Jump to content
Dogomania

Przytulisko " Cztery Łapy " Boguchwała - super psy szukają domków - prosimy o pomoc!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agula99']Barb to są informacje na temat tej nowej suni!! Jakbyś mogła zrobić te ogłoszenia, będę wdzięczna. Okazało się że na tych zdjęciach to nie tylko ona, ale i piesek, a ja myślałam że tylko ona, zaraz napiszę które zdjęcie to sunia, a które piesek. :)

Imię: Funia
Plec: suczka
Miejsce: Przytulisko w Boguchwale kolo Rzeszowa
Sterylizacja: nie/ zastrzyk antykoncepcyjny
Stosunek do dzieci: lubi dzieci.
Stosunek do psow : lubi psy, jest lubiana przez psy.
Stosunek do kotow: nie sprawdzono
Dodatkowe informacje: Bardzo lubi towarzystwo człowieka, lubi być przytulana i głaskana.
Charakter: Niespożyta energia, łagodna, przyjazna, nieufna do osób obcych ale szybko nawiązuje kontakt. Bardzo lubi się bawić.
Kontakt tel. 797297201 (dzwonić po 15) mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/QUOTE]

Ok, ale dopiero pod koniec tygodnia, może w sobote.
I czy to uzgodnione z Becia żeby cala para nie poszla w gwizdek - jak z Mimi.
Tyle żeby nie zasmiecać wątku.

Posted

[quote name='barb']
Tyle żeby nie zasmiecać wątku.[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol: To akurat nie jest zaśmiecanie tylko konkretne informacje.
Myślę że za wcześnie na ogłaszanie psiaków, po pierwsze zdjęcia kiepskie, po drugie - co mówić jak ktoś zadzwoni ? że fizycznie psów nie ma w przytulisku tylko gdzieś tam ? poza tym, żeby psiaki ogłaszać trzeba cokolwiek o nich wiedzieć, a jaką my mamy wiedzę na ich temat ? To jak sprzedawać kota w worku. W każdym razie jeśli chcecie ogłaszać to namiary nie na mnie.

Posted

[quote name='Becia66']:evil_lol::evil_lol: To akurat nie jest zaśmiecanie tylko konkretne informacje.
Myślę że za wcześnie na ogłaszanie psiaków, po pierwsze zdjęcia kiepskie, po drugie - co mówić jak ktoś zadzwoni ? że fizycznie psów nie ma w przytulisku tylko gdzieś tam ? poza tym, żeby psiaki ogłaszać trzeba cokolwiek o nich wiedzieć, a jaką my mamy wiedzę na ich temat ? To jak sprzedawać kota w worku. W każdym razie jeśli chcecie ogłaszać to namiary nie na mnie.[/QUOTE]

Ok. Czyli mamy nie oglaszać.

Posted

Ciotki, musimy przysiąść nad Kają, Blondi i Pako. Zobaczymy co się wyklaruje u Ninki i Czoko:roll:...ale te trzy pierwsze koniecznie trzeb apoogłaszać.
Kaja ma fajny tekst od Beci , ale dla Pako i Blondi jakby ktoś coś mi stworzył to poogłaszam, nie mam głowy do pisania fajnych tekstów:shake:, ale z "gotowcem" przysiąde i porobię po pakieciku.

Posted

A oto nasza malutka:

[IMG]http://img850.imageshack.us/img850/1521/p1040565.jpg[/IMG]

Biedactwo wyszło dzisiaj rano z łąk w pobliżu przytuliska.
Ewidentnie ktoś celowo podrzuca psiaki w te rejony, zaobserwowałyśmy ostatnio znaczny wzrost podrzucanych , wyrzucanych z samochodów i błąkających się po gminie psów, których nikt nie kojarzy :shake: Takiego " przemiału " jak w tym roku nie miałyśmy jeszcze:shake::shake:

Zapraszam na wątek Rity, maleńka źle znosi zamknięcie w boksie, płacze i piszczy, pilnie potrzebujemy domku:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/215639-Rita-cudne-maleństwo-rozpacza-za-kratami-boksu[/url].

Posted

[quote name='Agula99']Barb ogłaszać!!! Namiary są na mnie!!!! Przecież jest mój adres i mój telefon!!! Więc proszę, zrób ogłoszenia!!!!![/QUOTE]

Ale komu Agulu, bo juz sie pogubiłam :cool3:

Posted

Zapomniałam napisać, że wczoraj do nowego domu pojechała owczarka Jetta. Bardzo dobry dom, prosimy o takich więcej. :lol:

[IMG]http://img5.imageshack.us/img5/2750/p1040631c.jpg[/IMG]

Posted

A dzisiaj do nowego domku pojechały Ninka i Czoko~!!!! :)

[IMG]http://img192.imageshack.us/img192/1302/dscn3163a.jpg[/IMG]

[IMG]http://img214.imageshack.us/img214/6962/dscn3164s.jpg[/IMG]

Posted

W przytulisku trochę luźniej i spokojniej. Jak dobrze pójdzie to w poniedziałek do domu pojedzie owczarek Rodos bezpośrednio po kastracji.
I żeby nie było tak kolorowo to przybędą nam 2 nowe psiaki po śmierci właściciela.

Posted

Nie jest kolorowo, ale jest rotacja.
Na to , że na miejsce wydanych nie będą przychodzić nowe raczej nie ma co liczyć. I tak macie naprawdę imponujące wyniki w adopcjach. Te nowe też znajdą domy, w końcu.

Posted

Beciu , jestem pełna podziwu dla waszej pracy i oddania dla psiaków :Rose:, gdyby nie wy dziewczyny , przytulisko pękało by w szwach bez nadziei na lepsze jutro...
ile to nerwów i sił potrzeba , a praca właściwie bez końca...

Posted

[quote name='Agula99']Tak razem!! Do super domku, krótka relacja u Ninki!!! :)[/QUOTE]

Niesamoite, jak wam sie To udalo ? Razem ! :lol::lol::lol:

Usunąć juz ogloszenia Czoko czy poczekać jeszcze kilka dni ?

Posted

[quote name='barb']Niesamoite, jak wam sie To udalo ? Razem ! :lol::lol::lol:

Usunąć juz ogloszenia Czoko czy poczekać jeszcze kilka dni ?[/QUOTE]
Na razie może jeszcze poczekać lepiej?? Zaszły małe zmiany, ale wierzę, że to tymczasowe!

Posted

[quote name='barb']Ok, ale dopiero pod koniec tygodnia, może w sobote. I[/QUOTE]

Agula, na razie zrobilam na przygarnijzwierzaka. Czeka jeszcze na akceptację. Zajrzyj później czy moze być. Brakuje danych o wielkosci psa. Duża, średnia? Mogę to potem dopisać w drodze edycji. Jesli uznasz, że ogłoszenie jest ok to zrobię więcej. A czemu ta sunia ma do Was trafić?

Posted

[quote name='barb']Agula, na razie zrobilam na przygarnijzwierzaka. Czeka jeszcze na akceptację. Zajrzyj później czy moze być. Brakuje danych o wielkosci psa. Duża, średnia? Mogę to potem dopisać w drodze edycji. Jesli uznasz, że ogłoszenie jest ok to zrobię więcej. A czemu ta sunia ma do Was trafić?[/QUOTE]

Już się wyświetla tu jest link [url]http://www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/Funia-szuka-domu-id29063.html[/url]

Tylko wielkość Funi trzeba sprecyzować.

Posted

Dzięki Barb, tylko to drugie zdjęcie, to nie sunia, a ten piesek :), wielkość raczej średnia. To tak na początek, mają ich przywieźć we wtorek, to wtedy zrobi się lepsze zdjęcia i dorobi ogłoszeń. A dlaczego ich przywożą? Bo właściciel zmarł.

Posted

[quote name='Agula99']Dzięki Barb, tylko to drugie zdjęcie, to nie sunia, a ten piesek :), wielkość raczej średnia. To tak na początek, mają ich przywieźć we wtorek, to wtedy zrobi się lepsze zdjęcia i dorobi ogłoszeń. A dlaczego ich przywożą? Bo właściciel zmarł.[/QUOTE]

Ok. Zmienię drugie zdjęcie. A w ogloszeniu mozna napisać, ze sunia szuka domu po smierci wlasciciela.

Posted

[quote name='barb']Ok. Zmienię drugie zdjęcie. A w ogloszeniu mozna napisać, ze sunia szuka domu po smierci wlasciciela.[/QUOTE]

Już usunięte