barb Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='Agula99']Barb to są informacje na temat tej nowej suni!! Jakbyś mogła zrobić te ogłoszenia, będę wdzięczna. Okazało się że na tych zdjęciach to nie tylko ona, ale i piesek, a ja myślałam że tylko ona, zaraz napiszę które zdjęcie to sunia, a które piesek. :) Imię: Funia Plec: suczka Wiek: max. 1,5 - 2 lata Miejsce: Przytulisko w Boguchwale kolo Rzeszowa Sterylizacja: nie/ zastrzyk antykoncepcyjny Stosunek do dzieci: lubi dzieci. Stosunek do psow : lubi psy, jest lubiana przez psy. Stosunek do kotow: nie sprawdzono Dodatkowe informacje: Bardzo lubi towarzystwo człowieka, lubi być przytulana i głaskana. Charakter: Niespożyta energia, łagodna, przyjazna, nieufna do osób obcych ale szybko nawiązuje kontakt. Bardzo lubi się bawić. Kontakt tel. 797297201 (dzwonić po 15) mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/QUOTE] Ok, ale dopiero pod koniec tygodnia, może w sobote. I czy to uzgodnione z Becia żeby cala para nie poszla w gwizdek - jak z Mimi. Tyle żeby nie zasmiecać wątku. Quote
Becia66 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='barb'] Tyle żeby nie zasmiecać wątku.[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol: To akurat nie jest zaśmiecanie tylko konkretne informacje. Myślę że za wcześnie na ogłaszanie psiaków, po pierwsze zdjęcia kiepskie, po drugie - co mówić jak ktoś zadzwoni ? że fizycznie psów nie ma w przytulisku tylko gdzieś tam ? poza tym, żeby psiaki ogłaszać trzeba cokolwiek o nich wiedzieć, a jaką my mamy wiedzę na ich temat ? To jak sprzedawać kota w worku. W każdym razie jeśli chcecie ogłaszać to namiary nie na mnie. Quote
barb Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='Becia66']:evil_lol::evil_lol: To akurat nie jest zaśmiecanie tylko konkretne informacje. Myślę że za wcześnie na ogłaszanie psiaków, po pierwsze zdjęcia kiepskie, po drugie - co mówić jak ktoś zadzwoni ? że fizycznie psów nie ma w przytulisku tylko gdzieś tam ? poza tym, żeby psiaki ogłaszać trzeba cokolwiek o nich wiedzieć, a jaką my mamy wiedzę na ich temat ? To jak sprzedawać kota w worku. W każdym razie jeśli chcecie ogłaszać to namiary nie na mnie.[/QUOTE] Ok. Czyli mamy nie oglaszać. Quote
majuska Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 Ciotki, musimy przysiąść nad Kają, Blondi i Pako. Zobaczymy co się wyklaruje u Ninki i Czoko:roll:...ale te trzy pierwsze koniecznie trzeb apoogłaszać. Kaja ma fajny tekst od Beci , ale dla Pako i Blondi jakby ktoś coś mi stworzył to poogłaszam, nie mam głowy do pisania fajnych tekstów:shake:, ale z "gotowcem" przysiąde i porobię po pakieciku. Quote
Becia66 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Mamy nową szczeniorkę 2-3 miesięczną, siedziała w trawie na przeciw przytuliska. Jak myślicie, skąd się wzięła ? :angryy: Quote
Agula99 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Barb ogłaszać!!! Namiary są na mnie!!!! Przecież jest mój adres i mój telefon!!! Więc proszę, zrób ogłoszenia!!!!! Quote
majuska Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 A oto nasza malutka: [IMG]http://img850.imageshack.us/img850/1521/p1040565.jpg[/IMG] Biedactwo wyszło dzisiaj rano z łąk w pobliżu przytuliska. Ewidentnie ktoś celowo podrzuca psiaki w te rejony, zaobserwowałyśmy ostatnio znaczny wzrost podrzucanych , wyrzucanych z samochodów i błąkających się po gminie psów, których nikt nie kojarzy :shake: Takiego " przemiału " jak w tym roku nie miałyśmy jeszcze:shake::shake: Zapraszam na wątek Rity, maleńka źle znosi zamknięcie w boksie, płacze i piszczy, pilnie potrzebujemy domku: [url]http://www.dogomania.pl/threads/215639-Rita-cudne-maleństwo-rozpacza-za-kratami-boksu[/url]. Quote
barb Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='Agula99']Barb ogłaszać!!! Namiary są na mnie!!!! Przecież jest mój adres i mój telefon!!! Więc proszę, zrób ogłoszenia!!!!![/QUOTE] Ale komu Agulu, bo juz sie pogubiłam :cool3: Quote
Becia66 Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Zapomniałam napisać, że wczoraj do nowego domu pojechała owczarka Jetta. Bardzo dobry dom, prosimy o takich więcej. :lol: [IMG]http://img5.imageshack.us/img5/2750/p1040631c.jpg[/IMG] Quote
