Jump to content
Dogomania

Przytulisko " Cztery Łapy " Boguchwała - super psy szukają domków - prosimy o pomoc!

Recommended Posts

Posted

[quote name='majowa']w sumie racja, skoro psiak biega po ulicy bez obroży to nikt nie podejrzewa ze ma dom

moze gośc sie bał ze bedzie musiał płacić za hotelowanie suni[/QUOTE]

Na pewno tak było, przydałoby się w jakiś sposób wyciągnąć jakieś konsekwencje z takiego postępowania, chociaż z drugiej strony dobrze że sunia ma dom , mam tylko nadzieję , że to dobry dom

Posted

No to ja to powiem Justynie, ale wydaje mi się, że musiało to być jeszcze za przyzwoleniem gości z gokomu, bo to było w ciągu dnia, to co nikt nie widział jak przełazi przez płot??? Wątpię, przecież musiał wejść na teren gokomu, a Pako też wtedy biegał!!!! No właśnie majuska, ja też mam nadzieję, że to jest dobry dom, ta sunia taka chudzienka była ...ech...

Posted

Głosujcie proszę na Rachów: [URL]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14399&view=viewpoll[/URL]
Wystarczy się zarejestrować na forum i oddać głos! Wasz jeden głos może oznaczać przetrwanie zimy dla 150 psów!
głosowanie jest do dzisiaj, rachow idzie łeb w łeb, kazdy głos na wage złota kochani!!!!

Posted

[quote name='baster i lusi']Głosujcie proszę na Rachów: [URL]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14399&view=viewpoll[/URL]
Wystarczy się zarejestrować na forum i oddać głos! Wasz jeden głos może oznaczać przetrwanie zimy dla 150 psów!
głosowanie jest do dzisiaj, rachow idzie łeb w łeb, kazdy głos na wage złota kochani!!!![/QUOTE]

Zagłosowałam.

Posted

Zapraszam do zaglądnięcia na wątek Soni!!! Sunia też musi mieć swoje miejsce, mimo że jak na razie nie jest gotowa do adopcji!!!

[url]http://www.dogomania.pl/threads/218746-Sonia-%C5%9Bliczna-czarnulka-po-przej%C5%9Bciach-odebrana-zwyrodnia%C5%82emu-w%C5%82a%C5%9Bcicielowi?p=18117107#post18117107[/url]

Posted

[quote name='Agula99']Zapraszam do zaglądnięcia na wątek Soni!!! Sunia też musi mieć swoje miejsce, mimo że jak na razie nie jest gotowa do adopcji!!!

[url]http://www.dogomania.pl/threads/218746-Sonia-%C5%9Bliczna-czarnulka-po-przej%C5%9Bciach-odebrana-zwyrodnia%C5%82emu-w%C5%82a%C5%9Bcicielowi?p=18117107#post18117107[/url][/QUOTE]

Brawo Agula.:lol: A gdzie Ty sie podziewasz i inne Ciotki? :cool3:
Ogloszenie Kaji na Brzozowiaku nie aktywowane. :shake:

Posted

Barb, nie można cały czas siedzieć na dogo, człowiek też ma inne sprawy do zrobienia w życiu! Ale dobrze, że Ty jesteś i robisz te ogłoszenia!!!!!! Barb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dostałam info o tym, że na Brzozowiaku nie aktywowane, ale ja w emailu nie mam żadnego linku do aktywacji!

Posted

[quote name='Agula99']Barb, nie można cały czas siedzieć na dogo, człowiek też ma inne sprawy do zrobienia w życiu! Dostałam info o tym, że na Brzozowiaku nie aktywowane, ale ja w emailu nie mam żadnego linku do aktywacji![/QUOTE]

Majuska pisała, że tam sie nie aktywuje, tylko akceptuje administrator.

Posted

[quote name='Agula99']Barb, nie można cały czas siedzieć na dogo, człowiek też ma inne sprawy do zrobienia w życiu! [/QUOTE]

Słusznie Agula. Dzięki, za przypomnienie. ;)

Posted

[quote name='Agula99']O jeju, a co to za piękności??? Ja nie pamiętam żadnej Pysi i Mysi!!![/QUOTE]
Jak to nie pamiętasz? A bo Ty chyba nie byłaś z nami od początku, no nie?
Pysia to córka Mysi ktoś je wyrzucił do przydrożnego rowu w zimie o ile dobrze pamiętam i Pysia ma dom w Przemyślu:lol::lol:

Posted

[quote name='karolciasz28']Jak to nie pamiętasz? A bo Ty chyba nie byłaś z nami od początku, no nie?
Pysia to córka Mysi ktoś je wyrzucił do przydrożnego rowu w zimie o ile dobrze pamiętam i Pysia ma dom w Przemyślu:lol::lol:[/QUOTE]
W przytulisku jestem od samego początku, ale na dogo nie i serio nie pamiętam!! No ale co tam, jak mają super domki to się bardzo cieszę!!

Posted

[quote name='Agula99']W przytulisku jestem od samego początku, ale na dogo nie i serio nie pamiętam!! No ale co tam, jak mają super domki to się bardzo cieszę!![/QUOTE]
No właśnie o dogo mi chodziło :) A Mysia ma chyba w Warszawie, ale obydwa są super:lol:

Posted

[quote name='karolciasz28']No właśnie o dogo mi chodziło :) A Mysia ma chyba w Warszawie, ale obydwa są super:lol:[/QUOTE]
Aa no to już wszystko wiadomo!!! Fajnie!! Cieszę się!!! :)