majowa Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 w sumie racja, skoro psiak biega po ulicy bez obroży to nikt nie podejrzewa ze ma dom moze gośc sie bał ze bedzie musiał płacić za hotelowanie suni Quote
figa33 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 kurde ,co to się ludziom w głowach roi ...:shake: Quote
majuska Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 [quote name='majowa']w sumie racja, skoro psiak biega po ulicy bez obroży to nikt nie podejrzewa ze ma dom moze gośc sie bał ze bedzie musiał płacić za hotelowanie suni[/QUOTE] Na pewno tak było, przydałoby się w jakiś sposób wyciągnąć jakieś konsekwencje z takiego postępowania, chociaż z drugiej strony dobrze że sunia ma dom , mam tylko nadzieję , że to dobry dom Quote
Florentynka Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Nadrabiam zaległości Boguchwalskie, to znaczy ja tu cały czas zaglądam, ale teraz postaram się bardziej aktywnie. Quote
Agula99 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 No to ja to powiem Justynie, ale wydaje mi się, że musiało to być jeszcze za przyzwoleniem gości z gokomu, bo to było w ciągu dnia, to co nikt nie widział jak przełazi przez płot??? Wątpię, przecież musiał wejść na teren gokomu, a Pako też wtedy biegał!!!! No właśnie majuska, ja też mam nadzieję, że to jest dobry dom, ta sunia taka chudzienka była ...ech... Quote
baster i lusi Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Głosujcie proszę na Rachów: [URL]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14399&view=viewpoll[/URL] Wystarczy się zarejestrować na forum i oddać głos! Wasz jeden głos może oznaczać przetrwanie zimy dla 150 psów! głosowanie jest do dzisiaj, rachow idzie łeb w łeb, kazdy głos na wage złota kochani!!!! Quote
barb Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 [quote name='baster i lusi']Głosujcie proszę na Rachów: [URL]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14399&view=viewpoll[/URL] Wystarczy się zarejestrować na forum i oddać głos! Wasz jeden głos może oznaczać przetrwanie zimy dla 150 psów! głosowanie jest do dzisiaj, rachow idzie łeb w łeb, kazdy głos na wage złota kochani!!!![/QUOTE] Zagłosowałam. Quote
SZPiLKA23 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Baster i lusi TTB znalazla super domek u znajomych mojej kierowniczki:) Quote
baster i lusi Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 [quote name='SZPiLKA23']Baster i lusi TTB znalazla super domek u znajomych mojej kierowniczki:)[/QUOTE] to bardzo się cieszę:lol: Quote
Agula99 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Zapraszam do zaglądnięcia na wątek Soni!!! Sunia też musi mieć swoje miejsce, mimo że jak na razie nie jest gotowa do adopcji!!! [url]http://www.dogomania.pl/threads/218746-Sonia-%C5%9Bliczna-czarnulka-po-przej%C5%9Bciach-odebrana-zwyrodnia%C5%82emu-w%C5%82a%C5%9Bcicielowi?p=18117107#post18117107[/url] Quote
barb Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='Agula99']Zapraszam do zaglądnięcia na wątek Soni!!! Sunia też musi mieć swoje miejsce, mimo że jak na razie nie jest gotowa do adopcji!!! [url]http://www.dogomania.pl/threads/218746-Sonia-%C5%9Bliczna-czarnulka-po-przej%C5%9Bciach-odebrana-zwyrodnia%C5%82emu-w%C5%82a%C5%9Bcicielowi?p=18117107#post18117107[/url][/QUOTE] Brawo Agula.:lol: A gdzie Ty sie podziewasz i inne Ciotki? :cool3: Ogloszenie Kaji na Brzozowiaku nie aktywowane. :shake: Quote
Agula99 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Barb, nie można cały czas siedzieć na dogo, człowiek też ma inne sprawy do zrobienia w życiu! Ale dobrze, że Ty jesteś i robisz te ogłoszenia!!!!!! Barb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dostałam info o tym, że na Brzozowiaku nie aktywowane, ale ja w emailu nie mam żadnego linku do aktywacji! Quote
barb Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='Agula99']Barb, nie można cały czas siedzieć na dogo, człowiek też ma inne sprawy do zrobienia w życiu! Dostałam info o tym, że na Brzozowiaku nie aktywowane, ale ja w emailu nie mam żadnego linku do aktywacji![/QUOTE] Majuska pisała, że tam sie nie aktywuje, tylko akceptuje administrator. Quote
barb Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='Agula99']Barb, nie można cały czas siedzieć na dogo, człowiek też ma inne sprawy do zrobienia w życiu! [/QUOTE] Słusznie Agula. Dzięki, za przypomnienie. ;) Quote
Agula99 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='barb']Majuska pisała, że tam sie nie aktywuje, tylko akceptuje administrator.[/QUOTE] Tak, już przeczytałam!! Trzeba poczekać! Quote
Agula99 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Zachęcam do zaglądnięcie na tą stronkę i nakarmienie jakiegoś psiaka!!! I proszę o rozsyłanie stronki dalej!!! [url]http://www.karmimypsiaki.pl/[/url] Quote
karolciasz28 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Nie mogę znaleźć wątku Pysi i Mysi, to wstawiam tutaj :) Takie małe przypomnienie Pusiulki, dzisiaj dostałam maila od jej Państwa:lol: [IMG]http://img97.imageshack.us/img97/724/dsc07267k.jpg[/IMG] Quote
Agula99 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 O jeju, a co to za piękności??? Ja nie pamiętam żadnej Pysi i Mysi!!! Quote
karolciasz28 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='Agula99']O jeju, a co to za piękności??? Ja nie pamiętam żadnej Pysi i Mysi!!![/QUOTE] Jak to nie pamiętasz? A bo Ty chyba nie byłaś z nami od początku, no nie? Pysia to córka Mysi ktoś je wyrzucił do przydrożnego rowu w zimie o ile dobrze pamiętam i Pysia ma dom w Przemyślu:lol::lol: Quote
Agula99 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='karolciasz28']Jak to nie pamiętasz? A bo Ty chyba nie byłaś z nami od początku, no nie? Pysia to córka Mysi ktoś je wyrzucił do przydrożnego rowu w zimie o ile dobrze pamiętam i Pysia ma dom w Przemyślu:lol::lol:[/QUOTE] W przytulisku jestem od samego początku, ale na dogo nie i serio nie pamiętam!! No ale co tam, jak mają super domki to się bardzo cieszę!! Quote
karolciasz28 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='Agula99']W przytulisku jestem od samego początku, ale na dogo nie i serio nie pamiętam!! No ale co tam, jak mają super domki to się bardzo cieszę!![/QUOTE] No właśnie o dogo mi chodziło :) A Mysia ma chyba w Warszawie, ale obydwa są super:lol: Quote
Agula99 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='karolciasz28']No właśnie o dogo mi chodziło :) A Mysia ma chyba w Warszawie, ale obydwa są super:lol:[/QUOTE] Aa no to już wszystko wiadomo!!! Fajnie!! Cieszę się!!! :) Quote
figa33 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 pamiętam Pysię i Mysię:lol: fajnie ,że u Mysi wszystko dobrze:lol: Quote
Recommended Posts