Agula99 Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 No dziewczyny, takim sposobem to my nie dojdziemy nigdzie, zdjęć nowego ani widu ani słychu, fajny psiak, już dawno powinien być ogłoszony, ale nie ma nic, schron zapchany, kto nie przychodzi to jest mu wsio rybka czy mamy 10 czy 20 psów, miałam wolne mogłam porobić ogłoszenia, teraz to nie wiem, a zdjęć jak nie ma tak nie ma...takiej porażki to dawno nie było. :shake: Quote
ariete2503 Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 [quote name='Agula99']No dziewczyny, takim sposobem to my nie dojdziemy nigdzie, zdjęć nowego ani widu ani słychu, fajny psiak, już dawno powinien być ogłoszony, ale nie ma nic, schron zapchany, kto nie przychodzi to jest mu wsio rybka czy mamy 10 czy 20 psów, miałam wolne mogłam porobić ogłoszenia, teraz to nie wiem, a zdjęć jak nie ma tak nie ma...takiej porażki to dawno nie było. :shake:[/QUOTE] Sory, Agula - moja wina; Karola mi wczoraj przesłała. Zaraz Ci wyślę na maila. Ale zdjęć jest niewiele i - jak pisze Karola - nie była za bardzo z czego wybierać, bo mały bardzo ruchliwy. Trzeba mu bedzie pstryknąć parę fotek na rękach. Quote
figa33 Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 [quote name='ariete2503']Sory, Agula - moja wina; Karola mi wczoraj przesłała. Zaraz Ci wyślę na maila. Ale zdjęć jest niewiele i - jak pisze Karola - nie była za bardzo z czego wybierać, bo mały bardzo ruchliwy. Trzeba mu bedzie pstryknąć parę fotek na rękach.[/QUOTE] ariete2503 wyślij do mnie , zrobię mu ogłoszenia , tylko nic nie wiem na jego temat Quote
figa33 Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 policzyłam pieski Morisek , Reksio , Nora , Bonzo , Pestka , Koffi , Mieszko , Kamyk Orbit i Sasza bez wątku to 10 psów , a gdzie jeszcze dwa ? nie mogę się doliczyć Quote
figa33 Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 [quote name='Agula99']Jeszcze Negra i Foksik :)[/QUOTE] mają wątki ?:cool3: :oops: Quote
ariete2503 Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 [quote name='figa33']ariete2503 wyślij do mnie , zrobię mu ogłoszenia , tylko nic nie wiem na jego temat[/QUOTE] Figuś, wysłałam, ale dziś też Agula zrobiła mu fajne zdjęcie, może wklei albo prześle. Chyba się nawet udało mu nie poruszyć. Ja o małym mogę powiedzieć tylko tyle, że jest bardzo radosny, garnie się do każdego czlowieka, lubi dzieci - one też chętnie u niego przesiadują. Jest to typ Kai z urody i zachowania - jesli chodzi o pieszczoty - ciągle się kładzie na pleckach i chce, żeby go drapać po brzuszku. Mordka uśmiechnięta, ale szczeka trochę jazgotliwie. Z tego co zauważyłam, na spacerach ładnie chodzi na smyczce (jeśli coś nie tak to Agula mnie skoryguje). W papierach ma zapisany wiek ok. roku, ale wetka jakiś czas temu temu wspominała, że jest jednak starszy. Jest wielkości Kai, może ciut mniejszy. Póki co był puszczany tylko z Koffi i fajnie się razem bawią, choć dziś pomerdywał też ogonkiem do Negry i Nory, a nawet do Orbita (z wzajemnością zresztą), ale jak towarzystwo schroniskowe na siebie ujada, to nie pozostaje obojątny i też szczeka. Quote
Agula99 Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 Zapraszam na wątek Foksika :) [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/257216-Foksik-takie-radosny-a-ciągle-bez-domu!?p=22416932#post22416932"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/257216-Foksik-takie-radosny-a-ciągle-bez-domu!?p=22416932#post22416932 [IMG]http://oi60.tinypic.com/1zvwg11.jpg[/IMG] [/URL] Quote
Agula99 Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 A oto nasza grupa wyprowadzająca, a ja jeszcze z przodu z ciągnącą Norą, ale fotkę strzeliłam :D [IMG]http://oi61.tinypic.com/ifzpk5.jpg[/IMG] Quote
Agula99 Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 [quote name='figa33']mają wątki ?:cool3: :oops:[/QUOTE] Nie mają, znaczy Foksik już ma, ale Negra, hmm nie wiem nawet czy są jakieś jej zdjęcia. Quote
