Becia66 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Jutro w tvn UWAGA o godz. 19.45 będzie o schronisku w Korabiewicach. Widziałam urywek, masakra !!! :-( Quote
barb Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Beciu na wątku Henia czytalam o takich paskach z plexi (chyba tak sie to nazywa) są przezroczyste i podobno latwe w zamocowaniu do buty. Mozna kupić na allegro. Widzialaś to ? Quote
majowa Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 zobaczę co z tego co mam się nadaje do cięcia i przywiozę Quote
Becia66 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 [quote name='barb']Beciu na wątku Henia czytalam o takich paskach z plexi (chyba tak sie to nazywa) są przezroczyste i podobno latwe w zamocowaniu do buty. Mozna kupić na allegro. Widzialaś to ?[/QUOTE] nie widziałam i nie mam wątku Henia :shake:. Quote
GuniaP Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 To chyba takie cos : [url]http://www.proinvest.com.pl/DATA/pliki/kurtyny/kurtyny01.jpg[/url] Quote
barb Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 [quote name='Becia66']nie widziałam i nie mam wątku Henia :shake:.[/QUOTE] wklejam link do paskow z wątku Henia [URL]http://www.zooplus.pl/shop/psy/buda_drzwiczki_dla_psa/drzwiczki/48838[/URL] Quote
barb Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 [B]Na TVN24 jest teraz reportaz o zabijaniu psow na Ukrainie przed Euro 2012 !!![/B] Quote
Becia66 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 [quote name='SZPiLKA23']Kto ma jutro dyżur ?[/QUOTE] Jutro po południu będzie Agula, ja niestety Szpileczko nie dam rady jeździć póki co, bo ma od wczoraj moją Zulę po sterylizacji i muszę pilnować na każdym kroku. Quote
majuska Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 Właśnie przeczytałam na wątku mieleckiego schronu, że teraz Krosno i Jasło wywożą psy do Olkusza, no to tam już masakra totalna jest.....:shake::-(:-( Quote
SZPiLKA23 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 [quote name='Becia66']Jutro po południu będzie Agula, ja niestety Szpileczko nie dam rady jeździć póki co, bo ma od wczoraj moją Zulę po sterylizacji i muszę pilnować na każdym kroku.[/QUOTE] Skocze sobie autobusem tylko nie wiem czy trafie bo nawet nie wiem gdzie powinnam wysiasc ale jakos to wykombinuje:D Quote
Becia66 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 [quote name='SZPiLKA23']Skocze sobie autobusem tylko nie wiem czy trafie bo nawet nie wiem gdzie powinnam wysiasc ale jakos to wykombinuje:D[/QUOTE] Umów się wcześniej z Agulą żeby była na miejscu. Quote
Becia66 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 [quote name='majuska']Właśnie przeczytałam na wątku mieleckiego schronu, że teraz Krosno i Jasło wywożą psy do Olkusza, no to tam już masakra totalna jest.....:shake::-(:-([/QUOTE] też to przeczytałam i aż wierzyć się nie chce...:-( Wiem też, że dzisiaj w Krośnie miało odbyć się spotkanie w sprawie otwarcia jakiegoś przytuliska ale co z tego wyniknie bóg jeden wie. Quote
Gapka Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Byłam na tym spotkaniu.Ludzie pełni zapału to może coś z tego będzie..? Wybraliśmy zarząd i teraz szybko mają wysłaś zgłoszenie do Rzeszowa o zalegalizowaniu stowarzyszenia.Podobno trwa to około 3 miesiące ale może uda się to przyspieszyć...?Współpracują z Panią Haliną Derwisz z "Kundelka" i nawet kilka osób robi tam teraz uprawnienia do inspektoratu.Oby coś z tego wyszło... Quote
SZPiLKA23 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Podstawa to madrze to poprowadzic. Trymam kciuki Beciu pewnie tak sie umowie, Agula chyba jest tak standardowo koło 15? Quote
Becia66 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 [quote name='SZPiLKA23']Podstawa to madrze to poprowadzic. Trymam kciuki Beciu pewnie tak sie umowie, Agula chyba jest tak standardowo koło 15?[/QUOTE] tak mniej więcej ale trzeba się upewnić czy jutro będzie. Zresztą pewnie zaraz wejdzie na dogo bo ma interesujące wieści. Quote
Agula99 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Jutro wyjątkowo nie będzie mnie w przytulisku, bo musiałam być dzisiaj!!! Także Szpilko, niestety!!! :) Jutro przywożą nam dwa nowe psiaki, sunię z malutkim, trzymiesięcznym szczeniakiem! Zabraną od psychopaty :( Quote
SZPiLKA23 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 No kurcza felek to moze na weekendzie mi sie uda Beciu wymiziaj Zulke:) Quote
Agula99 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 [quote name='SZPiLKA23']No kurcza felek to moze na weekendzie mi sie uda Beciu wymiziaj Zulke:)[/QUOTE] Na weekendzie też jeszcze nie wiem kiedy będę. Zawsze jestem w sobotę, ale nie wiem, czy w tą nie będę musiała się zamienić z Magdą, więc nie wiem do końca, albo sobota, albo niedziela!! Quote
SZPiLKA23 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Oki to dawaj znac a ja sie postaram dostosowac Prośbe mam jeszcze bo jak nie wiadomo kiedy dotre to moze dasz mi adres a ja Ci wysle smyczki i obroze dla psow na spacery Quote
Agula99 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 [quote name='SZPiLKA23']Oki to dawaj znac a ja sie postaram dostosowac Prośbe mam jeszcze bo jak nie wiadomo kiedy dotre to moze dasz mi adres a ja Ci wysle smyczki i obroze dla psow na spacery[/QUOTE] Ok spokojnie, jak nie dasz rady do końca tygodnia, to wtedy o tym pomyślimy!!! Ok?? Jak na razie tłoku nie ma, jakieś smyczki i obróżki mamy! Quote
SZPiLKA23 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Dobra:) Nie znacie kogos kto chciałby przygarnac 5 miesięczna suczke bullowata? Dziewczyna przyszła do nas do sklepu nie ma czasu dla psa i sobie z nim nie radzi a dostała ja z jakiegos parszywego miejsca gdzie pies byl bity Quote
baster i lusi Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 [quote name='SZPiLKA23']Dobra:) Nie znacie kogos kto chciałby przygarnac 5 miesięczna suczke bullowata? Dziewczyna przyszła do nas do sklepu nie ma czasu dla psa i sobie z nim nie radzi a dostała ja z jakiegos parszywego miejsca gdzie pies byl bity[/QUOTE] przygarnąć nie dam rady bo mam dwa.ale postaraj sie o fotki to będziemy ogłaszać.młode szybko znajdują domy. Quote
barb Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 [quote name='baster i lusi']przygarnąć nie dam rady bo mam dwa.ale postaraj sie o fotki to będziemy ogłaszać.młode szybko znajdują domy.[/QUOTE] Dzięki, Baster i Lusi - bulowate to twoja specjalność ;) A w ogloszaniu tez moge pomoc jesli będą fotki i tekst ;) U Ciotek dziś Swięto bo Feluś pojechal do domku :lol: Quote
Agula99 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Ty się już barb nastawiaj na zmasowane ogłoszenia dla naszych dwóch kolejnych bidulek, więc pojedz, popij i czekaj gotowa na nową porcję!! :) Quote
Recommended Posts