[/B] wiozłyśmy osobiście z majuską do Warszawy, majuska pamiętasz ten wyjazd ? :evil_lol: [url]http://www.dogomania.pl/threads/172386-C%C3%B3rcia-z-mamci%C4%85-2-torebkowe-male%C5%84stwa-z-rowu.-MAJ%C4%84-DOMKI-[/url]!!! Quote
majuska Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 [quote name='Becia66']Tutaj jest wątek Mysi i Pysi. [B]Mysię[/B] z bokserką [B]Korą[/B] wiozłyśmy osobiście z majuską do Warszawy, majuska pamiętasz ten wyjazd ? :evil_lol: [url]http://www.dogomania.pl/threads/172386-C%C3%B3rcia-z-mamci%C4%85-2-torebkowe-male%C5%84stwa-z-rowu.-MAJ%C4%84-DOMKI-[/url]!!![/QUOTE] Takich rzeczy się nie zapomina Beciu:diabloti: Quote
Agula99 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Aaaa teraz jak zaglądłam na wątek, to mi się przypomniało!!! Tylko skarbuś w tym kocyczku taki niepodobny!! :) Quote
rozio Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Jest jakiś nowy duuuży pies. Non stop gwałci kawałek kołdry który ma w kojcu. Na chwilę go wypuściłem - był spokojny i nieagresywny, ale nie głaskałem. Quote
Becia66 Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='rozio']Jest jakiś nowy duuuży pies. Non stop gwałci kawałek kołdry który ma w kojcu. Na chwilę go wypuściłem - był spokojny i nieagresywny, ale nie głaskałem.[/QUOTE] a ciebie nie gwałcił ? :diabloti: No to ładnie teraz mamy, dwóch z nieokiełznanym popędem i dwie niezrównoważone baby..:shake: Quote
rozio Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='Becia66']a ciebie nie gwałcił ? :diabloti: [/QUOTE] nie - to nie Biedroń, tylko porządny pies o właściwej orientacji - baby mu trza :) Uważajcie :-) Quote
Dzika_Figa Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Nie było mnie tu chwilę, ale to wcale nie znaczy, że o Was nie pamiętam. Mam nadzieję, że uda mi się wreszcie zacząć pojawiać tu regularnie i udzielać aktywnie. A teraz mała niespodzianka: Moja znajoma Grace, przekazała mi $100 dla psów w Polsce. Oczywiście, pieniądze trafią do Boguchwały. Wy już same wiecie najlepiej, czego tam najbardziej potrzeba. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - My friend Grace donated $100 for homeless dogs in Poland. Of course, money will go to little shelter in Boguchwała. Use it for whatever is needed now. Grace, thank you so much for your support, we really appreciate it. We can't fix the entire world, but can try to make it a better place for few dogs, at least. Thank You! [IMG]http://www.zieduveikals.lv/flowers/flowers_big/flowers_Ge98j3_dog8.jpg[/IMG] Quote
Becia66 Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 ale wspaniała niespodzianka :crazyeye::loveu: :loveu:, prawdziwy św. Mikołaj dla psiaków. Bardzo, bardzo dziękujemy nie tylko wspaniałomyślnej Grace ale i Dzikiej_Fidze bez której tej niespodzianki by nie było. Cudowne jesteście dziewczyny :Rose::Rose::Rose: Quote
Lucyja Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='rozio']nie - to nie Biedroń, tylko porządny pies o właściwej orientacji - baby mu trza :) Uważajcie :-)[/QUOTE] W tej Boguchwale to jednak macie zdrowe psiaki :) Quote
majuska Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 Super niespodzianka, dziękujemy bardzo!!! Quote
