Jump to content
Dogomania

Przytulisko " Cztery Łapy " Boguchwała - super psy szukają domków - prosimy o pomoc!

Recommended Posts

Posted

zamówiłam na bazarku u taks [url]http://www.dogomania.pl/threads/214323-chusty-quot-szukam-domu-quot-do-16.09chusty[/url] z napisem SZUKAM DOMU .jak myślicie przyda sie wam? Fajnie fotki wyglądają .Jeśli się zgadzacie to jedna jest wasza.

Posted

Atos dzisiaj pojechał do nowego domku, prosimy wszystkie ciotki o trzymanie kciuków za powodzenie Atosika na nowej drodze życia :)

[IMG]http://img163.imageshack.us/img163/255/dscn3142e.jpg[/IMG]

Posted

oby dalej tak nam szły te adopcje. W ostatnim tygodniu 2 starsze psiaki - Waluś i Atos. Ciekawe który następny ? Pewnie Collusia chociaż wolałabym żeby to Kaja jak najszybciej opuściła przytulisko.

Posted

szkoda że tak daleko.

[quote name='fioneczka']

[B][COLOR="red"]
zgłosiła się do mnie Pani ze Zgorzelca ... szuka PRZYJACIELA dla rodziny
w domu dzieci 11 i 13 lat
kot terrorysta

chciałaby adoptować sterylizowaną suczkę w typie colli lub setera (do 2 - 3 lat) ... lub innego "podobnego" kudłacza
dom do sprawdzenia (wizytę zrobię)[/COLOR][/B]

chodzi o sunię urodą przypominającą w/w rasy ale może być słodkim kudłaczem który ma np uśmiech setera ;)[/QUOTE]

Posted

[quote name='Becia66']oby dalej tak nam szły te adopcje. W ostatnim tygodniu 2 starsze psiaki - Waluś i Atos. Ciekawe który następny ? Pewnie Collusia chociaż wolałabym żeby to Kaja jak najszybciej opuściła przytulisko.[/QUOTE]

Ciotki super :lol: Oby tak dalej :lol:

Posted

[quote name='Agula99']Oby, oby, też liczę na Kolusię i na Pako!! Fajnie by było, choć Czoko i Ninka mogli by też już znaleźć domki ech...[/QUOTE]

No i jeszcze Kaja i Blondi i Rudzik. Ale powolutku wszystko idzie w dorym kierunku.
I jeszcze Cioteczka Baster i Lusi chustę dla psiakow kupila, żeby mogly sie promować przy szukaniu domkow. ;)
Zeby tylko nowi pensjonariusze nie przybywali do Przytuliska.

Posted

[quote name='Agula99']Oj z tym przybywaniem to każdy wie jak jest, ale żeby choć trochę się rozluźniło. A psiaki dziś znowu wyspacerowane, zadowolone i pewnie już tam smacznie śpią :)[/QUOTE]

I znowu wszystko dzieki Tobie Agulu?

Posted

[quote name='majuska']O Rudzika to się już raczej martwić nie musimy, pod wzgledem domku, oby mu tylko zdrówko dopisywało ;)[/QUOTE]

Czyli on ma raczej dlugi tymczas ?

Posted

[quote name='Agula99']Oj ma, ma, oby tak ta sielanka dla niego trwała i trwała :)[/QUOTE]

To przynajmnie jeden nie musi bać sie zimy.

Na razie nie ma wątkow, gdzie moznaby jeszcze wstawić psiaki z Boguchwały. Trzymam reke na pulsie - codziennie sprawdzam forum pod tym kątem.

Posted

[quote name='Agula99']Uwaga, uwaga, muszę się pochwalić!!! Właśnie dostałam piątą łapkę!!! ALe jestem dumna!!! :) łał!!! :) :) :) to chyba w nagrodę za te spacerki z psiakami!! :)[/QUOTE]

A o co chodzi z tymi lapkami. Bo ja nie wiem?

Posted

[quote name='barb']A o co chodzi z tymi lapkami. Bo ja nie wiem?[/QUOTE]
A ja też nie mam zielonego pojęcia, ale fajnie jest zdobywać łapki!! TO co teraz będę zdobywała??? ;)

Posted

[quote name='Agula99']A ja też nie mam zielonego pojęcia, ale fajnie jest zdobywać łapki!! TO co teraz będę zdobywała??? ;)[/QUOTE]

Ale jak sie zyskuje te lapki - teraz zauważylam, że mam cztery. :crazyeye:

Kto je daje?