figa33 Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 (edited) [quote name='ariete2503']Figuś, wysłałam[/QUOTE] Alinko , dzięki , fajne te zdjęcia , może jakość nie najlepsza , ale ładine wyglądają razem z tymi od Aguli jest ok , widać ,ze psiak nieduży i śliczny faktycznie jak Kajunia:lol: Edited September 7, 2014 by figa33 Quote
ariete2503 Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 Psiak superowy i kajulcowaty, stąd tytuł maila ze zdjęciami "Kajulec2". Bardzo żałuję, bo gdybym teraz nie wyjeżdżała, to pewno zaryzykowałabym dla niego tymczas, o ile Kajunia zgodziłaby się na braciszka:evil_lol: A co do Kajuni, to była bardzo dzielna i ładnie pozowała (też widziałam "próbkę" na Fb), a i pogoda dopisała, i plenery fajne (byliśmy w trzech róźnych miejscach). Też nie mogę doczekać się finału! Wiola co prawda obiecała zaglądnąć w najbliższy wtorek, ale wiem, że jest teraz zajęta i może to potrwać. Quote
Agula99 Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 Może by tak ktoś zaglądnął do Foksika??? :mad: Quote
ariete2503 Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 Dziewczyny, wykupiłam naszym psiakom 10 pakiecików u Izy, która robi bazarek ogłoszeniowy dla staruszki Zosi. Pytałam, czy możliwe jest uwzględnianie w tych pakiecikach lokalnych portali typu rzeszowiak, krosno24 itp. Odpowiedziała twierdząco, więc może skoro już Figa i Karolciasz tak nam pomagają w tych ogłoszeniach na naszym terenie i żeby się nie dublować, spróbować zrobić coś np. na Tarnów czy Kraków? Quote
ariete2503 Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 [quote name='Agula99']Negra, hmm nie wiem nawet czy są jakieś jej zdjęcia.[/QUOTE] Coś mi świta, że Karola jej robiła zdjęcia. Napisałam do niej z prośbą o przesłanie, jeśli ma coś. Quote
figa33 Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 [quote name='ariete2503']Dziewczyny, wykupiłam naszym psiakom 10 pakiecików u Izy, która robi bazarek ogłoszeniowy dla staruszki Zosi. Pytałam, czy możliwe jest uwzględnianie w tych pakiecikach lokalnych portali typu rzeszowiak, krosno24 itp. Odpowiedziała twierdząco, więc może skoro już Figa i Karolciasz tak nam pomagają w tych ogłoszeniach na naszym terenie i żeby się nie dublować, spróbować zrobić coś np. na Tarnów czy Kraków?[/QUOTE] ja robię teraz dla Foksika Quote
Becia66 Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 tez mam zdjęcia Negry, wieczorem założę jej wątek. Quote
Agula99 Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 Czy ktoś może tutaj wstawić przynajmniej linki do naszych obecnych psów? ja zapisałam tylko te które są na pierwszej stronie, resztę nie wiem gdzie znaleźć :niewiem: jak tam można schrzanić stronę i zawalić wszystkie linki, teraz to ja połowę wątków które odwiedzałam to nie znajdę :flop: Quote
majuska Posted September 12, 2014 Author Posted September 12, 2014 na czarnym pasku na górze masz swój nick i taką małą strzałeczkę, jak na nią klikniesz to się rozwiną opcje i jak klikniesz w Moja zawartośc to sie pokazują Twoje wątki Quote
Agula99 Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 na czarnym pasku na górze masz swój nick i taką małą strzałeczkę, jak na nią klikniesz to się rozwiną opcje i jak klikniesz w Moja zawartośc to sie pokazują Twoje wątki Dzięki!!! :klacz: Quote
figa33 Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 jak coś potrzebujecie ze starego dogo to udostępniono na jakiś czas starą wersję ,gdzie zdaje się wszystko zostało http://www.dogomania.com/forum/topic/142879-kopia-starej-dogomanii/ Quote
ariete2503 Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 A czy wiadomo, gdzie się znajdują wątki psiaków adoptowanych z pierwszego postu? Te aktualne do adopcji też zjadło; nie ma np. ani Moriska, ani Pestki :motz: Quote
Recommended Posts