Agula99 Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Nowy psiak jest bardzo miły i towarzyski! Jak to zwykle od razu wygłaskałam i wytuliłam, no i zabrałam na spacer! :) Teraz każda moja ręka jest przynajmniej o 5 cm dłuższa, jedna od ciągnięcia Soni, druga od ciągnięcia "ślicznego" ( tak sobie do niego mówię, bo jest prze, prze śliczny!!!). Potem trochę wyluzował i już nie ciągnął, ale siłę chłopisko ma :) tym sposobem zaliczyłam dzisiaj trzy razy tą samą trasę, najpierw z Kają, Pako i Koksikiem, potem z Sonią i na końcu ze ślicznym :) Ciemna noc, wieje jak w Kieleckiem a my popierniczamy przed siebie ;), mam nadzieję, że śliczny szybko znajdzie domek, bo jest cuudowny!! Potrzebne są tylko fajne fotki! On trochę przypomina Bodzia z zachowania, bo jak wracaliśmy to zaczął podskakiwać do smyczki, wariować i szaleć, trochę taki duży maluch, ale bardzo miły, no i fakt napalony :) Quote
barb Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Agula jesteś nieoceniona. A u Was dzis też tak lało? Quote
Agula99 Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 [quote name='barb']Agula jesteś nieoceniona. A u Was dzis też tak lało?[/QUOTE] Tak lało, a ja oczywiście na rowerku :) jak przyjechałam na miejsce, to pogoda trochę mnie oszczędziła i mogłam spokojnie zabrać psiaki na spacerek, ale jak wracałam, to tak mnie zlało że hej!!! Teraz grzeję się pod kocykiem :) Quote
barb Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 [quote name='majowa']ja sobie to Kieleckie wypraszam ;)[/QUOTE] Ale Wieliczka to przeciez nie kieleckie ? Quote
majowa Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 ale ja wiedźma kielecka z urodzenia :diabloti:, no może północno świetokrzyska bardziej W małopolsce siedze raptem 12 lat Quote
Agula99 Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 A u nas nowa sunia, przez kilka miesięcy mała siedziała na cmentarzu, wykopała sobie norkę i tam koczowała. Wreszcie udało się ją złapać, podając w jedzeniu coś na uśpienie. Becia ma zestaw zdjątek i na pewno lada moment zrobi jej wątek!! Cioteczki już prosimy o pomoc w ogłaszaniu!! Mała jest cudowna!!! Domek musi być cudowny, żeby cudeńko odżyło wreszcie!!! Czekamy na Becię!!! :) A ja czekam na foty od Rozio, żebym mogła założyć wątek Budrysowi!!! :) Quote
barb Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 [quote name='Agula99']... Mała jest cudowna!!! Domek musi być cudowny, żeby cudeńko odżyło wreszcie!!! Czekamy na Becię!!! :) A ja czekam na foty od Rozio, żebym mogła założyć wątek Budrysowi!!! :)[/QUOTE] Agula dla Ciebie każdy pies jest cudowny. ;) To czekam na Becie i foty. :lol: A kto to jest Budrys? Jeszcze jeden podopieczny ? To tlok się zaczyna robić w Przytulisku. :shake: Quote
rozio Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Foty poszły na e-maila. Do podglądniecia tez tu [URL]https://picasaweb.google.com/Rogulec/Psiaki?authuser=0&feat=directlink[/URL]. Mała jak "odżyje" trochę to też jej pstryknę. Jak wołać na dużego - Budrys? Quote
Agula99 Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 A to właśnie nasz Budrys ;) [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-4ptuTNuBddc/TuOpxDz3pqI/AAAAAAAADB4/Ts6lBFjlGDk/s512/IMGP6483.jpg[/IMG] Quote
barb Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 [quote name='rozio']Foty poszły na e-maila. Do podglądniecia tez tu [URL]https://picasaweb.google.com/Rogulec/Psiaki?authuser=0&feat=directlink[/URL]. Mała jak "odżyje" trochę to też jej pstryknę. Jak wołać na dużego - Budrys?[/QUOTE] Bardzo ładne zdjęcia. Warto zrobić z nimi po kilka nowych ogloszeń. Quote
Agula99 Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Zapraszam na wątek Budrysa i proszę o pomoc w ogłoszeniach!! Ciotki zakasowujemy rękawy i do roboty :p:multi::lol::cool3: [url]http://www.dogomania.pl/threads/219291-BUDRYS-przywi%C4%85zany-do-drzewa-drutem-czeka-na-drug%C4%85-szans%C4%99?p=18180105#post18180105[/url] Quote
Recommended Posts