Agula99 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 A dzisiaj do nowego domku pojechały Ninka i Czoko~!!!! :) [IMG]http://img192.imageshack.us/img192/1302/dscn3163a.jpg[/IMG] [IMG]http://img214.imageshack.us/img214/6962/dscn3164s.jpg[/IMG] Quote
Agula99 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='Florentynka']Ale numer! Razem pojechały?[/QUOTE] Tak razem!! Do super domku, krótka relacja u Ninki!!! :) Quote
Becia66 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 W przytulisku trochę luźniej i spokojniej. Jak dobrze pójdzie to w poniedziałek do domu pojedzie owczarek Rodos bezpośrednio po kastracji. I żeby nie było tak kolorowo to przybędą nam 2 nowe psiaki po śmierci właściciela. Quote
Florentynka Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Nie jest kolorowo, ale jest rotacja. Na to , że na miejsce wydanych nie będą przychodzić nowe raczej nie ma co liczyć. I tak macie naprawdę imponujące wyniki w adopcjach. Te nowe też znajdą domy, w końcu. Quote
figa33 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Beciu , jestem pełna podziwu dla waszej pracy i oddania dla psiaków :Rose:, gdyby nie wy dziewczyny , przytulisko pękało by w szwach bez nadziei na lepsze jutro... ile to nerwów i sił potrzeba , a praca właściwie bez końca... Quote
majuska Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 Otwieram właśnie pocztę, a tu taki mail: [QUOTE]dzie dobry itresuje mnie rasz wiuczurajak to rasa[/QUOTE] Zabrakło mi słów.................... Quote
Becia66 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='majuska']Otwieram właśnie pocztę, a tu taki mail: Zabrakło mi słów....................[/QUOTE] a odpisz ,, jo nie kumom o coloto '' :diabloti: Quote
barb Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 [quote name='Agula99']Tak razem!! Do super domku, krótka relacja u Ninki!!! :)[/QUOTE] Niesamoite, jak wam sie To udalo ? Razem ! :lol::lol::lol: Usunąć juz ogloszenia Czoko czy poczekać jeszcze kilka dni ? Quote
Agula99 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 [quote name='barb']Niesamoite, jak wam sie To udalo ? Razem ! :lol::lol::lol: Usunąć juz ogloszenia Czoko czy poczekać jeszcze kilka dni ?[/QUOTE] Na razie może jeszcze poczekać lepiej?? Zaszły małe zmiany, ale wierzę, że to tymczasowe! Quote
barb Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 [quote name='barb']Ok, ale dopiero pod koniec tygodnia, może w sobote. I[/QUOTE] Agula, na razie zrobilam na przygarnijzwierzaka. Czeka jeszcze na akceptację. Zajrzyj później czy moze być. Brakuje danych o wielkosci psa. Duża, średnia? Mogę to potem dopisać w drodze edycji. Jesli uznasz, że ogłoszenie jest ok to zrobię więcej. A czemu ta sunia ma do Was trafić? Quote
barb Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 [quote name='barb']Agula, na razie zrobilam na przygarnijzwierzaka. Czeka jeszcze na akceptację. Zajrzyj później czy moze być. Brakuje danych o wielkosci psa. Duża, średnia? Mogę to potem dopisać w drodze edycji. Jesli uznasz, że ogłoszenie jest ok to zrobię więcej. A czemu ta sunia ma do Was trafić?[/QUOTE] Już się wyświetla tu jest link [url]http://www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/Funia-szuka-domu-id29063.html[/url] Tylko wielkość Funi trzeba sprecyzować. Quote
Agula99 Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Dzięki Barb, tylko to drugie zdjęcie, to nie sunia, a ten piesek :), wielkość raczej średnia. To tak na początek, mają ich przywieźć we wtorek, to wtedy zrobi się lepsze zdjęcia i dorobi ogłoszeń. A dlaczego ich przywożą? Bo właściciel zmarł. Quote
barb Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='Agula99']Dzięki Barb, tylko to drugie zdjęcie, to nie sunia, a ten piesek :), wielkość raczej średnia. To tak na początek, mają ich przywieźć we wtorek, to wtedy zrobi się lepsze zdjęcia i dorobi ogłoszeń. A dlaczego ich przywożą? Bo właściciel zmarł.[/QUOTE] Ok. Zmienię drugie zdjęcie. A w ogloszeniu mozna napisać, ze sunia szuka domu po smierci wlasciciela. Quote
barb Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='barb']Ok. Zmienię drugie zdjęcie. A w ogloszeniu mozna napisać, ze sunia szuka domu po smierci wlasciciela.[/QUOTE] Już usunięte Quote
Agula99 Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='barb']Ok. Zmienię drugie zdjęcie. A w ogloszeniu mozna napisać, ze sunia szuka domu po smierci wlasciciela.[/QUOTE] Tak można napisać! Quote
Recommended Posts