Jump to content
Dogomania

Przytulisko " Cztery Łapy " Boguchwała - super psy szukają domków - prosimy o pomoc!

Recommended Posts

Posted

Beciu na wątku Henia czytalam o takich paskach z plexi (chyba tak sie to nazywa) są przezroczyste i podobno latwe w zamocowaniu do buty. Mozna kupić na allegro. Widzialaś to ?

Posted

[quote name='barb']Beciu na wątku Henia czytalam o takich paskach z plexi (chyba tak sie to nazywa) są przezroczyste i podobno latwe w zamocowaniu do buty. Mozna kupić na allegro. Widzialaś to ?[/QUOTE]

nie widziałam i nie mam wątku Henia :shake:.

Posted

[quote name='Becia66']nie widziałam i nie mam wątku Henia :shake:.[/QUOTE]

wklejam link do paskow z wątku Henia

[URL]http://www.zooplus.pl/shop/psy/buda_drzwiczki_dla_psa/drzwiczki/48838[/URL]

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Kto ma jutro dyżur ?[/QUOTE]

Jutro po południu będzie Agula, ja niestety Szpileczko nie dam rady jeździć póki co, bo ma od wczoraj moją Zulę po sterylizacji i muszę pilnować na każdym kroku.

Posted

[quote name='Becia66']Jutro po południu będzie Agula, ja niestety Szpileczko nie dam rady jeździć póki co, bo ma od wczoraj moją Zulę po sterylizacji i muszę pilnować na każdym kroku.[/QUOTE]

Skocze sobie autobusem tylko nie wiem czy trafie bo nawet nie wiem gdzie powinnam wysiasc ale jakos to wykombinuje:D

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Skocze sobie autobusem tylko nie wiem czy trafie bo nawet nie wiem gdzie powinnam wysiasc ale jakos to wykombinuje:D[/QUOTE]

Umów się wcześniej z Agulą żeby była na miejscu.

Posted

[quote name='majuska']Właśnie przeczytałam na wątku mieleckiego schronu, że teraz Krosno i Jasło wywożą psy do Olkusza, no to tam już masakra totalna jest.....:shake::-(:-([/QUOTE]

też to przeczytałam i aż wierzyć się nie chce...:-(
Wiem też, że dzisiaj w Krośnie miało odbyć się spotkanie w sprawie otwarcia jakiegoś przytuliska ale co z tego wyniknie bóg jeden wie.

Posted

Byłam na tym spotkaniu.Ludzie pełni zapału to może coś z tego będzie..? Wybraliśmy zarząd i teraz szybko mają wysłaś zgłoszenie do Rzeszowa o zalegalizowaniu stowarzyszenia.Podobno trwa to około 3 miesiące ale może uda się to przyspieszyć...?Współpracują z Panią Haliną Derwisz z "Kundelka" i nawet kilka osób robi tam teraz uprawnienia do inspektoratu.Oby coś z tego wyszło...

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Podstawa to madrze to poprowadzic. Trymam kciuki

Beciu pewnie tak sie umowie, Agula chyba jest tak standardowo koło 15?[/QUOTE]

tak mniej więcej ale trzeba się upewnić czy jutro będzie. Zresztą pewnie zaraz wejdzie na dogo bo ma interesujące wieści.

Posted

Jutro wyjątkowo nie będzie mnie w przytulisku, bo musiałam być dzisiaj!!! Także Szpilko, niestety!!! :)
Jutro przywożą nam dwa nowe psiaki, sunię z malutkim, trzymiesięcznym szczeniakiem! Zabraną od psychopaty :(

Posted

[quote name='SZPiLKA23']No kurcza felek to moze na weekendzie mi sie uda

Beciu wymiziaj Zulke:)[/QUOTE]
Na weekendzie też jeszcze nie wiem kiedy będę. Zawsze jestem w sobotę, ale nie wiem, czy w tą nie będę musiała się zamienić z Magdą, więc nie wiem do końca, albo sobota, albo niedziela!!

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Oki to dawaj znac a ja sie postaram dostosowac

Prośbe mam jeszcze bo jak nie wiadomo kiedy dotre to moze dasz mi adres a ja Ci wysle smyczki i obroze dla psow na spacery[/QUOTE]
Ok spokojnie, jak nie dasz rady do końca tygodnia, to wtedy o tym pomyślimy!!! Ok?? Jak na razie tłoku nie ma, jakieś smyczki i obróżki mamy!

Posted

Dobra:)

Nie znacie kogos kto chciałby przygarnac 5 miesięczna suczke bullowata? Dziewczyna przyszła do nas do sklepu nie ma czasu dla psa i sobie z nim nie radzi a dostała ja z jakiegos parszywego miejsca gdzie pies byl bity

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Dobra:)

Nie znacie kogos kto chciałby przygarnac 5 miesięczna suczke bullowata? Dziewczyna przyszła do nas do sklepu nie ma czasu dla psa i sobie z nim nie radzi a dostała ja z jakiegos parszywego miejsca gdzie pies byl bity[/QUOTE]

przygarnąć nie dam rady bo mam dwa.ale postaraj sie o fotki to będziemy ogłaszać.młode szybko znajdują domy.

Posted

[quote name='baster i lusi']przygarnąć nie dam rady bo mam dwa.ale postaraj sie o fotki to będziemy ogłaszać.młode szybko znajdują domy.[/QUOTE]

Dzięki, Baster i Lusi - bulowate to twoja specjalność ;)

A w ogloszaniu tez moge pomoc jesli będą fotki i tekst ;)

U Ciotek dziś Swięto bo Feluś pojechal do domku :lol: