Florentynka Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 A nie zaznaczyłaś przypadkiem "kopiuj obrazek" zamiast samego "kopiuj"? Wyrzuć najpierw to co masz, a potem skopiuj od Beci - jej działa. Quote
baster i lusi Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 zamówiłam na bazarku u taks [url]http://www.dogomania.pl/threads/214323-chusty-quot-szukam-domu-quot-do-16.09chusty[/url] z napisem SZUKAM DOMU .jak myślicie przyda sie wam? Fajnie fotki wyglądają .Jeśli się zgadzacie to jedna jest wasza. Quote
Agula99 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 No ja myślę, że się nam przyda!! :) Quote
baster i lusi Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 [quote name='Agula99']No ja myślę, że się nam przyda!! :)[/QUOTE] to się bardzo cieszę.:lol: Quote
Agula99 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Atos dzisiaj pojechał do nowego domku, prosimy wszystkie ciotki o trzymanie kciuków za powodzenie Atosika na nowej drodze życia :) [IMG]http://img163.imageshack.us/img163/255/dscn3142e.jpg[/IMG] Quote
Becia66 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 oby dalej tak nam szły te adopcje. W ostatnim tygodniu 2 starsze psiaki - Waluś i Atos. Ciekawe który następny ? Pewnie Collusia chociaż wolałabym żeby to Kaja jak najszybciej opuściła przytulisko. Quote
baster i lusi Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 szkoda że tak daleko. [quote name='fioneczka'] [B][COLOR="red"] zgłosiła się do mnie Pani ze Zgorzelca ... szuka PRZYJACIELA dla rodziny w domu dzieci 11 i 13 lat kot terrorysta chciałaby adoptować sterylizowaną suczkę w typie colli lub setera (do 2 - 3 lat) ... lub innego "podobnego" kudłacza dom do sprawdzenia (wizytę zrobię)[/COLOR][/B] chodzi o sunię urodą przypominającą w/w rasy ale może być słodkim kudłaczem który ma np uśmiech setera ;)[/QUOTE] Quote
barb Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 [quote name='Becia66']oby dalej tak nam szły te adopcje. W ostatnim tygodniu 2 starsze psiaki - Waluś i Atos. Ciekawe który następny ? Pewnie Collusia chociaż wolałabym żeby to Kaja jak najszybciej opuściła przytulisko.[/QUOTE] Ciotki super :lol: Oby tak dalej :lol: Quote
Agula99 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Oby, oby, też liczę na Kolusię i na Pako!! Fajnie by było, choć Czoko i Ninka mogli by też już znaleźć domki ech... Quote
barb Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 [quote name='Agula99']Oby, oby, też liczę na Kolusię i na Pako!! Fajnie by było, choć Czoko i Ninka mogli by też już znaleźć domki ech...[/QUOTE] No i jeszcze Kaja i Blondi i Rudzik. Ale powolutku wszystko idzie w dorym kierunku. I jeszcze Cioteczka Baster i Lusi chustę dla psiakow kupila, żeby mogly sie promować przy szukaniu domkow. ;) Zeby tylko nowi pensjonariusze nie przybywali do Przytuliska. Quote
Agula99 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Oj z tym przybywaniem to każdy wie jak jest, ale żeby choć trochę się rozluźniło. A psiaki dziś znowu wyspacerowane, zadowolone i pewnie już tam smacznie śpią :) Quote
barb Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 [quote name='Agula99']Oj z tym przybywaniem to każdy wie jak jest, ale żeby choć trochę się rozluźniło. A psiaki dziś znowu wyspacerowane, zadowolone i pewnie już tam smacznie śpią :)[/QUOTE] I znowu wszystko dzieki Tobie Agulu? Quote
majuska Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 [quote name='barb']No i jeszcze Kaja i Blondi i Rudzik[/QUOTE] O Rudzika to się już raczej martwić nie musimy, pod wzgledem domku, oby mu tylko zdrówko dopisywało ;) Quote
barb Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 [quote name='majuska']O Rudzika to się już raczej martwić nie musimy, pod wzgledem domku, oby mu tylko zdrówko dopisywało ;)[/QUOTE] Czyli on ma raczej dlugi tymczas ? Quote
Agula99 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Oj ma, ma, oby tak ta sielanka dla niego trwała i trwała :) Quote
barb Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 [quote name='Agula99']Oj ma, ma, oby tak ta sielanka dla niego trwała i trwała :)[/QUOTE] To przynajmnie jeden nie musi bać sie zimy. Na razie nie ma wątkow, gdzie moznaby jeszcze wstawić psiaki z Boguchwały. Trzymam reke na pulsie - codziennie sprawdzam forum pod tym kątem. Quote
Agula99 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Uwaga, uwaga, muszę się pochwalić!!! Właśnie dostałam piątą łapkę!!! ALe jestem dumna!!! :) łał!!! :) :) :) to chyba w nagrodę za te spacerki z psiakami!! :) Quote
barb Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 [quote name='Agula99']Uwaga, uwaga, muszę się pochwalić!!! Właśnie dostałam piątą łapkę!!! ALe jestem dumna!!! :) łał!!! :) :) :) to chyba w nagrodę za te spacerki z psiakami!! :)[/QUOTE] A o co chodzi z tymi lapkami. Bo ja nie wiem? Quote
Agula99 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 [quote name='barb']A o co chodzi z tymi lapkami. Bo ja nie wiem?[/QUOTE] A ja też nie mam zielonego pojęcia, ale fajnie jest zdobywać łapki!! TO co teraz będę zdobywała??? ;) Quote
barb Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 [quote name='Agula99']A ja też nie mam zielonego pojęcia, ale fajnie jest zdobywać łapki!! TO co teraz będę zdobywała??? ;)[/QUOTE] Ale jak sie zyskuje te lapki - teraz zauważylam, że mam cztery. :crazyeye: Kto je daje? Quote
Agula99 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 [quote name='barb']Ale jak sie zyskuje te lapki - teraz zauważylam, że mam cztery. :crazyeye: Kto je daje?[/QUOTE] Nie wiem!! Święty Mikołaj???? ;) ;) ;) Quote
barb Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 [quote name='Agula99']Nie wiem!! Święty Mikołaj???? ;) ;) ;)[/QUOTE] Coś Ty to było tylko 6 grudnia :cool3: Quote
Agula99 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 [quote name='barb']Coś Ty to było tylko 6 grudnia :cool3:[/QUOTE] A 6 grudnia już za pasem ;) Quote
barb Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Mialam zajrzeć tu tylko na chwilke a tak sie wciągnelam. Ale muszę na dziś kończyc. Dobranoc wszystkim Ciotkom :lol: Quote
Recommended Posts